Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iako imalo je odjeka u klubu. Prenosim post jednog uvazenog forumasa cijim postovima se vjeruje!
Post prenosim u cijelosti.....
An#l##icarr wrote:
Ovo njihovo je pogodilo Sabrinu. Jedva sam je zautsavio rjecima: "Ne Sabrina stani! Oni (uprava FKŽ/JTŽ op.a.) nece razumjeti odgovor ako izdamo
limitiranu seriju retro dresova sa utakmice Lige Sampiona protiv Manchester United-a! A valjda se i ja ovdje nesto pitam?!
A odakle to prenosis?
To vjerovatno bilo na Karibian Cajtung
Svima smeta istina. Nije nikakvo cudo sto smo najzaostalija zemlja u Europi.
FK Željezničar predao zahtjev za Urbanističku dozvolu
FK Željezničar obavještava javnost da je Općini Novo Sarajevo predao zahtjev za Urbanističku dozvolu za uređenje vanjskog dijela sjeverne tribine.
Nakon finaliziranja Idejnog rješenja, FK Željezničar danas je predao zahtjev za izdavanje Urbanističke dozvole za uređenje vanjskog dijela sjeverne tribine. Očekujemo brz odgovor i nastavak saradnje sa Općinom Novo Sarajevo.
Također, 10. septembra održan je sastanak sa projektantskom kućom na kojem su dogovorene naredne aktivnosti u vezi sa izgradnjom južne tribine. FK Željezničar će putem zvanične stranice blagovremeno obavijestiti javnost o narednim infrastrukturnim koracima.
Last edited by nosara on 11/09/2019 15:43, edited 1 time in total.
FK Željezničar predao zahtjev za Urbanističku dozvolu
FK Željezničar obavještava javnost da je Općini Novo Sarajevo predao zahtjev za Urbanističku dozvolu za uređenje vanjskog dijela sjeverne tribine.
Nakon finaliziranja Idejnog rješenja, FK Željezničar danas je predao zahtjev za izdavanje Urbanističke dozvole za uređenje vanjskog dijela sjeverne tribine. Očekujemo brz odgovor i nastavak saradnje sa Općinom Novo Sarajevo.
Također, 10. septembra održan je sastanak sa projektantskom kućom na kojem su dogovorene naredne aktivnosti u vezi sa izgradnjom južne tribine. FK Željezničar će putem zvanične stranice blagovremeno obavijestiti javnost o narednim infrastrukturnim koracima.
zasto i kome tacno dozvola, zar nije vas stadion da radite kako hocete sve dok ne narusava vazdusnu liniji tj da se ne moze u vis graditi do neke mjere?
bez zajebancije ili provokacija, nisam upucen zato me i zanima oko gradnje opcenito nevezano samo za vas
Logovan wrote:Zaključana tema komšijama, pretpostavljam zbog majice.
Raja na zvaničnoj debelo osudila, kao i svi ostali koji razmišljaju u najboljoj namjeri, bez dužnosti da brane gazde. To je dovoljno da se ovakve stvari više ne ponavljaju. A siguran sam da nam ide belaj protiv Veleža poslije ovoga i da će svi biti 100% naloženi da nas uzmu i ismijavaju radi gluposti.