Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Sudija je svirao faul zato sto je ovaj drugi podigao ofsajd .. Ofsajd nije bio .. Penal je bio .. Lik podigao ruku .. Crveni je mogao svirati a i nije ..
Ma kakav crveni, frajer 25 metara od gola, a iza Alonsa imaju još dvojica igrača Madrida.
I Ozilu poništio gol, katastrofalno suđenje Loš je bio Madrid, sa ovako postavljenim Rayom su mogli uvaliti petardu.
ma daj ba ne raspravljajte, imal pobjede Reala da nekom nesto ne zasmeta,
jel igro rukom? jes! kraj price... mozemo se i o (ne)ofsajdu Ozilovom razglabat...
Bubalo1 wrote:Sudija je svirao faul zato sto je ovaj drugi podigao ofsajd .. Ofsajd nije bio .. Penal je bio .. Lik podigao ruku .. Crveni je mogao svirati a i nije ..
Ma kakav crveni, frajer 25 metara od gola, a iza Alonsa imaju još dvojica igrača Madrida.
I Ozilu poništio gol, katastrofalno suđenje Loš je bio Madrid, sa ovako postavljenim Rayom su mogli uvaliti petardu.
Slazem se, lose odigrali, cisto da se odradi. I ovdje je jedino Real ostecen xa 2 gola.
Mou nije na visini zadatka, cini mi se.
Kolko sam ja skonto onaj Luka je igrao zadnjeg veznog u Tot, što sad igra umjesto Ozila?
Zar luka ne može igrati malo više nazad a Ozil je svakako ofanzivni vezni.
miki.ba wrote:Mou nije na visini zadatka, cini mi se.
Kolko sam ja skonto onaj Luka je igrao zadnjeg veznog u Tot, što sad igra umjesto Ozila?
Zar luka ne može igrati malo više nazad a Ozil je svakako ofanzivni vezni.
kad spomenu njih dvojicu, znali ko zasto Kaka ne igra??
ovaj casillas me je bas poceo nervirat, sta on glumi sa ovim ne proslavljnjem golova, a da ne pricam o njegovom namjestanju zivog zida, nakon toga stane iza zivog, gdje je tu logika i skoro svaki slobodni gol, sjetite se cazorle, senne, messi pa sad kolarov u lp , sve u zadnjih par mjeseci
kak je ovaj taxi realan to je cudo jedno...moj brat ima 12 god i navija za barsu (meni u inat) nema ovakvih kom kao on heh al dobro sta je tu je..
igra reala ma oonako jedva al mislim da su igrali dovoljno da pobjede da se previse ne umore i sl..
sudije katastrofa na obje strane neke greske sva sreca nisu uticali na rezultat..
a stvarno sta je sad sa ikerom,jel jos tuguje za onim djecakom il zaista postoje klanovi nije valjda da ce nas sad i to pogodt kad nam barsa bjezi 8 bodova
jel to Casillas opet iskuliro golove?
ako jeste znači da ona priča o preminulom dječaku iz Poljske baš i nema smisla...
A i Mourinho mi nekako nije svoj u zadnjih par mjeseci, poslije one svađe sa Pepom po konferencijama za štampu, i svih onih tenzija, kao da je drugi čovjek, nema onih njegovih sitnih peckanja gdje se bio "zavadio" i sa drugim trenerima u Španiji. Ili je sam skontao da to tako ne ide u Španiji kao u Engleskoj, ili je dobio instrukciju iz kluba.
Interesantno je koliko fokusa oko toga da li se neki od igraca smije, gesti(kulira), proslavlja ili ne.....valjda je to zato sto je Real. Koliko je prica bilo i prosle sezone o razno-raznim razdorima, zavjerama, klanovima, pa na kraju ispade suplja.
Tako je izgleda i ovaj put, ali valjda to ima tezinu kad mediji objave da Casillas nije mrdnuo obrvom
Tomahawk11 wrote:Interesantno je koliko fokusa oko toga da li se neki od igraca smije, gesti(kulira), proslavlja ili ne.....valjda je to zato sto je Real. Koliko je prica bilo i prosle sezone o razno-raznim razdorima, zavjerama, klanovima, pa na kraju ispade suplja.
Tako je izgleda i ovaj put, ali valjda to ima tezinu kad mediji objave da Casillas nije mrdnuo obrvom
a i ja se nadam a i mislim da je to sve samo suplja,jer nevidim neki razlog tih klanova..osvojili su ligu igrali fenomenalno prosle god,ok ovu poceli lose ali ja sam ubjedjen da ce oni sazvakat ligu jos bolje ove nego prosle god...ma svi mi cekamo LP
za one koji ne znaju ,
večeras Real igra protiv Millonariosa, za Trofej Santiago Bernabeua,
inace Alfredo di Stefano je u Real davne 1953. došao u Real bas iz Millonariosa
Redondo sigurno najveci promasaj Milana u novijoj istoriji.Mada on sam je ispao vise nego korektan,ali djaba povrede nisu dale da pokaze svoj pravi potencijal.A potez protiv Man Utd,sta reci.