Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- BSn
#8801 Re: Sa-x liga, komentari
Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.
- madtv
#8802 Re: Sa-x liga, komentari
bice prenos na CvajtaSports+BSn wrote:Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.
- ratata
#8803 Re: Sa-x liga, komentari
šta ima "nema se vremena"....a što smo se pretplatili na godišnjem nivou to otišlo u havuBSn wrote:Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.
- madtv
#8804 Re: Sa-x liga, komentari
pokupili pare i isparili se...ratata wrote:šta ima "nema se vremena"....a što smo se pretplatili na godišnjem nivou to otišlo u havuBSn wrote:Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.
- BSn
#8805 Re: Sa-x liga, komentari
madtv wrote:bice prenos na CvajtaSports+BSn wrote:Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.
Ovo koristim priliku da maznem pare i od stranih TV-kuca. Popalili se, kazu svjetski fenomen - riko vec dvije tkeme ne zna za poraz. On i Liverpool su iznenadjenje proljeca.
madtv wrote:pokupili pare i isparili se...ratata wrote:šta ima "nema se vremena"....a što smo se pretplatili na godišnjem nivou to otišlo u havuBSn wrote:Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.![]()
Znao sam ja da ce ratatu konkurencija potplatiti da ovako prica, al sto ti druze iz medijskog biznisa?
Ako obratite paznju na dio ispod naslova, primjetit cete da lijepo pise "sporadicni magazin Cvajte", a posto trenutno utemeljitelj nije u zoni ispadanja, nema potrebe ni da se aktiviramo sa prozivkama u novinama. Sto se tice uplata, negdje nam se zagubio spisak pretplatnika, pa bih vas zamolio da se re-pretplatite.
Pa normalno da se nema vremena - valja potrositi svu lovu od pretplate. Ti mislis da je to lako.ratata wrote:šta ima "nema se vremena"....a što smo se pretplatili na godišnjem nivou to otišlo u havuBSn wrote:Nema se vremena. A i dogovaramo prenos sa dvije TV-kuce derbija riko-bsn.
- ratata
#8806 Re: Sa-x liga, komentari
ma procurilo je da si htio objavit kako se namjestaju utakmice u Prvoj ligi pa novi broj nije ni objavljen, pa đe mene nađe .ba
- madtv
#8807 Re: Sa-x liga, komentari
riko dvije tekme ne zna za poraz plus igra najljepsi nogomet
gol kola dva puta zaredom...
sa druge strane BSn, ekipa sa tradicijom - holandska skola fudbala...standardna formacija 4-3-3
utakmica koja se ne smije propustit
sa druge strane BSn, ekipa sa tradicijom - holandska skola fudbala...standardna formacija 4-3-3
- ratata
#8808 Re: Sa-x liga, komentari
eto vidiš ---rikoga ne zna za poraz....pa đe to imamadtv wrote:riko dvije tekme ne zna za poraz plus igra najljepsi nogomet![]()
sa druge strane BSn, ekipa sa tradicijom - holandska skola fudbala...standardna formacija 4-3-3![]()
- BSn
#8809 Re: Sa-x liga, komentari
ratata wrote:ma procurilo je da si htio objavit kako se namjestaju utakmice u Prvoj ligi pa novi broj nije ni objavljen, pa đe mene nađe .ba
Taj nam je tiraz otkupio neki fin lik, odma' iz stamparije.
Za pasionirane skupljace kolekcije naseg magazina, to ce biti pravi raritet... tamo negdje kad Cyprus Junior bude vodio sa-x ligu, a babo mu bude tavorio u 9. sa-x ligi - istok.
- BSn
#8810 Re: Sa-x liga, komentari
madtv wrote:riko dvije tekme ne zna za poraz plus igra najljepsi nogomet![]()
sa druge strane BSn, ekipa sa tradicijom - holandska skola fudbala...standardna formacija 4-3-3![]()
Prije ce bit formacija 2-7-1. Odbrane nemam, a golove dajem igrom slucaja (ako se sta odbije od Laze u napadu).
@ratata, mojne mi na rika, da si ga samo vidio kako je u januaru svaki dan obleto oko 7 brace, sve bi ti bilo jasno.
-
riko-ga
#8811 Re: Sa-x liga, komentari
Ovo je prosto nemoguca recenicaratata wrote:eto vidiš ---rikoga ne zna za poraz....pa đe to imamadtv wrote:riko dvije tekme ne zna za poraz plus igra najljepsi nogomet![]()
-
riko-ga
#8812 Re: Sa-x liga, komentari
A Bogami i djelio po Ferhardiji.Ko god je ruku pruzio ja dao i nanijetio na Sa-x "cvajtu"BSn wrote:madtv wrote:riko dvije tekme ne zna za poraz plus igra najljepsi nogomet![]()
Prije ce bit formacija 2-7-1. Odbrane nemam, a golove dajem igrom slucaja (ako se sta odbije od Laze u napadu).
@ratata, mojne mi na rika, da si ga samo vidio kako je u januaru svaki dan obleto oko 7 brace, sve bi ti bilo jasno.
- madtv
#8813 Re: Sa-x liga, komentari
velis...isplati se investirat...riko-ga wrote:A Bogami i djelio po Ferhardiji.Ko god je ruku pruzio ja dao i nanijetio na Sa-x "cvajtu"![]()
I vidi cuda ...................ostvari se
sad znamo recept za uspjeh
- van Basten
#8814 Re: Sa-x liga, komentari
par Turska - Koreja htjedoh odigrati ali ne skontah na koju Koreju se misli, pa sam ga ipak preskočio
Da je pregrmiti ovo kolo, reprezentativne prijateljske su uvijek najnezahvalnije za prognoziranje, nikad ne znaš koliko ko ozbiljno pristupa utakmici, šta i koga isprobava i sl
Da je pregrmiti ovo kolo, reprezentativne prijateljske su uvijek najnezahvalnije za prognoziranje, nikad ne znaš koliko ko ozbiljno pristupa utakmici, šta i koga isprobava i sl
- Hantraga
#8815 Re: Sa-x liga, komentari
Ko pogodi prijateljsku treba mu se brojati duplo...van Basten wrote:par Turska - Koreja htjedoh odigrati ali ne skontah na koju Koreju se misli, pa sam ga ipak preskočio
- ratata
#8816 Re: Sa-x liga, komentari
to ako mahneshHantraga wrote:Ko pogodi prijateljsku treba mu se brojati duplo...van Basten wrote:par Turska - Koreja htjedoh odigrati ali ne skontah na koju Koreju se misli, pa sam ga ipak preskočio
- Hantraga
#8817 Re: Sa-x liga, komentari
Imas srece sto te zapalo da igras protiv mene na prijateljske utakmice..Inace bi te podero ko djete napolitanku...ratata wrote:to ako mahneshHantraga wrote:Ko pogodi prijateljsku treba mu se brojati duplo...van Basten wrote:par Turska - Koreja htjedoh odigrati ali ne skontah na koju Koreju se misli, pa sam ga ipak preskočio
- cyprus
#8818 Re: Sa-x liga, komentari
Ovo je hrabar potez poslije mene odigratmadtv wrote:...
Poljska - Norveška 1
- shalla
#8819 Re: Sa-x liga, komentari
I ja sam odigrao ali nisam vidio da si i ti, sad bih najradije promijeniocyprus wrote:Ovo je hrabar potez poslije mene odigratmadtv wrote:...
Poljska - Norveška 1
- Lakat Jebić
#8820 Re: Sa-x liga, komentari
ja sam Boga mi promijenioshalla wrote:I ja sam odigrao ali nisam vidio da si i ti, sad bih najradije promijeniocyprus wrote:Ovo je hrabar potez poslije mene odigratmadtv wrote:...
Poljska - Norveška 1
- madtv
#8821 Re: Sa-x liga, komentari
cyprus wrote:Ovo je hrabar potez poslije mene odigratmadtv wrote:...
Poljska - Norveška 1
ajjjjjjjj...nisam vidio...
znaci, nista od bonus para i ovo kolo
- van Basten
#8822 Re: Sa-x liga, komentari
a ja kontao odigrati Poljsku i onda vidim cyprus odigrao, pa se prebacim na makedonce
čak kontam koju hiljadu na X2 staviti
čak kontam koju hiljadu na X2 staviti
- Ajatolah_
#8823 Re: Sa-x liga, komentari
.
Last edited by Ajatolah_ on 09/02/2011 15:47, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#8824 Re: Sa-x liga, komentari
Edo, fulio si temu.