@chakany,chakany wrote:Od sinoć mi kada ulazim na web adresu HBO GO pokazuje poruku ˝Location error˝.
Kao ne mogu pristupiti stranici zbog lokacije, a ja ništa nisam mijenjao
Bit ćete kontaktirani.
Moderator: Benq
@chakany,chakany wrote:Od sinoć mi kada ulazim na web adresu HBO GO pokazuje poruku ˝Location error˝.
Ja imam problema sa eon app na smart tvu,Nova BH HD kada vratim neke emisije npr LZN pise nema signala ili pocne serija i odjednom izbaci greska sa reprodukcijom..Na resiveru ikonica za vracanje nestala ima 2 mjeseca nisam htio da se cimam .duffy_duck wrote:Da li još neko od korisnika ima problema
Kada vrati sadrzaj unazad na sljedecim tv kanalima:
Nova BH HD, BHT1 HD, Hayat HD... Kada vratim sadrzaj bude sve u redu. I onda se samo prikaze poruka nema signala. I broj 1770000.
A kada vratim normalno na kanal opet isto pise i stoji tako dok ne restartujem Eon Box.
Vi fakat poželili poskupljenje?duffy_duck wrote:Ovo se i ja pitam već duže vrijeme ali niko da mi da dostojan odgovor.Sarabon96 wrote:Hoće li se napokon izjednačiti brzine interneta sa SBB-om, ili ćete i dalje od korisnika praviti ovce koje plaćaju iste cijene paketa kao SBB a imaju slabiju uslugu?
Ne možeš dok ti ne istekne ugovor.tap3ah75 wrote:Imam trio grande paket.
Telefon mi skoro pa više i ne treba.
Je li istina da ne mogu samo izbaciti telefon i ostati na duo grande?
@IstinitaPoruka,IstinitaPoruka wrote:Poštovani, može li se ikako ubrzati prenos broja?
Čekam već mjesec i 7 dana od priključenja telemacha.
@tap3ah75,tap3ah75 wrote:Imam trio grande paket.
Telefon mi skoro pa više i ne treba.
Je li istina da ne mogu samo izbaciti telefon i ostati na duo grande?
@Telemach?Rene Higuita wrote:Povratna informacija sa vase strane nakon 30 dana bi bila korektan potez.Telemach wrote:@Rene Higuita,Rene Higuita wrote:Sta je sa EON boxom ovih dana?
Kada se ide na epg- info o sadrzaju (i) sve su ikonice opisne, tj. nisu vise ikone, kao npr: details(info) je sada: stb_ondemand_detailedscreen_synopsys_seefull.
Ista situacija je i sa On Demand, cim se udje u sadrzaj sve ikone su opisne i tekstualni sadrzaj prelazi jedan preko drugog.
Na Settings npr. ikona Help je: stb_settings_help.
Nikako da stabiliziraju EON software i isprave bugove.
Web mojtelemach.ba usporen, aplikacija isto tako, svaki drugi dan greska na serveru itd.
Izvršit ćemo provjere. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
Inace, povremeno dolazi do restarta EON app nakon prebacivanja kanala, kao i nakon ulaska-izlaska iz pojedinih opcija u okviru EON app.
Koliko sam upratio i korisnici u Srbiji imaju istih problema sa EON boxom.
Je li potpis na godinu dana potpuno izbačen kao mogućnost?dadoka84 wrote:Pređeš sa trio na duo paket pa ih ukinu netom poslije, na vakat potpisah čini mi seNakon par mjeseci zovu da mi ponude trio uslugu koja je super divna krasna
LZN. Još me cura pita: jelde da vam ova markica više koliko bi bila promotivna cijena ništa ne znači... Kontam u sebi ta markica ne, ali sve one ispred nje mi ipak znače. Neki dan ponovo zovu da ponude nešto sitno brži internet, al da potpišem ugovor na 2 godine.
sta nude ako potpises na 2 godinedadoka84 wrote:Ne znam, samo reče da se ovo odnosi na potpis ugovora na 2 godine što ja ne želim iz poznatih razloga tj unapređenja usluge.
Sad je sve uredno. Hvala još jednom na brzom reagovanjuTelemach wrote:@chakany,chakany wrote:Od sinoć mi kada ulazim na web adresu HBO GO pokazuje poruku ˝Location error˝.
Bit ćete kontaktirani.
@Gustar,Gustar wrote:na koji način ide zamrzavanje usluge i na koliko mjeseci to ide, koristi li se samo jednom u godini?
@chakany,chakany wrote:Sad je sve uredno. Hvala još jednom na brzom reagovanjuTelemach wrote:@chakany,chakany wrote:Od sinoć mi kada ulazim na web adresu HBO GO pokazuje poruku ˝Location error˝.
Bit ćete kontaktirani.
Da sam bogdo prešao na duo net grande prije nego što su ih ukinuli. Ostao bih doživotno.dadoka84 wrote:Pređeš sa trio na duo paket pa ih ukinu netom poslije, na vakat potpisah čini mi seNakon par mjeseci zovu da mi ponude trio uslugu koja je super divna krasna
LZN. Još me cura pita: jelde da vam ova markica više koliko bi bila promotivna cijena ništa ne znači... Kontam u sebi ta markica ne, ali sve one ispred nje mi ipak znače. Neki dan ponovo zovu da ponude nešto sitno brži internet, al da potpišem ugovor na 2 godine.
Da te ne slažem u pitanju je bilo neko ubrzanje neta tipa sa 40 na 50 ili slično. NIšta vrijedno pomena. Mada je meni i ova cijena (47.5) na gornjoj granici one koju sam voljan plaćati. Jer je u trenutku potpisivanja ova usluga koštala 45KM.TheWatcher wrote:sta nude ako potpises na 2 godinedadoka84 wrote:Ne znam, samo reče da se ovo odnosi na potpis ugovora na 2 godine što ja ne želim iz poznatih razloga tj unapređenja usluge.
Paket od 87KM ne postoji, najskuplji paket je EON Premium 81,5KM i ima ga masa korisnika.Gerro wrote:Zvali me danas ovi iz telemacha. Istice mi uskoro ugovor koji sam potpisao na 2 godine i tad sam placao manje od 70 KM cini mi se trio paket. Imao sam sve SK i Arene( SK u HDu). To mi je bio prvi ugovor sa njima.
Sad mi nude neki novi paket od 87 KM na 2 godine(prva godina 82 KM) sa novim resiverima i ostalim pizdarijama. Pa me zanima hoce li iko uzimati ovaj paket?
I kako to da je ovoliko skuplji od ovog prijasnjeg obzirom da sam sve imao na ovom starom? Mozda jer mi je to bio prvi ugovor ili?