Izrael je opet pocinio zlocin!
-
Hafis
#8801 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
O tome i govorimo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/reis-kav ... /140709110
Reis Kavazović osudio nasilje u Gazi
Povodom ubijanja i ranjavanja civila u Gazi, Kabinet reisu-l-uleme Husein ef. Kavazovića saopćio je da Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini najoštrije osuđuje ubijanje ljudi, nasilje i razaranje u Gazi i traži da država Izrael obustavi vojne operacije protiv civilnog stanovništva i njihove imovine.
Povodom ubijanja i ranjavanja civila u Gazi, Kabinet reisu-l-uleme Husein ef. Kavazovića saopćio je da Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini najoštrije osuđuje ubijanje ljudi, nasilje i razaranje u Gazi i traži da država Izrael obustavi vojne operacije protiv civilnog stanovništva i njihove imovine.
- animals
#8802 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma da, psiholoske borbe se nastavljaju na bliskom istoku..Hafis wrote:O tome i govorimo.
- Kikibombona
#8803 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izraelska politika se nece promijeniti. Oni ce nastaviti svim metodama siriti drzavu Izrael i suzbijati Palestinu.Bosanski_kralj wrote:Znači dođu, otmu ti zemlju, kuću, protjeraju te, i onda ti još kontrolišu način kako ćeš živjeti i ti se sa njima trebaš dogovarati. Ako pružiš otpor proglašavaju te teroristom, budalom i sl. Čudna je logika pro-Izraelaca.
P.S. Neko spomenu kukavičluk Hamasa.Iz udobne fotelje govore o hrabrosti organizacije koja ratuje protiv jednog Izraela, 6. sile u svijetu sa najboljom obavještajnom službom u svijetu. Baš me zanima kako bi vi hrabri bili da vam je u komšiluku neprijatelj koji zna kakve gaće ste jutros obukli?
Sto se vise ceka - to ce sve veca steta biti po Palestince.
Neka im dadnu i Gazu, i Jerusalem, neka se nastane na Zapadnoj obali, samo da ova tortura palestinskog naroda vec jednom zavrsi.
-
Nomo
#8804 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
animals je napisao/la:
ja mislim da hriscani , krscani odnosno ostali nikad nisu dozivjeli vecu uvredu od ove .Fakti su da se ovdje pise realno..muslimani su za Palestinu, a ostali za Izrael..to je slika i prilika danasnje BIH..
- Cyrax
#8805 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hinjski se to gura na ovoj temi. Ocito je.bingov buraz wrote:Jasno je zasto hercegsrbadija sa balama na ustima gleda u Izrael,voljeli bi i oni da imaju svoj Saraj strip gdje mogu zavrnuti vodu i struju,izgladnjivati a zarokati povremeno sto da ne,lijevo mudo bi dali da Bosnjaci postanu kao Palestinci.
-
Hafis
#8807 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koja analiza...koji neoborivi argumentibingov buraz wrote:Jasno je zasto hercegsrbadija sa balama na ustima gleda u Izrael,voljeli bi i oni da imaju svoj Saraj strip gdje mogu zavrnuti vodu i struju,izgladnjivati a zarokati povremeno sto da ne,lijevo mudo bi dali da Bosnjaci postanu kao Palestinci.
- Bosanski_kralj
#8808 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ti bi znači pristao da ostaviš svoj dom tiraninu i preseliš se na neku drugu lokaciju bez borbe?Kikibombona wrote:Izraelska politika se nece promijeniti. Oni ce nastaviti svim metodama siriti drzavu Izrael i suzbijati Palestinu.Bosanski_kralj wrote:Znači dođu, otmu ti zemlju, kuću, protjeraju te, i onda ti još kontrolišu način kako ćeš živjeti i ti se sa njima trebaš dogovarati. Ako pružiš otpor proglašavaju te teroristom, budalom i sl. Čudna je logika pro-Izraelaca.
P.S. Neko spomenu kukavičluk Hamasa.Iz udobne fotelje govore o hrabrosti organizacije koja ratuje protiv jednog Izraela, 6. sile u svijetu sa najboljom obavještajnom službom u svijetu. Baš me zanima kako bi vi hrabri bili da vam je u komšiluku neprijatelj koji zna kakve gaće ste jutros obukli?
Neka im dadnu i Gazu, i Jerusalem, neka se nastane na Zapadnoj obali, samo da ova tortura palestinskog naroda vec jednom zavrsi.
-
Avetinho
#8809 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa trolu je li te sramota postavljati falsifikate?and wrote:evo malo pogleda sa straneanimals wrote:Fakti su da se ovdje pise realno..muslimani su za Palestinu, a ostali za Izrael..to je slika i prilika danasnje BIH..
kakav god sukob u svijetu se desi, odmah se gleda kakve su vjere, pa se po tome stvaraju zakljucci, zrtve i napadaca..odite na druge teme, svugdje ista prica i isti navijaci..
-
Avetinho
#8810 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ups. Ali Kina je borac protiv imperijalisticko-atlantisticko-dominantiskticke imperije.JohnnyS wrote:Dabome da ovo navijanje ima itekako s vjerom. Kina zauzela Tibet, protjerala im vjerskog poglavara, pobila ih masu, naselila Kineze, izmijenila etničku sliku, pa ne vidim temu o jadni i ugnjetavanim Tibetancima, niti se Kineze naziva najvećim ološem planete, već upravo suprotno, pola foruma (i to dominantno onaj dio koji je protuizraelaki raspoložen) jedva čeka njihovu strahovladu.
- harač
#8811 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Fact wrote:and wrote:
-
Avetinho
#8812 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Vrlo se rijetko slazem s tobom, ali ovdje 100%.Kikibombona wrote:Izraelska politika se nece promijeniti. Oni ce nastaviti svim metodama siriti drzavu Izrael i suzbijati Palestinu.Bosanski_kralj wrote:Znači dođu, otmu ti zemlju, kuću, protjeraju te, i onda ti još kontrolišu način kako ćeš živjeti i ti se sa njima trebaš dogovarati. Ako pružiš otpor proglašavaju te teroristom, budalom i sl. Čudna je logika pro-Izraelaca.
-
Avetinho
#8813 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako iko mari da pogleda sta je Hamas, evo. Prsti fanatizam na sve strane. Ovi mare za civilno stanovnistvo koliko i ja za sudbinu meteorske prasine u Orionovom Pojasu.
Sazetak:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas_Covenant
Statut:
http://www.thejerusalemfund.org/www.the ... hocaid=397
Da li vidim dobrovoljca za komentar?
Sazetak:
Statut:
- Bosanski_kralj
#8814 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Bravo HamasAvetinho wrote:Ako iko mari da pogleda sta je Hamas, evo. Prsti fanatizam na sve strane. Ovi mare za civilno stanovnistvo koliko i ja za sudbinu meteorske prasine u Orionovom Pojasu.
Sazetak:
Statut:
- It_is_a_Leclerc
#8815 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izraelski zloćinci = srpski zločinci
Palestina = BIH 1992.
Hamas = "Alijini mudžahedini koji prijete modernoj civilizaciji sveopćom islamizacijom".
Granate koje padaju na Tel Aviv = Srbi u raljama lavova u Pionirskoj
Tišina međunarodne zajednice = Tišina međunarodne zajednice
Palestina = BIH 1992.
Hamas = "Alijini mudžahedini koji prijete modernoj civilizaciji sveopćom islamizacijom".
Granate koje padaju na Tel Aviv = Srbi u raljama lavova u Pionirskoj
Tišina međunarodne zajednice = Tišina međunarodne zajednice
- madner
#8816 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Usporediti BiH sa Palestinom = srpska propaganda pobjeda.
-
ambienta
#8817 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
releventani linkovi 
-
Objektivni navijac
#8818 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
madner wrote:Usporediti BiH sa Palestinom = srpska propaganda pobjeda.
Svako stajanje na stranu luzera Palestinaca je politicki amaterizam i budalastina,koja moze nanijeti samo stete BiH.
Ne kazem da treba stati na stranu Izraela ( mi im ionako nismo potrebni ) ali ne treba se upustati u nesto sto nas se ne tice i odrzavati apsolutno neutralan status. Nepotrebnim i neargumentovanim stajanjem na palestinsku/hamas stranu,samo pravimo manevarski prostor ,nasim pravim neprijateljima u Bosni. Fudbalski receno,igramo bez
lijevoga beka ,a protivnik napada preko krila
-
Drinski
#8819 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
bingov buraz wrote:ne hranite trola mozda mu dosadi pa sam ode kad vec moderacija tolerise
- It_is_a_Leclerc
#8820 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne stajem na stranu "luzera Palestinaca" već na stranu civila, međunarodne pravde i ljudskih prava koja se, baš kao i u Sarajevu, krše na najbrutalniji mogući način.
Izraelska politika je politika rasizma, ratnih zločina, ubijanja civila, kao što je bila i hrvatska i srpska politika u BiH 90-tih godina.
Izraelska politika je politika rasizma, ratnih zločina, ubijanja civila, kao što je bila i hrvatska i srpska politika u BiH 90-tih godina.
-
Hafis
#8821 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da je riječ o povezanosti uzgoja hibridnog kukuruza s inovacijama u oblasti proizvodnje mješalica za beton, opet bi poentirali na isti stereotipni način. Vica verse iz kojeg izgleda zadugo nema izlaska, a zato i jeste ovako sve.
Kakve veze ima jedan nakaradni i rigidni pokret koji se ugnijezdio u jednom napaćenom i nesretnom narodu s hrvatskom i srpskom politikom devedesetih u BiH?
Kakve veze ima jedan nakaradni i rigidni pokret koji se ugnijezdio u jednom napaćenom i nesretnom narodu s hrvatskom i srpskom politikom devedesetih u BiH?
- Gojeni H
#8822 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Na ovo ni Hamas ni Izrael nikada ne bi pristali.Kikibombona wrote:Izraelska politika se nece promijeniti. Oni ce nastaviti svim metodama siriti drzavu Izrael i suzbijati Palestinu.Bosanski_kralj wrote:Znači dođu, otmu ti zemlju, kuću, protjeraju te, i onda ti još kontrolišu način kako ćeš živjeti i ti se sa njima trebaš dogovarati. Ako pružiš otpor proglašavaju te teroristom, budalom i sl. Čudna je logika pro-Izraelaca.
Hamas gubi podrucje. Izrael je vec iscjepkao Zapadnu Obalu. Nezavisnost te teritorije fizicki nije moguca. Kolonizatorska naselja su vjesto postavljena da onemoguce bilo kakvu normalnu komunikaciju medju palestinskim enklavama unutar enklave. Ne ide im nikako u korist jos 1,2 miliona Palestinaca na tom podrucju. A gdje bi ih Fatah smjestio?
Program 2 drzave je cista ubleha. Pojavili su se alternativni glasovi medju Palestincima koji su ovo shvatili, pa traze jednu drzavu Izrael, ali da ona u svom ustavu ne sadrzi tekst koji govori da je ona "domovina zidovskog naroda" vec svih njenih gradjana.
Jah, Izrael samo sto nece. Palestinske teritorije nece nikada dobiti drzavu, dokle god je Izraela i americke bezuslovne podrske.
-
sarajevoxxxx
#8823 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Avetinho wrote:Ako iko mari da pogleda sta je Hamas, evo. Prsti fanatizam na sve strane. Ovi mare za civilno stanovnistvo koliko i ja za sudbinu meteorske prasine u Orionovom Pojasu.
Sazetak:
Statut:
Istu stvar uradio je Asad sa Sirijcima. Barel bombama udri dok ne postanu zivotinje, a onda upiri prstom u njih brrrr jesu ruzni, vidi im onog isila odnosno hamasa, oni su najgori.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8824 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Iso-Miki
trajno
» Herr Flick, Stjui, Objektivni navijac
mjesec
» Iso-Miki
trajno
» Herr Flick, Stjui, Objektivni navijac
mjesec
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8825 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
» Breathless
mjesec
Banned user for reason “kloniranje banovanih”
» Googlerica
trajno
» Breathless
mjesec
Banned user for reason “kloniranje banovanih”
» Googlerica
trajno