Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#8801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

gidra wrote:
dječak sa šibicama wrote:Koji qrac se desava sa netom, prvo neki dan nekakvi radovi, danas evo vidim odjednom nece da otvara stranice, lampice rade normalno ali ne otvara nijednu stranicu.

Pa pocne, radi normalno, i onda opet zastoj, kao nekakvo zagusenje.
i kod mene isto. Pola minute radi normalno, pa onda par minuta neće ništa da otvori.
@all
Molimo vas dostavite nam tačne korisničke i adresne podatke, kako bismo odmah provjerili sve što je potrebno.
TinNBANFL

#8802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TinNBANFL »

gidra wrote:
dječak sa šibicama wrote:Koji qrac se desava sa netom, prvo neki dan nekakvi radovi, danas evo vidim odjednom nece da otvara stranice, lampice rade normalno ali ne otvara nijednu stranicu.

Pa pocne, radi normalno, i onda opet zastoj, kao nekakvo zagusenje.
i kod mene isto. Pola minute radi normalno, pa onda par minuta neće ništa da otvori.

Isto -.- nece, nece pa stane :P
gidra

#8803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Joj tuge, ne radi mi D3 u dnevnoj sobi a kablovska tj analogna radi u ostalim sobama, mada primjetim da je lošija slika i tu nego inače. Internet radi 20 sekundi pa zaledi i nema ga po 5 minuta i sve tako. Ev jedva ovo otipka
dječak sa šibicama

#8804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Tipicno, ima nas vise, dakle do njih je problem.
phaCtor987

#8805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by phaCtor987 »

Niste sami u ovom drugovi i drugarice :D
The 51st State

#8806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by The 51st State »

otarasio se telemaha, zao mi je samo sto nisam u dijelu grada gdje se mogu na logosoft nakaciti, ovako sam prinudjen na moju tv (sto i nije lose zbog premijer lige), elem sa tolikim brojem korisnika nisu u stanju da izravnaju ponudu kao logosoft, a jos su i srbijanska firma, zbogom i prijatno.
gidra

#8807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

@Telemach
Zovem vam korisnički servis i svi agenti zauzeti su već 10ak minuta :lol: . Vjerovatno raja masovno zove. Uglavnom do vas je, nemamo vam šta mi korisnici slati podatke.
Mustang1

#8808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

I mene jebe od sinoc .. Ja mislio do mene 20 puta sam restartovao i modem i komp :D
motorola01

#8809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Pazi brzine odgovora Telemach-a, posaljite nam bla bla bla, lafo nije do njih. Evo i u Zenici nesto ebeno stopa. Nista nece da otvori.
dječak sa šibicama

#8810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

gidra wrote:@Telemach
Zovem vam korisnički servis i svi agenti zauzeti su već 10ak minuta :lol: . Vjerovatno raja masovno zove. Uglavnom do vas je, nemamo vam šta mi korisnici slati podatke.
Ili nece da se jave :D
gidra

#8811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

dječak sa šibicama wrote:
gidra wrote:@Telemach
Ili nece da se jave :D
Može biti :lol:
samo_ti

#8812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by samo_ti »

Joj da vam hoce na GGM-u u Zenici sve kablove presjeci, olosi jedni. Nista vam ne valja, internet usporen, analogna k`o da na kucnoj anteni gledas, sta je ba ovo ?
dowydyenya

#8813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

ma konekcija karnana.
van helsing

#8814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Pa do juce ste se kleli u Telemach internet. Danas neki problem,odmah pljuvanje po istom. Pa dajte,kakvi smo to ljudi? Vrh svega je ovaj sto pise srbijanska firma. Eto to mi je pravo bitno,a nije bitno parcijalno zatamnjivanje HRT2 kanala npr.
Razumijem ljude koji imaju stalno problema,njima bih i preporucio da predju kod drugog provajdera,ali ove druge nikako ne kontam.

Tapatalk 2
Maharadza

#8815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

van helsing wrote:Pa do juce ste se kleli u Telemach internet. Danas neki problem,odmah pljuvanje po istom. Pa dajte,kakvi smo to ljudi? Vrh svega je ovaj sto pise srbijanska firma. Eto to mi je pravo bitno,a nije bitno parcijalno zatamnjivanje HRT2 kanala npr.
Razumijem ljude koji imaju stalno problema,njima bih i preporucio da predju kod drugog provajdera,ali ove druge nikako ne kontam.

Tapatalk 2
Stvarno neke ovdje treba izgleda toljagom u vuglu opaliti da bi shvatili nešto: Nije srbijanska firma jer su i prekodrinaši u vlasništvu stranaca (Mid-Eurpa partners i strane investicione banke i sl.) - ČITAJTE I KORISTITE TAJ NET ZA NEŠTO KORISNO POBOGU! :roll:

Znači srbijanska firma - ne, strana firma - da! Dalje, dok su jedni u vlasništvu stranaca (kao TM) drugi koriste srbijanske pakete kanala čiij je vlasnik poznat po vezama sa krepalim miloševićem i tadašnjim režimom - NUFF SAID! :run:

Poenta svega - poklopi se jer niko ovdje nije 100% "čist" ili "patriota" kakvim se želi predstaviti! ;-)

Ontopic, asli ovo pročepilo:

Image
bato99

#8816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

hoće li biti išta od "FOX SPORTS"...ubacujte jazavci nešto za američke sportove
Mustang1

#8817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Zar ima fox sports u Europi ?
Mehemed
Vozim: automobil

#8818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Maharadza wrote:

Image
U mene jos NIKAD nije dostiglo placanu brzinu od 10/1, a dok sam imao VI-NET 4Mbita dl brzinu, nikada nije izmjerilo 4.0, uvijek preko, sve do 4.35, dok je upload bio normalan

Image

Danas mi prekidao internet, i ja zovem, naprica se sekretarica, potrosi vise od 1KM kredita i na kraju kaze da mogu ostaviti poruku sa pitanjem i da ce me nazvati u najkracem mogucem roku, cekam ja 15 minuta i nista, ne zovu.
Nazovem ja i onda mi sluzbenica kaze da imaju problema sa signalom interneta i da ce rijesiti u najkracem mogucem roku, i tako potrosim oko 1.50KM nizasta...

Ne znaju nazvati kada imam neki problem, a kada je u pitanju nudjenje neke usluge da sto vise izmuzu para, e tu zovu 2 dana zaredom...
Maharadza

#8819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Mehemed wrote:
Maharadza wrote:

Image
U mene jos NIKAD nije dostiglo placanu brzinu od 10/1, a dok sam imao VI-NET 4Mbita dl brzinu, nikada nije izmjerilo 4.0, uvijek preko, sve do 4.35, dok je upload bio normalan

Image

Danas mi prekidao internet, i ja zovem, naprica se sekretarica, potrosi vise od 1KM kredita i na kraju kaze da mogu ostaviti poruku sa pitanjem i da ce me nazvati u najkracem mogucem roku, cekam ja 15 minuta i nista, ne zovu.
Nazovem ja i onda mi sluzbenica kaze da imaju problema sa signalom interneta i da ce rijesiti u najkracem mogucem roku, i tako potrosim oko 1.50KM nizasta...

Ne znaju nazvati kada imam neki problem, a kada je u pitanju nudjenje neke usluge da sto vise izmuzu para, e tu zovu 2 dana zaredom...
Pa eto nije ni u mene, na papiru je 18/1,2 dok je u praksi ugl. 17,5/1,15 ali meni je iskreno stabilnost bitnija nego ta razlika. Danas možda prvi put u posljednja 3-4 mjeseca da je net zezao ali i to u jutarnjim/popodnevnim satima kada nisam ćiku, tako da je opet donekle prihvatljivo! Naravno da mogu i moraju biti bolji! Support se iskreno i ne isplati zvati ako vidiš da je "kolektivni" problem kao ovo danas kada je sviju nas net zezao! Zato bi nam' trebali ponuditi "kompenzaciju" po meni, makar tako što otključaju HBO ili HD kanale svima do kraja mjeseca ili sl.

Ali jok, nema to osjećaja za korisnika i za održavanje pozitivnog' odnosa s njim niti je ikada čulo o onoj staroj: "Kunde ist könig!" (Mušterija je KRALJ!) :roll:
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#8820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by UltrasNaBaterije »

Ma općnito kod svih operatera je onaj stari sistem, 'uzmi naš paket', plaćaj mjesečno i ko te jebe, kao nećeš se ti zafrkavat da mijenjaš operatera poslije. Katastrofa majkemi.
Telemach

#8821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

samo_ti wrote:Joj da vam hoce na GGM-u u Zenici sve kablove presjeci, olosi jedni. Nista vam ne valja, internet usporen, analogna k`o da na kucnoj anteni gledas, sta je ba ovo ?
Dostavite nam korisničke pšodatke u inbox, provjerićemo sve usluge koje koristite.
van helsing

#8823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Jesu vama stigli racuni za prethodni mjesec ?

Tapatalk 2
Mehemed
Vozim: automobil

#8824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

van helsing wrote:Jesu vama stigli racuni za prethodni mjesec ?

Tapatalk 2
Meni danas stigao, i to zajedno, na jednom racunu internet i TV
StrelacAB80

#8825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacAB80 »

Raja,zamolio bih nekoga da mi napise kodove od ovog daljinskog od resivera koji se moze koristiti kao i daljinski za tv,da mi neko od vas ovde napise kodove za samsung tv_e,neki dan su mi trebali kodovi za sony tv_e,i sve je ok,ali mi treba jos kodovi za samsung,pa zamolio bih vas,ko od vas ima onu knjizicu sa kodovima od daljinskog od resivera,da mi napise kodove za samsung tv! Hvala unaprijed!
Locked