bratimljenje uz koju sisaru i pivaru... upravu je efendi nemresH razlikovat sve garavijeH glOva

bratimljenje uz koju sisaru i pivaru... upravu je efendi nemresH razlikovat sve garavijeH glOva

nejma rata brez turakaTurska Hrvatska
Povijest turske Hrvatske
Taj otuđeni hrvatski prostor etnički su desetkovali Turci uz pomoć islamiziranih stanovnika sa svih strana carstva i pravoslavnih Vlaha
pici wrote: Što bi mudro rek'o efendija Cerić: ne možeš ih razlikovati, k'o da hin je ista mater rodila
bratimljenje uz koju sisaru i pivaru... upravu je efendi nemresH razlikovat sve garavijeH glOva![]()
[/quote]pa kazemm ono sto znam, a ne onno sto ne znamVizionar 1985 wrote:Pa kazes da te Turci nisu pravili jer imas od 8 stoljeca karton a govoris da mi imamo Tursko porijeklo, sto znaci da su i tebe Turci pravili, kaj ne. U najmanju ruku Poturice i Balije.Connaisseur Karlin wrote: pa ako jeste, meni ne smeta, ne kzuim, zasto bi mi to smetalo![]()
![]()
Joj jest sega ovaj forum. I da budem na fejsu.Da propustim zaj_bavanje ovdje.
Čuj šta? Pa bude im lakše kada se tješe da nisu jedini.Connaisseur Karlin wrote: pa kazemm ono sto znam, a ne onno sto ne znamznaci, ako u mojoj knjizi ne pise takva ifomracija, ne mogu potrvditi obratno, zato ne razumijem, zasto ti ili sprca,a i mnogo bosanjak insistirate na tome da je svaka osoba na Balkanu u sebi ima turski gen, ne kuzim, sto zelite potici sa takvvom pricom
prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visokipici wrote:morate se vise mesat su skandinavcima da dobijete puten ten plave oke i plavkastu kosuovako vallla nemre vas ni papa franjo razlikovat
pa nisu jediniHafis wrote:Čuj šta? Pa bude im lakše kada se tješe da nisu jedini.Connaisseur Karlin wrote: pa kazemm ono sto znam, a ne onno sto ne znamznaci, ako u mojoj knjizi ne pise takva ifomracija, ne mogu potrvditi obratno, zato ne razumijem, zasto ti ili sprca,a i mnogo bosanjak insistirate na tome da je svaka osoba na Balkanu u sebi ima turski gen, ne kuzim, sto zelite potici sa takvvom pricom
en sad ima arijevaca ccccConnaisseur Karlin wrote:prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visokipici wrote:morate se vise mesat su skandinavcima da dobijete puten ten plave oke i plavkastu kosuovako vallla nemre vas ni papa franjo razlikovat
![]()
bijel ten kod oba roditelja![]()
pisi, ako si ti garav,nismo svi![]()
hahahahahapici wrote:en sad ima arijevaca ccccConnaisseur Karlin wrote:
prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visoki![]()
mene hastra ako papa dodje u mostar pa vidi sve crno i garavo da se ne odrekne zupe ercegovacke...
![]()
ja plavkas i plave oci jebo vikinge
Connaisseur Karlin wrote:hahahahahapici wrote:en sad ima arijevaca ccccConnaisseur Karlin wrote:
prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visoki![]()
mene hastra ako papa dodje u mostar pa vidi sve crno i garavo da se ne odrekne zupe ercegovacke...
![]()
ja plavkas i plave oci jebo vikinge![]()
![]()
ma cijela Italija je garava osim sjevera, doslovno cijeli mediteranski pojas je garav, spanjolksa portugal, a samo na Balkanu se prica o ovome
pa da, i sad treba praviti problem na svakoj temi jer je neko ima turski gen na Balkanupici wrote:Connaisseur Karlin wrote:hahahahahapici wrote:
en sad ima arijevaca ccccmene hastra ako papa dodje u mostar pa vidi sve crno i garavo da se ne odrekne zupe ercegovacke...
![]()
ja plavkas i plave oci jebo vikinge![]()
![]()
ma cijela Italija je garava osim sjevera, doslovno cijeli mediteranski pojas je garav, spanjolksa portugal, a samo na Balkanu se prica o ovome
yes valla ko i cijela mala azija su sjevernom afrikom... ubi sunce
pici wrote:ma nije do tena to je do glOOva
Covic ima pravo, da gleda na to iz svoje perspektive.GeeTnT wrote:"Šta god progovorimo je slika trećeg entiteta. Ako pričamo o sportu, kulturi, privredi, kojekakvoj političkoj reorganizaciji ili izmjeni izbornog zakonodavstva kod druge ili treće strane se dočeka, a posebno u Sarajevu, kao podjela, kao treći entitet", rekao je Čović, komentarišući optužbe da ovim zakonom utire put trećem.
...jel ovo opravdano kmecanje?
Connaisseur Karlin wrote:
pa kazemm ono sto znam, a ne onno sto ne znamznaci, ako u mojoj knjizi ne pise takva ifomracija, ne mogu potrvditi obratno, zato ne razumijem, zasto ti ili sprca,a i mnogo bosanjak insistirate na tome da je svaka osoba na Balkanu u sebi ima turski gen, ne kuzim, sto zelite potici sa takvvom pricom
Pa kazem ja. Plebejka. Pleb=?Connaisseur Karlin wrote:prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visokipici wrote:morate se vise mesat su skandinavcima da dobijete puten ten plave oke i plavkastu kosuovako vallla nemre vas ni papa franjo razlikovat
![]()
tako jeVizionar 1985 wrote:Pa kazem ja. Plebejka. Pleb=?Connaisseur Karlin wrote:prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visokipici wrote:morate se vise mesat su skandinavcima da dobijete puten ten plave oke i plavkastu kosuovako vallla nemre vas ni papa franjo razlikovat
![]()
Ne znam. Mozda si i plejbojka, zecica. Ipak si Dalmatinka.Connaisseur Karlin wrote:
tako je
Vizionar 1985 wrote:Ne znam. Mozda si i plejbojka, zecica. Ipak si Dalmatinka.Connaisseur Karlin wrote:
tako je
Jes' to ti, Blanka?Connaisseur Karlin wrote:prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visokipici wrote:morate se vise mesat su skandinavcima da dobijete puten ten plave oke i plavkastu kosuovako vallla nemre vas ni papa franjo razlikovat
![]()
mozdaLBVIEW wrote:Jes' to ti, Blanka.Connaisseur Karlin wrote:prodica moje mame : svi plave kose, plave oci i visokipici wrote:morate se vise mesat su skandinavcima da dobijete puten ten plave oke i plavkastu kosuovako vallla nemre vas ni papa franjo razlikovat
![]()