Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#88351 Re: Liverpool FC
Isak je out, Frigi je out, nema smisla ostaviti Salaha na klupi, da budemo iskreni. No, da sam ja Slot, da se desi onakva sebicnost u drugoj minuti, izveo bih ga vanka bez rasmisljanja.
Drago mi je da je Robo odigrao pristoju tekmu, i pored toga sto je krivac za gol.
I moram reci, ono Arsenaliranje za vrijeme kornera mi se gadi.
Drago mi je da je Robo odigrao pristoju tekmu, i pored toga sto je krivac za gol.
I moram reci, ono Arsenaliranje za vrijeme kornera mi se gadi.
-
MMM1977
#88352 Re: Liverpool FC
Uvrijeđena mlada, od početka sezone ništa dobro nije uradio, zapravo i na kraju prošle je bio loš. I šta bi on?
Ja sam prvi dan nakon potpisivanja ugovora napisao da ga treba prodati, danas sam još sigurniji u to.
- BHF_Manijak
#88353 Re: Liverpool FC
Ma pustite ba Klix pisanja... Nidje veze, da se ljuti zbog klupe.
I to naslov "Odlazi..."
I to naslov "Odlazi..."
-
MMM1977
#88354 Re: Liverpool FC
Prenijelo je to dosta medija ali i da nije šta je razlog pa da izbriše sve reference na Liverpool? Naravno da je uvrijeđena mlada a i igra tako u zadnje vrijemeBHF_Manijak wrote: ↑23/10/2025 23:08 Ma pustite ba Klix pisanja... Nidje veze, da se ljuti zbog klupe.
I to naslov "Odlazi..."![]()
- Tito_i_Partija
#88355 Re: Liverpool FC
https://uk.sports.yahoo.com/news/mohame ... ccounter=1BHF_Manijak wrote: ↑23/10/2025 23:08 Ma pustite ba Klix pisanja... Nidje veze, da se ljuti zbog klupe.
I to naslov "Odlazi..."![]()
- BHF_Manijak
#88356 Re: Liverpool FC
Ama ne sporim ja da je Salah to pobrisao i slicno, govorim da je debilan naslov na Klixu i odmah nakvi natpisi odlazi itd.
- ismar2215
#88357 Re: Liverpool FC
Salah je uvijek bio lik koji, kad ga ne ide, forsira maksimalno da ga pročepi. I onda ga pročepi. Tako će valjda i sad biti. Ne znam, meni vala nije problem da forsira na 5:1. Priča da je završio svoje i da je propao je preglupa. Pročepit će čovjeka, nije mu prva kriza u karijeri.
- drug_profi
#88358 Re: Liverpool FC
Ma odavno on ne prolazi 1 na 1 nikoga. Nije čini mi se više ni tako brz. Šutevi su mu već prečesto kilavi i lako odbranjivi.
Meni on izgleda kao neko ko je za penzije ili za neke lakše lige. Da je mlađi pa da se nadaš da će ga proći, pa hajd.
Meni on izgleda kao neko ko je za penzije ili za neke lakše lige. Da je mlađi pa da se nadaš da će ga proći, pa hajd.
- BHF_Manijak
#88359 Re: Liverpool FC
Ma nije mogao prestati to sve raditi za pola godine niti je mogao postati losiji za pola godine. Najgori je period kad njega stane i onda pocne silovati do picke materine i samo losiji i losiji postaje.
Iako je definitivno izgubio na brzini, jebi ga cista biologija, ali i dalje ima strasnu viziju, fudbalsku inteligenciju, moze roditi asistenciju kad hoce, samo kad nije u ovom modu silovanja lopte i golova.
Iako je definitivno izgubio na brzini, jebi ga cista biologija, ali i dalje ima strasnu viziju, fudbalsku inteligenciju, moze roditi asistenciju kad hoce, samo kad nije u ovom modu silovanja lopte i golova.
- vaučer
#88360 Re: Liverpool FC
Kod Salaha je nekad prilično teško razlikovati totalno ispadanje iz forme i periode kad ga samo 'ne ide'. Oboje igleda vrlo slično. Sto i jedan put izgleda potpuno izvan utakmice a završi je s golom i asistencijom. Ove sezone mu xGA nije toliko gori nego prije, ali je jednostavno neučinkovit. Djelomično jer jeste upao u tu rutinu (to stalno radi kad ili nije zabio dugo ili kad gonja rekorde) da sili šuteve i da nije opušten ispred gola, ali djelomično i jer se dosta toga oko njega promjenilo - od suigrača do njegove pozicije i koliko i gdje dobija loptu. Lani je bio Salah show, Mo je bio dirigent, egzekutor i u svakoj situaciji se on tražio. Ove sezone, ne toliko. Često je izoliran, igra dalje od gola kako bi rastegao odbranu za pola time koji žele operirati u onom džepu na lijevoj strani između stopera i beka. Nije samo do njega. Ono što jeste do njega je da se treba skulirati i malo više disati s ostatkom ekipe. to bi pomoglo i njemu i nama.
- drug_profi
#88361 Re: Liverpool FC
Vidjelo se to na kraju sezone kad je trebao gol za poravnanje rekorda. Imao je, koliko ono, 5-6 utakmica da postigne jedan gol da ga stigne ili dva da ga prestigne i jedva ga poravnao na kraju svega.vaučer wrote: ↑24/10/2025 10:35 Kod Salaha je nekad prilično teško razlikovati totalno ispadanje iz forme i periode kad ga samo 'ne ide'. Oboje igleda vrlo slično. Sto i jedan put izgleda potpuno izvan utakmice a završi je s golom i asistencijom. Ove sezone mu xGA nije toliko gori nego prije, ali je jednostavno neučinkovit. Djelomično jer jeste upao u tu rutinu (to stalno radi kad ili nije zabio dugo ili kad gonja rekorde) da sili šuteve i da nije opušten ispred gola, ali djelomično i jer se dosta toga oko njega promjenilo - od suigrača do njegove pozicije i koliko i gdje dobija loptu. Lani je bio Salah show, Mo je bio dirigent, egzekutor i u svakoj situaciji se on tražio. Ove sezone, ne toliko. Često je izoliran, igra dalje od gola kako bi rastegao odbranu za pola time koji žele operirati u onom džepu na lijevoj strani između stopera i beka. Nije samo do njega. Ono što jeste do njega je da se treba skulirati i malo više disati s ostatkom ekipe. to bi pomoglo i njemu i nama.
I tad je titual već bila osvojena pa je i tim igrao na leru, što mu nije pomoglo, ali imao je dovoljno lopti i dovoljno šansi.
- no_sekirli
#88362 Re: Liverpool FC
Ma kakav god bio i ma šta radio da ga pročepi, treba shvatiti da ne igra sam. Valjda mora biti svjestan koliko bi Wirtzu značio gol za Liverpool, da skine teret sa leđa i sebi i cijeloj upravi koji su izvalili kariolu para da ga dovedu. Jebga Salah je legenda Liverpoola, a trebao bi misliti malo i na druge koji bi to tek trebali postati.
Prvi put mu se može oprostiti, ali ono protiv Frankfurta je stvarno bilo za momentalnu izmjenu.
Prvi put mu se može oprostiti, ali ono protiv Frankfurta je stvarno bilo za momentalnu izmjenu.
- drug_profi
#88363 Re: Liverpool FC
Ma imao bi Wirtz do sada možda i 5-6 asistencija više i koji gol više, da sa autistima nije okružen.
Nije meni Wirtz uopšte upitan po pitanju kvalitete.
Gori mi je Isak koji izgleda ko Darwin u najlošijim danima. Ima li tu lijeka, vidjećemo.
Nije meni Wirtz uopšte upitan po pitanju kvalitete.
Gori mi je Isak koji izgleda ko Darwin u najlošijim danima. Ima li tu lijeka, vidjećemo.
- Pandakonda
#88364 Re: Liverpool FC
Ne znam zasto se ljudi cude Salahu. Uvijek je bio sebican, vrhunac je naravnio bio period sa Maneom. Prosle godine nije bio toliko jer je i sam davao golove. Ali cim ga ne ide onda nema boga da ce dodati loptu i uvijek ce nekako sam probati da zabije go
- BHF_Manijak
#88365 Re: Liverpool FC
Hvala kurcu vise...
Arne Slot on Kerkez:
“Reason why we brought him in is that he's bringing a lot of energy to the game, keeps going up and down. Very well defending 1v1 situations against a winger. For me has been a bit unlucky Cody [Gakpo’s] biggest strength is coming inside and we have shown him sometimes playing Milos would have been better option!”
- vaučer
#88366 Re: Liverpool FC
Simon jebeno ćelavo govno Hooper i Kavanagh sude protiv Brentforda. 
- Capajebo
#88367 Re: Liverpool FC
Mislim da je trebao Dominik dobiti, al hajd
- vaučer
#88371 Re: Liverpool FC
Očekivano. Hvala kurcu da je prestao siliti s McAlisterom.
- Edin H.
#88372 Re: Liverpool FC
Ovaj ko Barbarez u guranju djuturuma 
- no_sekirli
#88373 Re: Liverpool FC
Sunce ti zarko, 3 nasa igraca startaju kod njih. Imam osjecaj da ce Kelleher odigrati utakmicu zivota.
- AmiĐa_Idriz
#88374 Re: Liverpool FC
Drago mi je što je uvidio da je Jones za jedno dvije stepenice u boljoj formi od Alexisa, i što (bar za sada) nećemo gledati silovanje Szobe na beku. To bi trebalo u startu da nam poboljša najranjiviju tačku ove sezone.
-
MMM1977
#88375 Re: Liverpool FC
Ovo je više i žalosno i smiješno