Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
славянин

#8801 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by славянин »

Kikibombona wrote:
Zavisi koji Kurdi, nacionalisti, konzervativci, islamisti...!??? Imas ih u svim bojama.

PKK i ostale ljevicarske partije kod Kurda podrzavaju bracu pedere.

Kurdski YPG u frisko oslobodjenom glavnom gradu ISIL-ovog halifata - Raki, gdje su se homoseksualci masovno ubijali, bacali sa zgrada itd.

Image

EDIT

Vodeca kurdska stranka u Turskoj, ljevicarska HDP, bezvrezervno podrzava LGBT populaciju u Turskoj. Jedina su stranka koja to cine. U svojim rodovima imaju dosta pripadnika LGBT populacije. Radi se o stranci koja je na izborima dobila vise od 6 miliona glasova. Dakle, vecina kurdskih partija, a vecinom su ljevicari, podrzava LGBT pokret.
Ti sto su se slikali su stranci :D

Recimo stav i hdp a i svih ljevicarskih kurdskih stranaka je jednakopravnost spolova - znaci to sada pokusavaju - dok lgbt nisu ni u razmatranju :D
Ramzess Veliki

#8802 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

tvojkomsija wrote:90% onih koji su jucer tekbirali na skupu protiv povorke su na ratnoj nozi sa IZ BiH.
Smanji dozivljaj, kakve ti ratove spominjes? Vecina, njih 90% je protiv bilo kakvog sukoba sa IVZ.
Ljudi hoce paralelnu islamskuzajednicu, svoju. Svoje clanstvo, svoju kutiju za zekjat. Ja ne vidim u tome nista lose ako smo tolerantni prema razlicitostima. :D
Tromblon

#8803 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tromblon »

Neregistrirani wrote:
90minut wrote: Nemoj preživljavati uzmi stvar u svoje ruke sve je do mozga
Ti dana van svog tora nisi proveo? Imas li pojma kakav je zivot kad si u 2% stanovnistva? Jos jedan od razloga sto cu uvijek podrzati paradu, zato sto na svojoj kozi znam kako je kad si manjina.
:thumbup: :bih:

Bravo majstore.
statixx

#8804 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by statixx »

mirza_15 wrote: Idemo dalje, incest između dvije punoljetne osobe. Mama i sin, Tata i kćer, brat i sestra, a može i u homo kombinaciji Tata i sin, Mama i kćer..... Ne postoji argumentacija koja može da sprijeći legalizaciju i ovih odnosa ukoliko se prihvata gey argumentacija. Zafalit će slova abecede za sve nastrane seksualne orjentacije.
Slicno kao sa nevakcinisanjem, ako zakon dozvoljava, osoba preuzima rizike i moguce posljedice. Slicno je i sa incestom tamo gdje nije zabranjen.
Poznat je slučaj Patricka Stübinga i njegove sestre Susane Karolewski, koji su u vezi od 2001. . Imaju četvero djece, od kojih troje ima teške fizičke i mentalne probleme, a samo jedno je zdravo. Stübing je tražio promjenu njemačkog zakona (prema kojem je bio osuđen na dvije godine zatvora), ali je sud odbio njegov zahtjev.
Blixen

#8805 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Blixen »

Ramzess Veliki wrote:
Blixen wrote:
Ramzess Veliki wrote: Takvima kao ti nije mjesto nigdje, rasisto i mrzitelju! Mrzis druge ljude! Treba da ih podrzavas kao sve ugrozene manjine!
ti ces mi reci :D
sa vehabijama lagano u Siriju :D
tamo ti je mjesto
Ti ces mi reci, bio sam sa talibanima u Afghanistanu, nemoj me potcjenjivat ... :twisted:
sto si se vratio
trebao si sa bracom ostati

bolje pederi nego vehabije
A_A_AKCIJA

#8806 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by A_A_AKCIJA »

Bloo wrote:
mO k3 wrote:
Bloo wrote:
Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.

Vecinom su bradonje kratkih pantola koje ovo odobravaju , negdje sam vidio plakat gdje pise
pedofilija=homoseksualnost ... neznam kako ovo tumaciti
Ne ulazim u ideolosku klasifikaciju. Lako je provjeriti u kojim zemljama se dogadaju brakovi sa maloljetnicima/maloljetnicama.
Ni Bosna nije izuzetak jer sve sto ti treba je saglasnost roditelja.

Prema podacima UNICEF-a, u današnje vrijeme širom svijeta više od 700 miliona djevojčica stupilo je u brak prije svoje 18. godine. Više od jedne trećine (oko 250 miliona) stupilo je u bračnu zajednicu prije navršene 15. godine. Najviša stopa dječijih brakova zabilježena je u Južnoj Aziji i subsaharskoj Africi. Gotovo polovina svih mladih nevjesti u svijetu živi u Južnoj Aziji i to jedna trećina u Indiji.

Inace sve zemlje u kojima "pederi" vladaju....tako da korelacija izmedu toleracija drustva prema LGBTQIA+ osobama i pedofilije i efebofolije pada u vodu.
Uuuu, jel ja to mirišem, da će se u narednom postu spomenuti uzor mnogih Bosanaca, koji je oženio maloljetnicu... :)
Kikibombona

#8807 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

славянин wrote:Ti sto su se slikali su stranci :D

Recimo stav i hdp a i svih ljevicarskih kurdskih stranaka je jednakopravnost spolova - znaci to sada pokusavaju - dok lgbt nisu ni u razmatranju :D
LGBT associations announce support for HDP candidate Demirtaş

http://www.hurriyetdailynews.com/lgbt-a ... tas--70163

Predstavnici LGBT udruzenja su redovno gosti na mitinzima HDP

First-ever openly gay parliamentary candidate stands for election in Turkey

https://www.independent.co.uk/news/uk/f ... 74746.html

HDP od svog nastanka podrzava LGBT parade

https://mobile.twitter.com/HDPenglish/s ... frame.html

Na mitinzima HDP predstavnici LGBT zajednice su redovni gosti

Image

Image

Image

Na mitinzima sa par desetina hiljada pristalica HDP redovno mozes vidjeti LGBT zastave itd.
славянин

#8808 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by славянин »

Ko bi rekao ... sa obzirom da su kurdi pretezno ruralno stanovnistvo :D
hipija

#8809 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by hipija »

mirza_15 wrote:
Pa zoofili imaju sasvim validan argument. Nije životinja pristala ni da je svežemo, zakoljemo i okrenemo na ražnju pa ipak seremo o pravima životinja dok gledamo janje kako se vrti na ražnju kod Gojka. U prevodu, ako ih mogu pojesti zašto ih ne bi mogli i .... baš to što si pomislio.

Idemo dalje, incest između dvije punoljetne osobe. Mama i sin, Tata i kćer, brat i sestra, a može i u homo kombinaciji Tata i sin, Mama i kćer..... Ne postoji argumentacija koja može da sprijeći legalizaciju i ovih odnosa ukoliko se prihvata gey argumentacija. Zafalit će slova abecede za sve nastrane seksualne orjentacije.

A u svom komentaru si već otišao daleko. Promjena spola uz pristanak rodilja. Može onda i pedofilija uz pristanak roditelja? Kakva nakaradna logika.
Uglavnom, pandorina kutija je otvorena.
:thumbup:
mali jomu

#8810 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mali jomu »

BEZ INCIDENATA: Sarajevo položilo test tolerancije i za razliku od susjeda mirno ispratilo prvu Povorku ponosa

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /190909021
Heller

#8811 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Heller »

sale07 wrote:
Heller wrote:
sale07 wrote:Meni samo nije jasno sta je to demokratija, prava jednakosti i sl.
Jel to znaci ako postoji odredjena grupa ljudi u Sarajevu, BiH po cijim shvatanjima je pedofilija ili zoofilija ili bilo sta drugo uredu da je demokratski da se oni bore za svoja prava, mozel neko pojasniti?
Kakvo imbecilno poređenje.
Pa izvini, ako mozes objasniti prosvjetli me?
Poređenje zloostavljanja nemoćnih i stupanje u vezu dvije voljne osobe je imbecilno.
Ramzess Veliki

#8812 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Blixen wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ti ces mi reci, bio sam sa talibanima u Afghanistanu, nemoj me potcjenjivat ... :twisted:
sto si se vratio

Bio sam Project Manager u NATO bazi.

Od vehabija te nece guzica zaboljeti. :lol:
kakavdanakneiskustvu

#8813 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

zato od lezbejki hoće
Ramzess Veliki

#8814 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

A_A_AKCIJA wrote:
Uuuu, jel ja to mirišem, da će se u narednom postu spomenuti uzor mnogih Bosanaca, koji je oženio maloljetnicu... :)
Maloljetnice se uzimaju za zene i u Africi gdje je krscanstvo dominantna religija. Ne stoji ti komentar.
славянин

#8815 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by славянин »

Ramzess Veliki wrote:
Blixen wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ti ces mi reci, bio sam sa talibanima u Afghanistanu, nemoj me potcjenjivat ... :twisted:
sto si se vratio

KBR ? :D
Ramzess Veliki

#8816 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

kakavdanakneiskustvu wrote:zato od lezbejki hoće
Meni su lezbe sasvim prihvatljive za razliku od ovih sto se vodaju na povodcu.
lezbe nikad neces vidjeti da se oralno zadovoljavaju u parku, niti da prilaze maloljetnicima. pedere hoces. Lezbe nisu prenosnici kamare bolescina, furundzije jesu. :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#8817 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

ok ako ti toliko znaš o tome
Ramzess Veliki

#8818 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

славянин wrote: KBR ? :D
USA Civil Engineering Company. :thumbup:
Blixen

#8819 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Blixen »

Ramzess Veliki wrote:
Blixen wrote:
sto si se vratio

od vehabija ce cijelu BiH glava zaboljeti
Ramzess Veliki

#8820 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Blixen wrote:
Ako nije do sada ne mislim da ce od sada. To je Miletova i Kolindina propaganda, evo vidjelo se na ovoj paradi koliko se trebamo bojati nekih ekscesa sa njihove strane.
addy_sa

#8821 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by addy_sa »

Veći broj od očekivanog na prvoj bh Povorci ponosa se desio i između ostalog zbog dana ranije i skupa za tradicionalnu porodicu. Jer, kada su svi oni koji se ne uklapaju u kalup kako se zamišlja tradicionalna porodica skontali da i oni nisu omiljeni ne samo gay populacija došli su dan poslije.
Teško gradu u kojem je dominantna Samra, Zahiragić Dženan Selimbegović "tik tak" i slični.. Ali srećom, vidjeli smo da nisu dominantni kao i da ne prodje dova za kišu da rastjera gnusne pedere.
Ripicipi

#8822 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ripicipi »

Ramzess Veliki wrote:
Blixen wrote:
Ako nije do sada ne mislim da ce od sada. To je Miletova i Kolindina propaganda, evo vidjelo se na ovoj paradi koliko se trebamo bojati nekih ekscesa sa njihove strane.
Bugojno, USA ambasadu itd si zaboravio?
moet-perignon

#8823 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moet-perignon »

Ramzess Veliki wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:zato od lezbejki hoće
Meni su lezbe sasvim prihvatljive za razliku od ovih sto se vodaju na povodcu.
lezbe nikad neces vidjeti da se oralno zadovoljavaju u parku, niti da prilaze maloljetnicima. pedere hoces. Lezbe nisu prenosnici kamare bolescina, furundzije jesu. :thumbup:

Ramo, kakve gluposti pises. moje oci u zivotu nisu vidjele homosexualce u parku ili u toaletu ili bilo kojem javnom mjestu da imaju odnose.
stovise, veliki su iebidromi po parkinzima, na planinama i svim nekim vecim platformama, gdje sa vozilima dolaze hetero parovi i imaju odnose.
moji prijatelji i ja smo prije 10tak godina sasvim slucajno vidjeli jednu nagu djevojku koja je izasla iz auta da urinira. objektivno, biilo mi je zao
sto je izasla i sebi to dopustila. no sigurno ju je taj frajer zicao za seks i boljelo ga dupe gdje to treba da uradi samo mu je bilo bitno da uradi, pa su zavrsili na nekom makadamskom parkingu pored neke jadne benzinske crpke. jako tuzan momenat i tako cest na ovim nasim parking prostorima.

imam mnogo prijatelja koji su gay parovi, i kad god odem kod njih na veceru, ni jedan me ne smara ljubljenjem i drzanjem za ruku, koliko
ovi hetero parovi.

i znas ti dobro da postoje orgije, i svjestan si da, kako ti kazes, bolescine svakako navuku i hetero parovi od stalnog mijenjanja partnera. i ova paraksa je jako cesta, narocito kod onih sto svakog bajrama obuku ciste istirkane kosulje, pocesljana brada i podsisana kosa, pa na bajram namaz, a kasnije sa zenom i djecom kod njegovih. :) kakvi kliseji.
Ramzess Veliki

#8824 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Ripicipi wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Blixen wrote:
Bugojno, USA ambasadu itd si zaboravio?
Terorista koji je pucao na ambasadu je srbijanski drzavljanin, osudjivan u holandiji za dilanje droge, protjeran u Srbiju, odakle dolazi u Maocu i pokusava se uklopiti u tamosnju vehabijsku zajednicu, a vehabije ga protjeruju iz Maoce kao ekstremistu. Nakon toga odlazi u Srbiju, sverca automatsku pusku sa dva saucesnika, oni ga ostavljaju ispred ambasade i nakon pucanja nestaju, a njega ostavljaju.

Malo citaj ... nicim nije bio povezan sa nasim vehabijama. Tipicni placenik strane sluzbe. Kao srbin zasto nije pucao po ambasadi u Srbiji?
Ramzess Veliki

#8825 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

addy_sa wrote:Veći broj od očekivanog na prvoj bh Povorci ponosa se desio i između ostalog zbog dana ranije i skupa za tradicionalnu porodicu. Jer, kada su svi oni koji se ne uklapaju u kalup kako se zamišlja tradicionalna porodica skontali da i oni nisu omiljeni ne samo gay populacija došli su dan poslije.
Teško gradu u kojem je dominantna Samra, Zahiragić Dženan Selimbegović "tik tak" i slični.. Ali srećom, vidjeli smo da nisu dominantni kao i da ne prodje dova za kišu da rastjera gnusne pedere.
Da, dobro primijecujes. Pola ucesnika je izaslo iz revolta prema vehabijskom istupu.
Locked