Zaboravio si afere Ramiz Džaferović, Semiha Borovac i Faris Gavrankapetanović...sve u nekoliko dana. Izgleda da je neko bacio bombu u septičku jamu.Panini wrote:Izgleda da se pocela raspadati kriminalna hobotnica SDA sudeci prema ostavkama ministara u vladi Kantona Sarajevo, koliko ih je ucjenio rasplodni bik Radeljas vidi se po rijecima dva ministra koja su dali ostavke sto znaci da se nije moglo nista bez miga tog primitivnog covjeculjka
Kemal Causevic
Amir Zukic
Bakir Izetbegovic (Prilikom posjete Beogradu izjavio "Mi ne trazimo osudu")
Raspad SDA vlade u KS
pitam se sta je sljedece??
SDA-All about
- Shahab
#8801 Re: SDA-All about
- Paranoid
#8802 Re: SDA-All about
...jah..Shahab wrote:Ekskluziva...ZBOG PRETRPLJENE SRAMOTE I MORALNE ODGOVORNOSTI, AMIR ZUKIĆ PODNIO NEOPOZIVU OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U SDA I PARLAMENTU FBIH...
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#8803 Re: SDA-All about
Šta će biti slijedeće?Panini wrote:Izgleda da se pocela raspadati kriminalna hobotnica SDA sudeci prema ostavkama ministara u vladi Kantona Sarajevo, koliko ih je ucjenio rasplodni bik Radeljas vidi se po rijecima dva ministra koja su dali ostavke sto znaci da se nije moglo nista bez miga tog primitivnog covjeculjka
Kemal Causevic
Amir Zukic
Raspad SDA vlade u KS
ESED-aga je do jučer bio seoska fukara iz mjesta Fočanska jabuka gdje seljak ubija svoga oca i brata radi pola metra međe na njivi.
Zamislite šta dešava sada u primitivnoj ruralnoj seljačkoj kockastoj glavurdi ESED-age kada oko njega bukvalno lete milioni i na šta je sve ovaj šizofrenik spreman.
Zamisli samo koliko sada na pozicijama ima ESED-aga što su do jučer ubijali radi pola metra međe na njivi?
Koja je samo to šizofrenija i ludilo oko nas i na šta su sve seljaci spremni u ''Mafia State'', nismo ni svjesni?
Možemo samo pretpostaviti šta će biti slijedeće?
- Panini
#8804 Re: SDA-All about
citirat cu svoj post sa druge temeShahab wrote:Zaboravio si afere Ramiz Džaferović, Semiha Borovac i Faris Gavrankapetanović...sve u nekoliko dana. Izgleda da je neko bacio bombu u septičku jamu.Panini wrote:Izgleda da se pocela raspadati kriminalna hobotnica SDA sudeci prema ostavkama ministara u vladi Kantona Sarajevo, koliko ih je ucjenio rasplodni bik Radeljas vidi se po rijecima dva ministra koja su dali ostavke sto znaci da se nije moglo nista bez miga tog primitivnog covjeculjka
Kemal Causevic
Amir Zukic
Raspad SDA vlade u KS
Meni samo nije jasno kako se moglo dopustiti da jedan dokazani lazov i varalica Zeljkovic koji je napravio 70 miliona duga u IGM, Toplanama dodje za premijera a izgleda da je to praksa u SDA, sto vise upropastis firmi to vise napredujes.
Uzmimo samo neke od SDA direktora
Jusufranic - GRAS - 120 miliona KM gubitaka
Zeljkovic - Toplane - 70 miliona KM gubitaka
Gavrankapetanovic - KCUS - 60 miliona KM gubitaka
Vodovod i Kanalizacija - 20 miliona KM gubitaka
samo ove 4 kompanije su u dubiozi vecoj od 270 miliona maraka
ove firme su totalno upropastene i novac je zavrsio u dzepovima tajkuna i "gospode" iz redova mafijaske organizacije koja ima glavu i rep a koja se zove imenom SDA
- seln
#8805 Re: SDA-All about
Jah, vitez od Trezora....vivaldi wrote:zuka je danas usro motku, al je bake odrzao mangupski govor sa belogradske govornice, potuko je komsu njegovim oruzjem.
Ima li kakvih salona?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8806 Re: SDA-All about
Shahab wrote:Ekskluziva...ZBOG PRETRPLJENE SRAMOTE I MORALNE ODGOVORNOSTI, AMIR ZUKIĆ PODNIO NEOPOZIVU OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U SDA I PARLAMENTU FBIH...
proradila savjest....
sa web stranice SDA.... http://sda.ba/home/promovirana-knjiga-a ... trazivace/
- Alfons Kauders
#8807 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:Shahab wrote:Ekskluziva...ZBOG PRETRPLJENE SRAMOTE I MORALNE ODGOVORNOSTI, AMIR ZUKIĆ PODNIO NEOPOZIVU OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U SDA I PARLAMENTU FBIH...
proradila savjest....
sa web stranice SDA.... http://sda.ba/home/promovirana-knjiga-a ... trazivace/![]()
![]()
čuj ostavka zbog moralne odgovornosti u SDA......jel to novi roman Isaka Asimova?
Ima tu mozda i zrno istine...
Naime kad bi iko u SDA imao trunku morala ili odgovornosti, bi bi prinudjen da podnese ostavku.
- JoseMujica
#8808 Re: SDA-All about
Nisam Alaha mi! i pravda je zadovoljena u parašerijatskom sistemu kriminogene Famalijarne piramide Izmetbegovića.....to je moral i to je odgovornost pred bogom, dok se ljudima odgovara na FTV i preko stranačkog pamfleta Oslobođenja
- JoseMujica
#8809 Re: SDA-All about
Neka dovrše što su četnici"započeli, a svakako smo svi mrtvi dok smo se rodili
- MuaDib
#8810 Re: SDA-All about
Svak normalan može uočiti da je politički put SDA u zadnje dvije godine, usmjeren isključivo očuvanje SDA-kadrovske kontrole tokova novca u BiH, što se pokazalo vrlo pogubnim po političku stabilnost u BiH. Pri čemu je težište problema uzrokovao SDP suludom Lagumdžijinom političkom idejom da se kompromitovan kadar iz SDA mogao kontrolirati.
- seln
#8811 Re: SDA-All about
Kad je merhametli insan rek'o "jescemo zlatnim kasikama", nista nije slagao, samo smo mi pogresno razumjeli.
Pod "jescemo" nije mislio cijeli narod, vec halku.
- Alfons Kauders
#8812 Re: SDA-All about
Mislis zadnjih 22 godine?MuaDib wrote:Svak normalan može uočiti da je politički put SDA u zadnje dvije godine, usmjeren isključivo očuvanje SDA-kadrovske kontrole tokova novca u BiH, što se pokazalo vrlo pogubnim po političku stabilnost u BiH. Pri čemu je težište problema uzrokovao SDP suludom Lagumdžijinom političkom idejom da se kompromitovan kadar iz SDA mogao kontrolirati.
- webby-x
#8813 Re: SDA-All about
E pogledajte ovih likova:
"Imajući u vidu da su se ovakve nezakonite aktivnosti dijelova FUP-a odvijale u razdoblju kada je Federalna uprava policije bila pod političkom kontrolom Zlatka Lagumdžije i njegovog SDP-a, sada je jasno zašto SDP inzistira da putem izmjena zakona o unutarnjim poslovima ostvari političku kontrolu nad radom policije" navodi SDA u priopćenju za javnost.
Plasiraju javnosti da je policija bila pod utjecajem SDP-a!
E kako molim vas kada se tupi stalno da je policija nezavisna,
i čak su napali SDP da želi ukinuti nezavisnost policije sa izmjenama
zakona.
Naravno, svi znaju odavno da je pod kontrolom SDA.
"Imajući u vidu da su se ovakve nezakonite aktivnosti dijelova FUP-a odvijale u razdoblju kada je Federalna uprava policije bila pod političkom kontrolom Zlatka Lagumdžije i njegovog SDP-a, sada je jasno zašto SDP inzistira da putem izmjena zakona o unutarnjim poslovima ostvari političku kontrolu nad radom policije" navodi SDA u priopćenju za javnost.
Plasiraju javnosti da je policija bila pod utjecajem SDP-a!
E kako molim vas kada se tupi stalno da je policija nezavisna,
i čak su napali SDP da želi ukinuti nezavisnost policije sa izmjenama
zakona.
Naravno, svi znaju odavno da je pod kontrolom SDA.
-
biberko
#8814 Re: SDA-All about
http://www.klix.ba/vijesti/regija/mufti ... /130424172Muftija Zukorlić nokautirao saradnika
SDA - Bosnjacka demokratija
- hevi metalac
#8815 Re: SDA-All about
legenda, vodja Bosnjaka pihbiberko wrote:http://www.klix.ba/vijesti/regija/mufti ... /130424172Muftija Zukorlić nokautirao saradnika
SDA - Bosnjacka demokratija
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#8816 Re: SDA-All about
Priča o famoznim zlatnim kašikama mi stvarno ide na nerve. Koliko me sjećanje služi, a nadam se da nisam posenilio, nikad tokom rata nisam čuo nekoga da spominje bilo kakve zlatne kašike, niti nam je u ratu neko obećavao bilo šta da ćemo dobiti poslije rata. Bar ne tamo gdje sam bio. Znam samo da je bila borba Davida i Golijata za goli život i preživljavanje, ništa više. Poslije rata, borba je postala puno složenija, gora i teža.seln wrote:Kad je merhametli insan rek'o "jescemo zlatnim kasikama", nista nije slagao, samo smo mi pogresno razumjeli.
- hevi metalac
#8817 Re: SDA-All about
neki su se borili za prezivljavanje, a neki vala da se sto vise nahapaju.antimobbing wrote:Priča o famoznim zlatnim kašikama mi stvarno ide na nerve. Koliko me sjećanje služi, a nadam se da nisam posenilio, nikad tokom rata nisam čuo nekoga da spominje bilo kakve zlatne kašike, niti nam je u ratu neko obećavao bilo šta da ćemo dobiti poslije rata. Bar ne tamo gdje sam bio. Znam samo da je bila borba Davida i Golijata za goli život i preživljavanje, ništa više. Poslije rata, borba je postala puno složenija, gora i teža.seln wrote:Kad je merhametli insan rek'o "jescemo zlatnim kasikama", nista nije slagao, samo smo mi pogresno razumjeli.
-
biberko
#8818 Re: SDA-All about
Nije mobing..Grijesis...Kasno si se probudio iz sna.antimobbing
Priča o famoznim zlatnim kašikama mi stvarno ide na nerve. Koliko me sjećanje služi, a nadam se da nisam posenilio, nikad tokom rata nisam čuo nekoga da spominje bilo kakve zlatne kašike, niti nam je u ratu neko obećavao bilo šta da ćemo dobiti poslije rata. Bar ne tamo gdje sam bio. Znam samo da je bila borba Davida i Golijata za goli život i preživljavanje, ništa više. Poslije rata, borba je postala puno složenija, gora i teža.
- Shahab
#8819 Re: SDA-All about
To nije izjavio Alija Izetbegović. To je izjava Omera Behmena, na skupu SDA u Općini Stari Grad. Parafraziram..."Samo da se odvojimo od Beograda, islamske zemlje poput Kuvajta pomagaće Bosnu, tako da ćemo jesti zlatnim kašikama"..To je istina.seln wrote:Kad je merhametli insan rek'o "jescemo zlatnim kasikama", nista nije slagao, samo smo mi pogresno razumjeli.
- Paranoid
#8820 Re: SDA-All about
Istina!Shahab wrote:To nije izjavio Alija Izetbegović. To je izjava Omera Behmena, na skupu SDA u Općini Stari Grad. Parafraziram..."Samo da se odvojimo od Beograda, islamske zemlje poput Kuvajta pomagaće Bosnu, tako da ćemo jesti zlatnim kašikama"..To je istina.seln wrote:Kad je merhametli insan rek'o "jescemo zlatnim kasikama", nista nije slagao, samo smo mi pogresno razumjeli.
- antimobbing
#8821 Re: SDA-All about
Dvije izuzetno lijepe vijesti u jednom danu koje daju nadu običnom čovjeku ...
Šta li je ono Tihić-beg sa svojim ESED-agama muhabetio o međunarodnoj zajednici?
Sjećate li se?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sipa-dob ... /130425003
SIPA dobija policijsku opremu od Vlade SAD-a
Nisam siguran ali koliko se sjećam i Tihić je nedavno sa svojim prvim suradnicima nešto izjavljivao o međunarodnoj zajednici?http://www.klix.ba/vijesti/bih/moon-bri ... /130424169
"Izjava ovog puta je bila sasvim drugačija. Pohvalio je Karadžića za ono što je uradio za RS. U suštini rekao je da je uradio sve ispravno od samog početka. Mi imamo problema s takvom vrstom izjave", precizirao je Moon u intervjuu za RTRS i naglasio da su Dodikove izjave frustrirajuće za američku Vladu i protive se njihovim stavovima o ratnoj ulozi Karadžića. Također, podsjetio je i na neke Dodikove izjave o NATO-savezu.
Sjećate li se?
Jedino vojna intervencija NATO-a može spasiti 4 miliona BiH građana od državne mafije.A mafia state is any state system where the government is tied with organized crime, including when government officials, police, and/or military take part in illicit enterprises. The term mafia is a reference organized crime groups strongly connected with the authorities.
Mafijaška država je bilo koji državni sistem u kojem je Vlada povezana sa organiziranim kriminalom, uključujući i kada državni dužnosnici, policija i/ili vojska sudjeluju u nezakonitim radnjama preduzeća. Pojam mafija je referentni i odnosi se na organizirane kriminalne skupine koje su snažno povezane sa vlastima.
-
Katamaran_Sa
#8822 Re: SDA-All about
Zasto to raditi, zasto lazete, polusvijet uvec 20. godina govore i misle da je to Alija rekaoShahab wrote:To nije izjavio Alija Izetbegović. To je izjava Omera Behmena, na skupu SDA u Općini Stari Grad. Parafraziram..."Samo da se odvojimo od Beograda, islamske zemlje poput Kuvajta pomagaće Bosnu, tako da ćemo jesti zlatnim kašikama"..To je istina.seln wrote:Kad je merhametli insan rek'o "jescemo zlatnim kasikama", nista nije slagao, samo smo mi pogresno razumjeli.
- ultima_palabra
#8823 Re: SDA-All about
Pa kakva je razlika, Omer je bio u najužem krugu Alijinih intimusa...
-
Katamaran_Sa
#8824 Re: SDA-All about
Nema nikakve razlike osim sto vec 20. godina tu izjavu vezu Aliju a ne za Omera.ultima_palabra wrote:Pa kakva je razlika, Omer je bio u najužem krugu Alijinih intimusa...
- Paranoid
#8825 Re: SDA-All about
Ogromna je razlika ultima...ogromna..ultima_palabra wrote:Pa kakva je razlika, Omer je bio u najužem krugu Alijinih intimusa...
To ti je isto kad te zaustavi drot i kaze da mu das vozacku...a ti mu daš bratovu...a na drotovsko pitanje zašto nemaš svoju... ti kažeš: "pa šta ima veze, ima moj brat"