nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#8826 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vazdan popio kafe nisam 
-
direstraits0078
#8827 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bakir1 wrote:Vazdan popio kafe nisam
-
tempuser
#8828 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovdje je dok nije bilo pumpe bila ispekidana!quarterback wrote:svakako bezveze iscrtavaju te linije, crta kako ko hoce i postavljaju znakove kako se kome digne
lijepo se vidi da se moze preticati
![]()
![]()
- Bakir1
#8829 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako znas usvinjio sam fobiju ovih 7 Dana ko smetljarnik jedirestraits0078 wrote:Bakir1 wrote:Vazdan popio kafe nisamSamo tecnost za sajbu trosis.
-
direstraits0078
#8830 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Snimljen si na dionici.Bakir1 wrote:Kako znas usvinjio sam fobiju ovih 7 Dana ko smetljarnik jedirestraits0078 wrote:Bakir1 wrote:Vazdan popio kafe nisamSamo tecnost za sajbu trosis.
-
direstraits0078
#8831 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da, ali je cesta i okolina iznenada evoluirala.tempuser wrote:Ovdje je dok nije bilo pumpe bila ispekidana!quarterback wrote:svakako bezveze iscrtavaju te linije, crta kako ko hoce i postavljaju znakove kako se kome digne
![]()
![]()
- Bakir1
#8832 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto nisi mahaodirestraits0078 wrote:
Snimljen si na dionici.
-
direstraits0078
#8833 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam ja snimao. 
- Bakir1
#8834 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Stranka me prati ima velike planove sa menom 
- amar1994
#8835 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
[emoji38] [emoji38]
-
direstraits0078
#8836 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Imas viziju, imas san. 
- Bakir1
#8837 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Imam da budem najsporiji i da me svi deru 
Ali popih danas sa bitangom kafu pa mi lakse bi..
Evo prizora od sinoc lokaciju ces prepoznati

Ali popih danas sa bitangom kafu pa mi lakse bi..
Evo prizora od sinoc lokaciju ces prepoznati

-
direstraits0078
#8838 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Al dobra ti kamera.
-
tempuser
#8839 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ja to vise @quarterbacku kako su linije primjenjive!direstraits0078 wrote:Da, ali je cesta i okolina iznenada evoluirala.tempuser wrote:Ovdje je dok nije bilo pumpe bila ispekidana!quarterback wrote:svakako bezveze iscrtavaju te linije, crta kako ko hoce i postavljaju znakove kako se kome digne
![]()
![]()
Mada je na ovom mjestu smijesno sto je isprekidana ikad bila, jer je relativno kratak pravac, a ukljucenje je s lijeve strane, u smjeru MO. Sad je isprekidana ostala malo dalje, odmah na izlazu iz one smijesne krivine, prije ulaza u Ovcare. Isto smijesno kratak pravac, ali blje ista nego nista. S dobrim zaletom i 250 KS pretekne se i kolona.
Imala je smisla kad se nabesa kolona niz Ivan da se rastereti malo jer se vukla do Ovcara, a ogranicenje 50-60 pa su je, kako kazes, pomjerili haman na isti pravac samo u Kanjini.
-
direstraits0078
#8840 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Na potezu Mostar-Sarajevo, 72 lokacije su pogresno iscrtane, prema jednom inzinjeru saobracaja koji se razumije u svoj posao. Sto kod ljudi stvara frustracije, sasvim razumljivo. Pogresno iscrtane se odnosi i na punu gdje ne ide, i na isprekidanu gdje ne ide, kao i na dozvoljeno ukljucenje gdje ne ide. Ali, onda se ovaj inzinjer sjeti o kojem se potezu radi, pa se nasmije, onako od srca. Dobro je, ne puca.
- Better Man
#8841 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo kod nas stavljaju isprekidanu i dozvoljeno preticanje na dijelovima ceste gdje nema nikakve preglednosti, niti možeš vidjeti šta ti dolazi u susret.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
-
direstraits0078
#8842 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nazalost, nije tacno. Ali se u nekim drugim sistemima nesto moze promijeniti. Ovdje tesko ide. Ima i u EU mjesta gdje je isprekidana postavljena u krivini, a vegetacija u medjuvremenu narasla, pa nema preglednosti. Ili postavljena isprekidana iz oba smjera, a preglednost samo u jednom smjeru itd.
- nadžak
#8843 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Trebao sam davno ove video klipove napakovat u jednu kompilaciju. Odsad počinjem da ih skupljam i objavljujem. Stvarno siledžija na cesti ima pravo bezobraznih!
-
autoskolee
#8844 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nadžak wrote:Trebao sam davno ove video klipove napakovat u jednu kompilaciju. Odsad počinjem da ih skupljam i objavljujem. Stvarno siledžija na cesti ima pravo bezobraznih!
taj prvi video iscekujem da tebe neko predje kad idiot te jos jasno vidio i opet... jao.. pa sto se ne moze kaznjavati na osnovu snimka je*em im sve...
- nadžak
#8845 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ta situacija mi nikako nije bila jasna. Znači gleda me lik i kreće u preticanje. Sreća pa onaj čovjek sa Golfom vidio i sklonio se desno inače ne bi bilo mjesta za prolaz.
- amar1994
#8846 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Daj bolan cega , policija hahah
Nista to [emoji38] [emoji38]
Neki dan se uhljup sa skodom zbog slicnog sranja nije dobro proveo(iz zabrane pravo pred mene . Jos krenu na mene , e neces pizdo jedna [emoji38] [emoji41]
Ovakve i slicne je sevap kamionom spucat , ne bi mu vise nikad naompalo [emoji6]
Nista to [emoji38] [emoji38]
Neki dan se uhljup sa skodom zbog slicnog sranja nije dobro proveo(iz zabrane pravo pred mene . Jos krenu na mene , e neces pizdo jedna [emoji38] [emoji41]
Ovakve i slicne je sevap kamionom spucat , ne bi mu vise nikad naompalo [emoji6]
- drug_profi
#8847 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja bih ga makar malo ogrebo
-
zdruzdjo
#8848 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma ovakvi i idu na onu drzmansku "strah je njega da ga ne udarim pa sklonice se on". Ne bi mu naumpalo da krene u slicno preticanje da mu ide nesto veliko u susret.amar1994 wrote: Ovakve i slicne je sevap kamionom spucat , ne bi mu vise nikad naompalo [emoji6]
-
zdruzdjo
#8849 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
danas nakon duze vremena auto-putem pa do jajca i nazad.
u odlasku pa i ne toliko kretenske situacije. mogu reci skoro da nisam pipnuo kocinicu nigdje. onako lagano kocenje masinom. na auto putu laganini 120.
Medjutim veceras se vracah i oko 6 na auto put kod lasve. Boze dragi. Isto za pole position da su stavili ljude pa ih zelja tjera ali strah od auta.
Izmedju ostalih
Vozim desnom trakom uredno nekih 110, a ispred mene g4 koji vozi sporije i priblizavam se. taman dajem zmigavac a iza mene krece u preticanje lik sa tiguan-om. haj kontam idi i vratim se i pustim njega. frajer pocinje preticanje i vozi nekih 115-ak. nikad zavrsiti. kako nailazi na kilometarsku okuku (kakve su na auto-putu) u preticanju, tako ga strah uhvati i koci u pola preticanja. jedva nekako ga pretece. ispred golfa udje i nastavi ici ispred 10 metara istom brzinom koliko i golf. preteknem ih obojicu i nastavim opet uredno 120-ak. eeeee probudi se ponos u bosnjaka, eto ti ga za mnom munjevitom brzinom od 122 pretiece me........i nakon pola minute udje ispred mene na 15 metara i nastavi 120-ak. vozio sam nekih kilometar trpeci kocenje svaki cas. doda gas odmakne se pa onda pipne kocinicu pa spusti na 120 ili malo manje pa onda opet i ja koci. opet ga preteknem iznerviran. onda eto ti ga sa 130-ak pa opet ispred pa opet ispred pocne guslati. na kraju mi je toliko izjeo zivce da sam opleo po gasu u jednom od tih njegovih preticanja i digao na 170 i nastavio voziti. isao je pored mene sa ciljem da me pretekne do 150 a onda se prepao i opleo po kocinici i vratio se uredno. poslije ga nisam vise vidio jer sam nakon dva ti kilometra spustio na 120 i nastavio. Nisam od onih "ne moze niko ispred mene" ali ne volim kad neko ko je isprepadan ispred mene kroji moj stil voznje. ne mogu, pocne me srklet hvatati i nije mi onda voznja udobna nego napeta a tako ne volim voziti.
Ali onda izljece u visokom vito. eeeee to je bio sex. frajer je pretekao koga god je mogao i nemogao a onda u svakoj okuci je vozio sredinom ili sjekao okuke cas u lijevu cas u desnu. a onda na ravnici malo naholca pa opet malo prikoci. krene preticanje a onda bukvalno kako ide okuka pocne se priblizavati autu koje pretice. lika sa mondeom zamalo nije opalio bokom. bukvalno je frajer pobjegao u zaustavnu. jednom sam ga pretekao jer je spustio na 100. nakon toga opet on predje mene. pustio sam ga da ide ispred bez da se srkletim. stigao ga u josanici u koloni bas kad su otvorili jos jednu naplatnu pa sam skrenuo na praznu a on odmah za mnom. obzirom da imam "poslovnu povlasticu" za auto-put i cjena auto puta mi je 0.00 nisam se zadrzavao nego samo ciki u kucici pokazao papire on otvorio rampu a ja nastavio opet ostao debil za mnom. stigao me malo prije skretanja u butilama.
ovo su dvojica najboljih. bilo je giganata jos koji su prasili sredinom autoputa jer valja vladati autom u okukama.
u odlasku pa i ne toliko kretenske situacije. mogu reci skoro da nisam pipnuo kocinicu nigdje. onako lagano kocenje masinom. na auto putu laganini 120.
Medjutim veceras se vracah i oko 6 na auto put kod lasve. Boze dragi. Isto za pole position da su stavili ljude pa ih zelja tjera ali strah od auta.
Izmedju ostalih
Vozim desnom trakom uredno nekih 110, a ispred mene g4 koji vozi sporije i priblizavam se. taman dajem zmigavac a iza mene krece u preticanje lik sa tiguan-om. haj kontam idi i vratim se i pustim njega. frajer pocinje preticanje i vozi nekih 115-ak. nikad zavrsiti. kako nailazi na kilometarsku okuku (kakve su na auto-putu) u preticanju, tako ga strah uhvati i koci u pola preticanja. jedva nekako ga pretece. ispred golfa udje i nastavi ici ispred 10 metara istom brzinom koliko i golf. preteknem ih obojicu i nastavim opet uredno 120-ak. eeeee probudi se ponos u bosnjaka, eto ti ga za mnom munjevitom brzinom od 122 pretiece me........i nakon pola minute udje ispred mene na 15 metara i nastavi 120-ak. vozio sam nekih kilometar trpeci kocenje svaki cas. doda gas odmakne se pa onda pipne kocinicu pa spusti na 120 ili malo manje pa onda opet i ja koci. opet ga preteknem iznerviran. onda eto ti ga sa 130-ak pa opet ispred pa opet ispred pocne guslati. na kraju mi je toliko izjeo zivce da sam opleo po gasu u jednom od tih njegovih preticanja i digao na 170 i nastavio voziti. isao je pored mene sa ciljem da me pretekne do 150 a onda se prepao i opleo po kocinici i vratio se uredno. poslije ga nisam vise vidio jer sam nakon dva ti kilometra spustio na 120 i nastavio. Nisam od onih "ne moze niko ispred mene" ali ne volim kad neko ko je isprepadan ispred mene kroji moj stil voznje. ne mogu, pocne me srklet hvatati i nije mi onda voznja udobna nego napeta a tako ne volim voziti.
Ali onda izljece u visokom vito. eeeee to je bio sex. frajer je pretekao koga god je mogao i nemogao a onda u svakoj okuci je vozio sredinom ili sjekao okuke cas u lijevu cas u desnu. a onda na ravnici malo naholca pa opet malo prikoci. krene preticanje a onda bukvalno kako ide okuka pocne se priblizavati autu koje pretice. lika sa mondeom zamalo nije opalio bokom. bukvalno je frajer pobjegao u zaustavnu. jednom sam ga pretekao jer je spustio na 100. nakon toga opet on predje mene. pustio sam ga da ide ispred bez da se srkletim. stigao ga u josanici u koloni bas kad su otvorili jos jednu naplatnu pa sam skrenuo na praznu a on odmah za mnom. obzirom da imam "poslovnu povlasticu" za auto-put i cjena auto puta mi je 0.00 nisam se zadrzavao nego samo ciki u kucici pokazao papire on otvorio rampu a ja nastavio opet ostao debil za mnom. stigao me malo prije skretanja u butilama.
ovo su dvojica najboljih. bilo je giganata jos koji su prasili sredinom autoputa jer valja vladati autom u okukama.
- amar1994
#8850 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
[emoji106] [emoji38]zdruzdjo wrote:ma ovakvi i idu na onu drzmansku "strah je njega da ga ne udarim pa sklonice se on". Ne bi mu naumpalo da krene u slicno preticanje da mu ide nesto veliko u susret.amar1994 wrote: Ovakve i slicne je sevap kamionom spucat , ne bi mu vise nikad naompalo [emoji6]