Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
JThomas

#8826 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

napraviše ga žrtvom i opraše za sve što se može desiti od danas do formiranja nove vlade nakon izbora.

k'o što sam mislio da je on pogriješio i prebrzao kad je uopšte ušao u to, sad mislim da su ovi prebrzali kad su ga smijenili.
baxul

#8828 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by baxul »

božo ljubić - protiv
weredsf

#8829 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

baxul wrote:božo ljubić - protiv
Oba HDZ-a su bila protiv
nikad_vise

#8830 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Alfa_Ze wrote:zar se Scepin jurisnik Image ''nikad_vise'' jos nije ocitovao ?? :cry: 8-)
Tu sam ja,malo sam zadnjih dana cesce na sportskom forumu,slabo mi igra Olimpik,Zeljo mi se drzi nekako a i probudila se Sloboda pa me prica oko Slobode malo vise zainteresovala i vise sam paznje posvetio nekim opustenim temama.

Sto se tice smjene Radoncica,sta je tu je,covjek je smijenjen jer je podrzao ono sto je svako normalan podrzao u drzavi i nadam se da ce gradjani prepoznati to.Fahrudin kao gradjanin je podrzao opravdanu pobunu naroda i oni koji su mu pokusali smjestiti drzavni udar i koji su narod nazvali narkomanima su se odjednom usutili a Fahrudina smijenili.

Prva stvar je da je on imao dobre rezultate kao ministar sigurnosti,druga stvar je da nije imao operativnih nadleznosti sto je i potvrđeno,treca stvar je da nije imao nista sa drzavnim udarom a da je unatoc svemu bezveze smjenjen.

Fahro kao Fahro nije puno izgubio tom smjenom,on ce na narednim izborima imati dobre rezultate i moci ce vjerovatno opet birati koju poziciju zeli da preuzme jer ce ovu neopravdanu smjenu svakako da dobro politicki unovci sto svakako podrzavam.

Dobra stvar u svemu tome je da su ga podrzale Hrvatske stranke koje je uspjeo da okrene na Bosnjacku stranu po svemu sudeci.Fahrudin je par puta javno rekao da je treci entitet crvena linija koju ne smiju potpisati ni on ni Zlatko a ni Bakir ali je svojom politikom da je ipak stekao podrsku Hrvatskih stranaka i zadobio povjerenje te se nadam da ce u buducnosti taj Bosnjacko-Hrvatski blok nastaviti da radi zajedno i na drzavnoj razini a od treceg entiteta svakako nema nista.

Skoro sam slusao Ivanica kad prica o Dodiku i Covicu i njihovoj vezi kao i trecem entitetu.Jasno je i Ivanicu da je sva ta prica ubleha jer svako prekrajanje granica ce morati ici i na stetu RS-a i ne vidi nista da bi RS mogla dobiti sa tom pricom ili tim trecim entitetom osim izgubiti jedan dio teritorije.I nema uopste interesa ni kod Bosnjaka a ni kod Srba jer nebi ni RS ostala netaknuta a ako se nacne dejton nacet ce se sve.

Ocekujem od SBB za naredne izbore da napravi zapazene rezultate i uz ovaj Hrvatski blok,DF,NS il tako neku stranku proba da napravi nesto.Po mom misljenju,ove izbore kao i prethodne mogao bi uzeti SDA jer imaju tu masineriju pa ne bi mogao da prejudiciram moguce ishode nakon izbora.

Sve u svemu brzo ce se Fahro vratiti.Jaci,bolji i iskusni za par mjeseci mandata. :thumbup: :bih:
Dobro je radio dok je bio ministar sigurnosti i razlog njegove smjene je nepodobnost onim koji su ovu drzavu doveli na stub srama.
Alfons Kauders

#8831 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote:
Alfons Kauders wrote:"Vi mene na vrhu brda možete strijeljati, smijeniti me, ali grudva je krenula i jako sam ponosan što se to dešava. Raduje me njihov strah", kazao je Radončić.

lik ponosan sto je za njegova mandada spaljen kanton i predsjednistvo... i raduje ga "strah" - ministra sigurnosti

sbb je fakat cudna sekta...

sekta jal ne sekta...dobi ćoek đaba predizbornu kampanju...sad kad udari šuplju na sva zvona eto ti Tornjaka za premijera od nove godine :-)

imam neki osjeČaj da ču plakat za Don Neonkom za godinu-dvije
rekoh ja neki dan da ovo ide fahri u prilog, a vecina raje kaze jok, ne ide... ostaje nam da vidimo, nadam se da sam pogrijesio

nikad, ali nikad ne treba zaboraviti glupost prosjecnog bosnje...
nikad_vise

#8832 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

weredsf wrote:
baxul wrote:božo ljubić - protiv
Oba HDZ-a su bila protiv
Svako razuman bi bio protiv kad su oni koji smjenjuju isti oni koji 20 godina jasu BH narod.
Zanimljivo je vidjeti da neko proziva 2 HDZ-a koji nisu podrzali ali ne spominje SNSD,SDS i slicno.
Za razliku od ovih Srpskih stranak,dva HDZ-a imaju koliko toliko Bosanstva.Mislim da ova prica o srpskom spijunu sve vise pada u vodu i da ce se sada centrala okrenuti nekoj prici o Hrvatskom ili nekom Njemackom spijunu,kukavicijem jaju i slicno.

Pogledam intervju recimo jednog Martina Raguza za FaceTV i pogledam recimo intevju jednog Dodika u "Posteno govoreci" i uvijek bi radije izabrao da me podrzi Raguz nego Dodik.

Fahrudin od pocetka govori da smo zbog ebene pozicije predsjednika dosli u sitvaciju da pricamo o trecem entitetu i da je to bila jedna obicna avantura.To je tacno i drago mi je da Hrvatske stranke polahko vracaju povjerenje u neke od Bosnjackih politicara.Znaju oni da je njegov stav da nema treceg entiteta ali covjek je realan i ukazivao je na taj isti problem oko Hrvata cijelo vrijeme.
weredsf

#8833 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

nikad_vise wrote:
Alfa_Ze wrote:zar se Scepin jurisnik Image ''nikad_vise'' jos nije ocitovao ?? :cry: 8-)
Tu sam ja,malo sam zadnjih dana cesce na sportskom forumu,slabo mi igra Olimpik,Zeljo mi se drzi nekako a i probudila se Sloboda pa me prica oko Slobode malo vise zainteresovala i vise sam paznje posvetio nekim opustenim temama.

Sto se tice smjene Radoncica,sta je tu je,covjek je smijenjen jer je podrzao ono sto je svako normalan podrzao u drzavi i nadam se da ce gradjani prepoznati to.Fahrudin kao gradjanin je podrzao opravdanu pobunu naroda i oni koji su mu pokusali smjestiti drzavni udar i koji su narod nazvali narkomanima su se odjednom usutili a Fahrudina smijenili.

Prva stvar je da je on imao dobre rezultate kao ministar sigurnosti,druga stvar je da nije imao operativnih nadleznosti sto je i potvrđeno,treca stvar je da nije imao nista sa drzavnim udarom a da je unatoc svemu bezveze smjenjen.

Fahro kao Fahro nije puno izgubio tom smjenom,on ce na narednim izborima imati dobre rezultate i moci ce vjerovatno opet birati koju poziciju zeli da preuzme jer ce ovu neopravdanu smjenu svakako da dobro politicki unovci sto svakako podrzavam.

Dobra stvar u svemu tome je da su ga podrzale Hrvatske stranke koje je uspjeo da okrene na Bosnjacku stranu po svemu sudeci.Fahrudin je par puta javno rekao da je treci entitet crvena linija koju ne smiju potpisati ni on ni Zlatko a ni Bakir ali je svojom politikom da je ipak stekao podrsku Hrvatskih stranaka i zadobio povjerenje te se nadam da ce u buducnosti taj Bosnjacko-Hrvatski blok nastaviti da radi zajedno i na drzavnoj razini a od treceg entiteta svakako nema nista.

Skoro sam slusao Ivanica kad prica o Dodiku i Covicu i njihovoj vezi kao i trecem entitetu.Jasno je i Ivanicu da je sva ta prica ubleha jer svako prekrajanje granica ce morati ici i na stetu RS-a i ne vidi nista da bi RS mogla dobiti sa tom pricom ili tim trecim entitetom osim izgubiti jedan dio teritorije.I nema uopste interesa ni kod Bosnjaka a ni kod Srba jer nebi ni RS ostala netaknuta a ako se nacne dejton nacet ce se sve.

Ocekujem od SBB za naredne izbore da napravi zapazene rezultate i uz ovaj Hrvatski blok,DF,NS il tako neku stranku proba da napravi nesto.Po mom misljenju,ove izbore kao i prethodne mogao bi uzeti SDA jer imaju tu masineriju pa ne bi mogao da prejudiciram moguce ishode nakon izbora.

Sve u svemu brzo ce se Fahro vratiti.Jaci,bolji i iskusni za par mjeseci mandata. :thumbup: :bih:
Dobro je radio dok je bio ministar sigurnosti i razlog njegove smjene je nepodobnost onim koji su ovu drzavu doveli na stub srama.
Kako kada je izmedju opstih i lokalnih izbora izgubio 30.000 glasaca, to je jos cudnije ako se zna da u tom periodu nije vidio vlasti?????
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8834 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

weredsf wrote:
Itakoto wrote:"posle" danas ce Fahro biti vodja opozicije
:lol:
Sta je ovo do sada bilo, negiranje da je bio u vlasti :-)
Bio je, bio ili još gore, prao je imidže preko Avaza 20 godina onima koji su u crno zavili zemlju. I sad ovi što ga kao blate će možda a i vjerovatno već 01.11. tražiti ponovno pranje u Avazu, i predstavljati ga kao uzornog privrednika.
Samo što nekom njegova g**na manje smrde.
nikad_vise

#8835 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

starii wrote:Fahrudin Radončić gostovao na TV ALFA
Neki su htjeli da deportiraju Šerbedžiju iz BiH

ja manijaka...ovaj je puko totalno :D
Pa vjeruj da ovo izgleda realnije nego da je desetine hiljada na ulicama drogirano ili da je citav jedan socijalni bunt u drzavi napravio Fahrudin Radoncic.Al tu spiku puse svi iz centrala i prosipaju nama po forumu.Ako su bili spremni izaci pred par miliona gradjana sa ovim tezama nebi me cudilo ni da su zeljeli nekog da deportuju.
Alfons Kauders

#8836 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Alfons Kauders »

klix pod urednistvom avaza objavio pripremljenu izjavu velikoga fahre, bez ikakvih intervencija... :D lider opozicije covjek :D

e moji kliksashi... em ne znate kodirat, em ne znate servere podesit, em ne znate cestitog urednika naci... pa servirate hladna govna ko i avaz... ts ts ts
Bakir Izetbegović i Zlatko Lagumdžija su napravili pakt sa đavolom i učinili od Milorada Dodika najjačeg političara u Bosni i Hercegovini, izjavio je za Klix.ba nakon današnje smjene s pozicije ministra sigurnosti Fahrudin Radončić.

On tvrdi da njegova smjena ima svoju cijenu i da se ogleda u "poklanjanju energetskih resursa Srednje Drine i drugih tajnih dogovora koji će uskoro izaći na vidjelo".

"Prodali su poziciju ministra sigurnosti Dodiku i nepotrebno mu dali resurse i utjecaj. Od Dodika su napravili najjačeg političara u BiH, što za ovu zemlju apsolutno nije dobro", rekao je Radončić.

Vezali zastave

Prema njegovim riječima, Lagumdžija, Izetbegović, Dodik i Bosić su "vezali svoje nacionalne i stranačke zastave" kako bi on bio smijenjen s pozicije državnog ministra sigurnosti.

Ne smatra se odgovornim za događaje s početka februara koji su kulminirali nasiljem i spaljivanjem bh. institucija.

"Ponosan sam što nisam htio da zloupotrijebim zakon i tučem nezadovoljne građane. To su mahom siromašni građani, ljudi bez posla... Oni samo traže da se njihova djeca mogu zaposliti bez protekcije. Njihov bunt je, ako uklonimo vandale koji trebaju odgovarati, potpuno opravdan. Vrlo sam sretan da nisam tukao narod zbog političkih zadnjica korumpirane vlasti'', naglasio je, dodajući da su ga uklonili u strahu od naroda i antikorupcijske borbe.

Pobunjeni narod

Napominje da savez SDA i SDP sa strankama iz RS "najbolje pokazuje s koliko laži su mene optuživali da sam ja navodno igrač RS-a, a upravo su sa ljudima otud napravili koaliciju".

"Vlast koju je narod figurativno, a, nažalost, i u materijalnom smislu, zapalio više nikad ne može pobijediti. SDA i SDP su izdali prvenstveno bošnjački, a onda bosanskohercegovački interes zbog nesposobnosti, neznanja i korupcije. Savez za bolju budućnost (SBB) stoga očekuje apsolutnu pobjedu u oktobru. Meni je drago da se sada mogu posvetiti poslu lidera stranke, družiti se s pobunjenim narodom jer je bilo inkompatibilno da to radim kao ministar sigurnosti", zaključio je Radončić u izjavi za Klix.ba
weredsf

#8837 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

KatarinaKosaca wrote:
weredsf wrote:
Itakoto wrote:"posle" danas ce Fahro biti vodja opozicije
:lol:
Bio je, bio ili još gore, prao je imidže preko Avaza 20 godina onima koji su u crno zavili zemlju. I sad ovi što ga kao blate će možda a i vjerovatno već 01.11. tražiti ponovno pranje u Avazu, i predstavljati ga kao uzornog privrednika.
U kakvom drustvu zivimo nista nije nemoguce, tesko se ne sloziti sa ovom mogucnoscu, pouceni svom dosadasnjom politickom prostitucijom kojoj smo svjedocili..
KatarinaKosaca

#8838 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

nikad_vise wrote:
starii wrote:Fahrudin Radončić gostovao na TV ALFA
Neki su htjeli da deportiraju Šerbedžiju iz BiH

ja manijaka...ovaj je puko totalno :D
Pa vjeruj da ovo izgleda realnije nego da je desetine hiljada na ulicama drogirano ili da je citav jedan socijalni bunt u drzavi napravio Fahrudin Radoncic.Al tu spiku puse svi iz centrala i prosipaju nama po forumu.Ako su bili spremni izaci pred par miliona gradjana sa ovim tezama nebi me cudilo ni da su zeljeli nekog da deportuju.
Nije tako rekao. Rekao je da mu je "pamet sa državnog nivoa" prebacila što nije deportirao Šerbedžiju i belgisjkog glumca. Dakle, jasno je, a i zna se ko najviše drhti za fotelju. Sasvim moguće . Bakir bi i pola građana pobio za svoju fotelju, a ne jednog glumca deportirao. Posebice, što i nema neke sklonosti umjetnosti :D
Last edited by KatarinaKosaca on 13/03/2014 16:42, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#8839 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Alfons Kauders »

weredsf wrote:
KatarinaKosaca wrote:
weredsf wrote:
U kakvom drustvu zivimo nista nije nemoguce, tesko se ne sloziti sa ovom mogucnoscu, pouceni svom dosadasnjom politickom prostitucijom kojoj smo svjedocili..
kata ima pravo - nije to mogucnost, to je manje vise sigurna stvar... samo ce morati platiti malo vise nego prije da ponovo budu licnost dana u avazu...

ko zna, mozda vidimo i lagumdziju ili hadzica u haram tornju s plavom perikom na glavi
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8840 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Nije Kato tu u pitanju oko Šeširđije Neonko nego mislim SluĆajni Prolaznik ili Nole
KatarinaKosaca

#8841 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Nije Kato tu u pitanju oko Šeširđije Neonko nego mislim SluĆajni Prolaznik ili Nole
Nisam rješavala rebus :D Asocirala sam na Neonka.
Ma, sve i da je Svetlana Broz na svom fb, jasno govori o odnosu vlasti prema njenim građanima. Samo što treba dobro načeti nekoga da nešto progovori. Neonko nam još ne reče za Fahru, Avaz, lovu, ovo , ono..
Last edited by KatarinaKosaca on 13/03/2014 16:45, edited 1 time in total.
HM 2011

#8842 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by HM 2011 »

Cirkularno - Ciklično

Za imenovanje Radončića, Osmića i Đapa glasalo je 29 zastupnika, dok je protiv bilo devet.

Na ovaj način kompletirano je Vijeće ministara BiH koje je bilo nepotpuno nakon što su 22. oktobra na sjednici Doma naroda Parlamenta BiH smijenjeni Sadik Ahmetović, ministar sigurnosti, Muhamed Ibrahimović, ministar odbrane i Fuad Kasumović, zamjenik ministra finansija i trezora, svi iz SDA.

Novoizabrani ministri su prije nekoliko trenutaka položili zakletvu.
nikad_vise

#8843 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

weredsf wrote:
Kako kada je izmedju opstih i lokalnih izbora izgubio 30.000 glasaca, to je jos cudnije ako se zna da u tom periodu nije vidio vlasti?????
Lijepo.Ja recimo na nekim lokalnim izborima niposto nebi glasao za clana SBB-a ili DF-a ali bi uvijek podrzao politiku Komsica ili Radoncica.I prije 4 godine sam na drzavnim izborima glasao za neke kandidate SDP-a recimo na kantonalnom nivuo,a za drzavni i federalni sam dao SBB-u.

To je prava enigma za malogradjane jer misle da ako si SDP da moras glasati uvijek za SDP ili neku stranku pa i po cijenu da je kandidat te stranke totalno retardirana osoba.Ako SBB nije predlozio dobrog kandidata,gradjani i ne trebaju da ga podrze nego nek podrze onog za koga smatraju da ce bolje upravljati sa njihovom okolinom.
weredsf

#8844 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

kata ima pravo - nije to mogucnost, to je manje vise sigurna stvar... samo ce morati platiti malo vise nego prije da ponovo budu licnost dana u avazu...

ko zna, mozda vidimo i lagumdziju ili hadzica u haram tornju s plavom perikom na glavi
Ma naravno da je moguce, pa jedino jos SBB i SDA nisu koalirale, vjerovatno zbog Tihica samo
HM 2011

#8845 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by HM 2011 »

Alfons Kauders wrote:klix pod urednistvom avaza objavio pripremljenu izjavu velikoga fahre, bez ikakvih intervencija... :D lider opozicije covjek :D

e moji kliksashi... em ne znate kodirat, em ne znate servere podesit, em ne znate cestitog urednika naci... pa servirate hladna govna ko i avaz... ts ts ts
Bakir Izetbegović i Zlatko Lagumdžija su napravili pakt sa đavolom i učinili od Milorada Dodika najjačeg političara u Bosni i Hercegovini, izjavio je za Klix.ba nakon današnje smjene s pozicije ministra sigurnosti Fahrudin Radončić.

On tvrdi da njegova smjena ima svoju cijenu i da se ogleda u "poklanjanju energetskih resursa Srednje Drine i drugih tajnih dogovora koji će uskoro izaći na vidjelo".

"Prodali su poziciju ministra sigurnosti Dodiku i nepotrebno mu dali resurse i utjecaj. Od Dodika su napravili najjačeg političara u BiH, što za ovu zemlju apsolutno nije dobro", rekao je Radončić.

Vezali zastave

Prema njegovim riječima, Lagumdžija, Izetbegović, Dodik i Bosić su "vezali svoje nacionalne i stranačke zastave" kako bi on bio smijenjen s pozicije državnog ministra sigurnosti.

Ne smatra se odgovornim za događaje s početka februara koji su kulminirali nasiljem i spaljivanjem bh. institucija.

"Ponosan sam što nisam htio da zloupotrijebim zakon i tučem nezadovoljne građane. To su mahom siromašni građani, ljudi bez posla... Oni samo traže da se njihova djeca mogu zaposliti bez protekcije. Njihov bunt je, ako uklonimo vandale koji trebaju odgovarati, potpuno opravdan. Vrlo sam sretan da nisam tukao narod zbog političkih zadnjica korumpirane vlasti'', naglasio je, dodajući da su ga uklonili u strahu od naroda i antikorupcijske borbe.

Pobunjeni narod

Napominje da savez SDA i SDP sa strankama iz RS "najbolje pokazuje s koliko laži su mene optuživali da sam ja navodno igrač RS-a, a upravo su sa ljudima otud napravili koaliciju".

"Vlast koju je narod figurativno, a, nažalost, i u materijalnom smislu, zapalio više nikad ne može pobijediti. SDA i SDP su izdali prvenstveno bošnjački, a onda bosanskohercegovački interes zbog nesposobnosti, neznanja i korupcije. Savez za bolju budućnost (SBB) stoga očekuje apsolutnu pobjedu u oktobru. Meni je drago da se sada mogu posvetiti poslu lidera stranke, družiti se s pobunjenim narodom jer je bilo inkompatibilno da to radim kao ministar sigurnosti", zaključio je Radončić u izjavi za Klix.ba

Cirkularno - Ciklično

Za imenovanje Radončića, Osmića i Đapa glasalo je 29 zastupnika, dok je protiv bilo devet.

Na ovaj način kompletirano je Vijeće ministara BiH koje je bilo nepotpuno nakon što su 22. oktobra na sjednici Doma naroda Parlamenta BiH smijenjeni Sadik Ahmetović, ministar sigurnosti, Muhamed Ibrahimović, ministar odbrane i Fuad Kasumović, zamjenik ministra finansija i trezora, svi iz SDA.

Novoizabrani ministri su prije nekoliko trenutaka položili zakletvu.
StupskaBitanga

#8846 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by StupskaBitanga »

Haos u državi u pravom smislu te riječi tek počinje
weredsf

#8847 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

nikad_vise wrote:
weredsf wrote:
Lijepo.Ja recimo na nekim lokalnim izborima niposto nebi glasao za clana SBB-a ili DF-a ali bi uvijek podrzao politiku Komsica ili Radoncica.I prije 4 godine sam na drzavnim izborima glasao za neke kandidate SDP-a recimo na kantonalnom nivuo,a za drzavni i federalni sam dao SBB-u.

To je prava enigma za malogradjane jer misle da ako si SDP da moras glasati uvijek za SDP ili neku stranku pa i po cijenu da je kandidat te stranke totalno retardirana osoba.Ako SBB nije predlozio dobrog kandidata,gradjani i ne trebaju da ga podrze nego nek podrze onog za koga smatraju da ce bolje upravljati sa njihovom okolinom.
Nema to veze sa zivotom a uvjerit ces se ubrzo na izborima, nije dobio ni jednog nacelnika i izgubio 30.000 kao opozicija, obecavajuce cinjenice nema sta
nemampojma0

#8848 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nemampojma0 »

Ali Kemal wrote:
ultima_palabra wrote:Jel mora ovo na Dom naroda?
Nidje na svijetu nema, na Dom naroda se ide zbog covjek koji uopste nije Bosanac, a rijec je o drzavi Bosni i Hercegovini. :bih:
Ne dipr vise,nije ni Dodik Bosanac,nit Covic i sta cemo sad???Ustav ne poznaje kategoriju Bosanac i okani se suplje.
Fahro je Bosnjak,a to sto smo mi jadovi pa se dijelimo po svakom kriteriju nas je problem.Srbi iz Like se ne odricu onih s Kosova.
Sam pametni Bosnjo sve zna.
I ovaj komentar nije ni "za" ni "protiv" smjene ministra,vec me ti iritiras s tom supljom.
KatarinaKosaca

#8849 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

weredsf wrote:Nema to veze sa zivotom a uvjerit ces se ubrzo na izborima, nije dobio ni jednog nacelnika i izgubio 30.000 kao opozicija, obecavajuce cinjenice nema sta
Teže je nego ikad predvidjeti oktobarske rezultate. SDA je već dijelio ministarske fotelje za oktorbar, pa ih muka snađe :D .Kroz rupicu vire u Mehmeda Spahe i nikom ne otvaraju :lol: :lol: Ne zna se, teško je i predvidjeti, još manje post koalicije
Nego, dobio je SBB Stari Grad, mislim još 1 ili 2 općine, netačno da nije dobio.
HM 2011

#8850 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by HM 2011 »

nemampojma0 wrote:
Ali Kemal wrote:
ultima_palabra wrote:Jel mora ovo na Dom naroda?
Nidje na svijetu nema, na Dom naroda se ide zbog covjek koji uopste nije Bosanac, a rijec je o drzavi Bosni i Hercegovini. :bih:
Ne dipr vise,nije ni Dodik Bosanac,nit Covic i sta cemo sad???Ustav ne poznaje kategoriju Bosanac i okani se suplje.
Fahro je Bosnjak,a to sto smo mi jadovi pa se dijelimo po svakom kriteriju nas je problem.Srbi iz Like se ne odricu onih s Kosova.
Sam pametni Bosnjo sve zna.
I ovaj komentar nije ni "za" ni "protiv" smjene ministra,vec me ti iritiras s tom supljom.
A zanimljiva je količina intirge i prevare u svemu ovome.

Čovjek se zapita imaju li ti ljudi moralne vrijednosti ? Čast, Ugled ?

Ciklično - u borbi za narodnu stvar - nema se šta reći....
Post Reply