zikamu wrote:Nista... Valja nam cekat' Muhu, ako ga sjecanje nije izdalo...bitanga_sa_otesa wrote:ja bi lupio da je titovazikamu wrote: Pomoc!
ovo je Otoka
zikamu wrote:Nista... Valja nam cekat' Muhu, ako ga sjecanje nije izdalo...bitanga_sa_otesa wrote:ja bi lupio da je titovazikamu wrote: Pomoc!
Pa mozda jednim dijelom zbog ovoga. Al opet, fali.karanana wrote:strasna tema.
gledajuci bleckovu sliku iz herculesa.....paradoks koji mi do sad niko nije moga objasniti: kako u periodu od 25 godina grad moze imati 100.000 stanovnika manje a da se pri tom ovoliko stambeno-prostorno siri....
Od dijelova predratnih općina Novi Grad, Novo Sarajevo, Stari Grad, Trnovo, Pale i cijelog teritorija općine Sokolac 1993. formiran je Grad Istočno Sarajevo, koji je pripao entitetu Republika Srpska.
Samo sam i uporedio 4 opstine.Thorgerson wrote:Pa mozda jednim dijelom zbog ovoga. Al opet, fali.karanana wrote:strasna tema.
gledajuci bleckovu sliku iz herculesa.....paradoks koji mi do sad niko nije moga objasniti: kako u periodu od 25 godina grad moze imati 100.000 stanovnika manje a da se pri tom ovoliko stambeno-prostorno siri....![]()
Od dijelova predratnih općina Novi Grad, Novo Sarajevo, Stari Grad, Trnovo, Pale i cijelog teritorija općine Sokolac 1993. formiran je Grad Istočno Sarajevo, koji je pripao entitetu Republika Srpska.
Ima muzej posvećen tome tačno na tom mjestu..nije baš da ništa nema u vezi atentata...ne znam koliko bi stope doprinijele većem dolasku turista i kako se još atentat može unovčiti. Možda da pravimo reenactment svake godine na godišnjicu?RJ57 wrote:vrhunska slika! lokva krvi još stoji!![]()
![]()
majkemi ja svaki put kad vidim ove stope popizdim koji smo mi majmuni! svako drugi na svijetu bi ih opet stavio i prodavao turistima sve živo i mrtvo oko atentata, od značkica naljepnica i magneta za frižider do postera i kamenja iz miljacke ispod mosta! samo se mi kurčimo. potpuno je svejedno da li je u pitanju terorista kako ga vidi skoro cijeli svijet ili heroj kako ga srbi vide, irelevantno! u pitanju je veliki dio istorije koji samo mi imamo i koji se može maestralno unovčiti .... ali nama je draže kukanje i preseravanje
ma svejedno, samo se džaba nerviram, ko i oko svega drugog ....
Jednog političara tu javno CAP svake godine, u onoj ferdinandovoj odori i autujulisiz es grant wrote:Možda da pravimo reenactment svake godine na godišnjicu?
Jebo te, ko da si mi misli prepiso! Od a do z! Jebo te Svajcarci od covjeka sto je jabuku pogodio napravise brend!RJ57 wrote:vrhunska slika! lokva krvi još stoji!![]()
![]()
majkemi ja svaki put kad vidim ove stope popizdim koji smo mi majmuni! svako drugi na svijetu bi ih opet stavio i prodavao turistima sve živo i mrtvo oko atentata, od značkica naljepnica i magneta za frižider do postera i kamenja iz miljacke ispod mosta! samo se mi kurčimo. potpuno je svejedno da li je u pitanju terorista kako ga vidi skoro cijeli svijet ili heroj kako ga srbi vide, irelevantno! u pitanju je veliki dio istorije koji samo mi imamo i koji se može maestralno unovčiti .... ali nama je draže kukanje i preseravanje
Bolan Kenjac, nije Italija preko svijeta, sto ne dodjes i ne vidis!?akaunt wrote:Jebo te, ko da si mi misli prepiso! Od a do z! Jebo te Svajcarci od covjeka sto je jabuku pogodio napravise brend!RJ57 wrote:vrhunska slika! lokva krvi još stoji!![]()
![]()
Baj d vej, jesu li vracene stope?

Koja je ovo godina?RJ57 wrote:ove bez novog mosta su mi najdraže![]()

I vila Rifka, nova u pozadinizikamu wrote:Donji Bistrik
Jaoo, lici mi na onu pekaru iz Valter brani Sarajevo kad se pomolio iz nje pekar Zaim Muzaferija s somunima partizanskim ilegalcima.zikamu wrote:Pekara kod Begove
mislim da je to jedna od onih slika iz zraka 1954.Logovan wrote: Koja je ovo godina?
ne bi rekao da je toliko stara?bitanga_sa_otesa wrote:mislim da je to jedna od onih slika iz zraka 1954.Logovan wrote: Koja je ovo godina?
RJ57 wrote: ne bi rekao da je toliko stara?