Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#8801 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Lazio je osvjetlao obraz serije a jer nije primio 7 komada :thumbup:
Point.

#8802 Re: Serie A

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:Brukanje ili ne, ali golemo je ispusiti za LP. Jbg, Laziu bi to bila injekcija samo takva.
Bayer je ipak ekipa koja konstantno igra LP.
Naravno da bi bila injekcija, ali sto Pioli kaze, Lazio nije jos dorasto CL sa ovim mladim, neiskusnim igracima. Bayer se pokazao kao mnogo iskusnija ekipa.
Admir_1984 wrote:Lazio je osvjetlao obraz serije a jer nije primio 7 komada :thumbup:
Nije osvjetlio, ali nije je ni obrukao kao vi. Primiti sedmicu, jos na svom terenu, pa to ne moze svako. :thumbup:
Cornholio_

#8803 Re: Serie A

Post by Cornholio_ »

Jebes trenera koji forsira onog debila Mauricia. Ojadi lik Lazio
Point.

#8804 Re: Serie A

Post by Point. »

Mauricio je bio medju najboljim u prvom susretu. Mada je po meni stoka od igraca, za pola sezone sto je u Rimu, 3 crvena ima vec. Ubio se za plesaka. Nadam se da ce Pioli forsirati Gentilletija sad.
Admir_1984

#8805 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Image

:D
Romanista 101%

#8807 Re: Serie A

Post by Romanista 101% »

felazio na aparatima :lol:
Romanista 101%

#8808 Re: Serie A

Post by Romanista 101% »

Domenica Sportiva :thumbup:
Admir_1984

#8809 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

nemoj potcjenjivati dobru ekipu chieva
bosanska senzacija

#8810 Re: Serie A

Post by bosanska senzacija »

Inter startao sa dvije pobjede na guzove uz očajnu igru.

Ostaje da se vidi kako će to izgledati sa Perišićem u timu mada nisam optimista.

Teško da će i ove sezone uhvatiti treću poziciju i LŠ dok je ona ubleha na klupi.
burgundy

#8811 Re: Serie A

Post by burgundy »

Roma jako lijepo igra,bilo je tako i proslih sezona ali falilo je realizacije u napadu.Mislim da ce im Dzeko donijet ono sto im je falilo u prethodnim godinama,i ako sada ne osvoje skudeto nece nikad,uz to sto vec godinama igraju zajedno.Juve se muci to je vidljivo, sto zbog odlaska kostura ekipa,a sto zbog Allegrijevih mudrolija sa nekim formacijama.Moze se ponoviti druga sezona kada je vodio Milan.Pogbi je izgleda ostavljeno preveliko breme najboljeg igraca.Lako je to bilo sa Pirlom i Vidalom.Milan se moze boriti za trecu poziciju ako do vec danas ne dovedu neko kvalitetno ime u sredini,u protivnom tesko.Inter nisam gledao ali odlicno su startali bez obzira sto protivnici nisu jaki na papiru.U svakom slucaju ceka nas zanimljivo prvenstvo.
Point.

#8813 Re: Serie A

Post by Point. »

Pa nema Lazio bogata jenkija za vlasnika da ih voda po Diznilendu ko James tvoje. Za klub koji ima dugovanja da isplati do 2028 godine, i ovo je dobro.
zetareticula

#8814 Re: Serie A

Post by zetareticula »

Image
Romanista 101%

#8815 Re: Serie A

Post by Romanista 101% »

Point. wrote:
Pa nema Lazio bogata jenkija za vlasnika da ih voda po Diznilendu ko James tvoje. Za klub koji ima dugovanja da isplati do 2028 godine, i ovo je dobro.
to nije nikakav razlog za takvo ponasanje navijaca, bila je i Roma u krizi za vrijeme Rosele Sensi jedno vrijeme se borila za opstanak pa nikad Curva Sud nije nesto ovako priredila al sta ces kakav klub takvi i navijaci :wink:
Point.

#8816 Re: Serie A

Post by Point. »

Romanista 101% wrote:
Point. wrote:
to nije nikakav razlog za takvo ponasanje navijaca, bila je i Roma u krizi za vrijeme Rosele Sensi jedno vrijeme se borila za opstanak pa nikad Curva Sud nije nesto ovako priredila al sta ces kakav klub takvi i navijaci :wink:
Rosela je makar ulagala, Lotito ne ulaze. A obecava vazda. Zaboravljas da su curva sudasi prosle sezone htjeli tuci svoje ljubimce radi par losih rezultata. Toliko o tvojima. :wink:
Romanista 101%

#8817 Re: Serie A

Post by Romanista 101% »

Naravno da su bili nezadovoljni i prosle sezone se dosta ulozilo a igraci se vukli po terenu. Ali opet su isli na gostovanja kao i na domace tekme. Ja dosad nisam cuo da neki navijaci ne zele ici na gostovanja zbog ne ulaganja, po meni bizaran razlog za tako nesto.
noiserr

#8818 Re: Serie A

Post by noiserr »

Ne kupovati ulaznice su drasticne mijere, jer vecina ovih ultri obicno kupe sezonsku kartu. Pa to moze ozbiljno ostetiti klub.

Dobro ja kontam njih malo ljubomora sad drma, jer je Roma dobila par strasnih igraca, ali sta ces, tako im grah pao. Nije mi ih zao uvijek im je Lulic na zubu, a znali su i fasisticke transparente pokazivati.
Point.

#8819 Re: Serie A

Post by Point. »

Romanista 101% wrote:Naravno da su bili nezadovoljni i prosle sezone se dosta ulozilo a igraci se vukli po terenu. Ali opet su isli na gostovanja kao i na domace tekme. Ja dosad nisam cuo da neki navijaci ne zele ici na gostovanja zbog ne ulaganja, po meni bizaran razlog za tako nesto.
Pa koliko sam skontao nisu jos odlucili za gostovanja, nego nece kupovati sezonske karte, kupovace na dan utakmice. Tako nesto.
Point.

#8820 Re: Serie A

Post by Point. »

noiserr wrote:Ne kupovati ulaznice su drasticne mijere, jer vecina ovih ultri obicno kupe sezonsku kartu. Pa to moze ozbiljno ostetiti klub.

Dobro ja kontam njih malo ljubomora sad drma, jer je Roma dobila par strasnih igraca, ali sta ces, tako im grah pao. Nije mi ih zao uvijek im je Lulic na zubu, a znali su i fasisticke transparente pokazivati.
Lulic im nikad nije na zubu, poslije onog gola je besmrtan. Fasisticke transparente svaki drugi talijanski klub pokazuje.
noiserr

#8821 Re: Serie A

Post by noiserr »

Point. wrote:
noiserr wrote:Ne kupovati ulaznice su drasticne mijere, jer vecina ovih ultri obicno kupe sezonsku kartu. Pa to moze ozbiljno ostetiti klub.

Lulic im nikad nije na zubu, poslije onog gola je besmrtan. Fasisticke transparente svaki drugi talijanski klub pokazuje.
Ja citam cesto komentare u kojima je Lulic glavna meta. Evo recimo komentari sa r/calcio na redditu u zadnjoj sedmici dvije:
[–]koolkat572 [-1]Lazio[S] 4 points 9 days ago
...
Lulic is a donkey and needs to leave. Period. Never seen a player who wouldn't even start in a Lega Pro side get consistent minutes a team challenging for CL football.
isti frajer o Chievo - Lazio 4:0
koolkat572 [-1]Lazio 10 points 1 day ago
...
The second reason we deserved to lose is the presence of Lulic. I don't know how many post-match threads in European, Serie A, or Coppa Italia competition I have to fucking say this, but Lulic needs to be cleaning the shoes of a benchwarmer who plays in Lega Pro. No, never mind. That is what he should ASPIRE to do. That's it. He's a talentless loon and singlehandedly brings down the quality, organization, and composure of the team sheerly by his presence. People need to get over the 26 Maggio goal.
[–]yourenofriendofmine Lazio 1 point 5 days ago
Kill Lulic. Kill him.
To samo onako par primjera kojih sam se sjetio sada. Ali citam takve stvari odavno.

A sto se tice transparenata neznam da je Roma ikad davala pocast ratnim zlocincima sa nasih prostora:

Image
Point.

#8822 Re: Serie A

Post by Point. »

Pusti bolan reddit, bitno je sta oni na Olimpicu kazu. A Luli vazda pjevaju i isprate aplauzom.

Za Hrakanov trans mi se neda objasnjavati, stara prica, 100 puta prezvakana. Ovo je bilo na nagovor Sinise. Bio je intervju sa vodjom IRR-a, reko nismo znali ni ko je taj Arkan, Miha zamolio, oni uradili. Ova grupa je manje vise prestala sa djelovanjem, tako da njima na cast.
argyle

#8823 Re: Serie A

Post by argyle »

Point. wrote:

Nije istina, navijaci Lazia ( i poneki igraci), Verone su na nekom visem nivou. Racisticki ispadi su kod njih svakodnevnica.

Image
Image

S'druge strane navijaci Livorna su poznati ljevicari. Ostali timovi imaju grupice koje su vezane za ovu ili onu stranku, ali nista posebno.

Za Lulica slazem se, citam ponekad njihove forume, gol u kupu protiv Rome je nesto sto mu ne mogu nikada zaboraviti, cak su mu predlagali da promjeni broj dresa, da uzme 71.
DonEmir

#8824 Re: Serie A

Post by DonEmir »

Point.

#8825 Re: Serie A

Post by Point. »

argyle wrote: Nije istina, navijaci Lazia ( i poneki igraci), Verone su na nekom visem nivou. Racisticki ispadi su kod njih svakodnevnica.

Image
Image

S'druge strane navijaci Livorna su poznati ljevicari. Ostali timovi imaju grupice koje su vezane za ovu ili onu stranku, ali nista posebno.

Za Lulica slazem se, citam ponekad njihove forume, gol u kupu protiv Rome je nesto sto mu ne mogu nikada zaboraviti, cak su mu predlagali da promjeni broj dresa, da uzme 71.
Lotito ako je ista dobro uradio, to je da je odstranio sa tribina fasiste. Doduse, ne sve, ali nema vise toliko ispada.
Post Reply