Nidje na svijetu nema, na Dom naroda se ide zbog covjek koji uopste nije Bosanac, a rijec je o drzavi Bosni i Hercegovini.ultima_palabra wrote:Jel mora ovo na Dom naroda?
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Ali Kemal
#8801 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
- mO k3
#8802 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ali on je Jos u tehnickom Mandatu??? Dok Dom naroda se ne usuglasi ???
- ultima_palabra
#8803 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Suljagić mora dignuti što više prašine... mala je ovo zemlja koliki su to izdajniciIt_is_a_Leclerc wrote:
Na iduću sjednicu Doma naroda ide ovo.
SDA je pred izborom : Fahro ili povratnici u Srebrenicu...
Izdajnici iz SDA će, gotovo sigurno, izdati Srebrenicu, jer je ovo rađeno u dogovoru sa Srbima, jer su do pauze Srbi tvrdili da neće glasati za smjenu Radončića, i onda od pauze su se predomislili. Primamljivu su ponudu dobili, a to je, gotovo sigurno, Zakon o prebivalištu kojim se, de facto, kriminalizira sloboda kretanja Bošnjaka.
- Altsa
#8804 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
laktasenko je davno rekao da ce glasati da isprdak iz gusinja leti...prema tome to ti nije tacno...samo je vratio dug od sarovicaultima_palabra wrote:Suljagić mora dignuti što više prašine... mala je ovo zemlja koliki su to izdajniciIt_is_a_Leclerc wrote:
Na iduću sjednicu Doma naroda ide ovo.
SDA je pred izborom : Fahro ili povratnici u Srebrenicu...
Izdajnici iz SDA će, gotovo sigurno, izdati Srebrenicu, jer je ovo rađeno u dogovoru sa Srbima, jer su do pauze Srbi tvrdili da neće glasati za smjenu Radončića, i onda od pauze su se predomislili. Primamljivu su ponudu dobili, a to je, gotovo sigurno, Zakon o prebivalištu kojim se, de facto, kriminalizira sloboda kretanja Bošnjaka.
Last edited by Altsa on 13/03/2014 14:47, edited 1 time in total.
-
The BEN10
#8805 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
McMoy wrote:Priprema saopštenje za medije.Alfa_Ze wrote:zar se Scepin jurisnik''nikad_vise'' jos nije ocitovao ??
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8806 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
upravo tako....sad još od kretena napraviše žrtvu koja je smijenjena jer brani narodIt_is_a_Leclerc wrote:Opet Fahrudin skuplja političke poene na sve strane...
Kakvi su botovi ovi u SDA i SDP-u, pa to majka dvaput ne rađa. Umjesto da Fahru skinu sa vala "narodne revolucije", "socijalnog bunta" i spriječe da od toga napraviti lični uspjeh, oni ga još smijene jer "nije htio tući narod". I naravno, slušam Radončića kako poentira i nogama i rukama u obraćanju zastupnicima svjestan da je na dobitku kakav god ishod glasanja bio.
SDP i SDA su veći neprijatelji Bošnjaka od HDZ-a. Nema nikakve sumnje. Ali baš nikakve.
sad će hAvaz da oplete o cunamiju, kriminalu i kako su ga lopovi oborili da ih ne pozatvara
-
The BEN10
#8807 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/125 ... lasni.htmlAltsa wrote:laktasenko je davno rekao da ce glasati da isprdak iz gusinja leti...prema tome to ti nije tacno...samo je vratio dug od sarovicaultima_palabra wrote:Suljagić mora dignuti što više prašine... mala je ovo zemlja koliki su to izdajniciIt_is_a_Leclerc wrote:Izdajnici iz SDA će, gotovo sigurno, izdati Srebrenicu, jer je ovo rađeno u dogovoru sa Srbima, jer su do pauze Srbi tvrdili da neće glasati za smjenu Radončića, i onda od pauze su se predomislili. Primamljivu su ponudu dobili, a to je, gotovo sigurno, Zakon o prebivalištu kojim se, de facto, kriminalizira sloboda kretanja Bošnjaka.
Lider SNSD-a, Milorad Dodik, rekao je da će zastupnici njegove partije glasati u skladu s većinskom voljom bošnjačkih zastupnika, kao što su ranije po istom principu glasali za smjenu kadrova SDA u Vijeću ministara BiH.
Lider HDZ-a, Dragan Čović, nije se javno izjasnio, no partnerima iz SDA poručio je da će podržati smjenu Radončića-pod uvjetom da njegovu smjenu podrži većina bošnjačkih zastupnika.
- kingofsnake
#8808 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Evo ga ko MendelaJoseMujica wrote:upravo tako....sad još od kretena napraviše žrtvu koja je smijenjena jer brani narodIt_is_a_Leclerc wrote:Opet Fahrudin skuplja političke poene na sve strane...
Kakvi su botovi ovi u SDA i SDP-u, pa to majka dvaput ne rađa. Umjesto da Fahru skinu sa vala "narodne revolucije", "socijalnog bunta" i spriječe da od toga napraviti lični uspjeh, oni ga još smijene jer "nije htio tući narod". I naravno, slušam Radončića kako poentira i nogama i rukama u obraćanju zastupnicima svjestan da je na dobitku kakav god ishod glasanja bio.
SDP i SDA su veći neprijatelji Bošnjaka od HDZ-a. Nema nikakve sumnje. Ali baš nikakve.kakav predizborni poklon
![]()
sad će hAvaz da oplete o cunamiju, kriminalu i kako su ga lopovi oborili da ih ne pozatvara
"Ja sam danas, na svoje zadovoljstvo, smijenjen od onih koji se boje naroda i onih koji se boje antikorupcijske borbe. Ja sam kao ministar gurnuo grudvu niz brdo i ta grudva borbe protiv korupcije je sve veća. Vi mene na vrhu brda možete strijeljati, smijeniti me, ali grudva je krenula i jako sam ponosan što se to dešava. Raduje me njihov strah", kazao je Radončić.
- JoseMujica
#8809 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
kingofsnake wrote:Evo ga ko MendelaJoseMujica wrote:upravo tako....sad još od kretena napraviše žrtvu koja je smijenjena jer brani narodIt_is_a_Leclerc wrote:Opet Fahrudin skuplja političke poene na sve strane...
SDP i SDA su veći neprijatelji Bošnjaka od HDZ-a. Nema nikakve sumnje. Ali baš nikakve.kakav predizborni poklon
![]()
"Ja sam danas, na svoje zadovoljstvo, smijenjen od onih koji se boje naroda i onih koji se boje antikorupcijske borbe. Ja sam kao ministar gurnuo grudvu niz brdo i ta grudva borbe protiv korupcije je sve veća. Vi mene na vrhu brda možete strijeljati, smijeniti me, ali grudva je krenula i jako sam ponosan što se to dešava. Raduje me njihov strah", kazao je Radončić.
al fakat mu bolje lopte pred izbore nisu mogli nabaciti...jedino bi jače bilo da ga primi reis i kaže Ovo je spasitelj Prošnjaka-muslimana
-
Treebeard
#8810 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Lazes, ko god je pratio prenos, a mogao je, ima link na stranici PD BiH, je i cuo i vidio da su od pocetka diskusije poslanici iz rs-a bili za šćepinu smjenu. Tako da tu pricu o primamljivim ponudama ostavi za sutrasnji broj avazaIt_is_a_Leclerc wrote:...jer su do pauze Srbi tvrdili da neće glasati za smjenu Radončića, i onda od pauze su se predomislili...
-
Treebeard
#8811 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hocel' mijenjati ime u Fahrudin KLJIČKO RadončićRadončić wrote:Od ovog trenutka djelujem kao lider opozicije
- SmokingMan
#8812 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa normalno je kod stranaka sa pro-srpskom politikom i interesima da razmišljaju u ovome smjeru,u početku od Radončića su imali velika očekivanja,prvenstveno im je bio veoma bitan da još više produbi podjeljenost između bošnjaka,nažalost kao ministar sigurnosti nije se snašao između "dvije vatre" i raznih pritisaka,a i realno to nije funkcija za njega,isto tako je nepobitno da su SDA imala duboko umješane prste u ovome,što,SDA su i prije samovoljno donosile mnoge štetne odluke po BIH i njene građane,ovo nije ništa strano za njih,klasična rutina,politika svojeglavosti i pohlepe dinastije Izetbegovića i njihovih poslušnika.Ostale stranke među bošnjama idu istom linijom otpora kao i SDA,ipak i takve stranke su manje više nastale od njihovog kadra,iako drugačijih "pogleda",interesi im se u poptpunosti podudaraju,a o narodu,koji ih slijedi,da i ne pričam.Fahro sretno u RL sa Azrom,biće bolje...It_is_a_Leclerc wrote:
Izdajnici iz SDA će, gotovo sigurno, izdati Srebrenicu, jer je ovo rađeno u dogovoru sa Srbima,jer su do pauze Srbi tvrdili da neće glasati za smjenu Radončića, i onda od pauze su se predomislili. Primamljivu su ponudu dobili, a to je, gotovo sigurno, Zakon o prebivalištu kojim se, de facto, kriminalizira sloboda kretanja Bošnjaka.
Last edited by SmokingMan on 13/03/2014 15:01, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#8813 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Treebeard wrote:Hocel' mijenjati ime u Fahrudin KLJIČKO RadončićRadončić wrote:Od ovog trenutka djelujem kao lider opozicije
eto nam Tornjaka sutra pred PreCedništvom da protestvuje i goloruk se baca pod trajvane
- SmokingMan
#8814 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I reći će:"U mojoj smjeni kumovale su vehabije iz Maoče" 
- starii
#8815 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ode i FahrU odakle je dosoTreebeard wrote:Hocel' mijenjati ime u Fahrudin KLJIČKO RadončićRadončić wrote:Od ovog trenutka djelujem kao lider opozicije
-
faraust
#8816 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma kakve vehabijeSmokingMan wrote:I reći će:"U mojoj smjeni kumovale su vehabije iz Maoče"
- starii
#8817 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
kazu popio po jednu i otisao da se uclani u plenum 
- McMoy
#8818 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nešto ne upratih, jel' bio onaj Fa(h)rin dugo najavljivani canamiii? 
- Alfons Kauders
#8819 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
"Vi mene na vrhu brda možete strijeljati, smijeniti me, ali grudva je krenula i jako sam ponosan što se to dešava. Raduje me njihov strah", kazao je Radončić.
lik ponosan sto je za njegova mandada spaljen kanton i predsjednistvo... i raduje ga "strah" - ministra sigurnosti
sbb je fakat cudna sekta...
lik ponosan sto je za njegova mandada spaljen kanton i predsjednistvo... i raduje ga "strah" - ministra sigurnosti
- rimac
#8820 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hrvatski autogol u Sarajevu!
Koji su ovih hdzovci! Sve što su kukali ovih godina da im Bošnjaci biraju člana predsjedništva i Vladu FBiH sad su isto uradili drugima.
Bosić im to u raspravi lijepo kaza, u smislu, "prestanite vi, hdz jedan i drugi, pričati o moralu i principima. Nedavno kad je bila smjena Šarovića bili ste stava da ćete podržati što se god dogovore Srbi, a sad kad Bošnjaci mijenjaju svoju kvotu ministara vi mijenjate stav. "
Imali su podršku međunarodne strane i samih građana jer iskreno nije pošteno da ako već imamo sistem u kojem imamo predstavnike naroda u vlasti, što nije najbolje ali je tako, biramo jedni drugima predstavnike. Sad svu simpatiju izgubiše i sami sebi gol zabiše. Bruka je da će svi Hrvati ispaštati zbog takve politike.
Koji su ovih hdzovci! Sve što su kukali ovih godina da im Bošnjaci biraju člana predsjedništva i Vladu FBiH sad su isto uradili drugima.
Bosić im to u raspravi lijepo kaza, u smislu, "prestanite vi, hdz jedan i drugi, pričati o moralu i principima. Nedavno kad je bila smjena Šarovića bili ste stava da ćete podržati što se god dogovore Srbi, a sad kad Bošnjaci mijenjaju svoju kvotu ministara vi mijenjate stav. "
Imali su podršku međunarodne strane i samih građana jer iskreno nije pošteno da ako već imamo sistem u kojem imamo predstavnike naroda u vlasti, što nije najbolje ali je tako, biramo jedni drugima predstavnike. Sad svu simpatiju izgubiše i sami sebi gol zabiše. Bruka je da će svi Hrvati ispaštati zbog takve politike.
- Danguba
#8821 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
dobi ministar sto je i zasluzio...pendrek

Last edited by Danguba on 13/03/2014 16:04, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#8822 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Alfons Kauders wrote:"Vi mene na vrhu brda možete strijeljati, smijeniti me, ali grudva je krenula i jako sam ponosan što se to dešava. Raduje me njihov strah", kazao je Radončić.
sekta jal ne sekta...dobi ćoek đaba predizbornu kampanju...sad kad udari šuplju na sva zvona eto ti Tornjaka za premijera od nove godine
imam neki osjeČaj da ču plakat za Don Neonkom za godinu-dvije
- relativno84
#8823 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Posle danas vise nista nece biti isto 
-
Itakoto
#8824 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
"posle" danas ce Fahro biti vodja opozicije

-
weredsf
#8825 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Sta je ovo do sada bilo, negiranje da je bio u vlastiItakoto wrote:"posle" danas ce Fahro biti vodja opozicije