BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#8826 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
Manite se ljudi lupanja i slijepog vjerovanja novinarima. Na kraju krajeva, ako se ovaj ipak na kraju odlucio za nas, treba ga podrzati i zazeljeti mu da sto prije ostavi svoj trag u repki...
Sto neko rece, nije ni prvi ni zadnji sto igra za nas iz neke svoje koristi...
Manite se ljudi lupanja i slijepog vjerovanja novinarima. Na kraju krajeva, ako se ovaj ipak na kraju odlucio za nas, treba ga podrzati i zazeljeti mu da sto prije ostavi svoj trag u repki...
- MOSALJOZE
#8827 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Subašić novi igrač Belgijskog Oud-Heverlee Leuvena.
- Dionysios
#8828 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sve recenoshalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
- Infaze Studio
#8829 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Gdje nalazis tih "80%" I "skoro svih tih 80%"...Mislim, ako brojis, mnozis I dijelis, onda si dobar..imas zivceshalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
Ne...nemoj se ljutiti, nista protiv tvog posta, ali uvijek neke brojke I postotci..reko bi covjek ovdje se neka ozbiljna statistika vodi.
-
todd_smith
#8830 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma moze on biti bolji i od Edina, meni nikada nece biti pravi BH reprezentativac zbog ove suplje. On mi je u rangu Samira i Eduarda za Hrvate.shalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
- GeneralBHF
#8831 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pritisak javnosti i vidjet ces da ce ukinuti dvojno sa Bosnom, Kosovom, Srbijom!velikibrnjo wrote:ja komentara u ovih svicaraca![]()
oni bi i dvojno drzavljanstvo zabranili da im se stranci ne odljevajui onda jos neko kaze da su demokrate
pih
-
Eborg
#8832 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Eduardo je uvijek bio korektan prema Hrvatskoj i dosta dobro se integrirao, ne može se to porediti. I. Hajrović je tipična prelivoda poput Medunjanina no bilo je jasno da će zaigrati za nas.
Meni je žao Seferovića ali eto, pokupili smo švicarski otpadak.
Meni je žao Seferovića ali eto, pokupili smo švicarski otpadak.
- USAblues
#8833 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dionysios wrote:Sve recenoshalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
- GeneralBHF
#8834 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pjanic je isto mijenjao sportsko drzavljanstvo pa je sve to pocelo mnogo prije Cire, a Ciro je dobio Pjanica serviran tako da to nisu njegove zasluge.Spliff.Master wrote:
decko izgleda da ti istorija repke nije jaca strana. U redu je, nisi jedini.
Ciro dolazi na tron repke u julu 2008. Tada poziva Pjanica, koji debituje protiv Bugarske 20/8/2008. kakav Muzurovic covjece.
Za Dzeku se sjecam na Kosevu da je rekao da ce biti jedan od najboljih napadaca poslije prijateljske sa Turskom.
-
bjelave
#8835 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cuj decko! Ocito ti vaspitanje nije jaca strana.Spliff.Master
Ciro dolazi na tron repke u julu 2008. Tada poziva Pjanica, koji debituje protiv Bugarske 20/8/2008. kakav Muzurovic covjece
Moguce da je detitovao pod Ciriom ali ga je Muzur zvao ranije, napravio kontakt I privolio da igra za BiH, I pod njim je Mire poceo skupljati papire.
Helem nejse...
- GeneralBHF
#8836 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Potpisujem! Ne treba se ni buniti da ima neku korist pa i stavljaju se pod rizik ozbiljnih povreda. Sjecate se kako je Maluda nagazio Mujdzu i slomio mu kost pa covjeka nije bilo pola godine ali sreca pa se uspio vratiti. Treba da ih reprezentacija progura jer tako napreduju i imaju jace utakmice sto automatski i reprezentacija dobija sa iskustvom igraca.USAblues wrote:Dionysios wrote:Sve recenoshalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
Sto neko rece, nije ni prvi ni zadnji sto igra za nas iz neke svoje koristi...![]()
- shalla
#8837 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
E jeboga ti, valjda ti je jasno da lupam postotke "ofrljativno" al budi fer pa priznaj, jel bilo pravo puno raje koja su ovako "častila" Asmira, te kanađanin, te prevrtljivac te ljigo te ovo te ono...Infaze Studio wrote:Gdje nalazis tih "80%" I "skoro svih tih 80%"...Mislim, ako brojis, mnozis I dijelis, onda si dobar..imas zivceshalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
Sto neko rece, nije ni prvi ni zadnji sto igra za nas iz neke svoje koristi...![]()
![]()
Ne...nemoj se ljutiti, nista protiv tvog posta, ali uvijek neke brojke I postotci..reko bi covjek ovdje se neka ozbiljna statistika vodi.
Opet kažem, štagod je u Hajroviću prelomilo neka je, ja ga neću pljuvati, pogotovo jer mislim da nam može biti pojačanje...
- Murat Sabanovic
#8838 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
N/FSBiH kupio je Hajroviću vikendicu kako bi ovaj igrao za BiH?!
http://www.sport.ba/fudbal/nfsbih-kupio ... ao-za-bih/
sad znamo zasto se je izet odlucio za nas .
- luckylaka
#8839 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
shalla wrote:80% foruma je isto ovako pljuvalo Begovica a nit' su znali pozadinu price nit' ista drugo... Onda kad su Pape i Bega sjeli i rijesili sve u 4 oka, Bega je hvala Bogu poceo da brani a skoro svih tih 80% ga je pocelo velicati i proglasavati najboljim golmanom u univerzumu. Tako da i sa hajrovicem predvidjam slican scenario (ako se uspije nametnuti u prvih 11)...
- luckylaka
#8840 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Fali ti nesto ovdje,,Švajcarci iznose nevjerovatne teze,,Murat Sabanovic wrote:N/FSBiH kupio je Hajroviću vikendicu kako bi ovaj igrao za BiH?!
- SmokingMan
#8841 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A šta je sa ovim igračem,mali je dovoljno dobar da ga se dovede na par proba u A tim (naravno ukoliko je to moguće budući da je na pragu 23 godine),oni koji ga bolje poznaju neka kažu nešto više...
http://en.wikipedia.org/wiki/Jasmin_Sudi%C4%87
- Muhamed Đakmić
#8842 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nema mjesta nikako u ovom trenutku jer ako na njegovoj poziciji dođu Bičakčić i Seo što je izvjesno, neće biti potreban ni na klupi.z1xter wrote:A šta je sa ovim igračem,mali je dovoljno dobar da ga se dovede na par proba u A tim (naravno ukoliko je to moguće budući da je na pragu 23 godine),oni koji ga bolje poznaju neka kažu nešto više...
- SmokingMan
#8843 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To stoji,ali i dobar kadar na klupi nam je prijeko potreban...Sarajevo1946 wrote:Nema mjesta nikako u ovom trenutku jer ako na njegovoj poziciji dođu Bičakčić i Seo što je izvjesno, neće biti potreban ni na klupi.z1xter wrote:A šta je sa ovim igračem,mali je dovoljno dobar da ga se dovede na par proba u A tim (naravno ukoliko je to moguće budući da je na pragu 23 godine),oni koji ga bolje poznaju neka kažu nešto više...
-
Eborg
#8844 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da ga je ona povreda kada je bio blizu naše reprezentacije (obećan mu poziv kada smo igrali sa Švedskom pa se tada i družio sa našim reprezentativcima) unazadila tako da više nije kapacitet za našu reprezentaciju.
- Spliff.Master
#8845 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sad se malo izvlacis al' nema veze. ONo, trazis dlaku u jajetu.GeneralBHF wrote:Pjanic je isto mijenjao sportsko drzavljanstvo pa je sve to pocelo mnogo prije Cire, a Ciro je dobio Pjanica serviran tako da to nisu njegove zasluge.Spliff.Master wrote:
Ciro dolazi na tron repke u julu 2008. Tada poziva Pjanica, koji debituje protiv Bugarske 20/8/2008. kakav Muzurovic covjece.
Za Dzeku se sjecam na Kosevu da je rekao da ce biti jedan od najboljih napadaca poslije prijateljske sa Turskom.
Dobro se sjecam Dzeksonovog prvog gola za repku. Ko iz topa, pod raslje! Dalo se vidjeti da je i tada imao vise nego i dovoljno potencijala da bude svjetska klasa. Teplice? haha
- GeneralBHF
#8846 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
@Spliff.Master: Ja sam napravio ispravku da se vise ne svadjate ko je upravu a ko nije. Eto napisao sam kao neutralan!
Nema potrebe za dokazivanjem ko je pametniji!
- Spliff.Master
#8847 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko se svadja?GeneralBHF wrote:@Spliff.Master: Ja sam napravio ispravku da se vise ne svadjate ko je upravu a ko nije. Eto napisao sam kao neutralan!
Al' zna se ko je najpametniji: TI GENERALE!
- GeneralBHF
#8848 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma nisam ja najpametniji. Ima uvijek neko ko vise zna!
Evo Kolasinac slijedece sedmice u Capljini. Sumnjam da bi kupio ove poklone djeci da ne planira dolaziti!
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/kad-se- ... h-po-pasos
Jedino sto ce sve to da potraje ali moze on dobiti pasos po ubrzanoj proceduri.
Evo Kolasinac slijedece sedmice u Capljini. Sumnjam da bi kupio ove poklone djeci da ne planira dolaziti!
- phillie
#8849 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
200 KM i za dan pasos bude gotov...GeneralBHF wrote:Ma nisam ja najpametniji. Ima uvijek neko ko vise zna!
- Sakuragi-rusilac
#8850 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ja mislim da on nema jos nase drzavljanstvo. treba prije to uraditi, pa uzeti pasos. bit ce to duza proceduraphillie wrote:200 KM i za dan pasos bude gotov...GeneralBHF wrote:Ma nisam ja najpametniji. Ima uvijek neko ko vise zna!