prosječan igrač - jedan Paul Gasol je za njega izmislio košarku, a to je tek igrač i ne prosječan. Za Juku znaju samo bošnjekakavdanakneiskustvu wrote:Diwan wrote:opet je prosjećan ...igrač kojeg će se malo tko sjećati kad završi karijeru. Ostaviti traga neće u NBA osim po tome što će biti zabilježeno da je igrao tamo, osim ako se nešto drastićno ne dogodi pa da 'eksplodira'. Nikad nije kasno, jer ima prostora za to - pa nije Luka pa da je sve završio sa 19kakavdanakneiskustvu wrote:jos uvijek je u top 15 centara lige,malo li je za jednog evropljanina,sa 24 godine![]()
Juka je mudar - čuva najbolje za stare dane
ne do bog da jos pratis nba,kako bi tek tad nasiroko pisao na ovoj i drugim nba temama,edin avdic bi se postidio
Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Diwan
#8826 Re: Jusuf Nurkić
-
kakavdanakneiskustvu
#8827 Re: Jusuf Nurkić
trenutno ja nurkic starter sa dobule double prosjekom a gasol rezerva
kazem ja ,ne do bog da vise pratis nba,mozda bi tad znao da se stariji gasol ne zove paul nego pau,ali hajd,skontaces i naucices mozda nekad
gle cuda,nisam bosnjo,a znam za nurkica
kazem ja ,ne do bog da vise pratis nba,mozda bi tad znao da se stariji gasol ne zove paul nego pau,ali hajd,skontaces i naucices mozda nekad
- Diwan
#8828 Re: Jusuf Nurkić
plus što je interesantno što se ovi neki likovi zaliječu mada se njima niti obračam niti njih komentarišem, ali oni iz nekog razloga se bave sa mnom. Komentarišeš o Juki, Luki ili Musi, a dođu ljudi proganju je to što im komentari vrijeđaju njihove idole, naravno smatrajući sebe pri tome vrhunskim autoritetima i znalcima za sve + što večinu postova ne kontaju uopšte šta sam htio da kažem
Nađite si prevodioce
Nađite si prevodioce
- Diwan
#8829 Re: Jusuf Nurkić
kakavdanakneiskustvu wrote:trenutno ja nurkic starter sa dobule double prosjekom a gasol rezerva
sad je Juka bolji od ovog, kako ono reče, Pau pau Ga.sola. Bravo
-
kakavdanakneiskustvu
#8830 Re: Jusuf Nurkić
Diwan wrote:plus što je interesantno što se ovi neki likovi zaliječu mada se njima niti obračam niti njih komentarišem, ali oni iz nekog razloga se bave sa mnom. Komentarišeš o Juki, Luki ili Musi, a dođu ljudi proganju je to što im komentari vrijeđaju njihove idole, naravno smatrajući sebe pri tome vrhunskim autoritetima i znalcima za sve + što večinu postova ne kontaju uopšte šta sam htio da kažem![]()
Nađite si prevodioce
moj post si citirao,logicno da se meni obracaas,ako se ovo gornje odnosi na mene,ako ne ,izvini
ne ,nisam vrhunski autoritet,samo znam jednu sitnicu,ime igraca,ti ni to ne znas,mislim nije problem sto ne znas,ali sto se petljas u raspravu o necemu sto si sam rekao da ne pratis,a i ocito je da ne znas,mislim ime igraca ne znas
-
kakavdanakneiskustvu
#8831 Re: Jusuf Nurkić
Diwan wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:trenutno ja nurkic starter sa dobule double prosjekom a gasol rezerva
sad je Juka bolji od ovog, kako ono reče, Pau pau Ga.sola. Bravo
ti hoces reci sta.da je trenutno pau gasol,ili paul gasol kako ga ti nazivas,bolji igrac od nurkica?
ima na netu,pronadji ime i prezime igraca o kojem pišeš,ne boli
- Diwan
#8832 Re: Jusuf Nurkić
Nije to prvi put da se baviš sa mnom, ali nisam slijep za razliku od tebe, Ti pratiš ali ne vidiš + što si maliciozankakavdanakneiskustvu wrote:Diwan wrote:plus što je interesantno što se ovi neki likovi zaliječu mada se njima niti obračam niti njih komentarišem, ali oni iz nekog razloga se bave sa mnom. Komentarišeš o Juki, Luki ili Musi, a dođu ljudi proganju je to što im komentari vrijeđaju njihove idole, naravno smatrajući sebe pri tome vrhunskim autoritetima i znalcima za sve + što večinu postova ne kontaju uopšte šta sam htio da kažem![]()
Nađite si prevodioce
moj post si citirao,logicno da se meni obracaas,ako se ovo gornje odnosi na mene,ako ne ,izvini
ne ,nisam vrhunski autoritet,samo znam jednu sitnicu,ime igraca,ti ni to ne znas,mislim nije problem sto ne znas,ali sto se petljas u raspravu o necemu sto si sam rekao da ne pratis,a i ocito je da ne znas,mislim ime igraca ne znas
- tuzlak1212
#8833 Re: Jusuf Nurkić
Ne budite smjesni sa tim poredjenjem veterana superstara sa djecom
Pau gasol bi u prajmtajmu pojeo juku i jokica zajedno, uostalom finale 2011.(ili je 2010.
) je gasol trebao mvp bit da se ja sta pitam tu 
Pau gasol bi u prajmtajmu pojeo juku i jokica zajedno, uostalom finale 2011.(ili je 2010.
-
kakavdanakneiskustvu
#8834 Re: Jusuf Nurkić
Diwan wrote:Nije to prvi put da se baviš sa mnom, ali nisam slijep za razliku od tebe, Ti pratiš ali ne vidiš + što si maliciozankakavdanakneiskustvu wrote:Diwan wrote:plus što je interesantno što se ovi neki likovi zaliječu mada se njima niti obračam niti njih komentarišem, ali oni iz nekog razloga se bave sa mnom. Komentarišeš o Juki, Luki ili Musi, a dođu ljudi proganju je to što im komentari vrijeđaju njihove idole, naravno smatrajući sebe pri tome vrhunskim autoritetima i znalcima za sve + što večinu postova ne kontaju uopšte šta sam htio da kažem![]()
Nađite si prevodioce
ne kontas ocito cari foruma,citirao si moj post,ja citirah taj tvoj post,to nije bavljenje tobom,komunikacija,konverzacija,kontas?
de eto ti mi reci da li vidim,covjek sa dobule double prosjekom za 26 minuta igre tesko da je jedva prosjecan nba centar
kakav mogu biti kad se upustas u raspravu o necemu za sta si sam rekao da ne pratis a pokusavas neke druge ubijediti u nesto za sta si,opet ponavljam,rekao da ne pratis,sto je i ocito jer ne znas ime jednog od 2 najbolja evropska kosarkasa svih vremena,nije u pitanju 12. igrac neke ekipe koji igra drugu sezonu u nba pa da i ne znas ime igraca
-
kakavdanakneiskustvu
#8835 Re: Jusuf Nurkić
tuzlak1212 wrote:Ne budite smjesni sa tim poredjenjem veterana superstara sa djecom
Pau gasol bi u prajmtajmu pojeo juku i jokica zajedno, uostalom finale 2011.(ili je 2010.) je gasol trebao mvp bit da se ja sta pitam tu
valjda pricamo o sadasnjem stanju,ne o tome sta bi gasol radio nurkicu prije 8 godina,jer je tad nurkic bio dijete
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8836 Re: Jusuf Nurkić
Pau je institucijatuzlak1212 wrote:Ne budite smjesni sa tim poredjenjem veterana superstara sa djecom
Pau gasol bi u prajmtajmu pojeo juku i jokica zajedno, uostalom finale 2011.(ili je 2010.) je gasol trebao mvp bit da se ja sta pitam tu
Mada je meni Marc nekako kompletniji. Kad mu nije mrsko igrati.
- Diwan
#8837 Re: Jusuf Nurkić
Juka je prosječan igrač, dok Pau to nije i ne govorim o sadašnjosti nego uopšte koliko koji igrač ima ili je imao uticaja na igru. Pau je institucija - tačno, a Juka to neće biti nikada. Mislim neozbiljno je bilo kakvo poređenje njih dvojice, ali eto ti znaš. To je isto kao kad bi kojem slučajem Jordan odlučio da se rehabilituje i onda rekao da je Luka bolji od njega.
Juka nikada neće biti iznadprosjećan igrač, da podcrtam ovo igrač, a niti centar. Nije stvar statistike ili da li je među pet ili deset centara, već šta je on kao igrač, a trenutno je malo manje od klade, ali klada se da stesati pa da bude kakva komoda. Doduše ima i drugih klada - nije jedini. Za mene je iznadprosječan svatko onaj tko ima čarolije u igri, čijim potezima i igri se diviš i u kojima uživaš. Reći da je Juka takav je sramota, bilo da ga gledaš kao igrača ili kao isključivo centra. Često se više postidim njegovih poteza, a o uživanju da ne govorim. Sirova snaga koja će to bojim se i ostati.
Juka nikada neće biti iznadprosjećan igrač, da podcrtam ovo igrač, a niti centar. Nije stvar statistike ili da li je među pet ili deset centara, već šta je on kao igrač, a trenutno je malo manje od klade, ali klada se da stesati pa da bude kakva komoda. Doduše ima i drugih klada - nije jedini. Za mene je iznadprosječan svatko onaj tko ima čarolije u igri, čijim potezima i igri se diviš i u kojima uživaš. Reći da je Juka takav je sramota, bilo da ga gledaš kao igrača ili kao isključivo centra. Često se više postidim njegovih poteza, a o uživanju da ne govorim. Sirova snaga koja će to bojim se i ostati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8838 Re: Jusuf Nurkić
Mislim da si jedno 70 puta napisao da je Juka prosječan igrač.
Shvatili smo.
Shvatili smo.
- Fajcion
#8839 Re: Jusuf Nurkić
Oprostite je li vi iz dlana ili kugle čitate? 
-
kakavdanakneiskustvu
#8840 Re: Jusuf Nurkić
tenutno nurkic ima vise uticaja na igru od gasola jer je ,posve logicno,daleko vise u igri jer je gasolu 39. godina,ali to zna neko ko to prati,ne neko ko ne prati nba,gasol je trenutno ispod nurkicevog nivoa jer i ne igra zbog povrede a i kad igra rezerva je aldridgeu,i da je u portlandu trenutno bi bio rezerva nurkicu,prosto jer je na kraju karijere,ali to moze znati neko ko prati nba,ne neko ko ne prati,logicno
sirova snaga je vecinom odlika centara,pa tako i nurkica,niko ne tvrdi da je on novi olajuwon,valjda @divane znas ko je taj bio,ako ne proguglaj,ne znam bas da neko ocekuje da centar njegove visine i tezine ocekuje da bude prvi u svakoj kontri,centri su tu da vecinom budu dobri u odbrani,skoku,mlo koji centar ima neku caroliju u igri,jedan deandre jordan koji sam kosa ne zna dati je prije tri sezone bio u najboljoj petroci lige,nurkic je za njega izmislio ofanzivnu igru,a nema nikakve carolije u igri,ni gram toga nema,jordan,na njega mislim
sirova snaga je vecinom odlika centara,pa tako i nurkica,niko ne tvrdi da je on novi olajuwon,valjda @divane znas ko je taj bio,ako ne proguglaj,ne znam bas da neko ocekuje da centar njegove visine i tezine ocekuje da bude prvi u svakoj kontri,centri su tu da vecinom budu dobri u odbrani,skoku,mlo koji centar ima neku caroliju u igri,jedan deandre jordan koji sam kosa ne zna dati je prije tri sezone bio u najboljoj petroci lige,nurkic je za njega izmislio ofanzivnu igru,a nema nikakve carolije u igri,ni gram toga nema,jordan,na njega mislim
-
Tuzla111
#8841 Re: Jusuf Nurkić
Sjecam se kad sam Amerikancima spominjao Nurkica, ljudi nikad culi za njeg nisuDiwan wrote:prosječan igrač - jedan Paul Gasol je za njega izmislio košarku, a to je tek igrač i ne prosječan. Za Juku znaju samo bošnjekakavdanakneiskustvu wrote:Diwan wrote: opet je prosjećan ...igrač kojeg će se malo tko sjećati kad završi karijeru. Ostaviti traga neće u NBA osim po tome što će biti zabilježeno da je igrao tamo, osim ako se nešto drastićno ne dogodi pa da 'eksplodira'. Nikad nije kasno, jer ima prostora za to - pa nije Luka pa da je sve završio sa 19![]()
Juka je mudar - čuva najbolje za stare dane
ne do bog da jos pratis nba,kako bi tek tad nasiroko pisao na ovoj i drugim nba temama,edin avdic bi se postidio
-
kakavdanakneiskustvu
#8842 Re: Jusuf Nurkić
ima i amerikanaca ko sto su i neki koji ovdje pisu a ne prate nba
-
Tuzla111
#8843 Re: Jusuf Nurkić
Neda mi se sve citati al ucini mi se da je neko rekao da je Nurkic bolji od Gasola 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8844 Re: Jusuf Nurkić
Čuj priče, 1997. godine, u Španiji, nekim klincima sam spomenuo Thierry Henrya -nisu imali pojma o kome se radi, kontam, ako spomenem klub, biće jasnije, Arsenal
reakcija
Meni to bilo smiješno, ali šta sad, klinci nisu pratili fudbal i nisu imali pojma o kome/čemu se radi.
Tako i to za Juku, možda ti Amerikanci ne prate NBA.
Meni to bilo smiješno, ali šta sad, klinci nisu pratili fudbal i nisu imali pojma o kome/čemu se radi.
-
kakavdanakneiskustvu
#8845 Re: Jusuf Nurkić
Tomahawk11 wrote:Čuj priče, 1997. godine, u Španiji, nekim klincima sam spomenuo Thierry Henrya -nisu imali pojma o kome se radi, kontam, ako spomenem klub, biće jasnije, Arsenalreakcija
![]()
da,oni koji prate ,logicno da su culi,obicno takvi cuju za igraca koji je startni centar jedne play off ekipe
- tuzlak1212
#8846 Re: Jusuf Nurkić
vi ovdje samo o krajnostima picite
Nurkic nije los uopste, on je odlican igrac i njegov uspjeh od zivinica do nba je neprikosnoven, nije on bezveze starter jedne ekipe koja je trenutno 6. seed na jednom westu, to govori da je dobar, odlican centar...
ali ne dizite ga u nebesima gdje mu nije mjesto jeltel vi dobri s glavicama, jos se usudjujete poredit ga sa jednim Gasolom, i to s covjekom od 39 godina i toliko utakmica i povreda u kostima... kakva su to neracionalna poredjenja, Gasol primetime je bolji od najboljeg juke ikad i kad uzmemo i buducnost u obzir i tu nema debate nikakve, to ne znaci da je los nego nije i nece bit na tom nivou.. 24 godine nisu toliko ni male, sad se uveliko moze reci za sta jeste a za sta nije
ne daj boze da juka nareda triple doubleova, poredili bi ga sa jabbarom i wiltom i upisali ga u hall of famere

i onda mora neko poput mene doci i poljevat vas vodom da bi vi govorili kako mi mrzimo juku

ali ne dizite ga u nebesima gdje mu nije mjesto jeltel vi dobri s glavicama, jos se usudjujete poredit ga sa jednim Gasolom, i to s covjekom od 39 godina i toliko utakmica i povreda u kostima... kakva su to neracionalna poredjenja, Gasol primetime je bolji od najboljeg juke ikad i kad uzmemo i buducnost u obzir i tu nema debate nikakve, to ne znaci da je los nego nije i nece bit na tom nivou.. 24 godine nisu toliko ni male, sad se uveliko moze reci za sta jeste a za sta nije
ne daj boze da juka nareda triple doubleova, poredili bi ga sa jabbarom i wiltom i upisali ga u hall of famere
i onda mora neko poput mene doci i poljevat vas vodom da bi vi govorili kako mi mrzimo juku
-
kakavdanakneiskustvu
#8847 Re: Jusuf Nurkić
tuzlak1212 wrote:vi ovdje samo o krajnostima piciteNurkic nije los uopste, on je odlican igrac i njegov uspjeh od zivinica do nba je neprikosnoven, nije on bezveze starter jedne ekipe koja je trenutno 6. seed na jednom westu, to govori da je dobar, odlican centar...
ne daj boze da juka nareda triple doubleova, poredili bi ga sa jabbarom i wiltom i upisali ga u hall of famere![]()
![]()
![]()
i onda mora neko poput mene doci i poljevat vas vodom da bi vi govorili kako mi mrzimo juku![]()
![]()
ko je ovdje spomenuo da je nurkic ravan ili bolji od starijeg gasola u njegovim najboljim godinama???
- tuzlak1212
#8848 Re: Jusuf Nurkić
nezz ne citam toliko pazljivo i detaljno, vidio sam da gasola spominje neko u recenici s jukom i to mi je dovoljno bilokakavdanakneiskustvu wrote:
ko je ovdje spomenuo da je nurkic ravan ili bolji od starijeg gasola u njegovim najboljim godinama???
- spree
#8849 Re: Jusuf Nurkić
Ne znam sto se palite i odgovarate trolu. Covjeku fali paznje. Ne zna ni on sta zeli reci. Kaze prosječan, a prosječan je klada
. Samo traži reakciju. On klada, pa nece postici nista u nba, a covjek neuk iz zivinica milione zaradjuje i uziva u zivotu, medju top 15 na cijelom svijetu u poslu koji radi, a on iz kreveta pise po forumu i pravi se pametan, a ne zna ime drugog najboljeg evropskog igrača svih vremena
.
-
kakavdanakneiskustvu
#8850 Re: Jusuf Nurkić
tuzlak1212 wrote:nezz ne citam toliko pazljivo i detaljno, vidio sam da gasola spominje neko u recenici s jukom i to mi je dovoljno bilokakavdanakneiskustvu wrote:
pa citaj pazljivo pa ces znati sta se piše