Rasprava se razgranala, ako, tako i treba.
Kad budete salovali, javite.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa dodje gazda i uzme igraca u Kortrijk. Umjesto kesa kaze pokrit cu vam milion duga prema meni, odnosno pretvoriti u vlasnicki kapital.Grean wrote:Ja moram priznati da je sudeci po izvjestajima puno svjetlije kod kona.
Nije problem sto mi trosimo 2 miliona vise jer i ekipa je jaca, kosta vise ali mi je problem sto su prihodi 2 miliona ili 33,3 % manji u odnosu na njih ili ako hocemo jos gore da prikazemo njihovi prihodi su veci za 50%.
Kako, sta, ne znam. Nas prihod od 4 miliona je prilicno nejasan uz toliki promet igraca svake godine i Evropu koja donosi milion cini mi se, za odigrana 2 kola. Uz to idu Turkish, Visit M. i drugi sponzori. Sa druge strane i Zeljinih 6 miliona je isto tako nejasno. Mislim da su u toj sezoni prodali samo Lendrica za 900 000 KM i odigrali 2 kola u Evropi a bili bez glavnog sponzora. Imaju milion u donacijama, kako i odakle ne znam.
Nisam ekspert, ovako laicki oba izvjestaja su cudna a ako su tacna nema dileme gdje je bolje stanje. U tom slucaju kapa dole.
Isti izvjestaj je vodio da je Zeljo potrosio oko 300k na samo 2 putovanja u Evropi, tako da mislim da ljudi koji nisu revizori ne trebaju pricati o izvjestajima.Grean wrote:Ja moram priznati da je sudeci po izvjestajima puno svjetlije kod kona.
Nije problem sto mi trosimo 2 miliona vise jer i ekipa je jaca, kosta vise ali mi je problem sto su prihodi 2 miliona ili 33,3 % manji u odnosu na njih ili ako hocemo jos gore da prikazemo njihovi prihodi su veci za 50%.
Kako, sta, ne znam. Nas prihod od 4 miliona je prilicno nejasan uz toliki promet igraca svake godine i Evropu koja donosi milion cini mi se, za odigrana 2 kola. Uz to idu Turkish, Visit M. i drugi sponzori. Sa druge strane i Zeljinih 6 miliona je isto tako nejasno. Mislim da su u toj sezoni prodali samo Lendrica za 900 000 KM i odigrali 2 kola u Evropi a bili bez glavnog sponzora. Imaju milion u donacijama, kako i odakle ne znam.
Nisam ekspert, ovako laicki oba izvjestaja su cudna a ako su tacna nema dileme gdje je bolje stanje. U tom slucaju kapa dole.
Kakve majiceplain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?
One zbog kojih ste svog poslali u banovice, cccdecko_sa_kovaca wrote:Kakve majiceplain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?
To si ti nešto sanjalaplain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?
Cirkussime_cipol wrote:To si ti nešto sanjalaplain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?
Sta nije postojaloplain vanilla wrote:Cirkussime_cipol wrote:To si ti nešto sanjalaplain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?![]()
Od odlicnog poteza do pravljenja da nije ni postojalo, sve u 24 sata
ultima_palabra wrote: Pa dodje gazda i uzme igraca u Kortrijk. Umjesto kesa kaze pokrit cu vam milion duga prema meni, odnosno pretvoriti u vlasnicki kapital.
Turkish isto ne daje kes, nego dzabne karte.
Prvi put znam, al kad smo štampali drugi put?!plain vanilla wrote:Vec drugi put stampate majice dzaba, hajd treca sreca
Nista vi ne znateganjeta wrote:Prvi put znam, al kad smo štampali drugi put?!plain vanilla wrote:Vec drugi put stampate majice dzaba, hajd treca sreca![]()
Sad cu ja pocet odbrojavat dane, pa cemo na kraju stici do odgovoraganjeta wrote:Fakat ne znane ja o čemu ti.![]()
Ne kontam.Pitar sa Kariba wrote:ultima_palabra wrote: Pa dodje gazda i uzme igraca u Kortrijk. Umjesto kesa kaze pokrit cu vam milion duga prema meni, odnosno pretvoriti u vlasnicki kapital.
Turkish isto ne daje kes, nego dzabne karte.![]()
A sve ne citaju "lobotomiju"....
plain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?
Ni majice ni pamcenjeLogovan wrote:plain vanilla wrote:Gdje nestadose majice?![]()
Baš ih ne ide sa majicama.

Ukupni putni troškovi kluba za cijelu sezonu BAM 482Th. Do tog podatka iz izvještaja o kojima se priča nije moguće doći. Prije da će biti mahalska.todd_smith wrote:Isti izvjestaj je vodio da je Zeljo potrosio oko 300k na samo 2 putovanja u Evropi, tako da mislim da ljudi koji nisu revizori ne trebaju pricati o izvjestajima.Grean wrote:Ja moram priznati da je sudeci po izvjestajima puno svjetlije kod kona.
Nije licno prema tebi, nego 99.9% na ovoj temi.
Sitnica kako je znalo biti.plain vanilla wrote:https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... ija/333160