1946 wrote:Podržavamo ih zbog konkretnog i jasnog (I JEDINOG) plana kako izvući Sarajevo iz govana u kojim smo i u kojim su i svi ovi predratni klubovi (ne računam tu raznorazne novoformirane zrinjske i lištice) ili ove što ih cijeli entiteti guraju. Konkretno su krenuli da otplaćuju dugove koje im je ostavila prošla uprava i ovi lopovi koji su ostali i danas tu. Konkretno su krenuli u kresanje platnog spiska, konkretno su krenuli da modernizuju organizaciju u klubu, konkretno su pokušali ukinuti javašluk u klubu...Nisu svi BP ušli u upravu, upravu su još sačinjavali hujić (koji nije BP), bašić (koji nije BP), talović (koji nije BP), Bećirević (koji nije BP)-valjda nisam koga fulio. Imali su oni legalan način, ali nisu imali većinu u UO, a i pročitaj tekst u Slobodnoj Bosni pa će ti možda sinuti zašto nije mogao biti žvaljak odmah smijenjen. Nova uprava (nisu svi BP kao što rekoh tako da ih ne možeš zvati BP) jeste isplaćivala plate, a to se ne može nazvati redovno dok se ne pokrpe dugovi od prijašnje uprave. Kako će i biti sponzora kad niko normalan neće da daje pare dok su oni lopovi tu? Možeš se nadati samo crkavici od javnih preduzeća koja se daje po podobnosti. Usprkos svemu dvojica direktora su dali sve od sebe, ali ti ne možeš raditi ako ti neko "tvoj" stalno podmeće nogu. Isto kao da gradiš kulu od karata i desna ruka postavi kartu, a lijeva izmakne kartu do nje...naravno da će se kula srušiti. Na stranu to kakvom su šikaniranju na poslu bili izloženi od strane papaka baljaka.
Cinjenica je da su BP obecavali svasta nesto na pocetku sezone, ali je isto tako jasno da od toga nisu nista ostvarili.Stalno lazu o platama koje su duzni igracima,a to su 4 plate.Prilikom dolaska u klub receno je da imaju obezbjedjena sredstva za realizaciju plana 2010-2014, gdje su ta sredstva?ZNaci druga laz.Kompromis sa ovom trojkom su oni sami napravili.Kompromis je bio da BP udju u upravu, a da se ovi ne diraju sa pozicija i da imaju svoja primanja.Znaci sami su napravili taj kompromis, ali promblem nastaje kad su vidjeli da nema najvaznije stvari, PARA.A to za sikaniranja,ako te zvaljo baljak,priglupi merdan i penzioner alihodjic mogu sikanirati,pa drug ti si onda totalno nesposoban, ti si jos gori onda od njih.Mene bi bilo stid priznati da me nekakvi debili sikaniraju,a vamo preuzimam na sebe veliku odgovornost i ocekivanja navijaca.Osim toga na pocetku su sramotno podigli cijenu karata da bi primorali ljude na kupovinu godisnjih.Na osnovu cega dizu cijene karata???Nema evrope,nema titule, nema atraktivnih pojacanja,na osnovu cega???I sta ja sad da radim sa godisnjom?Meni se gadi otici na utakmicu da gledam kako igracima psuju, kako im bacaju virsle, kako ih ponizavaju samo zbog toga sto su trazili zaradjene pare.Hocu li ja dobiti pare nazad, evo ja bi vratio godisnju odma.Sad kad su podnijeli ostavke sto ne kazu ko da isplati igrace, sad je znaci u pitanju 8 plata.Od stare i nove uprave.Zbog svih tih lazi moju podrsku vise nemaju,a cinjenica da sam kupio godisnju znaci da su je imali.
Ja se samo nadam da ce komplet novi ljudi doci u upravu, da bas niko ne ostane u upravi jer to ne zasluzuje.