da,medaaa wrote:mora se jos i kahva napravitvdivna wrote:meni su limunada, hurme i topa glavni dio iftara..ostalo se ne mora ni praviti
jos kad bi imali malo vise vremena nakon iftara da kahvenisemo
da,medaaa wrote:mora se jos i kahva napravitvdivna wrote:meni su limunada, hurme i topa glavni dio iftara..ostalo se ne mora ni praviti
eki bluskeblue_sky wrote:izgleda da cete vi mene nagovoriti da ipak odem po limun, iako mi je mrsko![]()
![]()
a post...ne znam kad mi je lakse bilo, hvala Allahu, iako sam se bila prepala dugog dana
ma idi, imas dovoljno vremenablue_sky wrote:izgleda da cete vi mene nagovoriti da ipak odem po limun, iako mi je mrsko![]()
![]()
a post...ne znam kad mi je lakse bilo, hvala Allahu, iako sam se bila prepala dugog dana
uuuuuuuuuuuuuuuuh,mene ste uspjeli nagovoritiamy22 wrote:kupi ti i koju narandju i grejp,da vidis meraka kad narandja zamirise a grejp malo gorkneblue_sky wrote:izgleda da cete vi mene nagovoriti da ipak odem po limun, iako mi je mrsko![]()
![]()
Dzontra Volta wrote:Selam postaci![]()
' ste zivi??
@vdivna..sta je topa?
to je to , i sto se sirimasla pravi puno vise nego topeDzontra Volta wrote:o druzeDrizzT wrote:nije dzontra , topa i sirimaslo se dosta razlikuju![]()
A koliko sam skontao, razlikuju se samo sto u sirimaslo ide jedna vrsta sira, i to onaj kravlji, za pitu szo se koristi .
Kako ici gladan ili praznog stomaka na teravijushepherd.m wrote:Ljudi moji, ima li neka druga 'ramazanska' tema osim hrane i punjenja stomaka!? Pa zar nas upravo ramazan uči da to sve stavimo u drugi plan...
E takvima, svaka čast!amy22 wrote:a imaju i oni/one koje se pobrinu da to sve skuhaju i pripreme sebi i svojim bliznjimaDzontra Volta wrote:pa mora se covjek brinuti i o tome sta napraviti, skuhati
E kako me samo slatko nasmija, iako fino pise pura... ja procitah topa.Misir wrote:vidis uhvatila me glad, pa ne znam sta pisem, mislio sam tope...
DrizzT wrote:wewa wrote:samo da u dzematski zapisnik udje da je prava sarajevska topa bRez jaja.
+1amy22 wrote:+1vdivna wrote:meni su limunada, hurme i topa glavni dio iftara..ostalo se ne mora ni praviti
DrizzT wrote:vala cigara mi nije naum pala
Dzontra Volta wrote:to ono sto mi zovemo sirimaslo ??
Elhamdulillah i ja kazem @medaaamedaaa wrote:elhamdulillah, elhamdulillah... 1/30... da nam Uzviseni ukabuli ibadete i podari ono sto je hajr za nas....'
zaključak usvojen bez glasova protiva ...wewa wrote:samo da u dzematski zapisnik udje da je prava sarajevska topa bRez jaja.