svi kablovi provjereni sve je ok
Moderator: Benq

Vise korisnika je potvrdilo da SK 4K ne radi preko modula, bilo je o tome price na nekoliko stranica, a ljudi imaju 4K TV. Cak je i sam @Telemach potvrdio da taj kanal ide samo preko Boxa, a na Telemach sajtu pise slijedece:apokalipso2 wrote: Nije tačno. Sk 4K može i na 4K TV-u preko CAM modula. U EON aplikaciji ga nema.
Ako tebi nekim cudom radi taj kanal preko modula, onda je moguce neka greska u sistemu.* Za praćenje Sport Klub 4K kanala potrebno je da korisnik posjeduje TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji i da koristi EON Smart Box koji je povezan na Telemach koaksijalnu mrežu.
ja na starom tv putem modula imam ton, ne i sliku uz poruku na tv, "nepodrzan format slike", jer je tv FHDBenq wrote:Vise korisnika je potvrdilo da SK 4K ne radi preko modula, bilo je o tome price na nekoliko stranica, a ljudi imaju 4K TV. Cak je i sam @Telemach potvrdio da taj kanal ide samo preko Boxa, a na Telemach sajtu pise slijedece:apokalipso2 wrote: Nije tačno. Sk 4K može i na 4K TV-u preko CAM modula. U EON aplikaciji ga nema.
Ako tebi nekim cudom radi taj kanal preko modula, onda je moguce neka greska u sistemu.* Za praćenje Sport Klub 4K kanala potrebno je da korisnik posjeduje TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji i da koristi EON Smart Box koji je povezan na Telemach koaksijalnu mrežu.
Jutro shandrprcSA,shandrprcSA wrote:
Qler wrote:I ja u zadnje vrijeme imam problema sa internetom... i LAN i WiFi me zezaju... a kako su mi moji routeri spojeni na Telemachov sve mi se gubi
sad je sve okTelemach wrote:Jutro shandrprcSA,shandrprcSA wrote:
Molimo VAs za povratne informacije, da li još uvijek imate navedenih problema s uslugom?
Hvala na povratnim informacijama i saradnjishandrprcSA wrote:sad je sve okTelemach wrote:Jutro shandrprcSA,shandrprcSA wrote:
Molimo VAs za povratne informacije, da li još uvijek imate navedenih problema s uslugom?
Zdravocrnivrag wrote:Mila moja TelemacaTelemach wrote:

Imaš P.P.hrasno38 wrote:Moze li se sa EON-a na PC-u snimiti neka emisija....naravno na PC
crnivrag wrote:Imaš P.P.hrasno38 wrote:Moze li se sa EON-a na PC-u snimiti neka emisija....naravno na PC
Sad imaš, napisao ti post, prije nego sam iskucao porukuhrasno38 wrote:
nemam
Vjerujem da im je to cilj, al ne vjerujem da se zog toga ne vrši redovan update. Ko plaća HBO pakete na D3 plaća ih za punu, a ne feleričnu uslugu. Na taj način ne bi nikoga stimulisali na prelazak na EON, već bi samo generisali nezadovoljstvo i nepovjerenje. Mislim da je tu više riječ o neodgovornosti onih uposlenika koji su zaduženi za taj dio poslatap3ah75 wrote:Zato što im je cilj da svi pređemo na eon.biggrin wrote:zašto se sadržaj HBO OD kad se gleda preko D3 ne updatuje redovno? npr.uopšte nema druge sezone Big Little Lies iako je ista skoro završena i može se gledati preko EON verzije
Ako je Mostar, moguće je da radi samo na 2.4GHz. U Sarajevu idu drugi modeli, koji su dual-band.probook wrote:Fiber paket i gpon home neki ruter - je li moguce da nema 5ghz mrezu
To je testna brzina, dok ne prođe protokolisanje ugovora, a onda puštaju punu brzinu paketa.Almir_ wrote:Hvala
@Telemach...
Prikljucen sam u rekordnom vremenu,samo brzina mi je 22 mbps na eon light duo..
Ne trebaš pokušavati, jer D3 daljinski ne podržava nove modele Philips TV uređaja, pa tako npr. ni moj 6412/12 nije podržan, i ne reaguje ni na jedan kod.aida25 wrote:Pozdrav svima, treba mi mala pomoc, moze li neko postaviti link kako sinhronizovati daljinski od resivera sa tvom, kupila sam novi tv pa pokusavam da sinhronizujem daljinski od d3 sa tvom, ja sam nasla na internetu neko staro uputstvo i po njemu pokusala al nista, tv je philips pus6503/12
Odlicno,hvala vam jos jednomcrnivrag wrote:To je testna brzina, dok ne prođe protokolisanje ugovora, a onda puštaju punu brzinu paketa.Almir_ wrote:Hvala
@Telemach...
Na EON Light paketu također dobijaš jedan od tih starih D3 resivera, osim ako se sama ne odlučiš za EON box i tom prilikom priključenje istog platiš 80 KM jednokratno.aida25 wrote:Znaci nema mi druge nego 2 daljinska koristit, to im je bas bezveze. Znaci i kad bi presla sa trio grande na eon light paket isto bi bilo jelde, jesul isti ti resiveri, ja gluposti..
Zdravo Almir_,Almir_ wrote:Hvala
@Telemach...