Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja lazni multi kulti. Gradonacelnik Londona Pakistanac - musliman. Bivsi predsjednik Amerike crnac. Ovaj sadasnji Narandza. Nasa ministrica prosvjete, cega li vec, u Svedskoj. Gradonacelnik gradica u Sloveniji - crnac. Razni CEOs, predsjednici firmi, direktori, sefovi, raznih boja i imena. Oko mene sve sareno, djeca hodaju za ruke se drze raznih boja (i upitnih polnih orjentacija ) , samo vi koji zivite u raznim zabitima mislite da je to sarena laza jer i ne znate za bolje.
Ne kazem, naravno da ne treba nista forsirati ljudima niti je sve mir i djeca cvijeca. No poenta je da je ovaj proces prirodan, evolucija, a nemijesanje nije. Zaustavljanje istog je neprirodno i nece se desiti, koliko god upirali. I niko nikog ne tjera da radi nesto sto nece, to je poenta. No ne mozes drugima zabranjivati i odredjivati kako sta.
Ovaj sto hoce doci preko grane, on ce se nasaditi na glavu ako treba ali doci ce.
NajdraziVodjaa wrote:Koja mitomanija Kao sto sam rekao multi kulti ne postoji ni danas, postoji samo lazni multi kulti i taj lazni ce uskoro postati neodrziv i puci ce ili pocinje da puca...Protok roba mozda, protok ljudi nikako se nece moci odrzati, to globalno selo o kojem pricate je samo san a budjenje ce biti bolno.
Pa zato i kazem da je to lanzi multi kulti ti likovi su gradonacelnici londona i predsjdnik amerike i postali zbog pripadnosti drugim rasama i narodima izabrani su jer su atrakcija, egzotika ne radi toga sto su sposobni i meni su bas oni dokaz da je to sve fejk i izvjestaceno. Ti sto se drze za rukice razlicitih rasa i seksualnih orjentacija ce uvijek biti i uvijek ih je bilo ali uvijek ce i oni biti egzotika, nikada nece ici pod normalno ma koliko holivud to reklamirao jednostavno to je tako i nikad se nece promjeniti.
Onaj sto hoce da predje preko grane ce preci ako se naglavu nasadi ali ako mu onaj sto pusta dopusti, ako postoji volja taj nikad nece preci granu ziv, prelazak grane se lako moze rijesiti imamo dokaze uspjesnog zatvaranja granica, to ce se uskoro desiti i u Americi
NajdraziVodjaa wrote:Pa zato i kazem da je to lanzi multi kulti ti likovi su gradonacelnici londona i predsjdnik amerike i postali zbog pripadnosti drugim rasama i narodima izabrani su jer su atrakcija, egzotika ne radi toga sto su sposobni i meni su bas oni dokaz da je to sve fejk i izvjestaceno. Ti sto se drze za rukice razlicitih rasa i seksualnih orjentacija ce uvijek biti i uvijek ih je bilo ali uvijek ce i oni biti egzotika, nikada nece ici pod normalno ma koliko holivud to reklamirao jednostavno to je tako i nikad se nece promjeniti.
Onaj sto hoce da predje preko grane ce preci ako se naglavu nasadi ali ako mu onaj sto pusta dopusti, ako postoji volja taj nikad nece preci granu ziv, prelazak grane se lako moze rijesiti imamo dokaze uspjesnog zatvaranja granica, to ce se uskoro desiti i u Americi
NajdraziVodjaa wrote:Pa zato i kazem da je to lanzi multi kulti ti likovi su gradonacelnici londona i predsjdnik amerike i postali zbog pripadnosti drugim rasama i narodima izabrani su jer su atrakcija, egzotika ne radi toga sto su sposobni i meni su bas oni dokaz da je to sve fejk i izvjestaceno. Ti sto se drze za rukice razlicitih rasa i seksualnih orjentacija ce uvijek biti i uvijek ih je bilo ali uvijek ce i oni biti egzotika, nikada nece ici pod normalno ma koliko holivud to reklamirao jednostavno to je tako i nikad se nece promjeniti.
Jeste, frajer na Harvard otisao jer je atrakcija. Onaj drugi postao odvjetnik, ali atrakcija, jbg.
S druge strane Trump, bijelac, ima fond rijeci cirka 1000, al je on uspjesan milijarder jer mu je i babo bio uspjesan.
Samo se ti kao sto rekoh uvjeravaj u sta zelis. Napredni svijet je takve svakako vec davno ostavio u prasini.
Ma nemam pojma nit me interesuje. Citao sam samo tvoje postove Nego mnogi od vas sto ste preko grane cesto potezete taj argument "stas ba ti pricat nisi vidio svijeta". Ne mora nuzno znaciti da je tako samo jer neko zivi u BiH.
Ma nemam pojma nit me interesuje. Citao sam samo tvoje postove Nego mnogi od vas sto ste preko grane cesto potezete taj argument "stas ba ti pricat nisi vidio svijeta". Ne mora nuzno znaciti da je tako samo jer neko zivi u BiH.
Robujes predrasudama o dijaspori.
Al cuj citao samo moje postove u komunikaciji s njim, a nije njegove. Onda to komentarise. Pa sta reci covjeku kojem postovi danfaju na rasizam? Nemam ja vise strpljenja ba za neciju "rasnu osjetljivost". Jedno je bit ou maj gasevi sto ti kazes, al kad danfa - danfa. Necu drzat nos i rec neka te svi smo nasi. U takve treba upirat prstom i smijat se. Nista drugo.
Last edited by jeza u ledja on 10/04/2017 23:45, edited 1 time in total.
Jeste, frajer na Harvard otisao jer je atrakcija. Onaj drugi postao odvjetnik, ali atrakcija, jbg.
S druge strane Trump, bijelac, ima fond rijeci cirka 1000, al je on uspjesan milijarder jer mu je i babo bio uspjesan.
Samo se ti kao sto rekoh uvjeravaj u sta zelis. Napredni svijet je takve svakako vec davno ostavio u prasini.
Pa normalno isto ko sto zakmece da ih nema u nominacijama za Oskara i hop slijedeca dodijela odma ih bruka u svim kategorijama tako to ide u tom laznom svijetu tolerancije tako i na tim prestiznim fakultetima sigurno postoji nepisano pravilo tj. obavezna kvota manjina koje moraju primiti.
Ali i na ovoj temi dijasporci lijepe iste etikete kao i na ruskoj, nisi na njihovom fonu odma si srbin i vama cu isto da porucim ko i na ruskoj temi patriotama znam dobrih stomatologa nece vas zakidati ocam...
Pa upravo je u tome kvaka prosjecnom crncu nije sve servirano vec upravo suprotno uglavnom su bijeda i na dnu drustvene ljesttvice, ali postoji taj mali broj njih sto se ogrebe ko Obama i ovaj paksitanac u Londonu kako bi se uljepsala ta slika o njima i uspjesnom multi kulti svijetu a dodjela oskara je samo simbolican frisak primjer toga.
Ko sto su onomad snimali propagandnu seriju Cosby show o idilicnoj crnackoj porodici on ugledni doktor ona advokat, djeca im primjer drugima dakle to je ono o cemu ja pricam razlika izmedju tv propagande i realnosti da stvar bude gora u ovom slucaju glavni lik je u stvarnosti silovatelj, seksualni prestupnik, pedofil...
Ali eto da ne ispadnem sad rasista posto sam se ufatio crnaca a oni su mi najslikovitiji primjer toga ima jos tih primjera americke lazi tipa serija lik detektiv hvata krimanalce ima sina vojnik u Iraku ili Afganistanu javlja mu se skypom i prica mu kako prave veseloj djecici skolu tamo negdje to je ta lazna slika a stvarna slika je sravnili smo skolu sa zemljom pobili bruku djece a sada pravimo novu za djecu koju nismo pobili i napravili ih invalidima.
I naravno da ce takav sistem koji pociva na lazi kad tad iznutra poceti da puca.
Da ja sjednem i objasnjavam zasto i kako se kroz medije i kroz sistem promovisu stotine godina nepravde tesko jebiga. Malo je reci da je zalosno da neki lik sa Balkana komentarise uspjeh covjeka kojem po inteligenciji i elokventnosti mogu zamjeriti i neizmjerljivo uspjesniji ljudi.
Da se pitalo ljude poput tebe prije 50, 100 ili 200 godina sta i kako treba mi danas ne bi ni bili u situaciji da imas to sto imas i cime se nikakvom zaslugom dicis. U stvari, tebi slicni danas ne bi ni bili u situaciji da o tome odlucuju.
Umjesto da se brines o stvarima koje te se ne ticu puno, bolje probaj iskoristiti i uzivati u plodovima napretka koje su ostvarili ljudi prije tebe. Imas internet, otvori si nesto drugo, a ne stormfront.
Naravno da su bijelci motor nacije, tj. Zapadnog svijeta.
Samo su napravili sistem da privuku najbolje talante drugih nacija i rasa.
Sto dugorocno osigurava dominaciju. Najveci adut USA je jos uvijek to sto ljudi zelje zivjeti u USA.
Sanse da se to promjeni su minorne, istok imitira i kopira bez da razumije sustinu snage, muslimani su globalni intelektualni kepeci, juzna hemisfera poligon.
Jedino ako se Evropa vrati, to su stari majstori zanata, ali za ostatak svijeta bi bilo bolje da Trump tweeta nego da Hans razmislja o trajnim rjesenjima nagomilanih problema.
Pa dobro ok Zapad je u stvari bijeli svijet, ali to se mijenja, a vremena u kojim zivimo su dokaz. A Hans ako se uskurci moze svima lagano da ga fanfla.
Nakon laznih upozorenja i fijaska sa crvenim linijama u vezi Sirije,iz Kremlja stize jos jedna ''ohrabrujuca vijest''...
Asadova vojska je obavezna da u buducnosti presretne i obori americke rakete,Rusija to nece uciniti.
Ocito da je kremaljski sahista u velikoj dilemi... nastavak daljnih konfrontacija ili jos veci ekonomski okovi.
~Russia Has Backed Itself Into a Corner in Syria~
Assad’s use of chemical weapons puts Putin in an awkward situation: Trump or the Syrian Regime
Russia is still sticking to its guns in its blanket defense of the Syrian regime, but this time around Assad may have overplayed his hand.
He disrespected Putin by making him look helpless as a guarantor of the chemical weapons deal with Washington or worse, complicit with Assad in cheating on the agreement. He humiliated Putin before Trump by making Putin look weak. It is a slight the Russian leader has never taken lightly.
There is a sense among the Russian players that Assad was perhaps deliberately trying to scuttle the Astana peace process in which Moscow and Ankara invested much political capital. Assad and Tehran want full military victory, not a power sharing arrangement with defeated rebels. Assad and his Iranian backers never thought much about Astana and were clearly irritated by Russia and Turkey acting like the guys who run the show.
Putin will wait for Tillerson to assess whether it would be better for Russia to punish Assad in the name of the great game with Trump. https://themoscowtimes.com