Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
- PlusSA
#8827 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ako preimenujemo grupu na OTT i sl
Ostat ce bez donacija
Ostat ce bez donacija
-
MoR
#8828 Re: Kodi/XBMC Media centar
Što se mene tiče, veliko hvala Ircu i Studentu na pomoći po pitanju OTT aplikacije. Ne pamtim kad sam nešto jednostavnije i fluidnije koristio, čisto, jednostavno, odlična stvar.
-
stajeba
- Grijem se na: sex
- Vozim: svoj fazon
- Horoskop: je za nevjernike
#8829 Re: Kodi/XBMC Media centar
Au i ja sam za ott našao liste koje traju po godinu dana, valjda tako bude i u praksi, skinuo sam i modovan apk ott navigationa, budem pokušao instalisat pa javim dojmove.
- drug_profi
#8830 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma ott je ispunio moje potrebe sasvim. Irac prva liga forumas.
- PlusSA
#8831 Re: Kodi/XBMC Media centar
Tako sam prvi put, ja sav sretan vidim 10x mjeseci traje top....
Kad ono krene štekati skontas da nije to to
Naletit ces i na unlimited liste al tu se zakaci veci broj ljudi i dzaba ti lista
Najbolje su liste koje su max con veci broj, ako je samo za jednog korisnika velika je sansa da ce zapinjati.
- Student_u_Ostavci
#8832 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ja sam ubo jedan portal prije mjesec-dva, ubacio sa njega 5 listi u stalker player, jbte bolje radi od telemachovog eona kojeg plaćam
A tačno je da taj datum važenja listi ne znači ništa ako se na tu listu nakači više ljudi nego što je predviđeno.
Zato odvojite malo vremena naveče, instalirajte stalker ili sfvip i isprobavajte. Recimo tražite liste koje su postavljenje u junu/julu ove godine na forumima. Bolje će vam raditi nego ove što su svježe dnevno uploadavane.
A tačno je da taj datum važenja listi ne znači ništa ako se na tu listu nakači više ljudi nego što je predviđeno.
Zato odvojite malo vremena naveče, instalirajte stalker ili sfvip i isprobavajte. Recimo tražite liste koje su postavljenje u junu/julu ove godine na forumima. Bolje će vam raditi nego ove što su svježe dnevno uploadavane.
-
probook
- Maharadza
#8834 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ima li neko ideju zašto mi ovaj ott player (modovani za android što mi je legenda irac poslao) neće da pusti VOD filmove/serije sa ove jedne mac liste a na pc-u sfvip radi bez greške?!
Probao u "player" postavkama svašta, od use internal player, pa use vlc pa manually choose every time, mijenjao codec postavke... i opet ništa, otvorim film npr. kliknem na ono play dugme u kocki i ništa se ne desi...

Kliknem na ovaj play ništa, otvorim ovo desno "open in external player" i opet ništa, samo stoji kako stoji, ništa se ne dešava... a tv kanale probao, radi i external player (vlc) i choose manually kada odaberem uredno samo za filmove neće
Probao u "player" postavkama svašta, od use internal player, pa use vlc pa manually choose every time, mijenjao codec postavke... i opet ništa, otvorim film npr. kliknem na ono play dugme u kocki i ništa se ne desi...

Kliknem na ovaj play ništa, otvorim ovo desno "open in external player" i opet ništa, samo stoji kako stoji, ništa se ne dešava... a tv kanale probao, radi i external player (vlc) i choose manually kada odaberem uredno samo za filmove neće
- Sanjarko
#8835 Re: Kodi/XBMC Media centar
azurirao Saletov pleyer po uputama svih vas na starom kompu, napravio bakap, azurirao i skinuo na novom i radi, evo:

-
eXecutor
#8836 Re: Kodi/XBMC Media centar
Average Kodi enjoyer
[img]]
[img]]
- PajaELdin
#8837 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma ko dira @irac300 dira sve nas. To je naša legenda koji je pomogao svima nama ovdje. Ima da revoluciju podižemo za brata. 
- irac300
#8838 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma ljudi, nisu ona govna vrijedna pomena. Ne prljajmo temu. Zna se zasto tako reaguju, jer ih udaramo po džepu. A to ih najviše boli.
Svakog korisnika kojeg naučimo da se sam služi iptv-om, je manje u džep raznih Pedja, Damira i sličnih bjelosvjetskih ojebina.
Svakog korisnika kojeg naučimo da se sam služi iptv-om, je manje u džep raznih Pedja, Damira i sličnih bjelosvjetskih ojebina.
-
stajeba
- Grijem se na: sex
- Vozim: svoj fazon
- Horoskop: je za nevjernike
-
Drug Clan
#8840 Re: Kodi/XBMC Media centar
Irac mi je poslao jednu odlicnu listu ima skoro pola godine i dan danas radi jos na istoj sportski prenosi uzivo najmanje kasne cak manje nego neke liste koje se placaju mjesecno vise od 20KM 
-
Banana66
#8841 Re: Kodi/XBMC Media centar
Da li bi neko bio ljubazan da me uputi malo sa iptv listama , neke sto sam pronasao su poprilicno lose i koce.
-
the_wings
#8842 Re: Kodi/XBMC Media centar
Samo da se jos jednom javno zahvalim ircu, i da, vrijedi se potruditi malo...ott radi perfektno, sa extra opcijama, jebo levate koji pokusavaju na kvarnjaka graditi "ime"

- Mommy's_little_ Monster
#8843 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ako nije problem, moze li poruka gdje da probam naci neku listu, na kojim forumima, telegram grupama trazite.
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
- Reglan
#8844 Re: Kodi/XBMC Media centar
Raja, ako nije nekom mrsko da mi objasni odakle taj ott skinete, kako se koristi i kako da ubacim liste. Ovi sto im je mrsko da objasne u 3 recenice neke me zaobidju, nemam puno vremena da istrazujem po forumu, udjem na 3-4 minute jer za vise nemam vremena.
- PlusSA
#8845 Re: Kodi/XBMC Media centar
Sve si rekao, sto bi trazio kad nemas vremena.
Odes za 3-4 min na OlX kupis za cenera listu i uštediš vrijeme sebi a i nama
- drug_profi
#8846 Re: Kodi/XBMC Media centar
Imas p brate na play store, ottplayer. Treba ti jos IPTV lista sa URL i MAC podacima. I vozi misko.
Listu ti ne mogu dati. Ali mozes pokusati naci na forumima i bespucima neta.
- Reglan
#8847 Re: Kodi/XBMC Media centar
drug_profi wrote: ↑31/10/2022 22:08Imas p brate na play store, ottplayer. Treba ti jos IPTV lista sa URL i MAC podacima. I vozi misko.
Ako imas URL i MAC proslijedi
- drug_profi
#8848 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ne smijem. Izvini.Reglan wrote: ↑31/10/2022 22:10drug_profi wrote: ↑31/10/2022 22:08
Imas p brate na play store, ottplayer. Treba ti jos IPTV lista sa URL i MAC podacima. I vozi misko.![]()
Ako imas URL i MAC proslijedi![]()
-
Rogie
#8849 Re: Kodi/XBMC Media centar
Fascinantno je sto mnogi traze pomoc za nesto sto se vec pisalo par stranica ranije, ili sto se moze izguglati za 2min. Mrsko procitati 5-10 stranica, potruditi se pa ukucati na google ili yt na kojem postoji svaki moguci tutorijal.
On cijeni svoje vrijeme i ne moze zbog sebe odvojiti 5min da sam nadje ono sto mu treba, ali zato je red da drugi odvoje svoje vrijeme i objasne.
Ja licno sam 99% stvari sam skontao, pronasao, izguglao, bez da sam ikoga nesto pitao - upravo jer sam istrazivao, a ove stvari u vezi OTT-a su bukvalno nivo 2+2. Dovoljno je znati 20% engleskog (ili tek toliko da znas u postavkama prebaciti na bosanski), imati listu, ubaciti je i to je sva mudrost.
Iz prostog razloga sto sam za neke ljude (ne s foruma) potrosio sate i hiljade otkucanih poruka da im nacrtam osnovne stvari, ne mogu se nacuditi ircu za strpljenje i volju/zelju koju ima. Najmanji problem je pomoci nesto za sta je definitivno potrebno malo bolje poznavati 'materiju', ili imati vise iskustva, ali osnovne stvari koje neko nece ni da pomisli izguglati...
On cijeni svoje vrijeme i ne moze zbog sebe odvojiti 5min da sam nadje ono sto mu treba, ali zato je red da drugi odvoje svoje vrijeme i objasne.
Ja licno sam 99% stvari sam skontao, pronasao, izguglao, bez da sam ikoga nesto pitao - upravo jer sam istrazivao, a ove stvari u vezi OTT-a su bukvalno nivo 2+2. Dovoljno je znati 20% engleskog (ili tek toliko da znas u postavkama prebaciti na bosanski), imati listu, ubaciti je i to je sva mudrost.
Iz prostog razloga sto sam za neke ljude (ne s foruma) potrosio sate i hiljade otkucanih poruka da im nacrtam osnovne stvari, ne mogu se nacuditi ircu za strpljenje i volju/zelju koju ima. Najmanji problem je pomoci nesto za sta je definitivno potrebno malo bolje poznavati 'materiju', ili imati vise iskustva, ali osnovne stvari koje neko nece ni da pomisli izguglati...
- irac300
#8850 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma takvi mi automatski idu na foe. Jedno je zatraziti pomoc, a skroz drugo biti bezobrazan i neke uslove postavljati. Sto rece brat @PlusSA neka kupe listu, to ce im najmanje njihovog dragocjenog vremena oduzeti.Rogie wrote: ↑31/10/2022 22:15 Fascinantno je sto mnogi traze pomoc za nesto sto se vec pisalo par stranica ranije, ili sto se moze izguglati za 2min. Mrsko procitati 5-10 stranica, potruditi se pa ukucati na google ili yt na kojem postoji svaki moguci tutorijal.