Jok kriviti sudiju, krivi smo mi sto imamo picke obicne k'o igraca, a i k'o "strucni" stabZatamnjena stakla wrote:Kako ćeš ba igrat' kad te ljudi ubiše a sudija ništa, karnem mu staru!
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Capajebo
#8851 Re: Utakmice.
- animus
#8852 Re: Utakmice.
Pravi trener moze od njih cudo napravit. Vidjet cemo da li je Mehaga sposoban za to. Nista nije izgubljeno. Ako se ekipa konacno stabilizuje i dobijemo 11 boraca borit cemo se mi za titulu svakako. Nadam se preokretu nakon ove utakmice.wannabe_ultra wrote:bila bi porazena da je murinjo bio na klupi, skupina picketina je to jaraneart vandeley wrote:Okrenuti se kupu, odigrat do kraja ze europu bez opterecenja pa ako se ukaze sansa za nesto vise, mozda se ukljuciti za borbu do naslova.
Ali otom potom.
Dzeno ode, ekipa porazena, pricajte sta hocete.
- art vandeley
#8853 Re: Utakmice.
Tatomirovic, Duljevic i Puzigaca su bili ok, ostali su razlog zasto smo izgubili.
Golman skoro bezposlen.
Golman skoro bezposlen.
- Maharadza
#8854 Re: Utakmice.
Znači treninzi će se aBd opet posjećivati... 
-
baxus
#8855 Re: Utakmice.
Nit taktike ni plana, ni odlucnosti.
Žene, tetke, picke..Treba ih prebit pa onda nek se kupe u svoje vukojebine odakle su šljegli.
A stručni štab je posebna priča. protivnik ti imao 17 minuta loptu u nogama i pobijedio te.
Uprava je dopustila da nas neznalice vode.
Naivni svi redom.
Pare uzalud potrošene.
Žene, tetke, picke..Treba ih prebit pa onda nek se kupe u svoje vukojebine odakle su šljegli.
A stručni štab je posebna priča. protivnik ti imao 17 minuta loptu u nogama i pobijedio te.
Uprava je dopustila da nas neznalice vode.
Naivni svi redom.
Pare uzalud potrošene.
Last edited by baxus on 28/09/2014 20:30, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#8856 Re: Utakmice.
Zato što nikad tako nismo igrali. Čuj što. Ne moš protiv brđana igrat' da ga jebeš.
- lijek-za-sve
#8857 Re: Utakmice.
ama ja bi od njih napravio igrace za tri tekme ili bi ugasio klub.....i nebi mi dupi dao traku vec bi rekao evo dres ja nemogu i neznam.....
- Muhamed Đakmić
#8858 Re: Utakmice.
Jest vala, baš ćemo ih prepadanjem natjerati da ne budu pizde. Ionako su isprepadani. Kakve su jebene izmjene Todor i Faris Handžić?
Što ne satjerate ovaj jebeni stručni štab u tri pičke materine i ne uvedete uslov da se mora imati neka životna filozofija i fudbalska filozofija da se može trenirati djecu, makar i one polaznike od 5 godina?
Ovi amateri koji ne znaju nijednu rečenicu sastaviti ne bi ubijedili bolesnog da se liječi, a ne nešto više.
Što ne satjerate ovaj jebeni stručni štab u tri pičke materine i ne uvedete uslov da se mora imati neka životna filozofija i fudbalska filozofija da se može trenirati djecu, makar i one polaznike od 5 godina?
Ovi amateri koji ne znaju nijednu rečenicu sastaviti ne bi ubijedili bolesnog da se liječi, a ne nešto više.
- jeza u ledja
#8859 Re: Utakmice.
kakav ba sudija sta vam je nista danas nije uradio pogresno.
mi nemamo ekipu koja je fajterska, sto zbog psihe sto zbog profila igraca.
izgubili smo utakmicu zasluzeno, mada bi mozda 1-1 bilo realnije.
titula je sad vec daleko, ali ima jos da se igra.
od igraca veceras, puzi i kalasi na kraju nelosi. duljevic i cimi stanardno. ostali odron, pogovoto velkoski, bilbija i stojcev.
todorovic, bekic i handzic, ne zna se ko je bio gori.
berberovicu, skini se sa horsa.
na kraju siroki 1 sut na gol imali
posjed lopte 62% za nas. siroki 31 faul mi 17.
mi nemamo ekipu koja je fajterska, sto zbog psihe sto zbog profila igraca.
izgubili smo utakmicu zasluzeno, mada bi mozda 1-1 bilo realnije.
titula je sad vec daleko, ali ima jos da se igra.
od igraca veceras, puzi i kalasi na kraju nelosi. duljevic i cimi stanardno. ostali odron, pogovoto velkoski, bilbija i stojcev.
todorovic, bekic i handzic, ne zna se ko je bio gori.
berberovicu, skini se sa horsa.
na kraju siroki 1 sut na gol imali
posjed lopte 62% za nas. siroki 31 faul mi 17.
- lijek-za-sve
#8860 Re: Utakmice.
bas zato meni je Tan ...Tito...das novac i trpis i igace i trenera i strucni stab .....meni bi svi sni veceras bili na birou...bez tuce dreke i galame.....izvoli knjizicu hvala lijepo i dovidjenja.....Muhamed Đakmić wrote:Jest vala, baš ćemo ih prepadanjem natjerati da ne budu pizde. Ionako su isprepadani. Kakve su jebene izmjene Todor i Faris Handžić?
- oldtajmer
#8861 Re: Utakmice.
bas je bilo zalosno gledati da 40 minuta ne mozemo da napravimo sansu 
-
Fauja Singh
#8862 Re: Utakmice.
Ne znam majke mi, ali ja bi s par igraca raskinuo ugovor pa neka hljeb idu zaradjivati u Zvijedi, Travniku ili gdje vec mogu igrati, cisto da to bude lekcija i ovim sto ostanu da ili ginu za klub ili neka igraju negdje drugo za neredovne klikere.
Jebem ti siroki i onu selendru vise.
Jebem ti siroki i onu selendru vise.
- art vandeley
#8863 Re: Utakmice.
Eh i to je kljucno, treba malo splasnuti sa ocekivanjima, imamo dobrih igraca za ovu ligu ali previse od njih ocekujemo.bordo gandalf wrote:Koji iz kola u kolo pokazuju suprotnoAlkos wrote:Jel' ovo taj strašni široki? Eeeee, šta smo sebi dozvolili... Odgovorno tvrdim imamo najbolje igrače, Meho uradi nešto ko Boga te molim. Nekih se treba definitivno riješiti, otjerati što dalje.
Ocekivalo se prvo od Berberovica aman zaman, a vidimo o kakvom se igracu radi, 0, ustvari uvidjamo mi iz ut. u utakmicu o mnogim slabostima ili limitima igraca o kojima smo imali nekakvu predstavu kao da su igraci za ruske ili turske lige a njima je plafon zaigrat u Poljskoj, Azerb. Sloveniji itd.
-
baxus
#8864 Re: Utakmice.
Muhamed Đakmić wrote:Jest vala, baš ćemo ih prepadanjem natjerati da ne budu pizde. Ionako su isprepadani. Kakve su jebene izmjene Todor i Faris Handžić?
Mutavac i debil ti ne moze nista pokazati, usmjerit te negdje, objasnit, motivisat.
Na teren mozes izaci samo ubijen u pojam, s upitnikom iznad glave.
Mogu samo mislit na sta lice motivacijski govori prije tekme ili takticke upute..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8865 Re: Utakmice.
Ranije neko rece: sve je ovo do nas. Skontali fazon, yebu i ne vade.
- Muhamed Đakmić
#8866 Re: Utakmice.
Dino Selimović je neki dan rekao da je njegova odgovornost sve što se dešavalo sa stručnim štabom i da je on direktno podržao izbor Uščuplića za trenera. Da li to znači da je njegov mandat na raspolaganju ako se ne osvoji titula?
Ljudi, imamo ubjedljivo najbolju ekipu u ligi. Recite kad smo to mogli nabiti Široki na njegovu polovinu na njegovom stadionu? Nikad.
Samo što zato nije potreban trener, ali potreban je za sve iznad toga.
Ljudi, imamo ubjedljivo najbolju ekipu u ligi. Recite kad smo to mogli nabiti Široki na njegovu polovinu na njegovom stadionu? Nikad.
Samo što zato nije potreban trener, ali potreban je za sve iznad toga.
-
nebitan lik
#8867 Re: Utakmice.
Nek prica ko sta hoce osim TAtka i Puzigace sve p do p stavlja radovca ujesto Kostica pa lik je igrac manje u dwfanzivi Bilbija cemu taj lik sluzi Krste takodje daj nam 11 kostolomaca koji ce poginut a ne na ovakvoj tekmi smo imalo 11 faulova haha cuvajte noge bogalji i dalje smo najaci al u masti nasoj
- jeza u ledja
#8868 Re: Utakmice.
Svi smo podrzali izbor Uscuplica za trenera.
- Maharadza
#8869 Re: Utakmice.
Ma ko nas jebe, ionako smo samo "djeca sa foruma"!jeza u ledja wrote:Svi smo podrzali izbor Uscuplica za trenera.
- jeza u ledja
#8870 Re: Utakmice.
sad ce rec nije uprava trebala slusati glas nOroda. u pravu je, samo sto bi im se onda nOrod krvi napio.
- nKrkan
#8871 Re: Utakmice.
Lik nema koga uvest s klupe Kaudio I Benko će negdje oko marta zaigrat
-
north
#8872 Re: Utakmice.
Pišanje po nama od strane kamenjara se nastavlja i trajati će to još jako jako dugo...još jedno razočarenje, ma ne znam ni može li se nazvati ovo više razočarenje, ovo je odavno postalo redovna pojava, isto ko kad u Evropi naletiš na jakog protivnika i ispadneš pa se ne razočaraš jer si očekivao poraz, tako je i Široki za nas 15 godina evo već na svom terenu uz skor 14 pobjeda i 2 remija za nas kao neki evropski klub kojem mi samo možemo pružiti dobar otpor ali ga ne možemo pobijediti ni u snovima...Ovakav kompleks od Širokog nije imala ni KK Bosna kada se po njima pišao čuveni Martin Vanjak
Nakon svega 9 kola i imati -7 je toliko porazno da čovjek ne zna bili plakao ili se smijao..možda oboje istovremeno
...titula
, ma nemojmo da se zajebavamo...Široki ubjedljivo najjača ekipa, a mi im samo dođemo kao dobar sparing partner koji će ih malo namučiti, ali redovno i zijaniti
Kakvi smo mi nesretnici u pm...šta smo gore toliko zgriješili da vazda moramo imati retarde u ekipi koje će na jednu dobru stvar (čitaj Evropa) onda napraviti milion gluposti i svaki put po šablonu pušiti na istu foru i gubiti titulu...Fuj
Nakon svega 9 kola i imati -7 je toliko porazno da čovjek ne zna bili plakao ili se smijao..možda oboje istovremeno
Kakvi smo mi nesretnici u pm...šta smo gore toliko zgriješili da vazda moramo imati retarde u ekipi koje će na jednu dobru stvar (čitaj Evropa) onda napraviti milion gluposti i svaki put po šablonu pušiti na istu foru i gubiti titulu...Fuj
- Muhamed Đakmić
#8873 Re: Utakmice.
A ko smo to mi? Ako te baš zanima, nisu ga podržali svi koji donose odluke, ali te koji nisu je većina preglasala.jeza u ledja wrote:Svi smo podrzali izbor Uscuplica za trenera.
Nego, poenta je na nečem drugom. Nije na upravi da radi ono što navijači od njih traže, nego da osvaja titule i donosi klubu napredak.
Ovo je najbolji sastav koji smo imali poslije rata, i najnestručniji stručni štab još od onog Husnijinog. Neko osim trenera mora za to odgovarati.
- Capajebo
#8874 Re: Utakmice.
Samo debil najveci ne bi ubacio Kostica na ovoj utakmici!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8875 Re: Utakmice.
Nek smo mi njih doveli, mogu i dogodine valjatinKrkan wrote:Lik nema koga uvest s klupe Kaudio I Benko će negdje oko marta zaigrat
Fakat vise, koji je q sa dovodjenjem tih igraca i neigranjem? Oni nam otese golmana i odmah brani u LP, a u nasoj ligi treba neki period adaptacije, sta li?