Plato skenderija i.bbi centar u onoj igraoni, al 7D xd....majstor_m wrote:5D Cinema u Sarajevu,ima li gdje?
Gdje ima dobar obucar sa djon zamijeni a da je oke cijena ? Thx
Plato skenderija i.bbi centar u onoj igraoni, al 7D xd....majstor_m wrote:5D Cinema u Sarajevu,ima li gdje?
sad ja htjela to pitati, zna li iko?smasma wrote:Zna li neko radi li Alta danas?

mini2 wrote:sad ja htjela to pitati, zna li iko?smasma wrote:Zna li neko radi li Alta danas?
inSighT wrote:Zna li neko gdje ima uzeti velikog plisanog medvjeda PANDU?
Mislio sam obici altu/importane/bbi radnje za djecu pa tamo svakako vidjeti sta imaju od plisanih igracaka, ali ako neko zna ciljano gdje ima uzeti hvala mu unaprijed.![]()
![]()
sjenka wrote:hvala, jesi li vidjela mozda gdje se moze kupiti
Hvala na odg.manekenka u penziji wrote:Pijaca, trafika... 16KM paket duhana od fabrike duhana sarajevo. Ne pusim, ali se razumijem
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Da, prava lula za pušenje duhana. Viđao sam ljude po gradu kako puše, pa reko' ima vjerovatno negdje u gradu za nabavit. Naručio bih ja preko neta ali mi je dugo čekati, treba mi što prije. Thanks anyway.manekenka u penziji wrote:Sad si me zbunio. Moguće da ne mislimo na isto...
Edit: kod mene u firmi zovu lulama one pipe u sta se gurne cigara. A ti očito misliš na pravu lulu.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Snizenje je na sve ruksake u AccessorizeĐulbešećer wrote:Zna li neko gdje u Sa ima kupiti ovakvih ruksaka (osim Accessorize gdje koštaju oko 80 KM) - meni treba nešto jeftinije.![]()
Imam ja lulu i šešir ja od rahmetli dedeholmesian wrote:Pozdrav svima, zna li iko gdje u Sarajevu mogu nabaviti lulu, duhan za nju i koliko se otprilike krecu cijene ?
Hvala !
preko puta becke kafane je bio neki tobacco shop, tamo je bila kupiti duhana za lule...nemam pojma radi li jos uvijek... i nije isti duhan kao za cigarete, dim iz lule nekako sladunjavo danfa, vjerovatno je sa nekim aditivimamuhanata wrote:Imam ja lulu i šešir ja od rahmetli dedeholmesian wrote:Pozdrav svima, zna li iko gdje u Sarajevu mogu nabaviti lulu, duhan za nju i koliko se otprilike krecu cijene ?
Hvala !![]()
Pogledaj na Čaršiji, kod onih što prodaju predmete od drveta, možda neko pravi i lule, mada na ebayu imaš da biraš kakvu hoćeš. A duhan vjerovatno ide onaj "standardni" to imaš na pijacama, trafikama..
moze li Visokoholmesian wrote:Pozdrav svima, zna li iko gdje u Sarajevu mogu nabaviti lulu, duhan za nju i koliko se otprilike krecu cijene ?
Hvala !
najbolji tobacco je bio na ulazu u wisu i vf na koreji, ali da lii jos postojeholowey wrote:preko puta becke kafane je bio neki tobacco shop, tamo je bila kupiti duhana za lule...nemam pojma radi li jos uvijek... i nije isti duhan kao za cigarete, dim iz lule nekako sladunjavo danfa, vjerovatno je sa nekim aditivimamuhanata wrote:Imam ja lulu i šešir ja od rahmetli dedeholmesian wrote:Pozdrav svima, zna li iko gdje u Sarajevu mogu nabaviti lulu, duhan za nju i koliko se otprilike krecu cijene ?
Hvala !![]()
Pogledaj na Čaršiji, kod onih što prodaju predmete od drveta, možda neko pravi i lule, mada na ebayu imaš da biraš kakvu hoćeš. A duhan vjerovatno ide onaj "standardni" to imaš na pijacama, trafikama..
zna i iko?Hemera wrote:tinta od šafrana?