Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da prica o Standardu kao kiti od ekipe ne pije vodu, radi se o babarogi za nase standarde.Dva igraca im vrijede ko citav tim Zeljeznicara.Nisu Gladbach ali su jaki
Sretno ipak
Ps. Ne bi bio prvi put da padnem na 1.30 kvoti, padaju cesto
Tomahawk11 wrote:Dabogda. Ako budu ove zege, ima da te zakrpe izgore skroz.
Imaju prskalice koje rade non stop. Uz adekvatan tretman, valjanje terena, i redovno navodnjavanje ima vremena da se teren vrati normalu do revanša komšija...
Tomahawk11 wrote:Dabogda. Ako budu ove zege, ima da te zakrpe izgore skroz.
Imaju prskalice koje rade non stop. Uz adekvatan tretman, valjanje terena, i redovno navodnjavanje ima vremena da se teren vrati normalu do revanša komšija...
Jeste, ali se teze sve to prima kad je temperatura skoro 40 stepeni.
CSR se izgleda samo brine da uzme lovu, mogli bi se nekad postarati i za zastitu travnatog terena.
K'o da je minsko polje Bog te vidio... Fuj. Kad ga je znao iznajmit, sad bih mu fino fakturisao troskove popravke ovog sranja sto je ostalo, pa nek' materi koncert pravi.
Sto se veceras tice, samo da nam fudbal ne ogade, ostalo je prihvatljivo.
Velkoski wrote:Stadion je iznajmjljen za pišljivih 35.000 KM.
Koliko dana? Znam da su prije par godina trazili 6 milja za otprilike 3h-4h (utakmica)
ja sam opet načuo da je 20 milja utakmica (ova europska valjda pošto sam na ovaj podatak naletio nedavno)
sad moguće da se u ovih 20 ubrajaju svi troškov a ne samo iznajmljivanje stadiona
Velkoski wrote:Stadion je iznajmjljen za pišljivih 35.000 KM.
Koliko dana? Znam da su prije par godina trazili 6 milja za otprilike 3h-4h (utakmica)
ja sam opet načuo da je 20 milja utakmica (ova europska valjda pošto sam na ovaj podatak naletio nedavno)
sad moguće da se u ovih 20 ubrajaju svi troškov a ne samo iznajmljivanje stadiona
Ma ovo je bila vjerovatno varijanta samo terena i svlacionica...neka kantonalna tekma, haver mi isao na pregovore sa ovima i csr-a.
Veceras 2:1 sa Standard.
Uzvrat 1:0 za Zelju.
Lopta odskocila zbog ostecenog terena,presla preko noge golmanu Standarda i zakoprcala se u mrezi.
Svi se raduju,skacu i zahvaljaju Dini zbog koncerta.
1946--1987 wrote:
jebem u usta i dinu i csr
pa zasto govno od silnih miliona ne izdvoji pa popravi sto su mu divljaci od fanova unistili
Mnogi od tih "divljaka" su veći bolesnici za FKS nego sto ces ti ikad bit, pripazi malo sa tim generaliziranjem. Dino najmanje kriv za sve, komšije kao imaju svoj stadion, nama realono ništa i ne znači.
A vidi jednog od Dininih pulena sto se nasao uvrijedjen.
A inace FKS svoje utakmice igra u Busovaci, a ne na Kosevu. Mislis da ce vas zapasti bolji teren za 10 dana... Cetvrtak - subota, 2 dana razlike. Isti ti qrac dodje. Cuj "nama nista ne znac", k'o da cete na Allianz Areni igrati.
Nisam dusica al sam bio na koncertu, ne znam vama je ta utakmica najveci dogadjaj u zadnjih 10 godina, pa ste odjednom kao dusebriznici , mi da igramo bez iakavog terena i bilo gdje dobit cemo svakog. Tako da je win win situacija.
rajv0sa wrote:Nisam dusica al sam bio na koncertu, ne znam vama je ta utakmica najveci dogadjaj u zadnjih 10 godina, pa ste odjednom kao dusebriznici , mi da igramo bez iakavog terena i bilo gdje dobit cemo svakog. Tako da je win win situacija.
rajv0sa wrote:Nisam dusica al sam bio na koncertu, ne znam vama je ta utakmica najveci dogadjaj u zadnjih 10 godina, pa ste odjednom kao dusebriznici , mi da igramo bez iakavog terena i bilo gdje dobit cemo svakog. Tako da je win win situacija.