Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:
Meni su lezbe sasvim prihvatljive za razliku od ovih sto se vodaju na povodcu.
lezbe nikad neces vidjeti da se oralno zadovoljavaju u parku, niti da prilaze maloljetnicima. pedere hoces. Lezbe nisu prenosnici kamare bolescina, furundzije jesu.
Ramo, kakve gluposti pises. moje oci u zivotu nisu vidjele homosexualce u parku ili u toaletu ili bilo kojem javnom mjestu da imaju odnose.
stovise, veliki su iebidromi po parkinzima, na planinama i svim nekim vecim platformama, gdje sa vozilima dolaze hetero parovi i imaju odnose.
moji prijatelji i ja smo prije 10tak godina sasvim slucajno vidjeli jednu nagu djevojku koja je izasla iz auta da urinira. objektivno, biilo mi je zao
sto je izasla i sebi to dopustila. no sigurno ju je taj frajer zicao za seks i boljelo ga dupe gdje to treba da uradi samo mu je bilo bitno da uradi, pa su zavrsili na nekom makadamskom parkingu pored neke jadne benzinske crpke. jako tuzan momenat i tako cest na ovim nasim parking prostorima.
imam mnogo prijatelja koji su gay parovi, i kad god odem kod njih na veceru, ni jedan me ne smara ljubljenjem i drzanjem za ruku, koliko
ovi hetero parovi.
i znas ti dobro da postoje orgije, i svjestan si da, kako ti kazes, bolescine svakako navuku i hetero parovi od stalnog mijenjanja partnera. i ova paraksa je jako cesta, narocito kod onih sto svakog bajrama obuku ciste istirkane kosulje, pocesljana brada i podsisana kosa, pa na bajram namaz, a kasnije sa zenom i djecom kod njegovih. kakvi kliseji.
Moje jesu.
I da prilaze djecacima sa seksualnim ponudama, i da voajerisu prolaznike u javnim toaletima, i da imaju seks u svlacionicama na bazenu, u sluzbenim prostorijama itd... da ti ne nabrajam detaljno lokacije.
addy_sa wrote:Veći broj od očekivanog na prvoj bh Povorci ponosa se desio i između ostalog zbog dana ranije i skupa za tradicionalnu porodicu. Jer, kada su svi oni koji se ne uklapaju u kalup kako se zamišlja tradicionalna porodica skontali da i oni nisu omiljeni ne samo gay populacija došli su dan poslije.
Teško gradu u kojem je dominantna Samra, Zahiragić Dženan Selimbegović "tik tak" i slični.. Ali srećom, vidjeli smo da nisu dominantni kao i da ne prodje dova za kišu da rastjera gnusne pedere.
Da, dobro primijecujes. Pola ucesnika je izaslo iz revolta prema vehabijskom istupu.
Ne samo to. Samo vidis gdje je Zahiragic & Co i izabres kontra stranu.
Bilo bi bolje da ljudi imaju svoj stav bez obzira na sta ce demoni reci.
sale07 wrote:
Pa cekaj zar ta ista lgbt populacija ne radi na tome da maloljetne osobe imaju pravo izbora,da biraju nesto sto nije prirodno, promjenu spola i slicno, to onda nije kriminal?
Osobe kao ti uvijek ovako skacu s price na pricu
Prvo si monstruozno povezivao kriminalne radnje odraslih nad maloljetnim osobama, nad zivotinjama, mrtvim tijelima itd. sa SVJESNIM stupanjem u odnose dvije odrasle osobe, da bi odmah presao na nesto deseto - medicinske zahvate koji se rade uz PUNU SAGLASNOST RODITELJA date djevojke/momka...
Nista novo - takvi kao ti ubise se od odredjivanja sta ce DRUGI raiditi sa SVOJIM tijelom uz punu podrsku NJIHOVE porodice!
Pa zoofili imaju sasvim validan argument. Nije životinja pristala ni da je svežemo, zakoljemo i okrenemo na ražnju pa ipak seremo o pravima životinja dok gledamo janje kako se vrti na ražnju kod Gojka. U prevodu, ako ih mogu pojesti zašto ih ne bi mogli i .... baš to što si pomislio.
Idemo dalje, incest između dvije punoljetne osobe. Mama i sin, Tata i kćer, brat i sestra, a može i u homo kombinaciji Tata i sin, Mama i kćer..... Ne postoji argumentacija koja može da sprijeći legalizaciju i ovih odnosa ukoliko se prihvata gey argumentacija. Zafalit će slova abecede za sve nastrane seksualne orjentacije.
A u svom komentaru si već otišao daleko. Promjena spola uz pristanak rodilja. Može onda i pedofilija uz pristanak roditelja? Kakva nakaradna logika.
Uglavnom, pandorina kutija je otvorena.
Govori se o LJUDSKIM seksualnim odnosima i sklonostima, pod sta zoofilija potpada. Ne o veganstvu, domacim zivotinjama itd.
Kao i obicno, skacete(bjezite) s teme na temu i kao po sablonu morbidno povezujete nespojivo - dogovorne odnose dvije ODRASLE osobe i iskoristavanje MALOLJETNIH, zivotinja, pa onda medicinska stanja djece itd.
Zna se vec stotinama godina unazad ZASTO je incest (medicinski) neprihvatljiv:
statixx wrote:
Poznat je slučaj Patricka Stübinga i njegove sestre Susane Karolewski, koji su u vezi od 2001. . Imaju četvero djece, od kojih troje ima teške fizičke i mentalne probleme, a samo jedno je zdravo. Stübing je tražio promjenu njemačkog zakona (prema kojem je bio osuđen na dvije godine zatvora), ali je sud odbio njegov zahtjev.
Blixen wrote:
od vehabija ce cijelu BiH glava zaboljeti
Ako nije do sada ne mislim da ce od sada. To je Miletova i Kolindina propaganda, evo vidjelo se na ovoj paradi koliko se trebamo bojati nekih ekscesa sa njihove strane.
Bugojno, USA ambasadu itd si zaboravio?
Ima toga jos, sto su znali na svu srecu na vrijeme preduhitriti poput nabavke eksploziva itd. pa im se sudi(lo)...
Hajlac wrote:Zna se vec stotinama godina unazad ZASTO je incest (medicinski) neprihvatljiv:
statixx wrote:
Poznat je slučaj Patricka Stübinga i njegove sestre Susane Karolewski, koji su u vezi od 2001. . Imaju četvero djece, od kojih troje ima teške fizičke i mentalne probleme, a samo jedno je zdravo. Stübing je tražio promjenu njemačkog zakona (prema kojem je bio osuđen na dvije godine zatvora), ali je sud odbio njegov zahtjev.
Ramzess Veliki wrote:
Ako nije do sada ne mislim da ce od sada. To je Miletova i Kolindina propaganda, evo vidjelo se na ovoj paradi koliko se trebamo bojati nekih ekscesa sa njihove strane.
Bugojno, USA ambasadu itd si zaboravio?
Ima toga jos, sto su znali na svu srecu na vrijeme preduhitriti poput nabavke eksploziva itd. pa im se sudi(lo)...
Hajlac wrote:Zna se vec stotinama godina unazad ZASTO je incest (medicinski) neprihvatljiv:
cyprus wrote:
statixx wrote:
A incest bez potomstva?
Ako i samo ako su OBOJE odrasle osobe (sto nije uvijek slucaj jer je VRLO RASPROSTRANJENA pedofilija medju rodbinom gdje odrasle i zene i muskarci znaju nazalost seksualno zloupotrebljavati maloljetnike i maloljetnice u svim "kombinacijama"!), i pod uslovom da paze da ne dodje do trudnoce - nek se taslace do prekosutra...
Ali ovo gore u zagradi je krucijalno, i nazalost cesci slucaj bilo kod nas bilo u 'bijelom svijetu'!
Last edited by Hajlac on 09/09/2019 16:40, edited 2 times in total.
"Čestitamo vam na hrabrosti da budete vjerni sebi i pružite nadu drugima. Ponosni smo što smo hodali s vama rame uz rame i ostajemo uz vas dok nastavljate koračati za jednakost i ljudska prava za sve", zaključuju.
Zajedničku izjavu potpisali su:
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Delegacija Evropske unije i Ured specijalnog predstavnika EU u BiH, Ujedinjene nacije u BiH, Švicarska ambasada u BiH, Holandska ambasada u BiH, Njemačka ambasada u BiH, Austrijska ambasada u BiH, Švedska ambasada u BiH, Finska ambasada, Ambasada Velike Britanije u BiH, Ambasada Kraljevine Španije u BiH, Francuska ambasada u BiH, Italijanska ambasada u BiH, Ambasada Češke Republike u BiH, Grčka ambasada u BiH, Ambasada Rumunije u BiH, Slovenska ambasada u BiH, Bugarska ambasada u BiH i Diplomatski ured Kraljevine Belgije u BiH.