Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote: ↑07/04/2023 12:20
Legle danas 160keka udobne nisu lose
Brate, da sam znao da trazis ovakve mogao sam ti ja za stoju prodati ljepse od ovih sa istim đonom
Daleko su one od udobnosti, bez uvrede.
Halali al lupetas sto se tice udobnosti.
Adidas ti za ove modele koristi mensecini repetitor pjenu sto ti je ekvivalent adidasa za recimo nike zoomx pjenu.
Mekse od boosta, nije zilavo kao boost recimo vec bas noga tone.
Msm da su dvije gustine te pjene u ovom modelu.
Moze bit i da grjesim.
Al rec da su daleko od udobnosti je jako neozbiljno i neistinito.
Halali meni se na prvu ucini da su ovo adistar.
Al eno haman piše bounce djon na ovima.
Ne znam koji je ovo tacno model al more bit da si u pravu jer je bounce pjena potvrda bgm.
Njanjavi wrote: ↑08/04/2023 13:43
A za prjedlog o carapama stvarno ne zasluzujes ni odgovor koliko je glup savjet.
Cuj za bolju ventilaciju noge obuci merino vunene carape uz goretex
Kralju jel znas za sta se merino vuna stavlja u odjecu i obucu?
Kakve ventilacije u merino vuni ljudino, jesi na mrvama spavao?
Btw smartwool da te naucim stagod je samo fensi naziv za sinteticke carapice sa jako malim udjelom pamuka.
Samo u tešanjske carape vjerujem.
Hvala i dovidjenja
Njanjavi wrote: ↑08/04/2023 14:03
Ne znam koji je ovo tacno model al more bit da si u pravu jer je bounce pjena potvrda bgm.
Jest bounce đon. I ja sam mislio da će biti koliko toliko dobre plus bile 50-60 dolara, ali eto sta se na kraju desi. Mada su mi i za pola broja vece, pa je i to razlog vise za drzanje u ormaru u kesi
tank3 wrote: ↑08/04/2023 14:00
Vala ne lupetam. Nosio ih tri sata i tabani bride od njih. Pored nike free 5.0 starih modela su smjesni.
Eto koliko su dobre da sam ih samo jednom nosio. Stoje godinu dvije u kesi u ormaru koliko su udobne. Lijepe jesu, ali slaba im je udobnost.
Pa dobro meni bride tabani nakon skechersa i njihove pijene, kako kome sta odgovara..
..nakon 6km trake u teretani nit me sta boli, nit ziga, nit bridi, a mozda hoce...
Tene bile 160 a ne 360 pa da ocekujem nesta ekstra....nek traju ovo ljeto one su odradile svoje....
Njanjavi wrote: ↑08/04/2023 14:03
Meni licno je bounce pretvrd, i mozda najlosija ponuda iz adidasa.
Lajavikrelac wrote: ↑06/04/2023 15:37
Ne nego nema konkurencije. Isti likovi drže sve prodavnice sportske opreme (osim Intersporta) i glavni su dobavljači. Mogu lupati cijene kako im je qrtzu ćeif...
kako ces imat konkurenciju kad nema trzista? kome konkurencija?
Njanjavi wrote: ↑10/04/2023 10:16
Ko ima para muštuluk.
Eno na nike by you dosle pegasus trail.
Napravis sebi kakve ti volja.
Kolko treba dodat na ovu cijenu, carina pores dosatava itd itd
Na nike by you opciji ja msm da je 25 dolara il 20 iznad cjene običnog modela.
Barem je prije par godina tako bilo, moze bit sad da je malo skuplje al ne bi reko da je iznad 30 dolara da jebe rak raka.
A za ostalo pitaj ove sto narucuju preko kupiglobal, pesoto i sličnih.
Oko toga ne znam bgm.
Kolko treba dodat na ovu cijenu, carina pores dosatava itd itd
Na nike by you opciji ja msm da je 25 dolara il 20 iznad cjene običnog modela.
Barem je prije par godina tako bilo, moze bit sad da je malo skuplje al ne bi reko da je iznad 30 dolara da jebe rak raka.
A za ostalo pitaj ove sto narucuju preko kupiglobal, pesoto i sličnih.
Oko toga ne znam bgm.