Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8801 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to je plastika koju kriviš kad vadiš grafičku. ne, nema problema za rad grafičke, jer ćeš je osigurati šarafom na poleđini kučišta.
on topic: preigrao Walking dead, pet epizoda.
utisak:
bolje od serije.
jebeno fenomenalno...
utisak:
bolje od serije.
jebeno fenomenalno...
-
l33t
#8802 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@ relativno , fkt se lose vidi, meni na prvu izgledlao kao ATA kabal. vjerovatno ti je neka maska sa graficke ili kucista.
@leet jebo te lol
@chmoljo oko sokolovo
@leet jebo te lol
@chmoljo oko sokolovo
- relativno84
#8803 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Chmoljo wrote:to je plastika koju kriviš kad vadiš grafičku. ne, nema problema za rad grafičke, jer ćeš je osigurati šarafom na poleđini kučišta.
utisak:
bolje od serije.
jebeno fenomenalno...
Da da to je to
- suadfor
#8804 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
Ma ja sam na logosoftu a igrao sam counterstrike sourceleet wrote:isp? meni lol laga jedino kad' RIOT drka nešto, doduše sreća pa je eune kol'ko tol'ko stabilniji od westa.suadfor wrote:ima li ko da je na lolu a da igra nesto online? ja sad probao css malo ali ping svakih par minuta skoci na 400 i bude tako par minuta pa se vrati u normalu. nemam upaljeno nista od programa sto bi moglo zagusiti konekciju. desava li se kome?
- suadfor
#8805 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
Ja sam pregledao prvu epizodu na youtube i svidjela mi se samo gledajuciChmoljo wrote:to je plastika koju kriviš kad vadiš grafičku. ne, nema problema za rad grafičke, jer ćeš je osigurati šarafom na poleđini kučišta.
utisak:
bolje od serije.
jebeno fenomenalno...
- Chmoljo
#8806 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo malo da sumiram utiske od Walking dead...
igra i nije toliko "igra". više se radi o priči u koju ubacujete svoje odluke. neka osnovna nit postoji, ali nijanse određujete vi, igrajući. nije to ni puzzle-solving tip igre, gdje iako nekad te nekad trebate nešto pronaći, pa uklopiti da bi radilo, zaista nije potreban preveliki napor ni trud za sve to, jer je prelagano.
što je i dobro, jer dođe samo kao mali odmor od priče čiji ste glavni protagonista. fakultetski profesor koji je na putu u zatvor zbog ubistva ženinog ljubavnika kada SVE desi
vjerovatno najinteresantniji momenti igre jesu "tough decision" ilitiga deverli dumanluci.
od vas ne zahtjevaju nikakva vještina niti brzina (izuzetak su neke akcijske scene koje se sastoje od brzog lupanja jedne tipke
) tako da je sve podređeno pričanju priče. na kraju svake epizode dobijete uvid kako su drugi igrači igrali, i koji su bili njihovi izbori 
bojim se, ako napišem kakve se odluke donose, da ću vam spojlati
ali ću vam reći da sam i poslije igranja dumao, šta bih ja fkt kad bih se našao u toj situaciji.
likovi su solidno odrađeni, tj. njihovi karakteri. ima tu epizodnih, koji se pojave da bi ih pojeli zombiji
ali ću vas ljudski savjetovati da se ne vežete emocionalno ni za jednog od njih
atmosfera igre je onakva kakva treba da bude, postapokaliptična. takva da odahnete što ne živite u jednom takvom svijetu. igra na mene jednostavno ostavlja bolji utisak od serije. topla preporuka svakome i onima koji su samo gledali foršpane na foxu za seriju.
ja sam oduševljen ovim iznenađenjem od igre
igra i nije toliko "igra". više se radi o priči u koju ubacujete svoje odluke. neka osnovna nit postoji, ali nijanse određujete vi, igrajući. nije to ni puzzle-solving tip igre, gdje iako nekad te nekad trebate nešto pronaći, pa uklopiti da bi radilo, zaista nije potreban preveliki napor ni trud za sve to, jer je prelagano.
što je i dobro, jer dođe samo kao mali odmor od priče čiji ste glavni protagonista. fakultetski profesor koji je na putu u zatvor zbog ubistva ženinog ljubavnika kada SVE desi
vjerovatno najinteresantniji momenti igre jesu "tough decision" ilitiga deverli dumanluci.
od vas ne zahtjevaju nikakva vještina niti brzina (izuzetak su neke akcijske scene koje se sastoje od brzog lupanja jedne tipke
bojim se, ako napišem kakve se odluke donose, da ću vam spojlati
likovi su solidno odrađeni, tj. njihovi karakteri. ima tu epizodnih, koji se pojave da bi ih pojeli zombiji
atmosfera igre je onakva kakva treba da bude, postapokaliptična. takva da odahnete što ne živite u jednom takvom svijetu. igra na mene jednostavno ostavlja bolji utisak od serije. topla preporuka svakome i onima koji su samo gledali foršpane na foxu za seriju.
ja sam oduševljen ovim iznenađenjem od igre
-
Madrid
#8807 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Preporuka i od mene za Walking Dead, nevjerovatna igra, taman kad mislis da si sve probao jer svake godine izlaze 10-ti nastavci popularnih igara, ova igra te obori sa nogu 
- SmokingMan
#8808 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova će igra imati još nastavaka,budući da se studio zbog veoma dobrog poslovanja sa ovim projektuom odlučio da priču dovedu do događaja u modernom vremenu,tj 20 stoljeće.(Iako su svi nastavci do sada uglavnom bili bazirani na izmišljenim događajima i likovima,osim možda nekih elemenata)bosnianidiot wrote:Ma ovaj novi je potpuno nova prica, sa AC3 je zavrsena "triologija" (iako je bilo 5 nastavaka). Black flag ima novog glavnog lika u "realnom vremenu", a i Edward je cista suprotnost i Altairu, Eziu i Connoru.
Tako da nije toliko bitna prica prethodnih nastavaka, iako bi te nakon ove igre mogla zainteresovati prica prethodnika, jer Ubisoft je stvarno pomeo konkurenciju sa pricom i idejom kompletne igre.
Ne bih rekao da ti treba DX11 ali nisam siguran.
- typeOnegative
#8809 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U toku je glasanje na Originu koju igru ce ponuditi na Black Friday ( cet .28.11.) za 1 euro . Izbor je izmedju Fife 12 , Sims-a 3 i Battlefield - a Bad Company 2 . Nadam se da cu ubost BF za dvije markice prekosutra
.
https://www.origin.com/en-ie/store/-ANW ... eover=true
- Quaresma
- Chmoljo
#8811 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa realno, ovdje najveću vrijednost ima Sims 3, koja je, u suštini, još 'aktuelna'.
- typeOnegative
#8812 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da ,ali da ne bude zabune, ovdje nije rijec o cijelokupnom Sims-u nego o expanziji Sims 3 Pets (34.99 eur)Chmoljo wrote:pa realno, ovdje najveću vrijednost ima Sims 3, koja je, u suštini, još 'aktuelna'.
-
T-pain
- Chmoljo
#8814 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e onda je to druga pričatypeOnegative wrote:Da ,ali da ne bude zabune, ovdje nije rijec o cijelokupnom Sims-u nego o expanziji Sims 3 Pets (34.99 eur)Chmoljo wrote:pa realno, ovdje najveću vrijednost ima Sims 3, koja je, u suštini, još 'aktuelna'.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#8815 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
De ljudi zna li iko razliku izmedju AC black flag deluxe od 5GB i reloaded od 23GB. Da dzabe ne igram ovaj "demo" od deluxe 
-
l33t
#8816 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cini mi se language pack ripovan i multiplayer.. . ja skinouo ovaj MULTi2 RePack READNFO-SEYTER radi normalno sve.un1ted wrote:De ljudi zna li iko razliku izmedju AC black flag deluxe od 5GB i reloaded od 23GB. Da dzabe ne igram ovaj "demo" od deluxe
- agent_zero
#8817 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Od tih repackova samo BlackBox verzije koristite.
- skafiskafsnjak
#8818 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da li ce svako moci kupiti ili su neke ogranicene kolicine, pa ko ugrabi ?typeOnegative wrote:U toku je glasanje na Originu koju igru ce ponuditi na Black Friday ( cet .28.11.) za 1 euro . Izbor je izmedju Fife 12 , Sims-a 3 i Battlefield - a Bad Company 2 . Nadam se da cu ubost BF za dvije markice prekosutra.
-
Mustang1
- skafiskafsnjak
#8820 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ? koji je odgovor na moje pitanje ?
- Averus
#8821 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako nekoga zanima, game maker studio je besplatan:
http://gamemakerblog.com/2013/11/25/gam ... -50-value/
A sad, posto nisam bio online 7 dana, sta ima novo u svijetu igara?
http://gamemakerblog.com/2013/11/25/gam ... -50-value/
A sad, posto nisam bio online 7 dana, sta ima novo u svijetu igara?
-
Mustang1
#8822 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa de zakljuci samskafiskafsnjak wrote:I ? koji je odgovor na moje pitanje ?
- typeOnegative
#8823 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije demo , kompletna je igra....razlika je sto su BB verziji izbaceni svi jezici osim engleskog , izbacen je multiplayer i jos neke komponente u igri koje su nebitne ( na boljim trackerima u opisu torrenta uploaderi napisu sta je sve izbaceno iz instalacije)un1ted wrote:De ljudi zna li iko razliku izmedju AC black flag deluxe od 5GB i reloaded od 23GB. Da dzabe ne igram ovaj "demo" od deluxe
Da , BB JE ok , ali su dobri jos i repack-ovi R.G. Mechanics-a i AGB Golden Team-a . Probao sam ih mali milion i ni sa jednim nije bilo problema .agent_zero wrote:Od tih repackova samo BlackBox verzije koristite.
- suadfor
#8824 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
poceo autumn sale na steamu
izdvajam:
sleeping dogs 5€ - 80%
skyrim legendary 13.60€ - 66%

izdvajam:
sleeping dogs 5€ - 80%
- zedo_m
#8825 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skyrima sam kupio ako zena sazna jbo sam jeza u ledjasuadfor wrote:poceo autumn sale na steamu
izdvajam:
sleeping dogs 5€ - 80%