DIAgnoza
SDA-All about
-
Peryton_
- tramvajtrojka
#88429 Re: SDA-All about
- ultima_palabra
#88430 Re: SDA-All about
-
Peryton_
#88431 Re: SDA-All about
Imam druga, mašinac je, kontam da mu predložim da se zove Dim Ahmet 
-
doktor78
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#88433 Re: SDA-All about
i mene je dugo kopkalo sta to znaci DIA
bilo me stid pitat
bilo me stid pitat
- Styling
- drug_profi
#88435 Re: SDA-All about
Posto ja komuniciram cesto sa pacenicima odmah sam znao da je tzv. titula. Pa posto je arhitEtka, povezao sam.
-
made_in_sarajevo
#88436 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-sd ... /241128088
obraza nemate, guzice nemate, pameti nemate, govna ste, fasisti ste i kako da vas covjek jos nazove. eh da ni stida nemate.
povecanje plata koje ce zakaciti i vase guzice pojedine na drzavnom nivou je smijesno npr. sta je fadil radio na federaciji. tad niste kmecali jadovi fasisticki. pa ce tako SSS dobiti otprilike 50-60KM povecanje plate, strasno ali je opet i to nesto naspram vas jadovi kad ni budzet niste usvajali. tad su isti ovi radnici cekali kraj marta hoce li biti privremeno finansiranje i plate, ali ovako bar evo koju godinu su mirni. kmecat ce te vi jos na ovu temu ali kad dodje vrijeme, ali smao iz razloga jer ste govna i nista vise drugo. svakako vam je drzava igracka koju treba razjebati jer je vama drzava od sarajeva do zenice i od sarajeva do konjica. Fadil kad je dizao plate, pa davao pomoci, pa dizao koeficijente tad ste sutili, niste zabrinuti bili sto ce fadil par hiljada uzeti vise. tad vas nije zanimalo odakle ce se to sve placati jer svakako nemate pojma, a potrefila vas korona i ogromna pdv za koji niste ni sekunde zasluzni. malo se fadil kurcio tudjim parama pa i sebi u dzep 10 miliona pokusao staviti.
jedini razlog vaseg kmecanja sto vi niste u ministarskim foteljama, nego primate 1000 manje, bas mi vas je zao.
inace glupani procitajte malo zakone, povecanje plate se moralo desiti i desilo se MINIMALNO povecanje plate, jer po zakonu ne smije plata biti 50% ispod prosjecne, a sa sljedecom godinom to bi se desilo.
ono bi da vodi drzavu, ono bi da se trojka smjeni, a ono glupo da gluplje ne moze biti. definicija gluposti se treba preimonovati i nazvati po vama
obraza nemate, guzice nemate, pameti nemate, govna ste, fasisti ste i kako da vas covjek jos nazove. eh da ni stida nemate.
povecanje plata koje ce zakaciti i vase guzice pojedine na drzavnom nivou je smijesno npr. sta je fadil radio na federaciji. tad niste kmecali jadovi fasisticki. pa ce tako SSS dobiti otprilike 50-60KM povecanje plate, strasno ali je opet i to nesto naspram vas jadovi kad ni budzet niste usvajali. tad su isti ovi radnici cekali kraj marta hoce li biti privremeno finansiranje i plate, ali ovako bar evo koju godinu su mirni. kmecat ce te vi jos na ovu temu ali kad dodje vrijeme, ali smao iz razloga jer ste govna i nista vise drugo. svakako vam je drzava igracka koju treba razjebati jer je vama drzava od sarajeva do zenice i od sarajeva do konjica. Fadil kad je dizao plate, pa davao pomoci, pa dizao koeficijente tad ste sutili, niste zabrinuti bili sto ce fadil par hiljada uzeti vise. tad vas nije zanimalo odakle ce se to sve placati jer svakako nemate pojma, a potrefila vas korona i ogromna pdv za koji niste ni sekunde zasluzni. malo se fadil kurcio tudjim parama pa i sebi u dzep 10 miliona pokusao staviti.
jedini razlog vaseg kmecanja sto vi niste u ministarskim foteljama, nego primate 1000 manje, bas mi vas je zao.
inace glupani procitajte malo zakone, povecanje plate se moralo desiti i desilo se MINIMALNO povecanje plate, jer po zakonu ne smije plata biti 50% ispod prosjecne, a sa sljedecom godinom to bi se desilo.
ono bi da vodi drzavu, ono bi da se trojka smjeni, a ono glupo da gluplje ne moze biti. definicija gluposti se treba preimonovati i nazvati po vama
- drug_profi
#88437 Re: SDA-All about
Džaba kad je narod još gluplji i ne razumije i ne čita više od naslova i možda podnaslova.
Ovaj tvoj post pola ovdje neće pročitati.
Ma kakvo pola, možda svaki peti forumaš da pročita.
- Styling
#88438 Re: SDA-All about
Svakim svojim nastupom i glupostima koje izvaljuju samo narodu pokazuju zbog cega vise nikada ne smiju doci na vlast.made_in_sarajevo wrote: ↑28/11/2024 14:33 https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-sd ... /241128088
- Styling
#88439 Re: SDA-All about
Isto kao i sa ovom situacijom oko ovog otkazanog samita u Neumu. Odmah su poletili i Cudicka i SDA, a svi portali jedva docekali da prenesu da se od Konakovica i Kristo trazi odgovornost za ovaj fijakso, da bi im Dino pljusku udario odgovorom i doveo ih u situaciju da se poklope i sute. Nikome nije palo na pamet da dobro provjeri informacije prije objavljivanja.drug_profi wrote: ↑28/11/2024 14:36 Džaba kad je narod još gluplji i ne razumije i ne čita više od naslova i možda podnaslova.
-
Vjecita_zavrzlama
#88440 Re: SDA-All about
Sda kampanja, napad sa svih strana-navalili ne vade

-
PM72
#88441 Re: SDA-All about
I ko je na kraju trebao organizovati? Turistička zajednica u Nemu,savez paraplegičara,crveni krst?
- bersK
#88442 Re: SDA-All about
Možeš mislit do koje mjere je došla ugroženost za život da su digli sva raspoloživa sredstva, bot brigade, uhljebe, političke potrčke da pljuju po Trojci. Počeli su čak i po TikToku da botuju
Forumi su mila majka. Facebook stranice, šejhovi, efendije, pušikurci budžetski, kvazi doktori nauka sa bradicama, dižu portale fiktivne. Ima neki profil Bošnjačka Borba, svaku moguću izjavu SDAovca objavljuje i truje narod.
Mogu mislit šta je to po džamijama i mesdžidima po ovim vukojebinama gdje su vlast osvojili, kakva je tek tu propaganda.
Evo i Klix ih samo prati i objavljuje šta su izjavili. O uspjesima Trojke ni mukajet.
Jedva su čekali da objave "revizorski izvještaj" o zaduženju. Al kad treba izbaciti to da su vratili Fadilovu milijardu i digli fabrike iz mrtvih - Cenzura.
Samo mi je žao što Trojka nema jači PR da ih redom sve isponižava i šamara, kad krenu da se kofrče. Dino, Nikšić i Delić trebaju pojačati ovo. Mlako je kako treba biti.
Dva mjeseca su pustili da lobotomija SDAovske brigade priča o koncesiji aerodroma, tek sad su im zapušili usta. Priče o bankrotu, uništenju budžeta, prodaji države, "najboljem premijeru u historiji" trebaju brže da se demantuju i ubijaju u pojam na svakom koraku. Argumenata ima, šta god ukucao na Google.
Mnogo su im pustili, to su priznali na onoj konferenciji.
- Billy The Pljuc
#88443 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zahirag ... /241128152
Ne znam što govedo Aliju izostavi, očito je bio dio planova.
Ne znam što govedo Aliju izostavi, očito je bio dio planova.
- Haris.ba
#88444 Re: SDA-All about
Ne vidim da su nesta oko koncesije specijalno uradili.bersK wrote: ↑28/11/2024 15:18 Dva mjeseca su pustili da lobotomija SDAovske brigade priča o koncesiji aerodroma, tek sad su im zapušili usta. Priče o bankrotu, uništenju budžeta, prodaji države, "najboljem premijeru u historiji" trebaju brže da se demantuju i ubijaju u pojam na svakom koraku. Argumenata ima, šta god ukucao na Google.
I aerodrom za koncesiju i bh telecom za prodaju se pripremali za vrijeme Fadila (i bilo je mislim jos nesta)
To sto ih nisu tusnuli (iz svojih interesa) ne amnestira trojku da ih tusne.
-
ljubijankic
#88445 Re: SDA-All about
Sva legla uhljeba treba ili prodati ili dati pod koncesijuHaris.ba wrote: ↑28/11/2024 19:40Ne vidim da su nesta oko koncesije specijalno uradili.bersK wrote: ↑28/11/2024 15:18 Dva mjeseca su pustili da lobotomija SDAovske brigade priča o koncesiji aerodroma, tek sad su im zapušili usta. Priče o bankrotu, uništenju budžeta, prodaji države, "najboljem premijeru u historiji" trebaju brže da se demantuju i ubijaju u pojam na svakom koraku. Argumenata ima, šta god ukucao na Google.
I aerodrom za koncesiju i bh telecom za prodaju se pripremali za vrijeme Fadila (i bilo je mislim jos nesta)
-
zippoo87
#88446 Re: SDA-All about
Ne treba.ljubijankic wrote: ↑28/11/2024 19:45Sva legla uhljeba treba ili prodati ili dati pod koncesijuHaris.ba wrote: ↑28/11/2024 19:40Ne vidim da su nesta oko koncesije specijalno uradili.bersK wrote: ↑28/11/2024 15:18 Dva mjeseca su pustili da lobotomija SDAovske brigade priča o koncesiji aerodroma, tek sad su im zapušili usta. Priče o bankrotu, uništenju budžeta, prodaji države, "najboljem premijeru u historiji" trebaju brže da se demantuju i ubijaju u pojam na svakom koraku. Argumenata ima, šta god ukucao na Google.
Nego treba napraviti internu provjeru znanja,kao oni sto su uradili u Upravi za indirektno oporezivanje i onda svima koji ne prodju,platu smanjiti na zakonski minimum,da ne mogu tuziti a onda ce sami napustiti.
A onda fino raspisati konkurse i zaposliti FAKAT NAJBOLJE kandidate...ima toliko tih osoba ali se ne prijavljuju uopste na nastimane konkurse.
Takodjer svima koji ne prodju ni zakonski minimum,uruciti fino otkaze i to je to.
FIrma u kojoj rade nesposobni radnici ne moze biti napredna a telekom je prevazna firma i ta njihova djelatnost,da bi se davala i prodavala drugima.
Sve sto treba je da se na firme gledao kao malo vode na dlanu i da se sa njima ponasa domacinski i odmah ce se sve promijeniti.
Sve dok se firma gleda kao plijen,tu je bitno samo kako izvuci pare iz nje a sve ostalo je nebitno i zato i nema razvoja a i onaj minimum koji daju,zaostaje godinama za konkurencijom.
Bukvalno nisu lider niti u jednoj oblasti u svojoj bransi.
-
doktor78
#88447 Re: SDA-All about
Je li ovo ridjobradi drugi put u 3 dana gostuje na FTV?
- dembele
#88448 Re: SDA-All about
Istinskom patrioti treba ukazati pravu počast. Ko je još osim Baketa bio spreman umrijeti za ovaj grad, ko?
I suzica se pustila pred onom djecom.
Ali četnici nisu uspjeli prodrijeti do trezora i heroj odbrane grada Sarajeva je ostao živ i postao istaknuti društveno-politički radnik, što bi rekli drugovi komunisti.
- drug_profi
#88449 Re: SDA-All about
Placajte vi pretplatu samo.
-
Novak20
#88450 Re: SDA-All about
Mislim da Cvitanović ne bi htio niti smio ispuniti Bakirove želje i mokre snove ni za vreću zlata iz ratne sehare.
https://klix.ba/izetbegovic-konakovic ... ti-covica/
https://klix.ba/izetbegovic-konakovic ... ti-covica/
Zanimljivo, na kraju je upitan da li bi SDA podržala smjenu Dragana Čovića iz rukovodstva Doma naroda BiH, sad kada je jasno da vlast više nema većinu u ovom domu.
"Naravno da bi.
Sad je na Iliji Cvitanoviću. Mislim da i SDS i Ilija Cvitanović treba da razmisle da li žele da postanu lideri ili da ostanu u sjeni. Čime zadovoljan Cvitanović? Ima li on namjeru da postane rival HDZ-u? Ako ima, onda treba da sjedne za onaj sto. Ako je spreman da ostane u sjeni, onda neće moći iskoristiti ovu šansu.
SDA je spremna", naveo je Izetbegović.