Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#8827 Re: Manchester United FC
Odlična utakmica sa puno preokreta! Mislim da smiješni City nema šta da traži ove sezone!
- Riddle
#8828 Re: Manchester United FC
Padoh na kladionici i dobih jos tucet sijedih dlaka na glavi, ali vrijedi brate opet. 
-
povratak otpisanog
#8829 Re: Manchester United FC
ultima_palabra wrote:Nevjerovatno s koliko se pritiska mora nositi sudija na Old Traffordu... to graniči sa mobbingomZa sada se Dean nekako drži...
pa sta su trebali nakon onakvog sudjenja ?
-
Jokericious
#8830 Re: Manchester United FC
Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.
Sve u svemu, nebitni bodovi. United bi osvojio titulu i da je ostalo 3-3. Konkurencija ocigledno nikad slabija.
Sve u svemu, nebitni bodovi. United bi osvojio titulu i da je ostalo 3-3. Konkurencija ocigledno nikad slabija.
-
povratak otpisanog
#8831 Re: Manchester United FC
CollegeGunner wrote:Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.
-
Jokericious
#8832 Re: Manchester United FC
Kad si se prije opet registrovao?povratak otpisanog wrote:CollegeGunner wrote:Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.
Sve u svemu, nebitni bodovi. United bi osvojio titulu i da je ostalo 3-3. Konkurencija ocigledno nikad slabija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
missko
#8833 Re: Manchester United FC
CollegeGunner wrote:Kad si se prije opet registrovao?povratak otpisanog wrote:CollegeGunner wrote:Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.
Sve u svemu, nebitni bodovi. United bi osvojio titulu i da je ostalo 3-3. Konkurencija ocigledno nikad slabija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brz jest nema sta.
-
The Realist
#8834 Re: Manchester United FC
I ja znam koju utakmicu neću gledati
.
-
The Realist
#8835 Re: Manchester United FC
Valencia nije normalan, kakvi su ono startovi....
Vidim da je imao žuti već i trebao je za ovo vani letjeti (a već je protiv Sunderlanda imao glup start, ali nije nikoga zakačio).
Newcastleov drugi gol, tj. Evansov autogol mi pari na ofsajd. Doduše, ova nova pravila možda kažu i da to nije ofsajd - ovo mi je interesantno radi pravila.
To je ono što sam vidio do sada, čekam MOTD.
Vidim da je imao žuti već i trebao je za ovo vani letjeti (a već je protiv Sunderlanda imao glup start, ali nije nikoga zakačio).
Newcastleov drugi gol, tj. Evansov autogol mi pari na ofsajd. Doduše, ova nova pravila možda kažu i da to nije ofsajd - ovo mi je interesantno radi pravila.
-
dragonz
#8836 Re: Manchester United FC
CollegeGunner wrote:Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.

-
povratak otpisanog
#8837 Re: Manchester United FC
pa igrac je u trenutku upucivanja lopte bio u offside-u, to je to .The Realist wrote:Valencia nije normalan, kakvi su ono startovi....
-
povratak otpisanog
#8838 Re: Manchester United FC
Ne znam na koga mislte ali nisam sigurno taj na koga misliteCollegeGunner wrote:Kad si se prije opet registrovao?povratak otpisanog wrote:CollegeGunner wrote:Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.
![]()
![]()
![]()
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#8839 Re: Manchester United FC
Gad talijanski, nafakaški, me natjerao da navijam za United
Grozno 
- Frtalj_Duše
#8840 Re: Manchester United FC
1.boldirana rečenica: Zar TROSTRUKI povratak nakon TROSTRUKOG rezultatskog zaostatka objašnjavaš SREĆOM!? PA ČAK I POBJEDU NAKON SPOMENUTOG!?!?!?CollegeGunner wrote:Opet ta Unitedova sreca. Ameobi stativu pogodi, Chicarito iz ofsajda zabije. Onda, normalno i sudije pomazu koliko mogu. Wilshere dobije zuti za isti start pri kojem izbije loptu, onaj crni cigan direktno nogu zahvati i nista.
2.boldirana rečenica: Chicharito se prije toga POŠTENO ispromašivao, a ofsajda NIJE BILO! Ne znam koji si ti to 360p stream gledao pa tako misliš ali ja sam tekmu gledao u HD-u na 32' tv-u, sa mnom još četvorica, i svi smo vidjeli isto; REGULARAN GOL!
3.boldirana rečenica: Opet ona klasična "sudija pomagao"....kako vam ne dosadi više!?
-
The Realist
#8841 Re: Manchester United FC
povratak otpisanog wrote:pa igrac je u trenutku upucivanja lopte bio u offside-u, to je to .The Realist wrote:Valencia nije normalan, kakvi su ono startovi....
Gledao sam neka objašnjenja oko toga i u suštini to se uopšte ne mora svirati kao ofsajd, dovoljno je da on ne dira loptu.
Eh, ovdje je jedino problem što ovo ne može biti pasivan ofsajd, jer nije njihov igrač došao do lopte, ali ne bih smio tvrditi sa sigurnošću da je ofsajd.
- Logovan
#8842 Re: Manchester United FC
United odigrao još jednu utakmicu za infarkta.
Ovo volim da vidim kada gledam fudbal, nema odustajanja, trudiš se do zadnje minute da izjednačiš ili da povedeš, borba do zadnjeg sudijskog zvižduka.
Van Persie.
Van Persie.
- Muhamed Đakmić
#8843 Re: Manchester United FC
Ja se ne osjećam toliko grozno, što je najgore. Meni fakat danas kamen sa srca spade kad Hernandez dade gol, jer onaj klošar mi je ogadio sve što ima veze sa City-em.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gad talijanski, nafakaški, me natjerao da navijam za UnitedGrozno
-
The Realist
#8844 Re: Manchester United FC
Gol Meksika je gol koji je mene totalno zbunio oko ovih pravila od tada malo šta smijem reći vezano za ovo:
http://www.zonalmarking.net/2010/12/15/offside-goal/
S druge strane, po ovim pravilima je prekršeno drugo:
http://www.zonalmarking.net/2010/12/15/offside-goal/
S druge strane, po ovim pravilima je prekršeno drugo:
A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by:
interfering with play or
interfering with an opponent or
gaining an advantage by being in that position
- cvrčak_na_hedonizmu
#8845 Re: Manchester United FC
Baš to je groznoSarajevo1946 wrote:Ja se ne osjećam toliko grozno, što je najgore. Meni fakat danas kamen sa srca spade kad Hernandez dade gol, jer onaj klošar mi je ogadio sve što ima veze sa City-em.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gad talijanski, nafakaški, me natjerao da navijam za UnitedGrozno
- Riddle
#8846 Re: Manchester United FC
Dobro nam dosli. 
-
missko
#8847 Re: Manchester United FC
Ovo bi moglo biti zavrseno i nije lose.
http://www.fussball.de/borussia-dortmun ... 8248/index
- Logovan
#8848 Re: Manchester United FC
missko wrote:Ovo bi moglo biti zavrseno i nije lose.
United će imati ubitačan napad
-
nicaze_072
#8849 Re: Manchester United FC
Sa Lewandowskim bi zanimljiva formacija bila
............Lewandowski
Young..RvP..Rooney..Kagawa..Valencia
Evra...Ferdinand...Vidic.........Rafael
Davali bi po 6 golova ali bi i primali po 4
Ili mozda na stil Barce
RvP Lewandowski Kagawa
Young Kagawa Valencia
Evra Ferdinand Vidic Rafael
Samo mislim da 4-3-3 od Fergusona ne budemo gledali!
............Lewandowski
Davali bi po 6 golova ali bi i primali po 4
Ili mozda na stil Barce
RvP Lewandowski Kagawa
Young Kagawa Valencia
- Logovan
#8850 Re: Manchester United FC
Ilinicaze_072 wrote:Sa Lewandowskim bi zanimljiva formacija bila
............Lewandowski
Davali bi po 6 golova ali bi i primali po 4![]()
Ili mozda na stil Barce
RvP Lewandowski Kagawa
Young Kagawa Valencia
----------RvP-----Lewandowski--------
--------------Rooney--------------
Young-----Kagawa-----Valencia
Evra-----Ferdinand-----Vidic-----Rafael