sumirprimus wrote: ↑19/03/2020 07:28 Evo uprqvo sam dobio radne zadatke jbo poso![]()
Ako me korona ne dokrajci hanuma ce definitivno![]()
Samo naprijed--uz tebe i azurnu smo
uh
Moderator: O'zone
sumirprimus wrote: ↑19/03/2020 07:28 Evo uprqvo sam dobio radne zadatke jbo poso![]()
Htio ja predložiti svojoj ako ne bude se moralo na posao da idemo na vikendicu. Jer u stanu već kriziram. Nekako bih preživio kupovinu namirnica, ali radove po vikendici ne bih...sumirprimus wrote: ↑19/03/2020 07:28 Evo uprqvo sam dobio radne zadatke jbo poso![]()
Imas na twitteru puno ljudi koji dijele svoja iskustva sa simptomima i tokom bolesti.breba wrote: ↑19/03/2020 01:50 Jedna stvar koja je meni neobicna je da nema intervjua ljudi sa koronom. Navodno, veliki broj je asimptomatican ili blago bolestan i sjede u kuci. Da je uragan CNN bi svake minute izvjestavao sa lica mjesta i intervjuisao neke od njih kao sto obicno rade. A ne sumnjam da bi voljeli da bombarduju sa korona pacijentima sa ekrana. Ali toga nema iz nekog razloga.
Fakat nije teorija zavjere nikakva, ali mi bas cudno.
Sta ti je rec .muha_sa wrote: ↑19/03/2020 07:31sumirprimus wrote: ↑19/03/2020 07:28 Evo uprqvo sam dobio radne zadatke jbo poso![]()
![]()
Samo naprijed--uz tebe i azurnu smoIzdržali ste vi i gore i ovo cete
![]()
uhevo je ustala
moram ormare na sred sobe i najlonom prekrit
dzaba sam foliro
![]()
Ako ce ti biti lakse, ustajem u 5:20, s tendencijom ranijeg ustajanja svakog jutra za dvije minuteswanfilter wrote: ↑19/03/2020 07:10 Nije lako biti zatvoren. Evo, treci dan se budim sumanuto u 6 ujutro. Odmah kuhanje kafe, al skontas da je tek 7h i sta onda. Danas imam u planu tepih istresati ...
Malo sam ga sinoć poslušao, nekih 5 minuta, vidim da ga svijet podržava u komentarima.
U nas kad neko prdne, otvaraju se teme i slično.
Jel stavila kakav smajli--onaj veseli il tužniasurbanipal wrote: ↑19/03/2020 08:37 Dopisujem se s jednom mostarkom. Kaže dobila sam ovaj virus. Rekoh što nisi stavila masku. Kaže ma stavila sam ali uš'o mi straga.
Jebo sve droge u poredjenju sa mobitelom, koja je to ovisnostkakavdanakneiskustvu wrote: ↑19/03/2020 08:45 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prvi ... /200319001
A što Kinezima?azurna_obala wrote: ↑19/03/2020 07:21 Blago vama, ležite i žalite se![]()
Ja moram biti za računarom haman pa non stop zbog online nastave, izgidoh ispravljajuci radove i objašnjavajući, gore nego biti u učionici vazdan.
Imam upalu desne ruke, klikajuci mišom. Pod tolikim sam stresom, da mi se plače i je*** Kinezima majku redovno.![]()
Ne kaže se straga, nego "sazad".asurbanipal wrote: ↑19/03/2020 08:37 Dopisujem se s jednom mostarkom. Kaže dobila sam ovaj virus. Rekoh što nisi stavila masku. Kaže ma stavila sam ali uš'o mi straga.
daddy-kool wrote: ↑19/03/2020 09:04Ne kaže se straga, nego "sazad".asurbanipal wrote: ↑19/03/2020 08:37 Dopisujem se s jednom mostarkom. Kaže dobila sam ovaj virus. Rekoh što nisi stavila masku. Kaže ma stavila sam ali uš'o mi straga.
Sjedi gdje siNisrin wrote: ↑19/03/2020 09:13 Kakve su ovo nebuloze sa satorima?
Dodjem sutra kad se smiri situacija u Bosnu i umjesto u stan idem u sator na granici, da se mrznem, zdrava...i tu bude 100-300 ljudi i 10i dan dodje neko sa virusom i zarazi sve nas ostale? Ili da ostanemo tu svi i pomremo jer cemo do 14og dana htjeli-ne htjeli zarazeni biti...
Faking migrante pustaju ilegalno, i bez dokumenata, a svoje gradjane ce drzati u satorima, bez osnovnih higijenskih uvjeta , kako se okupati, oprati, promijeniti ves, da nosimo s vana 20 pari vesa??? Logika na nivou Bosne...a dosad im sletilo desetina aviona!