Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Thorgerson

#8801 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Thorgerson »

Mesa mora ici i gotovo.

Ako cemo usrati i iduce kvalifikacije, zelim da ih useremo sa nekim novim trenerom, nekim novim imenom.
I fkt, jel dosta vise ovih imena koje smo oprali jedno hiljadu puta Hadzibegic, Barbarez, Kodro, Pape...

Pokazatelj da je nas savez u qrcu je onaj dan, tj. dani kada Vaha nije htio da preuzme repku. Dakle, tada je svima trebalo biti jasno da se u savez nista nije promjenilo. Mozda kozmeticki, sustinski - NISTA.

To je i dalje leglo nehljebovica, koji traze neku dvorsku ludu koja ce izvrsavati ono sto oni zamisle.
drug_profi

#8802 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by drug_profi »

Ma opustite se ljudi, biće sve onako kako savez odluči.
Evo niko ne pomenu Bajevića ni pod razno. Kažu, šta će nam on - dvije godine ne radi ni s kim.
Al zato se Barba uvlači kao favorit iako nikad nije radio kao trener. Ima reference kao igrač i kapiten, a ne tražimo igrača i kapitena.
Kodro sa FKS nije napravio ništa za pohvalu. Sad taj Servette iz druge lige Švicarske, jel baš to neka jaka referenca?

Bajević je jedini koji ima reference da bi mogao unaprijediti reprezentaciju, i dovoljno patriotizma da bi pristao da ga javnost pljuje za ove novce.
Ako neće njega, onda je svejedno. Može bilo ko. Samo odmah se pomiriti s tim da idemo u treću ligu ubrzo. Liga nacija će biti jebeno takmičenje.
shake69

#8803 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by shake69 »

Šta je vaša želja? Da li ste i dalje motivisani da nastavite voditi reprezentaciju?

Baždarević: “Zašto ne. Bez obzira na negativne rezultate mislim da smo odradili dobar posao. :run:
BHF_Manijak

#8804 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by BHF_Manijak »

Nenadjebiv frajer stare mi, kakav djon obraz moras biti.
Samo ne znam je li on fakat ne vidi da mi ama bas nikakve igre ni vizije nemamo ili se ono mutav pravi u fazoni "boli me qrac"???
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#8805 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by mali_milojica »

Nek bude ko god hoce,samo nemojte seoskih baraba bez obraza kao zadnja dvojica.
RtrnOfSalisbury

#8806 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by RtrnOfSalisbury »

a ko postavlja i sastavlja taj jeb savez? jel to dozivotna funkcija :idea:
Logovan

#8807 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

shake69 wrote:Šta je vaša želja? Da li ste i dalje motivisani da nastavite voditi reprezentaciju?

Baždarević: “Zašto ne. Bez obzira na negativne rezultate mislim da smo odradili dobar posao. :run:
:lol: :lol: :run:

Šta mu znači "dobar posao"? :? Šta smo pozitivno napravili?
edo_79

#8808 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by edo_79 »

Logovan wrote:
shake69 wrote:Šta je vaša želja? Da li ste i dalje motivisani da nastavite voditi reprezentaciju?

Nismo izgubili sve utakmice :lol: :lol:
jazzer

#8809 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by jazzer »

Kao da je SDA akademiju zavrsio a ne fudbalsku..
Thorgerson

#8810 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Thorgerson »

Logovan wrote:

Pobjedili Gibraltar u gostima.
north

#8811 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by north »

Logovan wrote:

Zadnja nebitna pobjeda i isto nebitna pobjeda protiv Švice pokazuju da smo na dobrom putu..na to je Meša gigant mislio.....mislim, jesu nebitne za konačan rezultat,a ali smo tu pokazali agresivnost i karakter..Utakmice protiv Belgije, Grčea i Kipra su ipak bile u drugom planu i na njih se ne treba vraćati :oops:
shake69

#8812 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by shake69 »

jazzer wrote:

Kao da je SDA akademiju zavrsio a ne fudbalsku..
Covjek majke mi kao da cita forume i osvrte portala i udara kontru poput: ''E, sad necu za inat! :-x
Ako mu je lova jedini motiv pored ovakvih osuda javnosti onda jebiga!
palermo

#8813 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

"Protiv Grčke smo primili gol u 97. minuti i to je bio gol zbog kojeg nećemo igrati u baražu. Također, protiv Kipra je Džeko promašio loptu pri rezultatu 2:0. Mogao je riješiti meč kojeg smo na kraju izgubili. Dobar posao je odrađen, nemam više šta reći, ali nedostajalo je sreće", istakao je Baždarević

Kako god okreneš, Džeko kriv :D
Post by mali_milojica » 13/10/2017 12:39

apolutno bih se složio, daj čovjeka sa obrazom, p makar ništa ne znao
bingov buraz

#8814 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bingov buraz »

Slina od insana.
spreca

#8815 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spreca »

Dobro ga pjesma opisuje :lol: :lol:
Thorgerson

#8816 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Thorgerson »

palermo wrote:"Protiv Grčke smo primili gol u 97. minuti i to je bio gol zbog kojeg nećemo igrati u baražu. Također, protiv Kipra je Džeko promašio loptu pri rezultatu 2:0. Mogao je riješiti meč kojeg smo na kraju izgubili. Dobar posao je odrađen, nemam više šta reći, ali nedostajalo je sreće", istakao je Baždarević

Hahahah, prevedeno na nas.

"Nismo osvojli dovoljno bodova i to je razlog zasto ne idemo na SP."

Alan Ford majke mi.

:run:
ultima_palabra

#8817 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ultima_palabra »

Nivo svijesti - Bošnjo budžetlija.

Vazda sam znao da nije neki trener, ali kontao sam da je bolji kao čovjek.
phillie

#8818 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

palermo wrote:"Protiv Grčke smo primili gol u 97. minuti i to je bio gol zbog kojeg nećemo igrati u baražu. Također, protiv Kipra je Džeko promašio loptu pri rezultatu 2:0. Mogao je riješiti meč kojeg smo na kraju izgubili. Dobar posao je odrađen, nemam više šta reći, ali nedostajalo je sreće", istakao je Baždarević

Cudo nije rekao da Dzeko nije skid'o gace Grku, vec bi bili u baraza :-)

Dakle, uzroci naseg neodlaska su:
povrede igraca
dzeko fulio za 3:0 i nije rijesio utakmicu (a dva nula protiv kipra nije rjesena utakmica? )
falila konkurencija na pojedinim mjestima
frustirani i nerealni navijaci

Vedrija strana:
ovo mu je tek prvi neuspjeh, i spreman je za jos.

Hvala Mesa, al odjebi od reprezentacije.
drug_profi

#8819 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by drug_profi »

Nema pitanja zašto se baraž smatra uspjehom? Dakle mi smo imali šansu samo za baraž, a tamo bi nas ovakve išamarali opet neki Irci ili bi nas silovali Hrvati, Talijani, Švajcarci...
last mohicans

#8820 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by last mohicans »

phillie wrote:

Cudo nije rekao da Dzeko nije skid'o gace Grku, vec bi bili u baraza :-)

Dakle, uzroci naseg neodlaska su:
povrede igraca
dzeko fulio za 3:0 i nije rijesio utakmicu (a dva nula protiv kipra nije rjesena utakmica? )
falila konkurencija na pojedinim mjestima
frustirani i nerealni navijaci

Vedrija strana:
ovo mu je tek prvi neuspjeh, i spreman je za jos.

Hvala Mesa, al odjebi od reprezentacije.
Da ga nije bilo stid vjerovatno bi spomenuo i to skidanje gaca. Nevjerovatan lik. Nakon Safeta sa mislio da necu imati priliku iznova slušati nebulozne izjave i izjave koje graniče s zdravim razumom. Koliko se covjek pere, to je grozno, nemam riječi. Onog Čačića smijenili u 12 naveče i čovjek jednu izjavu dao gdje se nije pokusavao oprati kao ovaj ljigavac. Ne znam kako bi opet ušao u svlačionicu tim istim igračima,kad ovako plaho priča o Edinu, jer nije pogodio za 3:0.Zar je Kipar tolika velesila da ti 3:0 treba kako bi zatvorio utakmicu. Uzas!!!!
Kad bi mu neka budala i produzila mandat, sigurno bi dozivio bojkot igrača, ali se nadam da je taj scenarij nemoguc. Svi slijepi pored očiju, a on nam otvara oči. To druge ekipe nisu imale povreda, imaju po 5-6, pa i vise vrhunskih fudbalera, svjetskih klasa. Ko su to klasni igrači kod Islanda (vec smo pomalo i dosadni spominjanjem Islanđana), pa u Swicarskoj, Grckoj koja igra antifudbal jedno destljecje. Pa eto i kod Hrvata, Modric, Raketic i Mandzukic. Koga bi jos dodali tim svjetskim klasama? Mislim da mu više ne treba ni traziti bilo kakve izjave i intervjue. Samo mu se daje medijski prostor koji po pravilu zloupotrebljava. Čak su ga i mediji previse respektovali i nisu ga prali, a trebali su, kad se sjetim koliko su Safeta. Moze se vratiti u svoju drugu francusku ligu ili neki spor kao i Safet. To im je domet. Doviđenja i prijatno, uhljupe beskarakterni.
Last edited by last mohicans on 13/10/2017 17:30, edited 2 times in total.
FreakyStyley

#8821 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by FreakyStyley »

Kao trener karina, kao covjek 0. Kakvo ljudsko smece.
Muhamed Đakmić

#8822 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Muhamed Đakmić »

ultima_palabra wrote:Nivo svijesti - Bošnjo budžetlija.

Ja sam sa Sušićem imao osjećaj da se radi o jako glupom čovjeku, pa mi je djelovalo da će ovaj biti za klasu bolji, stvarno se činio kao neko ko malo bolje razumije fudbal.

Ispao je još gori, a očito je obraz đon. Sad se već s ovim kukanjem na Džeku i povrede doveo na Papetov nivo i onu priču pred Izrael da ne može pozvati Đurića jer će se Ibišević naljutiti.
FreakyStyley

#8823 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by FreakyStyley »

Nama bi veliki, veliki napredak bio inteligentan selektor. Samo to, bukvalno. Dakle u situaciji smo da nam je inteligentan covjek premija. Imali smo samo jednog takvog (Ciro). To treba da bude prvi i osnovni kriterij, pa onda sve ostalo. Tuga.
Muhamed Đakmić

#8824 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Muhamed Đakmić »

FreakyStyley wrote:Nama bi veliki, veliki napredak bio inteligentan selektor. Samo to, bukvalno. Dakle u situaciji smo da nam je inteligentan covjek premija. Imali smo samo jednog takvog (Ciro). To treba da bude prvi i osnovni kriterij, pa onda sve ostalo. Tuga.
Ovi aktuelni kandidati su svi inteligentni, tj ova trojica koji su navodno glavni, Meho, Robi i Amar. Zato sam optimističan.
Melbourne_Australia

#8825 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Melbourne_Australia »

Muhamed Đakmić wrote:
ultima_palabra wrote:Nivo svijesti - Bošnjo budžetlija.

Ja sam sa Sušićem imao osjećaj da se radi o jako glupom čovjeku, pa mi je djelovalo da će ovaj biti za klasu bolji, stvarno se činio kao neko ko malo bolje razumije fudbal.

Ispao je još gori, a očito je obraz đon. Sad se već s ovim kukanjem na Džeku i povrede doveo na Papetov nivo i onu priču pred Izrael da ne može pozvati Đurića jer će se Ibišević naljutiti.
Mesa jeste inteligentniji od Susica.....Ali je ovo za njega velik zalogaj bio..A pape je paglu i ogranicen ali bas i brutalno tvrdoglav( jer je bio igracina i misli da je BOG)....Mislim da je razlika velika i u pristupu bila ..Ovaj je jedan video kasete gledao :lol: ovaj drugi je Francuza ima pored sebe..
Locked