Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MPayne3
#88126 Re: Liverpool FC
Salah nakon potpisa novog ugovora na startu 2022-23: prvih 10 utakmica EPL, 2 gola i 3 asistencije
Salah nakon potpisa novog ugovora na startu 2025-26: prvih 7 utakmica, 2 gola i 2 asistencije
Kad ga ide, ide ga. Ali kad ga ne ide, ničemu ne služi.
Salah nakon potpisa novog ugovora na startu 2025-26: prvih 7 utakmica, 2 gola i 2 asistencije
Kad ga ide, ide ga. Ali kad ga ne ide, ničemu ne služi.
- AmiĐa_Idriz
#88127 Re: Liverpool FC
I ova sva ulupana pojačanja osim Huge i Mamardašvilija su fula za sada (ne računam još uvijek tu Isaka).
- no_sekirli
#88128 Re: Liverpool FC
Sramota me sutra na fuka izici, ubice me raja verbalno 
-
convict
#88130 Re: Liverpool FC
Ima i ona druga njegova jos bolja - ko zna zbog cega je ovo dobro
-
MPayne3
- moon_walker_90
#88132 Re: Liverpool FC
Meni je draze da se sada prodje kroz tu neku tranziciju i uigravanja i da se sve poslozi i onda protutnjat do kraja sezone. Nadam se da ce se Salah konacno upaliti ove godine.
- vaučer
#88133 Re: Liverpool FC
Ukratko - ne mislim da će biti bolje s ovom postavom. Izgleda kao da nam fale krila s obe strane, desni bek i stoper. Ne pamtim kad smo zadnji put bili ovako nasklimani.moon_walker_90 wrote: ↑04/10/2025 21:31 Meni je draze da se sada prodje kroz tu neku tranziciju i uigravanja i da se sve poslozi i onda protutnjat do kraja sezone. Nadam se da ce se Salah konacno upaliti ove godine.
-
Osmi Socrates
#88134 Re: Liverpool FC
Izgleda da je Slot trener koji se boji riskirati u situacijama koje su čiste svakom ko gleda sa strane.
Napisao sam prije par dana da treba igrati Chiesu od početka. I on ga uopšte ne uvede. Gakpo, i pored gola, nije trebao početi. Nije trebao ni Mo, nažalost.
Napisao sam prije par dana da treba igrati Chiesu od početka. I on ga uopšte ne uvede. Gakpo, i pored gola, nije trebao početi. Nije trebao ni Mo, nažalost.
- no_sekirli
#88135 Re: Liverpool FC
Za razliku od prosle sezone kad je povlacio odlicne poteze tokom tekme, ovu sezonu Slot isto slagiran. Doduse, ni igraci mu nista ne pomazu, oni izgledaju jos gore.
-
convict
#88136 Re: Liverpool FC
Salah je prosle godine bas u ovom dijelu sezone igrao u zivotnoj formi i sam nosio ekipu. Danas je izgledao kao Avdija Vrsajevic, one neke lopte sto ne znas je li pokusaj suta ili dodavanja. Mislim da je to kljucna razlika, na stranu sve ostalo. Uvijek su neke pozicije skripale, uigravali se novi igraci, ali je uvijek bio neko da povuce za ekipu. Salah ove sezone nije na tom nivou, Wirtz od koga smo ocekivali da bude taj neki novi lider ni izbliza ne opravdava ocekivanja, za Isaka je jos rano reci ali zasad isto tanko.
Uzasno puno je posla pred Slotom. Vidim neki prizeljkuju ovo pauzu, ali ne vidim sta moze dobro donijeti. Ekipa se razidje, izmore se u reprezentacijama, samo jos fali neka nova povreda.
Uzasno puno je posla pred Slotom. Vidim neki prizeljkuju ovo pauzu, ali ne vidim sta moze dobro donijeti. Ekipa se razidje, izmore se u reprezentacijama, samo jos fali neka nova povreda.
- Gandalf
#88137 Re: Liverpool FC
Da se ne zavaravamo bezze, prošlogodišnja titula je Kloppova, Slot je tu samo slučajni prolaznik. Jednom kada je City konačno posrnuo, Klop baš u toj sezoni očito premoren, daje ostavku i omogućuje Slotu da se na njegovoj muci proslavi. Ne mogu prežaliti što tu titulu nije uzeo Klopp i onda otišao ganjati direktorske poslove.
Iz ovog sastava Klopp bi izvukao maximum, gol razlika bi bila +24 a ne +4 a i to ćemo u nastavku još više sjebati. Ovoj ekipi ne fali ništa osim još jednog jakog CB-a. I boljeg trenera. Sve je ovo Slotovo neznanje. Biće još gore. Luda sreća ga je očito napustila.
Iz ovog sastava Klopp bi izvukao maximum, gol razlika bi bila +24 a ne +4 a i to ćemo u nastavku još više sjebati. Ovoj ekipi ne fali ništa osim još jednog jakog CB-a. I boljeg trenera. Sve je ovo Slotovo neznanje. Biće još gore. Luda sreća ga je očito napustila.
-
zippoo87
#88138 Re: Liverpool FC
Katastrofalna igra i forma Liverpula u zadnjih nekoliko utakmica. Bas jadno izgledaju na terenu a i utakmice dosadne samo tako.
Salah je van forme,to je definitivno ali sta je sa ostalim?
Salah je van forme,to je definitivno ali sta je sa ostalim?
- Capajebo
#88140 Re: Liverpool FC
Gradi se potpuno novi sistem igre, koji ocigledno jos nisu uhvatili niti povezali, ni igraci ni strucni tim.
- drug_profi
#88141 Re: Liverpool FC
Sreca pa sam danas pao od posla, pa nisam stigao ni gledati...
- Point.
#88142 Re: Liverpool FC
Nakon 7 kola drugi na tabeli, bod iza prvog i kuka se na temi ko da su jebeni Burnley
Spoiled brats.
Spoiled brats.
- vaučer
#88143 Re: Liverpool FC
Nisam ni gledao na tabelu iskreno, nije bitno prije deset kola.
Igra je problem, forma je problem, nagrađivanje loših predstava minutama je ogroman problem.
Tablica je najmanji problem.
- no_sekirli
#88145 Re: Liverpool FC
Zajeban Palace pravo, Everton ga preslusao 
- BHF_Manijak
#88146 Re: Liverpool FC
Nisam bio u prilici da gledam direktno, pogledah snimak, ali ista meta isto odstojanje.
Ova ekipa djeluje tako mrtvo, a da nije ni pocela zivjeti.
I dalje odsustvo bilo kakve vizije, taktike, ma nista ni sa cim. Nista nikome nije jasno sta Slot zeli da uigra. Ono sto me najvise nervira ove sezone jeste odsustvo pressinga, bilo kakvog. To otvara koridor u svim linijama. Ranjiva je ekipa. Primljeni golovi govore kao da se radi o ekipi iz donjeg dijela tabele, a ne pretendentu za titulu.
Vezni red ne postoji, neka hibridna pozicija Gravenberchu ne pomaze u tome. U kreaciji napada, vezni red nikakve uloge vecinom nema. Od Virgila, pa rokaj duge lopte.
Napad svakako odsjecen, jer u liniji imas po 4-5 igraca koji se bezglavo dodaju do besvijesti.
Uloga bekova nikakva, overlapa nigdje, krila tu i tamo, ali generalno tanko, veznog reda nigdje. Ma milion upitnika.
Igra je ocajna. Nisu toliko rezultati problem, ali da ima igre, pa da covjek kaze OK izgubili, ali ima pozitivnih strana. Medjutim nigdje ih. Isto 11 stranaca da je dovelo s ulice i reklo "igraj".
Ekipa ima vise bodova o realno prikazanog. Puno vise. Ovo skripi od pocetka, a to sam govorio i nakon pbojeda u 90+, posebno protiv Newcastlea. Ekipa ti se vrati s igracem manje s 0:2, to je za strijeljanja.
Najbolji mec bio je protiv Arsenala i to je to. Protiv Evertona prvo poluvrijeme trebalo bi urnek biti, ali...
Ova ekipa djeluje tako mrtvo, a da nije ni pocela zivjeti.
I dalje odsustvo bilo kakve vizije, taktike, ma nista ni sa cim. Nista nikome nije jasno sta Slot zeli da uigra. Ono sto me najvise nervira ove sezone jeste odsustvo pressinga, bilo kakvog. To otvara koridor u svim linijama. Ranjiva je ekipa. Primljeni golovi govore kao da se radi o ekipi iz donjeg dijela tabele, a ne pretendentu za titulu.
Vezni red ne postoji, neka hibridna pozicija Gravenberchu ne pomaze u tome. U kreaciji napada, vezni red nikakve uloge vecinom nema. Od Virgila, pa rokaj duge lopte.
Napad svakako odsjecen, jer u liniji imas po 4-5 igraca koji se bezglavo dodaju do besvijesti.
Uloga bekova nikakva, overlapa nigdje, krila tu i tamo, ali generalno tanko, veznog reda nigdje. Ma milion upitnika.
Igra je ocajna. Nisu toliko rezultati problem, ali da ima igre, pa da covjek kaze OK izgubili, ali ima pozitivnih strana. Medjutim nigdje ih. Isto 11 stranaca da je dovelo s ulice i reklo "igraj".
Ekipa ima vise bodova o realno prikazanog. Puno vise. Ovo skripi od pocetka, a to sam govorio i nakon pbojeda u 90+, posebno protiv Newcastlea. Ekipa ti se vrati s igracem manje s 0:2, to je za strijeljanja.
Najbolji mec bio je protiv Arsenala i to je to. Protiv Evertona prvo poluvrijeme trebalo bi urnek biti, ali...
- JohnnyS
#88147 Re: Liverpool FC
Klasni potez od kluba, što jes jes
- drug_profi
#88148 Re: Liverpool FC
Ma treba biti realan. Mnogo je dao klubu, ali je i uvrijedio navijače.
Klub će logično da pokazuje respekt, a navijači imaju pravo da misle šta žele.
Klub će logično da pokazuje respekt, a navijači imaju pravo da misle šta žele.
- vaučer
#88149 Re: Liverpool FC
Iskreno, sranje potez Liverpoola. Nek se spomenu igrača koji sau napustili klub u dobrim odnosima. Trent jeste utkao puno u naš uspijeh, ali je isto tako dvije godine zavlačio klub oko ugovora da bi skinuo gaće klubu koji nam je bio najveći europski rival dok je igrao u Liverpoolu. Klubu koji ga je jedino i isključivo htio jer je dolazio bez odštete. Dakle nek se jebe i on i njihova objava.
- Edin H.
#88150 Re: Liverpool FC
vaučer wrote: ↑07/10/2025 10:42Iskreno, sranje potez Liverpoola. Nek se spomenu igrača koji sau napustili klub u dobrim odnosima. Trent jeste utkao puno u naš uspijeh, ali je isto tako dvije godine zavlačio klub oko ugovora da bi skinuo gaće klubu koji nam je bio najveći europski rival dok je igrao u Liverpoolu. Klubu koji ga je jedino i isključivo htio jer je dolazio bez odštete. Dakle nek se jebe i on i njihova objava.