Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
goran16v wrote:Od kad su uveli naplatu u gornjem dijelu K. Tvrtka i kraku prema FA Zvizdovica, A. Brauna, Dolinoj uvijek ima praznih parking mjesta, samo valja platit'...
ja cu otici u 7 brace kad uvedu placanje na ovom nasem/mom parkingu
Nekom dopizdilo! Nek' je ruka mu se pozlatila. Ovaj je dobio lekciju, a osim ovoga ima jos jedan debil sa srebrenom Ibizom koji se predplatio na ovo mjesto. Zbog ta dva stalna i ostalih letecih debila koji parkiraju na ulaz u parking se ne zna broj vrata i pragova koji su nastradali na zardinjeri koja se vidi u dnu fotke.
jedni od parking papaka su i oni koji daleze pred skole i obdanista po svoju djecu ostavljaju auta na travi po trotoarima na cesti a blizu svakog obdanista skole ima i neki parking ali mrsko im pjesacit
punta wrote:jedni od parking papaka su i oni koji daleze pred skole i obdanista po svoju djecu ostavljaju auta na travi po trotoarima na cesti a blizu svakog obdanista skole ima i neki parking ali mrsko im pjesacit
da ikako mogu ušli bi u spavaonu s autom---svakodnevno taj krkanluk gledam i ibretim se idiotima krkanskim.
na mostu na malti gdje su stavili samefore vlasnik jedne od one dvije trafike je mislim taksista svaki dan ej parkiran pored trafike dok ona zena zatvara trafiku
I onda se mi žalimo na ove naše majstore a gledaj ovih...
U ovoj situacij, dovoljno je da jedan parkira ukrivo i svi ostali koji dođu nakon njega moraju biti ukrivo kao i on.
Inače, iako nema veze sa temom već se tiče Rusije, zanimljivo mi je da tamo nikad nisam vidio Fiat, pogledao sam hiljade klipova sa ruskih cesta, nema kakva sve auta nisam vidio, ali Fiat nikad.
goran16v wrote:Nekom dopizdilo! Nek' je ruka mu se pozlatila. Ovaj je dobio lekciju, a osim ovoga ima jos jedan debil sa srebrenom Ibizom koji se predplatio na ovo mjesto. Zbog ta dva stalna i ostalih letecih debila koji parkiraju na ulaz u parking se ne zna broj vrata i pragova koji su nastradali na zardinjeri koja se vidi u dnu fotke.
plus koliko ja vidim parkirao na trotoaru,kreten idiotski
Tuzla111 wrote:jest i naso kome ce gume izbusiti. Neka je to uradio, al siguran sam da nema muda isto uraditi na nekom novom BMWu.
Vjerovatno nema, ali nema sanse da neko novog BMW-a parkira na ovo mjesto, ako ne fasuje parnicu od provlacenja ostace bez retrovizora jer je toliko usko.
drndalo wrote:*ebiga, ja ovdje ne vidim zardinjeru...
Da mu nije Ibiza izbusila gume, zato jer mu je zauzeo mjesto ?
Vidis li ispred moje haube dio okrugle zardinjere sa zelenilom? E to je kamena zardinjera visoka nekih 40 cm (bilo nekad neko drvo). Sad procjeni prostor izmedju nje i zadnjeg desnog coska Clia i kakvo je veselje uci ili izaci s parkinga na ovaj desni izlaz. I kad nema ovih debila svako malo cujem krrrrrrrrrrrrrrrrrrrnmshhhhhhhhh sa parkinga, neko se nasuk'o na zardinjeru...