Mene onako blago boli ćuna za našom ligom tako da se i ne javljam ovdje, ponekad dođem da pročitam vaše infantilne raspravke ali reći da ono nije za crveni (u istom kolu kad je Nurković na Grbavici dobio crveni kod penala) i reći da ono nije ruka može samo slijepa osoba...JOINT_1921 wrote:Ruka nije, crveni nije, jednostavno ste kita od ovce i nikad necete da priznate gresku onog ko vam je "sveti", u ovom slucaju Musemic koji je iskljucivi krivac sto ste ponizeni u drugom poluvremenu... Nikakav sudija vas nije ostetio, a da je na mjestu Musemica bio travnicki SIR Jovic tada bi ovom ebali sve jer nije ovo, jer nije ono, sto je Comora, sto je Torlaka u napad i sl.Sarajevo1946 wrote:Ovakvi me komentari najviše nerviraju. Ako nisi vidio utakmicu i greške ne znam koji se klinac javljaš, samo sebe provaljuješ.JOINT_1921 wrote:OPET zavjera, sami protiv svih...
Mene naprosto zaboli međunožna izraslina je l' Vukas ono radio namjerno ili je samo retardiran. Rezultat je u krajnjoj liniji isti, a on treba biti prebačen na suđenje Premiershipa RS-a.![]()
Ovo da smo kita od ovce se slažem al takvi ste i vi i takva nam je generalno i liga, ne znam zašto je to onda čudno
Kao što moj dobar drug reče (navija za želju), nije željo najbolji u ovoj ligi već je samo najmanje loš...