Dešavanja u Srbiji

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8801 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Tijana_NS wrote:
pici wrote: nemerem bilivit...koji crni zaključak :shock: dinar pada slabi privreda a baba se češlja :shock: :mrgreen: nemerem bilivit
Pici, ja sam amater za ekonomiju, ali ti si duduk :wink:

znači da zakljuČimo....dinar raste i privreda jaČa...al jopet se baba češlja :mrgreen:
bingov buraz

#8802 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bingov buraz »

Tijana_NS wrote:
bingov buraz wrote: Vidis to nije uvjet za evroatlantske integracije i procese trlababalan bla bla...
:mrgreen:
nije ni nama priznanje Kosova :wink:
Komesar za proširenje EU Oli Ren praktično je juče otkrio da Srbija mora da prizna nezavisno Kosovo da bi postala članica Evropske unije! Ren je, naime, na pitanje novinara nemačkog lista „Kelniše rundšau" da li Srbija može u EU, a da ne prizna Kosovo, odgovorio da su „svi kandidati za prijem u EU obavezni na dobrosusedske odnose"?! Skoro svi srpski političari i analitičari ove Renove reči odmah su protumačili kao uslovljavanje Srbije priznavanjem lažne države Kosovo.

Treba li link za ovo? :mrgreen:
Sve za dobrosusedske odnose drzava nastalih raspadom Jugoslavije :thumbup:
Tijana_NS

#8803 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote:
Tijana_NS wrote:
pici wrote: nemerem bilivit...koji crni zaključak :shock: dinar pada slabi privreda a baba se češlja :shock: :mrgreen: nemerem bilivit
Pici, ja sam amater za ekonomiju, ali ti si duduk :wink:

znači da zakljuČimo....dinar raste i privreda jaČa...al jopet se baba češlja :mrgreen:
Pici, kako objasnjavas da Srbija sa svojim nestabilonim dinarom ima cetiri puta vece drzavne rezerve od BiH, sa svojom stabilnom markom?
Da te podsetim da je Srbija od nule krenula 2000.god.

Kako objasnjavas da Srbija 2010. ima 2,5 puta manje nezaposlenog radno sposobnog stanovnistva ( po glavi stanovnika ) od BiH, koja je 2000. vec uveliko bila u reformama ?

mala mozgalica ...
Tijana_NS

#8804 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

bingov buraz wrote:
Tijana_NS wrote:
bingov buraz wrote: Vidis to nije uvjet za evroatlantske integracije i procese trlababalan bla bla...
:mrgreen:
nije ni nama priznanje Kosova :wink:
Komesar za proširenje EU Oli Ren praktično je juče otkrio da Srbija mora da prizna nezavisno Kosovo da bi postala članica Evropske unije! Ren je, naime, na pitanje novinara nemačkog lista „Kelniše rundšau" da li Srbija može u EU, a da ne prizna Kosovo, odgovorio da su „svi kandidati za prijem u EU obavezni na dobrosusedske odnose"?! Skoro svi srpski političari i analitičari ove Renove reči odmah su protumačili kao uslovljavanje Srbije priznavanjem lažne države Kosovo.

Treba li link za ovo? :mrgreen:
Sve za dobrosusedske odnose drzava nastalih raspadom Jugoslavije :thumbup:
ma kakav Oli Ren, bitno je da se ni jedna clanica EU ne slaze sa uslovljavanjem Srbije priznavanjem Kosova. Sto se tice NATO-a, mi ni sami ne zelimo da budemo clanica nato pakta. Ne trebaju nam sranja sa Iranom u ovo krizno vreme :wink:
pici

#8805 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

idemo dalje :thumbup: dobro susjedski odnosi se nastavljaju uz enormno bogate devizne rezerve i blagostanje koje vlada u srbiji ,priskaĆe se i braČi u nevolji....grk Zorba može ponovo da denca :thumbup:
Marković predlaže da Srbija pomogne Grčkoj
Beta | 21. 05. 2010. - 10:40h

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da Srbija treba i može da pomogne Grčkoj da prevaziđe krizu i predložio pojačavanje trgovinske razmene dve zemlje.

Image

"Imajući u vidu tradicionalno dobre odnose Srbije i Grčke, Srbija treba i može da pomogne Grčkoj u vreme teške ekonomske krize u kojoj se Grčka nalazi. Moj predlog je da se pojača trgovinska razmena između dve zemlje, što bi Grčkoj koristilo, jer su proizvodi svih vrsta jeftiniji u Srbiji", ukazao je Marković po povratku iz te zemlje.

Predstavnici Jagodine - njih 80, na čelu sa Markovićem, koji je i predsednik te opštine, boravili su protekla četiri dana u Grčkoj u mestu Perdika.

Predsednik JS je, kako prenosi televizija Palma plus, izrazio očekivanje da će veliki broj građana Srbije ovog leta provesti godišnji odmor u Grčkoj.

Marković je naveo i da je opština Jagodina grčkoj opštini Perdika, sa kojom je u pobratimskim odnosima, dala tri stipendije za Megatrend univerizitet koji od ove godine radi u Jagodini za studente iz Perdike.

Jagodina je investitorima iz tog pomorskog mesta dala i dva hektara zemlje sa kompletnom infrastrukturom u jagodinskoj industrijskoj zoni.

svaka mu dala e ovo je humanista i idealista :thumbup:
pici

#8806 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Tijana_NS wrote: Pici, kako objasnjavas da Srbija sa svojim nestabilonim dinarom ima cetiri puta vece drzavne rezerve od BiH, sa svojom stabilnom markom?

Kako objasnjavas da Srbija 2010. ima 2,5 puta manje nezaposlenog radno sposobnog stanovnistva ( po glavi stanovnika ) od BiH, koja je 2000. vec uveliko bila u reformama ?

mala mozgalica ...

statistike su čudo....da pitamo grke i MMF ;-) :mrgreen:
Tijana_NS

#8807 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote:
Tijana_NS wrote: Pici, kako objasnjavas da Srbija sa svojim nestabilonim dinarom ima cetiri puta vece drzavne rezerve od BiH, sa svojom stabilnom markom?

mala mozgalica ...

Statistike ?

Devizne rezerve su nesto vrlo " opipljivo " ! Nezaposlenost takodje. U BiH je nezaposlenost stravicno velika, a devizne rezerve se u nesto ubrizgavaju, zato ih i nema .

U sta se ubrizgavaju?
BiH-x

#8808 Re: Desavanja u Srbiji

Post by BiH-x »

Tijana_NS wrote:BiH najavila da će glasati za strože sankcije Iranu
Veze sa temom?

Moderatori znate sta vam je ciniti :)
pici

#8809 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Tijana_NS wrote:
pici wrote:

mala mozgalica ...

Statistike ?

Devizne rezerve su nesto vrlo " opipljivo " ! Nezaposlenost takodje. U BiH je nezaposlenost stravicno velika, a devizne rezerve se u nesto ubrizgavaju, zato ih i nema .

U sta se ubrizgavaju?

jesil to ozbiljna :mrgreen: ..... zlato,zlato zlaČanooooooo.....pa srbija ima enormne koliČiner zlata dok recimo hrvati nemaju ni grama........e sad mozgalica za tebe :mrgreen: zašto pada dinar i zašto je privreda na staklenim nogama ako se ima cirka 13 tona plemenitog metala :mrgreen: BiH ima 1,3 tone pa marka ko marka ni tamo ni vamo :mrgreen:

trebal marki :mrgreen:
Tijana_NS

#8810 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

BiH-x wrote:
Tijana_NS wrote:BiH najavila da će glasati za strože sankcije Iranu
Veze sa temom?

Moderatori znate sta vam je ciniti :)
Vec sam se ogradila da nema neke preterane veze sa temom, ali i ti, isto kao i Pici, citate samo podebljane delove :-)

A i nije da bas i nema veze sa temom. Ko je od danas najveci saveznik Irana u ovom delu Evrope?

Ko ? :D
Tijana_NS

#8811 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote: jesil to ozbiljna :mrgreen: ..... zlato,zlato zlaČanooooooo.....pa srbija ima enormne koliČiner zlata dok recimo hrvati nemaju ni grama........e sad mozgalica za tebe :mrgreen: zašto pada dinar i zašto je privreda na staklenim nogama ako se ima cirka 13 tona plemenitog metala :mrgreen: BiH ima 1,3 tone pa marka ko marka ni tamo ni vamo :mrgreen:

Pici, mani se......... ovo je na nivou deteta iz I razreda osnovne skole.

Nauci kako se na vestacki nacin odrzava stabilnost valute ... pa da razgovaramo.

p.s. sa markom ne znam sta bih ovde radila, a toalet papira imam dovoljno, hvala :D
pici

#8812 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Tijana_NS wrote:
pici wrote: jesil to ozbiljna :mrgreen: ..... zlato,zlato zlaČanooooooo.....pa srbija ima enormne koliČiner zlata dok recimo hrvati nemaju ni grama........e sad mozgalica za tebe :mrgreen: zašto pada dinar i zašto je privreda na staklenim nogama ako se ima cirka 13 tona plemenitog metala :mrgreen: BiH ima 1,3 tone pa marka ko marka ni tamo ni vamo :mrgreen:

Pici, mani se......... ovo je na nivou deteta iz I razreda osnovne skole.

Nauci kako se na vestacki nacin odrzava stabilnost valute ... pa da razgovaramo.

pa de pojasni...možda se dinar i stabilizira :mrgreen: .....šHo si .BA neurozna....bitnuĆe bolje kad ode mrski MMF i ostavi prezaposleni državni aparat s 13 tona zlata :mrgreen:
Tijana_NS

#8813 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote:
pa de pojasni...možda se dinar i stabilizira :mrgreen: .....šHo si .BA neurozna....bitnuĆe bolje kad ode mrski MMF i ostavi prezaposleni državni aparat s 13 tona zlata :mrgreen:
Prezaposleni aparat ?

Veruj mi da se ne nerviram, sve mi je ovo jako zabavno, a i tebe sam otkrila kao relevantnog diskutanta :D

da ti ja sada ne bih objasnjavala kako se vestacki odrzava kurs slabe valute, proguglaj i deder... objasni ti nama ovde kako se dolazi do stope nezaposlenosti od 43%, :shock: :shock: :shock: da znamo, da nam se do nikada ne dogodi ... :D
pici

#8814 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Tijana_NS wrote:
pici wrote:
Prezaposleni aparat ?

Veruj mi da se ne nerviram, sve mi je ovo jako zabavno, a i tebe sam otkrila kao relevantnog diskutanta :D

da ti ja sada ne bih objasnjavala kako se vestacki odrzava kurs slabe valute, proguglaj i deder... objasni ti nama ovde kako se dolazi do stope nezaposlenosti od 43%, :shock: :shock: :shock: da znamo, da nam se do nikada ne dogodi ... :D

pa preko 50 % nezaposlenih i još prenapuČen državni aparat al BoSna je to a bogumi i Hercegovina :mrgreen: :bih: zato postoji dijaspora :mrgreen: ...inaĆe vještaČki je vještaČki zato pitaj Grke i MMF :mrgreen: ima za tebe info preCednik mora dat jednu funkciju....da ne dadne Tomi Grobaru gluHo bilo :shock: :mrgreen:
Razdvojiti državne i stranačke funkcije
Tadić ne može da sedi u dve fotelje
Ž. Jevtić | 21. 05. 2010. - 00:02h | Foto: A. Stanković | Komentara: 169

Ustavni sud oglasio se juče nenadležnim da presudi da li Boris Tadić pored funkcije predsednika države može da bude i lider DS, saznaje „Blic“. Međutim, iako trenutno ne postoji nijedna zakonska odredba koja sprečava da se istovremeno obavlja visoka državna i stranačka funkcija, u Agenciji za borbi korupcije kažu za „Blic“ da to ne znači da obavljanje i ovih funkcija ne treba regulisati zakonom.

Image

Da povuče potez za primer: Boris Tadić

Ustavnu inicijativu o nespojivosti obavljanja funkcija predsednika države i lidera stranke pokrenula je 14. januara ove godine Hrvatsko bunjevačko-šokačka stranka. Ta stranka u svom obraćanju Ustavnom sudu iznela je stav da se ne mogu istovremeno obavljati ovakve dve funkcije.

Činjenica je da Boris Tadić koji je trenutno predsednik države i lider vladajuće stranke, ali i nijedan ministar koji je istovremeno i predsednik stranke nisu zbog toga u sukobu sa zakonom. Najjednostavniji odgovor je - jer obavljanje ovakvih funkcija nije sankcionisano nijednom zakonskom odredbom. Jednoglasno sudije Ustavnog suda izjasnile su se o nenadležnosti za ovo pitanje, a prava adresa je agencija za borbu protiv korupcije. U izjavi za „Blic“ profesor Čedomir Čupić, predsednik Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, kaže da „po Zakonu o Agenciji Boris Tadić može da obavlja te dve funkcije i on nije u sukobu interesa“.

- Međutim, obavljanje dve visoke funkcije državničke i stranačke trebalo bi regulisati i to tako da se ne mogu obavljati. Onog trenutka kada bivaju izabrani na mesto predsednika, premijera ili ministra, trebalo bi i da ne budu više na čelu stranke ili u užem rukovodstvu - kaže profesor Čupić.

On dodaje da bi takva zakonska odredba mogla da se unese u okviru Zakona o Agenciji protiv korupcije u delu gde se tretira sukob interesa ili da se donese poseban zakon koji bi regulisao odnos između članstva u partijama i obavljanja državnih i javnih funkcija. Čupić smatra da bi ograničeno članstvo u strankama ljudi na vlasti dovelo i do potpuno drugačijeg odnosa među koalicionim partnerima.

- Koalicije bi bile poboljšane i stabilnije. Jedno je kada lider jedne stranke preti da će srušiti vladu, a sasvim drugo kada u toj stranci postoji predsednik koji nije i državni funkcioner. Primera radi, ako neki ministar učini nešto što nije u redu, ostavlja se prostor obraćanja stranci sa molbom da se zameni nekim drugim iz stranke - zaključuje profesor Čupić. Međutim, za promenu zakonskih odredbi, kada je reč o obavljanju visoke državničke i stranačke funkcije, neophodna je politička volja koje, međutim, do sada nije bilo.

Svi čuvaju funkcije
Vojislav Koštunica, predsednik SRJ i predsednik Vlade Srbije i predsednik DSS
Zoran Đinđić, predsednik Vlade Srbije i predsednik DS
Zoran Živković, predsednik Vlade Srbije i zamenik predsednika DS
Vuk Drašković, ministar spoljnih poslova i predsednik SPO
Boris Tadić, predsednik Srbije i predsednik DS
Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i predsednik G17 plus
Ivica Dačić, ministar MUP i predsednik SPS
Jovan Krkobabić, potpredsednik Vlade i predsednik PUPS
Dragan Šutanovac, ministar odbrane i potpredsednik DS
Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu i potpredsednik SPS
Petar Škudrić, ministar energetike i potpredsednik SPS
Slavica Đukić-Dejanović, predsednica parlamenta i potpredsednik SPS
Tomica Milosavljević, ministar zdravlja i do pre pet dana potpredsednik G17 plus
Verica Kalanović, ministarka za NIP i potpredsednica G17 plus
Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalna pitanja i lider SDPS

Vojvođanski slučaj na ledu
Ustavni sud obustavio je izvršenje odluke Agencije za borbu protiv korupcije prema kojoj funkcioneri moraju u roku od 90 dana da se izjasne o tome koju će funkciju obavljati. Na osnovu ove odluke vojvođanskim funckionerima je zamrznuto oduzimanje funkcija na 30 dana dok se ne izjasni Skupština.
Tijana_NS

#8815 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote:

pa preko 50 % nezaposlenih i još prenapuČen državni aparat al BoSna je to a bogumi i Hercegovina :mrgreen: :bih: zato postoji dijaspora :mrgreen: ...inaĆe vještaČki je vještaČki zato pitaj Grke i MMF :mrgreen: ima za tebe info preCednik mora dat jednu funkciju....da ne dadne Tomi Grobaru gluHo bilo :shock: :mrgreen:
Pici, ti si moj novi drug, neprocenjiv si :D

I sta ja, ili bilo ko odavde, imamo sa time sto neki drzavni funkcioner obavlja funkciju u svojoj stranci?

I mene mani sa tim manekenom, on za svoh svojih 200 mandata nije rekao nista revolucionarno, niti preterano pametno, non-stop iste doskocice, kao da je iz prirucnika ucio posao predsednika. Toma Grobar je mozda najodvratniji politicar u Srbiji i sire, ali za ovog manekena je intelektualac.

Doduse, lepo i pazljivo od Borisa je bilo ono kad vam je poslao prosle zime gas da se ne posmrzavate :wink:
jutarnji

#8816 Re: Desavanja u Srbiji

Post by jutarnji »

Tijana_NS wrote:
jutarnji wrote:
Tijana_NS wrote:Vidi u svoje dvoriste, pa ce ti biti jasno o cemu pricam
Evo zavirio,
Zemlja Sifra valute Oznaka valute Jedinica Kupovni Srednji Prodajni
EMU 978 EUR 1 1.95583 1.95583 1.95583
Hrvatska 191 HRK 100 26.833649 26.900901 26.968153
V.Britanija 826 GBP 1 2.241558 2.247176 2.252794
SAD 840 USD 1 1.561127 1.56504 1.568953
Srbija 941 RSD 100 1.913833 1.91863 1.923427
više...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Udri se....
Tijana_NS wrote:Jeremić: Idemo u Sarajevo
Ne znam sta se guzeljas bezze, vraca se momak veri pradedovskoj. :D
sad uzmi ponovo procitaj post koji si citirao, razmisli jos jednom, dva put, tri put..... 10000 puta, pa odgovori :-)
a ko se vraca pradedovskoj veri- to i vrapci na grani znaju, moja je vera malo pre dosla do Evrope od tvoje :wink:
Da procitam jos koji put, sve ne bi li dosao do zakljucka kako ti zivis u naprednoj evropskoj drzavi? Srbiji?
De ba...Soso :mrgreen: :dance:
Ko je spominjao tvoju "veru" i qrac? Mladjahni Jeremija dolazi kod rahmetli mu pradede Murata na mezar.
El Fatiha.
pici

#8817 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Tijana_NS wrote:
pici wrote:

I sta ja, ili bilo ko odavde, imamo sa time sto neki drzavni funkcioner obavlja funkciju u svojoj stranci?

I mene mani sa tim manekenom, on za svoh svojih 200 mandata nije rekao nista revolucionarno, niti preterano pametno, non-stop iste doskocice, kao da je iz prirucnika ucio posao predsednika. Toma Grobar je mozda najodvratniji politicar u Srbiji i sire, ali za ovog manekena je intelektualac.

Doduse, lepo i pazljivo od Borisa je bilo ono kad vam je poslao prosle zime gas da se ne posmrzavate :wink:

lepo od BoTe lepo ....još da ga je platio :mrgreen: ....neg kad smo kod dijasporaca kako ovo a najbogatiji ČoJk na balkanu :mrgreen:

Milo o odnosima dva oka u glavi
Srpska dijaspora u Crnoj Gori ne postoji
Beta
Image

Crnogorski Premijer Milo Đukanović rekao da u Crnoj Gori ne postoji srpska dijaspora, kao i da crnogorskim Srbima nije potreban paternalizam Beograda

"Šta znači srpska dijaspora u Crnoj Gori, kad ovde žive ljudi čiji su preci i u devetom kolenu unazad rođeni ovde?", rekao je Đukanović u intervjuu TV Crne Gore.

Prema rečima Đukanovića, "politika kontinuiteta u Srbiji u odnosu na Srbe u regionu neodoljivo podseća na devedesete, kada se govorilo o konstituisanju takozvane svesrpske skupštine".

"Srbima u Crnoj Gori nije potreban paternalizam Srbije. Oni ovde imaju sva prava i treba da se okrenu svojoj državnoj kući, Crnoj Gori", rekao je Đukanović.

Premijer je ocenio da je referendum o nezavisnosti Crne Gore, pre četiri godine, pored značaja za samu državu, bio značajan i za region jer je "stavio tačku na dalje trajanje velikodržavnih projekata" na Balkanu.

Đukanović je procenio da u regionu neće biti pouzdane stabilnosti sve dok sve balkanske zemlje ne postanu članice NATO-a.

neda Milo drugom oku ni prismrdit :mrgreen:
vrhbosna

#8818 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vrhbosna »

pici wrote:
Tijana_NS wrote:
pici wrote:

lepo od BoTe lepo ....još da ga je platio :mrgreen: ....neg kad smo kod dijasporaca kako ovo a najbogatiji ČoJk na balkanu :mrgreen:

Milo o odnosima dva oka u glavi
Srpska dijaspora u Crnoj Gori ne postoji
Beta
Image

Crnogorski Premijer Milo Đukanović rekao da u Crnoj Gori ne postoji srpska dijaspora, kao i da crnogorskim Srbima nije potreban paternalizam Beograda

"Šta znači srpska dijaspora u Crnoj Gori, kad ovde žive ljudi čiji su preci i u devetom kolenu unazad rođeni ovde?", rekao je Đukanović u intervjuu TV Crne Gore.

Prema rečima Đukanovića, "politika kontinuiteta u Srbiji u odnosu na Srbe u regionu neodoljivo podseća na devedesete, kada se govorilo o konstituisanju takozvane svesrpske skupštine".

"Srbima u Crnoj Gori nije potreban paternalizam Srbije. Oni ovde imaju sva prava i treba da se okrenu svojoj državnoj kući, Crnoj Gori", rekao je Đukanović.

Premijer je ocenio da je referendum o nezavisnosti Crne Gore, pre četiri godine, pored značaja za samu državu, bio značajan i za region jer je "stavio tačku na dalje trajanje velikodržavnih projekata" na Balkanu.

Đukanović je procenio da u regionu neće biti pouzdane stabilnosti sve dok sve balkanske zemlje ne postanu članice NATO-a.

neda Milo drugom oku ni prismrdit :mrgreen:
Ima ko da :bih:
Tijana_NS

#8819 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

jutarnji wrote: Da procitam jos koji put, sve ne bi li dosao do zakljucka kako ti zivis u naprednoj evropskoj drzavi? Srbiji?
De ba...Soso :mrgreen: :dance:
Ko je spominjao tvoju "veru" i qrac? Mladjahni Jeremija dolazi kod rahmetli mu pradede Murata na mezar.
El Fatiha.
Cuj ba Mujo, Vojvodina je za sve vas ( osim Slovenije ) oduvek bila simbol napretka i blagostanja... ne da mi se presipati iz supljeg u prazno... :wink:
vrhbosna

#8820 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vrhbosna »

Tijana_NS wrote:
bingov buraz wrote: Naravno sve za mir u svijetu isto kao bombardovanje Srbije vaktile,jeste malo nezgodno ali boze moj... :mrgreen:
Za mir u svetu? Pa Iran je drzava koja nikoga nije napala vec stotinama godina, a Amerika svake decenije napravi bar po jedno krvoprolice na nekom delu planete.

Ala ce Iranci da se ljute na svoje prijatelje :-)

A kad ste toliko miroljubivi, mogli biste caskom da priznate Kosovo? :D

a ? :D
:lol: :bih:
Tijana_NS

#8821 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote:[

Nek bude bogatiji i od kralja Abdulaha, sto se nas tice, ali sumnjam da ce Italijani zmuriti do ulaska CG u EU. Znas ono, ovima se zuri, a Italija ogromna i vrlo uticajna zemlja... :wink:
jutarnji

#8822 Re: Desavanja u Srbiji

Post by jutarnji »

Tijana_NS wrote:Cuj ba Mujo, Vojvodina je za sve vas ( osim Slovenije ) oduvek bila simbol napretka i blagostanja... ne da mi se presipati iz supljeg u prazno...
Opa, to bi se Vi malo separatisali, a?
pici

#8823 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

“Tadić ima zadatak da obuzda Dodika”

Image

ojhaaaa dooorateee ojhaaaa :mrgreen:
Tijana_NS

#8824 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

vrhbosna wrote: :lol: :bih:
Imas problem sa time sto USA zeli opet, na ljagav nacin da se docepa tudjih naftnih rezervi, pa makar isla i preko tudjih grobova, ili imas problem sa tim sto je BiH lupila samar Iranu ( ako se to moze tako reci , mada zvuci smesno) ... :D

Ili ti potpuno odgovara situaciuja, pa mi se navijacki podsmevas ? :?
Tijana_NS

#8825 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

jutarnji wrote:
Tijana_NS wrote:Cuj ba Mujo, Vojvodina je za sve vas ( osim Slovenije ) oduvek bila simbol napretka i blagostanja... ne da mi se presipati iz supljeg u prazno...
Opa, to bi se Vi malo separatisali, a?
:? :? :?
Post Reply