NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrastov žižak
#8801 Re: NBA - National Basketball Association
Čovječe, kakva igračina je Kiriljenko. Drži odbranu, skače, glumi razigravača, zabija za sad previsokim procentima. Još jedan u nizu odličnih poteza Minesote. Al eto, još se ne da usranom do vode. Čitao sam da imaju lahak raspored, pa ih to možda zadrži na solidnom omjeru do povrataka. Prošle godine sam pogledao barem 70% njihovih utakmica i kad se sjetim onih kriminalnih faca poput Bizlija, Vesa Džonsona ili Vebstera i ovaj poluroster Minestote izgleda veličanstveno. Koja ljepota što takvi tipusi neće dobivati ove minute koje su se iznenada stvorile, nego će ih dobivati Šved, Kaninghem i Stimsma.
- Tkd
#8802 Re: NBA - National Basketball Association
Omer igračina uvijek bio. U Bullsima nikada nije dobio pravu priliku kraj Noaha, ali uvijek se vidio ogroman potencijal u odbrani. 
- duminjo
#8803 Re: NBA - National Basketball Association
wejd sinoc drugo poluvrijeme kao pijan
-
Mustang1
#8804 Re: NBA - National Basketball Association
Sjebo nogu malo u trecoj cini mi se i odmah samo trckara
Zato je James i preuzeo svu odgovornost
- Vojko.Vrućina
- Kardelj01
#8806 Re: NBA - National Basketball Association
E hajmo sad malo pretjerivati. Čuj uvijek igračina bio.Tkd wrote:Omer igračina uvijek bio. U Bullsima nikada nije dobio pravu priliku kraj Noaha, ali uvijek se vidio ogroman potencijal u odbrani.
Lik nije mogao slobodno bacanje pogoditi dok nije počeo raditi sa Bećiragićem.
Poslije svakog treninga Boša Tanjević ga ostavljao sa Bećiragićem sat vremena duže da bi vježbali slobodna bacanja.
- n;hill
#8807 Re: NBA - National Basketball Association
Malo zelenije u Bostonu, sve više igrača sa dobrim učinkom, Niz Rondoa od 31 utakmicu sa dvocifrenim brojem asistencija, daleko najveći od trenutno aktivnih igrača (Nash najviše 15) se nastavlja i bliži Stocktonu sa 37 utakmica i Magicu sa 46 all time 
dok je KG pretekao Iversona na 17 mjestu all time scorers
dok je KG pretekao Iversona na 17 mjestu all time scorers
- n;hill
#8808 Re: NBA - National Basketball Association
Ljudi, jesu ovaj vlasnik Minesote ili menadžer ili obojica pomalo rastisti, jel ovo neka white power ili sl. mislim da prave presedan u zadnjih tridesetak godina, ja sigurno ne pamtim, ali nisam baš ovakav roster vidjao često 
-
Mr. Brightside
#8809 Re: NBA - National Basketball Association
po meni je rasistički i podcjenjivati košarkaše bijele puti, a ima i toga siguran sam 
- hrastov žižak
#8810 Re: NBA - National Basketball Association
Vjerovali ili ne, Peković sinoć povrijedio zglob.
Ne znam koliko je ozbiljno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8811 Re: NBA - National Basketball Association
Pekovic received treatment on his left ankle sprain Tuesday and will be examined during Wednesday morning's shootaround.hrastov žižak wrote:Vjerovali ili ne, Peković sinoć povrijedio zglob.![]()
![]()
Ne znam koliko je ozbiljno.
-
Mustang1
#8812 Re: NBA - National Basketball Association
Imam osjecaj za filing da bi Knickski mogli prekinuti seriju nocas 
- Tkd
#8813 Re: NBA - National Basketball Association
Kardelj01 wrote:E hajmo sad malo pretjerivati. Čuj uvijek igračina bio.Tkd wrote:Omer igračina uvijek bio. U Bullsima nikada nije dobio pravu priliku kraj Noaha, ali uvijek se vidio ogroman potencijal u odbrani.
Lik nije mogao slobodno bacanje pogoditi dok nije počeo raditi sa Bećiragićem.
Poslije svakog treninga Boša Tanjević ga ostavljao sa Bećiragićem sat vremena duže da bi vježbali slobodna bacanja.
Howard ni danas ne zna pogoditi slobodno bacanje.
Mislio sam igrački potencijal. Ima odličan prosjek gledajući na to kako je dobar odbrambeni igrač
-
Mustang1
#8814 Re: NBA - National Basketball Association
Navijacica Orlanda se slomila ..Pretpostavljam da ce to biti hit na youtube narednih dana .. Haman je dobro odnesose je ali mase rukama
Ne znam da li da se smijem ili ne .. Moze bit jebeno bog zna kako je upala 
- King Kenny
#8815 Re: NBA - National Basketball Association
Žao mi je navijačice, biće dobro...
JR definitivno podcjenjen igrač.
JR definitivno podcjenjen igrač.
- hrastov žižak
#8816 Re: NBA - National Basketball Association
ja mislim da je uloga koju ima savršena za džej ara
-
Mustang1
#8817 Re: NBA - National Basketball Association
Kakvu ovaj drogu uzima
Prva cetvrtina ..
A. Varejao Cleveland Cavaliers
17 pts, 7 reb, 1 ast
17 pts, 7 reb, 1 ast
- hrastov žižak
#8818 Re: NBA - National Basketball Association
droga zvana bruk lopez igra odbranuBubalo1 wrote:Kakvu ovaj drogu uzimaPrva cetvrtina ..
17 pts, 7 reb, 1 ast
- jasko_ba
#8819 Re: NBA - National Basketball Association
'ta ce lejkersi?

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8820 Re: NBA - National Basketball Association
Otkad Mirovnjak uzima u Lakersima odlucujuce shuteve
Parker je hebena zivotinja
Duncan i Splitter - spoj iskustva i mladosti. Odlican odgovor na kombinaciju Howard - Gasol
Parker je hebena zivotinja
Duncan i Splitter - spoj iskustva i mladosti. Odlican odgovor na kombinaciju Howard - Gasol
- agent_zero
#8821 Re: NBA - National Basketball Association
E nek su ti to lijepe facehrastov žižak wrote:... i kad se sjetim onih kriminalnih faca poput Bizlija, Vesa Džonsona ili Vebstera i ovaj poluroster Minestote izgleda veličanstveno. Koja ljepota što takvi tipusi neće dobivati ove minute koje su se iznenada stvorile, nego će ih dobivati Šved, Kaninghem i Stimsma.
Taj isti bizli je klasa za kaningema i stimsmu zajedno.
- agent_zero
#8822 Re: NBA - National Basketball Association
Apsolutno.King Kenny wrote:JR definitivno podcjenjen igrač.
Elem, http://gol.dnevnik.hr/clanak/kosarka/pe ... ezone.html
- Tkd
#8823 Re: NBA - National Basketball Association
Čuj Johnson po razočarenju ispred Boozera
Joe se diže iz utakmice u utakmicu.
Recimo Gibson iz Cavsa, čovjek sjajan šuter ali nikada nije dobio pravu priliku. Robinson je rookie, šta ćeš očekivati da odmah igra na super jakom nivou. Mlad je, duga je sezona.
Smith iz Hawksa potpisao novi ugovor i briga ga boli. Prije ugovora bio strašan. Mayo uvijek imao ogroman potencijal i to pokazuje njegova rookie sezona. Sada ima prostora u Dallasu kako nema Dirka i to u potpunosti koristi.
Za Rodneya, kome bi se igralo u Pistonsima sa onakvim roosterom.
Inače Bobcatsi dominiraju !
Joe se diže iz utakmice u utakmicu.
Recimo Gibson iz Cavsa, čovjek sjajan šuter ali nikada nije dobio pravu priliku. Robinson je rookie, šta ćeš očekivati da odmah igra na super jakom nivou. Mlad je, duga je sezona.
Smith iz Hawksa potpisao novi ugovor i briga ga boli. Prije ugovora bio strašan. Mayo uvijek imao ogroman potencijal i to pokazuje njegova rookie sezona. Sada ima prostora u Dallasu kako nema Dirka i to u potpunosti koristi.
Za Rodneya, kome bi se igralo u Pistonsima sa onakvim roosterom.
Inače Bobcatsi dominiraju !
-
Mr. Brightside
- hrastov žižak
#8825 Re: NBA - National Basketball Association
Lijepo nije opozicija kriminalnom. Figura koju sam upotrijebio zove se sinegdoha. Pitaj gugla šta je to. Bizli jeste talentom iznad svih ovih, to je sigurno, ali džaba kad je više štetio ekipi nego koristio. Ono njegovo ispucavanje s poludistance, nabijanje poena bez stvarnog učinka, bezvoljnost u odbrani, itd, otjerali su ga iz tima. I neka su. Ovo su sve talentom slabiji igrači, ali zato odlični za obavljanje uloga u timu. Što pokazuje i rezultatJebeš Bizlija kad ti se ne uklapa u sistem.agent_zero wrote:E nek su ti to lijepe facehrastov žižak wrote:... i kad se sjetim onih kriminalnih faca poput Bizlija, Vesa Džonsona ili Vebstera i ovaj poluroster Minestote izgleda veličanstveno. Koja ljepota što takvi tipusi neće dobivati ove minute koje su se iznenada stvorile, nego će ih dobivati Šved, Kaninghem i Stimsma.![]()
Taj isti bizli je klasa za kaningema i stimsmu zajedno.