Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
agent_001

#8801 Re: FK Sarajevo

Post by agent_001 »

-LIBERO- wrote:Ma neeemaaa sve djeca Sarajeva a sa bjanko ispisnicama za 0 maraka svi transfere pravili.
Jest da su istoj ovoj uhljupskoj garnituri "na kahvu" po 20,30 hiljada kesirali za potpis tih ispisnica.

Mnogo mnooogoooo ste krcmili,rasipali i kabadahijski se ponasali kao da se radi o klubu pod nazivom F.K BaljakMerdanovicAlihodjicFazlagicBasic,a ne o fk Sarajevu.

To svojoj kuci pa se tako ponasajte,a mozete i svoj klub napraviti.

Ovdje vam je kapak,a jos cete i postupak na sudu dobiti,pa se onda cupajte.

A ovi kontrasi,ukljucujuci i "anonimnu " big mama haus zvijezdu,nema potrebe se ni raspravljati,vecina njih su na kosevu svake prestupne, ali godine.
Davno smo mi svoje rekli, pa su nas podcjenili, jedan po jedan aut, od agenata pa dalje, nek nas i dalje podcjenjuju...
MI NIKADA ODUSTATI NECEMO !!!

Do zdanjeg uhljupa koji zivi od FKS !!
Vjerujte mi!

#8802 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Kako je Velezh igrao u posljednjih pet utakmica?
crazy north

#8803 Re: FK Sarajevo

Post by crazy north »

jaooo zvaljak klosarcino cime se sluzis neko ti sinu prijeti star covjek a izmisljaa :D
http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/a/u/1/fWSHsdZMLWw
Reglan

#8804 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Vjerujte mi! wrote:Kako je Velezh igrao u posljednjih pet utakmica?
ImaSH najaCHi avatar :D
Vjerujte mi!

#8805 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Dozvolite da se predstavim:

Image
Vjerujte mi!

#8806 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

arshavin wrote:
Imam, vjeruj mi. :mrgreen:

Ne, ozbiljno, u kakvoj su formi Crveni s Neretve? Mozhe se desiti da ih Mirza razvali, pa sluchajno ostane na klupi.
Reglan

#8807 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Vjerujte mi! wrote:Dozvolite da se predstavim:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
omar_sa

#8808 Re: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

1946 wrote:Podržavamo ih zbog konkretnog i jasnog (I JEDINOG) plana kako izvući Sarajevo iz govana u kojim smo i u kojim su i svi ovi predratni klubovi (ne računam tu raznorazne novoformirane zrinjske i lištice) ili ove što ih cijeli entiteti guraju. Konkretno su krenuli da otplaćuju dugove koje im je ostavila prošla uprava i ovi lopovi koji su ostali i danas tu. Konkretno su krenuli u kresanje platnog spiska, konkretno su krenuli da modernizuju organizaciju u klubu, konkretno su pokušali ukinuti javašluk u klubu...Nisu svi BP ušli u upravu, upravu su još sačinjavali hujić (koji nije BP), bašić (koji nije BP), talović (koji nije BP), Bećirević (koji nije BP)-valjda nisam koga fulio. Imali su oni legalan način, ali nisu imali većinu u UO, a i pročitaj tekst u Slobodnoj Bosni pa će ti možda sinuti zašto nije mogao biti žvaljak odmah smijenjen. Nova uprava (nisu svi BP kao što rekoh tako da ih ne možeš zvati BP) jeste isplaćivala plate, a to se ne može nazvati redovno dok se ne pokrpe dugovi od prijašnje uprave. Kako će i biti sponzora kad niko normalan neće da daje pare dok su oni lopovi tu? Možeš se nadati samo crkavici od javnih preduzeća koja se daje po podobnosti. Usprkos svemu dvojica direktora su dali sve od sebe, ali ti ne možeš raditi ako ti neko "tvoj" stalno podmeće nogu. Isto kao da gradiš kulu od karata i desna ruka postavi kartu, a lijeva izmakne kartu do nje...naravno da će se kula srušiti. Na stranu to kakvom su šikaniranju na poslu bili izloženi od strane papaka baljaka.
Cinjenica je da su BP obecavali svasta nesto na pocetku sezone, ali je isto tako jasno da od toga nisu nista ostvarili.Stalno lazu o platama koje su duzni igracima,a to su 4 plate.Prilikom dolaska u klub receno je da imaju obezbjedjena sredstva za realizaciju plana 2010-2014, gdje su ta sredstva?ZNaci druga laz.Kompromis sa ovom trojkom su oni sami napravili.Kompromis je bio da BP udju u upravu, a da se ovi ne diraju sa pozicija i da imaju svoja primanja.Znaci sami su napravili taj kompromis, ali promblem nastaje kad su vidjeli da nema najvaznije stvari, PARA.A to za sikaniranja,ako te zvaljo baljak,priglupi merdan i penzioner alihodjic mogu sikanirati,pa drug ti si onda totalno nesposoban, ti si jos gori onda od njih.Mene bi bilo stid priznati da me nekakvi debili sikaniraju,a vamo preuzimam na sebe veliku odgovornost i ocekivanja navijaca.Osim toga na pocetku su sramotno podigli cijenu karata da bi primorali ljude na kupovinu godisnjih.Na osnovu cega dizu cijene karata???Nema evrope,nema titule, nema atraktivnih pojacanja,na osnovu cega???I sta ja sad da radim sa godisnjom?Meni se gadi otici na utakmicu da gledam kako igracima psuju, kako im bacaju virsle, kako ih ponizavaju samo zbog toga sto su trazili zaradjene pare.Hocu li ja dobiti pare nazad, evo ja bi vratio godisnju odma.Sad kad su podnijeli ostavke sto ne kazu ko da isplati igrace, sad je znaci u pitanju 8 plata.Od stare i nove uprave.Zbog svih tih lazi moju podrsku vise nemaju,a cinjenica da sam kupio godisnju znaci da su je imali.Ja se samo nadam da ce komplet novi ljudi doci u upravu, da bas niko ne ostane u upravi jer to ne zasluzuje.
Dialer

#8809 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Vjerujte mi! wrote:Vjerujte mi da se raspituju gdje mi sin radi...
Znamo gdje zivi i sta je radio proslog ljeta :lol: :lol:
Dialer

#8810 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Realno. Postala je totalno konfuzna situacija. Neki igraci kazu ne igraju jer je Blekic guro neke svoje igrace,opet Mirza kaze da nije dao nikome da mu se mijesa u poso,opet imamo informaciju,da je Blekic dao podrsku Mirzi kad je Kojasevica drzo na klupi itd. Al sve se cini da smo pojeli govno svi,sto staro sto novo.
hary

#8811 Re: FK Sarajevo

Post by hary »

Ovdje je ocigledno neko umislio da se u klubu moze pojaviti milijarder koji ce onako , kao na kafu, baciti na sto 4 miliona KM, uloziti u sezonu 2 miliona i staviti na racun jos toliko, nek se nadje. Halo, takvog nema i dugo ga nece biti, bar pod ovakvim zakonskim okvirima u sportu. Ljudi iz BP-a koji su usli u klub zatekli su pakao, debeli minus, neradnike...
Da, Alihodzic, Baljak & Co. su i retardi i nesposobni i sve najgore, ali ti ljudi drze kljuceve kluba, racun preko kojeg se posluje. Nek mi neko kaze da bi sutra i marku stavio na racun u kojeg uopste nema uvid, ja cu pred zgradom kluba stajati po cijeli dan sa parolom da taj preuzme klub.
BP ima viziju, za ciju je realizaciju zbog nerada i bezobrazluka idiota, potrebno nekoliko krvavih godina.
Problem je sto su BP pristali na kopromis tipa "mi cemo raditi, a vi vegetirajte i primajte plate", ne racunajuci na to na kakvim su pozicijama te ikebane. Kompromisa u ovom slucaju nije trebalo biti, ali ocigledno da drugacije nije moglo.

ZATO, PREDSJEDNIK, DVA DIREKTORA, TE DIO UPRAVNOG ODBORA KOJI SU PODNIJE OSTAVKE, KAO I SVI CLANOVI BP IMAJU MOJU BEZREZERVNU PODRSKU U OSTVARIVANJU CILJEVA. NADAM SE DA DOK MI OVDJE PISEMO, OD GORE POBROJANIH TRAJE OPSEZNA PRIPREMA ZA SKUPSTINU KLUBA DA KONACNO ODSTRANIMO KANCER IZ NASEG KLUBA!!!

IZDRZI SARAJEVO!!!
lerdi

#8812 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

omar_sa wrote:
1946 wrote:Podržavamo ih zbog konkretnog i jasnog (I JEDINOG) plana kako izvući Sarajevo iz govana u kojim smo i u kojim su i svi ovi predratni klubovi (ne računam tu raznorazne novoformirane zrinjske i lištice) ili ove što ih cijeli entiteti guraju. Konkretno su krenuli da otplaćuju dugove koje im je ostavila prošla uprava i ovi lopovi koji su ostali i danas tu. Konkretno su krenuli u kresanje platnog spiska, konkretno su krenuli da modernizuju organizaciju u klubu, konkretno su pokušali ukinuti javašluk u klubu...Nisu svi BP ušli u upravu, upravu su još sačinjavali hujić (koji nije BP), bašić (koji nije BP), talović (koji nije BP), Bećirević (koji nije BP)-valjda nisam koga fulio. Imali su oni legalan način, ali nisu imali većinu u UO, a i pročitaj tekst u Slobodnoj Bosni pa će ti možda sinuti zašto nije mogao biti žvaljak odmah smijenjen. Nova uprava (nisu svi BP kao što rekoh tako da ih ne možeš zvati BP) jeste isplaćivala plate, a to se ne može nazvati redovno dok se ne pokrpe dugovi od prijašnje uprave. Kako će i biti sponzora kad niko normalan neće da daje pare dok su oni lopovi tu? Možeš se nadati samo crkavici od javnih preduzeća koja se daje po podobnosti. Usprkos svemu dvojica direktora su dali sve od sebe, ali ti ne možeš raditi ako ti neko "tvoj" stalno podmeće nogu. Isto kao da gradiš kulu od karata i desna ruka postavi kartu, a lijeva izmakne kartu do nje...naravno da će se kula srušiti. Na stranu to kakvom su šikaniranju na poslu bili izloženi od strane papaka baljaka.
Cinjenica je da su BP obecavali svasta nesto na pocetku sezone, ali je isto tako jasno da od toga nisu nista ostvarili.Stalno lazu o platama koje su duzni igracima,a to su 4 plate.Prilikom dolaska u klub receno je da imaju obezbjedjena sredstva za realizaciju plana 2010-2014, gdje su ta sredstva?ZNaci druga laz.Kompromis sa ovom trojkom su oni sami napravili.Kompromis je bio da BP udju u upravu, a da se ovi ne diraju sa pozicija i da imaju svoja primanja.Znaci sami su napravili taj kompromis, ali promblem nastaje kad su vidjeli da nema najvaznije stvari, PARA.A to za sikaniranja,ako te zvaljo baljak,priglupi merdan i penzioner alihodjic mogu sikanirati,pa drug ti si onda totalno nesposoban, ti si jos gori onda od njih.Mene bi bilo stid priznati da me nekakvi debili sikaniraju,a vamo preuzimam na sebe veliku odgovornost i ocekivanja navijaca.Osim toga na pocetku su sramotno podigli cijenu karata da bi primorali ljude na kupovinu godisnjih.Na osnovu cega dizu cijene karata???Nema evrope,nema titule, nema atraktivnih pojacanja,na osnovu cega???I sta ja sad da radim sa godisnjom?Meni se gadi otici na utakmicu da gledam kako igracima psuju, kako im bacaju virsle, kako ih ponizavaju samo zbog toga sto su trazili zaradjene pare.Hocu li ja dobiti pare nazad, evo ja bi vratio godisnju odma.Sad kad su podnijeli ostavke sto ne kazu ko da isplati igrace, sad je znaci u pitanju 8 plata.Od stare i nove uprave.Zbog svih tih lazi moju podrsku vise nemaju,a cinjenica da sam kupio godisnju znaci da su je imali.Ja se samo nadam da ce komplet novi ljudi doci u upravu, da bas niko ne ostane u upravi jer to ne zasluzuje.
Ovo samo pokazuje koliko si upućen u situaciju i zato molim te ili se informiši ili prestani lupati gluposti. Ostalo neću ni komentarisati jer definitivno nisi neko ko je dovoljno upućen. Malo se pripremi pa diskutuj. Ovo tvoje je čist primjer osobe koja je načula nešto u gradu i televiziji pa dođe eto da i on nešto kaže. Hajmo knjigu u šake pa se čujemo kad pređeš osnovno gradivo ;)
adnan_hz

#8813 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Ja sam Bogom dana, nisam ikebana
da prasini budem meta
zena kao zena i nicija sjena
ni ptica bez neba i bez leta
north

#8814 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Vjerujte mi! wrote:
arshavin wrote:
Imam, vjeruj mi. :mrgreen:

Ne, ozbiljno, u kakvoj su formi Crveni s Neretve? Mozhe se desiti da ih Mirza razvali, pa sluchajno ostane na klupi.
U dovoljnoj da smiješ staviti keca na njih slijedeće kolo bez imalo bojazni......Ovi naši "heroji" se neće operaviti od ovog šoka do ljeta slijedeće godine :roll:
video

#8815 Re: FK Sarajevo

Post by video »

north wrote:

U dovoljnoj da smiješ staviti keca na njih slijedeće kolo bez imalo bojazni......Ovi naši "heroji" se neće operaviti od ovog šoka do ljeta slijedeće godine :roll:
Ma naravno, ipak ih je umor od igranja u europi savladao, tako da im treba josh vremena da dodju sebi !
Obuca9

#8816 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Kadeti:
SARAJEVO
- Željezničar 6:0

Bravo momci 8-)
omar_sa

#8817 Re: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

lerdi wrote:
omar_sa wrote:
Ovo samo pokazuje koliko si upućen u situaciju i zato molim te ili se informiši ili prestani lupati gluposti. Ostalo neću ni komentarisati jer definitivno nisi neko ko je dovoljno upućen. Malo se pripremi pa diskutuj. Ovo tvoje je čist primjer osobe koja je načula nešto u gradu i televiziji pa dođe eto da i on nešto kaže. Hajmo knjigu u šake pa se čujemo kad pređeš osnovno gradivo ;)
Veoma sam dobro upucen, pogotovo sto se tice plata igraca ;-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8818 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

hz__semir wrote:Kadeti:
SARAJEVO

Bravo momci 8-)
R.K ili F.K :D
lerdi

#8819 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

omar_sa wrote:
lerdi wrote:
omar_sa wrote:
Veoma sam dobro upucen, pogotovo sto se tice plata igraca ;-)
Vidim, zato ti govorim da uzmeš knjigu u šake ;)
amar007

#8820 Re: FK Sarajevo

Post by amar007 »

SARAJEVO

Bravo momci 8-)
Kad je ovo bilo? Hoce li se igrati više setova ili samo jedan? 8)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8821 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

amar007 wrote:
SARAJEVO

Bravo momci 8-)
Kad je ovo bilo? Hoce li se igrati više setova ili samo jedan? 8)
A da zalJizani nije mislio na ove igrace da su jedina svjetla tacka u klubu
Vjerujte mi!

#8822 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

north wrote:U dovoljnoj da smiješ staviti keca na njih slijedeće kolo bez imalo bojazni......Ovi naši "heroji" se neće operaviti od ovog šoka do ljeta slijedeće godine :roll:
Isto sam i ja pomislio, samo je period bio duzhi. Mislim na neke dvije-tri godine. Pogotovo shto smo potpuno slijepi pred onim shto che se dogadjati poslije prve polusezone. Da li che se ovima isplatiti plate, da li che ih se motivirati, da li che se dovesti neki novi koji che donekle ojachati ove slabiche. ALI! Sinu mi! I sa ovim sastavom mozhemo mnogo vishe napraviti, jer chemo imati nekog drugog trenera, a bilo koji trener je bolji od Djeteta Sarajeva Kojem Ovo Ne Treba.

Mozhemo i kadete progurati u prvu ekipu. Komotno bi shamarali ovu nejach premijerligashku. FK Sarajevo, Ajax bh nogometa!
Alkos

#8823 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

omar_sa wrote:A to za sikaniranja,ako te zvaljo baljak,priglupi merdan i penzioner alihodjic mogu sikanirati,pa drug ti si onda totalno nesposoban, ti si jos gori onda od njih.Mene bi bilo stid priznati da me nekakvi debili sikaniraju,a vamo preuzimam na sebe veliku odgovornost i ocekivanja navijaca.
Debili su ljudi koji sjede tu 15 godina, svi se smjenjuju i prolaze, samo oni ostaju?!? Bravo!! Koliki su debili pokazali su, klub ne moze funkionisati kada oni to ne zele.
exc0d14c wrote:
hz__semir wrote: Podržavam Mirzino prozivanje Muće, podržavam i Repuhovu konstataciju da Blekiću nije bilo mjesto u Milanu, dok se utakmica igrala na Koševu, ali se i pitam, zašto niko od njih dvojice ili od igrača, nije prozvao i Baljka, Alihodžića ili Merdanovića. Samo me to interesuje. Pa taj isti majmun Merdanović je već 5 godina sportski direktor, promjenilo se šest trenera (Husref, Šener, Husnija, Čala, Zeka, Mirza), samo je on konstanta.
Zato što ni oni nisu prozvali Mirzu ;-)
Znaci ako prozivas Mirzu onda si donji, onda si supak, a ako ne diras Mirzu onda je sve u redu. Samo mi nije jasno jesu li igraci trazili svoja prava ili su branili Mirzu? Bice da je ovo drugo u pitanju, a koliko su se zajebali jucer su se mogli uvjeriti ;)
omar_sa wrote:
sistematski pregled wrote:Danas se vidjelo koga podržavaju navijači. I sa sjevera i istoka i zapada je jasno poručeno: Baljak odlazi! E sad ako je nas 99% izmanipulisano, šta ćeš! Doduše bila je u loži i ispod nje jedna grupa uvlakača, oni su bili kontra nas. Možda su to "pravi" navijači?
Na istoku su klasicni pljuvaci, ti pljuju i kad treba i kad ne treba.Na sjeveru i nije bilo nesto puno raje,vecina djeca, a primjetices u nastavku da dosta ozbiljnijih momaka vise nece biti na sjeveru.Moguce bas ispod loze, a ne u lozi kako ti kazes " uvlakaca" koji nisu davali podrsku navedenoj trojki ni BP nego Mirzi i igracima, jer jedini govore istinu.
Nemas pojma o sjeveru, jesu li tamo djeca ili ko od "ozbiljnijih" nece vise biti tamo, tako da ne laprdaj. Razlog onakvog broja na sjeveru jeste cinjenica da ne zelimo davati vise pare uhljupima, te su dosli samo oni koji imaju godisnju. ;)
SARAJEVO
Disk!
sistematski pregled

#8824 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

omar_sa wrote:
sistematski pregled wrote:Danas se vidjelo koga podržavaju navijači. I sa sjevera i istoka i zapada je jasno poručeno: Baljak odlazi! E sad ako je nas 99% izmanipulisano, šta ćeš! Doduše bila je u loži i ispod nje jedna grupa uvlakača, oni su bili kontra nas. Možda su to "pravi" navijači?
Na istoku su klasicni pljuvaci, ti pljuju i kad treba i kad ne treba.Na sjeveru i nije bilo nesto puno raje,vecina djeca, a primjetices u nastavku da dosta ozbiljnijih momaka vise nece biti na sjeveru.Moguce bas ispod loze, a ne u lozi kako ti kazes " uvlakaca" koji nisu davali podrsku navedenoj trojki ni BP nego Mirzi i igracima, jer jedini govore istinu.
Paša moj, prošao sam ja sve tribine koševskog stadiona, sjever prije rata i nakon rata, istok i sada sam na zapadu. S momcima sa sjevera sam samo na gostovanjima na tribini. Znam svaku tribinu u dušu. Ponovo ću reći STID ME SA KAKVIM SAM POJEDINIM LJUDIMA STAJAO NA SJEVERU!!!
Mislim i na ljude koji su u loži bili a i ispod lože, ljude za svaku upravu. A nekada sam par njih i cijenio. Ako si bio na zapadu vidio si raspoloženje i te tribine, a tu nisu bila djeca!!! Doduše, izuzev ekipe uvlakača!
Nisam ti ja više ni za Blekića, ali za BP jesam. Ovdje sam ranije i napisao da igrače ne treba napadati puno, ali brate pojeli su veliko g.ovno! I prije se dugovalo igračima pa niko nije sazivao konferencije i govori gladan sam, nemam struje itd. Niko im ne bi rekao ni riječ da su samo rekli da im kasne plate,naravno bez prisustva baljka.
chsk

#8825 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

SARAJEVO

Bravo momci 8-)
Sema mozes li nam postaviti tabelu kadeta i juniora?
Locked