Šta lupetaš, ili ti je PTPC isprao mozak, kamo sreće da je u javnosti više tako urbanih, kulturnih , ljudi tako širokih pogleda, ljudi sa stavom, kao što je taj "neki doktor iz Zvornika"...saale wrote:Gledam ovaj reality id dnevnika, ljudi moji ovaj je propo ko kauc
Doveo nekog doktora iz Zvornika, intervijuvse sve na filozofiranje prosipanje recenica iz filmova i knjiga koje su citali
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- problemnatravunu
#8826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#8827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dr. Komljenovic
Jel on Dodikovog ministra pocastio kafom i rekao mu da razguli?
Jel on Dodikovog ministra pocastio kafom i rekao mu da razguli?
- karanana
#8828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
beze doktor, pomalo cak i nacionalisticka prezentacija. kaze predsjednik drzave dodik. zvornik na granici srbije i republike srpske.....
a senad, fol nesto sarajevski ovo ono, skerliceva, pogled....ulizivanje....a boli doktora rinaka.
a nemam dovoljno informacija o samom slucaju smjena i razloga za smjene zbog kojih bi moga reci da sam na ovoj ili onoj strani kad je sama tema bolnice u pitanju.
a senad, fol nesto sarajevski ovo ono, skerliceva, pogled....ulizivanje....a boli doktora rinaka.
a nemam dovoljno informacija o samom slucaju smjena i razloga za smjene zbog kojih bi moga reci da sam na ovoj ili onoj strani kad je sama tema bolnice u pitanju.
- ExNihilo
#8829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nešto tanki sagovornici ove sezone. Šta je za reći?
- animus
#8830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Doktor tanak pravo. Spomi je neku familijarnu historiju joja mu daje kao neko pravo. I to ne jednom. Sva prica oko familije ga veze za sarajevo a on koliko se vidi sarajevo ne moze smisliti i kaze ponosan je na provinciju. Neki citati nidje veze i sjecanje na proslost i tako u krug. Nacionalizam u ocima a prica mu kako nije nacionalista. Ok čovjek se pobunio ali nidje veze isto kao i oni dr. sto su u agregatnom stanju.
Cim je on kod Senada dosao ne pise mu se dobro. Uglavnom Senad priznao da mu je tesko pronaci goste iz federacije a i da mu ne daju da on prenosi meceve reprezentacije.
Cim je on kod Senada dosao ne pise mu se dobro. Uglavnom Senad priznao da mu je tesko pronaci goste iz federacije a i da mu ne daju da on prenosi meceve reprezentacije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Doktor je clan SNSD-a.karanana wrote:beze doktor, pomalo cak i nacionalisticka prezentacija. kaze predsjednik drzave dodik. zvornik na granici srbije i republike srpske.....
- nadInsan
#8832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovi srpski doktori su zajebani skroz. Radovan Karadžić, Dragan Đukanović, Zoran Komljenović, ...
- Altsa
#8833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Slazem se. Niko interesantan da bi se ja zadrzao na Face kanalu.Ocito da mu nece vise niko da dode u emisiju.ExNihilo wrote:Nešto tanki sagovornici ove sezone. Šta je za reći?
- Tesla Edison
#8834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da mene nazove kurvinim sinom ne bih mu došao u emisiju taman da je Larry King a ja da sam niko i ništa.
Nimalo me ova situacija oko Face-a ne čudi. Čuo sam da je i ono malo stručnih ljudi iz tehnike otišlo jer nema plate. Drma lovu u kafiću a radnike ne plaća. Fuj!
Nimalo me ova situacija oko Face-a ne čudi. Čuo sam da je i ono malo stručnih ljudi iz tehnike otišlo jer nema plate. Drma lovu u kafiću a radnike ne plaća. Fuj!
- kafanski_covjek
#8835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jos mu ona njegova tamo privatna sijela i policija pocela osiguravatiTESLA_EDISON wrote:Drma lovu u kafiću a radnike ne plaća. Fuj!
- Tesla Edison
#8836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta ćeš kad je fino mjesto, fina raja izlazi, nema alkohola, nema droge... Policija čuva da neko slučajno taj mir ne naruši. MyFace=Oaza mira i rahatluka.kafanski_covjek wrote:jos mu ona njegova tamo privatna sijela i policija pocela osiguravatiTESLA_EDISON wrote:Drma lovu u kafiću a radnike ne plaća. Fuj!
-
mahalik
#8837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa kada glavna producentica ne radi više tamoAltsa wrote:Slazem se. Niko interesantan da bi se ja zadrzao na Face kanalu.Ocito da mu nece vise niko da dode u emisiju.ExNihilo wrote:Nešto tanki sagovornici ove sezone. Šta je za reći?
-
archi_a
#8838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Doktor je vrhunski nacionalista, inače poznat kao osoba koja je "krvarila" za "državetinu" pi si u "otadžbinskom" ratu, krpio i spašavao đikane koje donesu sa fronte i to mu je jedna od najvećih referenci kojima se hvali. Ali, valjda bi nama trebao da bude simpatičan i da mu damo prostor, da šeramo njegov herojski otpor ministrima, da od njega pravimo ljudinu i eroja, samo zato što je udario protiv dodikovog ministarstva.karanana wrote:beze doktor, pomalo cak i nacionalisticka prezentacija. kaze predsjednik drzave dodik. zvornik na granici srbije i republike srpske.....
- Tesla Edison
#8839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da se zarati taj bi bio balkanski doktor Mengele.
- mayab
#8840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možemo pričati šta hoćemo, ali kad sam ovo sinoć pogledao, ostao sam u šoku, jer ako je ovo sve tačno, ovu našu državu stvarno vode sve sami strani plaćenici, prodane duše i dušmani svojih sugrađana, baš onako kako ih ja vidim !
Zato hvala FACE TV-u, da se o ovome svemu bilo gdje javno progovorilo
Zato hvala FACE TV-u, da se o ovome svemu bilo gdje javno progovorilo
-
julisiz es grant
#8841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne pratim uopšte to,jel' ovo taj doktor? Radivoje Novaković.archi_a wrote:Doktor je vrhunski nacionalista, inače poznat kao osoba koja je "krvarila" za "državetinu" pi si u "otadžbinskom" ratu, krpio i spašavao đikane koje donesu sa fronte i to mu je jedna od najvećih referenci kojima se hvali. Ali, valjda bi nama trebao da bude simpatičan i da mu damo prostor, da šeramo njegov herojski otpor ministrima, da od njega pravimo ljudinu i eroja, samo zato što je udario protiv dodikovog ministarstva.karanana wrote:beze doktor, pomalo cak i nacionalisticka prezentacija. kaze predsjednik drzave dodik. zvornik na granici srbije i republike srpske.....

- karanana
#8842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Fino smo gore napisali komljenovic.
Ne znam koji ti je ovaj ni ima li kakve veze i sa cim
-
julisiz es grant
#8843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hirurg iz bolnice u Zvorniku. Imao je određenu ulogu u ratu (jer vidim da to spominjete), što se može i naslutiti iz lokacije na kojoj se nalazi na slici. Pa sam mislio da nije on...jer nisam vidio ime toga, a ni ovome ga nisam znao dok nisam vidio ispod slike na stranici sa koje sam je prekopiro.karanana wrote:Fino smo gore napisali komljenovic.
- skupljac_zeljeza
#8844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kardinal bosanski je noćas rekao krupne riječi: Stranci su nekim našima obećali podjelu!
- karanana
#8845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Interesantan interviju s reisom. Mada dosta otvorenih pitanja i tema a bez nekih svrsetaka. Jos ovaj ulijece.
- MOSALJOZE
#8846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako bi izostala njegova podrška adezeu,Čović bi bio gotov.Govorilo se i ranije kako nisu u nekim dobrim odnosima...skupljac_zeljeza wrote:Kardinal bosanski je noćas rekao krupne riječi: Stranci su nekim našima obećali podjelu!
- Banksy
#8847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad se dugo, i predugo, pitaš za sve, i oko najmanje sitnice, a onda se odjednom, preko noći, ne pitaš više ni za šta i niko te ne ferma 5%. Teška situacija.karanana wrote:Interesantan interviju s reisom. Mada dosta otvorenih pitanja i tema a bez nekih svrsetaka. Jos ovaj ulijece.
- afannedim
#8848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neda supak gostima da odgovore do kraja na pitanje i bog. Hoće on svoje nesto da ubaci svaki put i prekine kad ne treba
- LeonardoAC
#8849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne bih se bas slozio... Ceric je i dalje prilicno utjecajan tip, u Evropi znaju za njega i cijene ga vise nego mi u BiH... al to je stari bosnjacki sindrom i podanicki mentalitet da popljujemo sve i svakoga ko odskace od prosijeka...Banksy wrote:Kad se dugo, i predugo, pitaš za sve, i oko najmanje sitnice, a onda se odjednom, preko noći, ne pitaš više ni za šta i niko te ne ferma 5%. Teška situacija.karanana wrote:Interesantan interviju s reisom. Mada dosta otvorenih pitanja i tema a bez nekih svrsetaka. Jos ovaj ulijece.
- karanana
#8850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zna ceric stvari. sigurno je to. eh sad, neko govori da je on kos, a ne ovi koje on optzuje, ne znam. nama se vrti u glavi tako da vise ne znamo gdje udaramo ni ko je kos ni ko nije kos....ali nije on bezvezni senilni starohan, to je sigurno