Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shalla

#8801 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by shalla »

JOINT_1921 wrote:
Sarajevo1946 wrote:
JOINT_1921 wrote:OPET zavjera, sami protiv svih... :-)
Ovakvi me komentari najviše nerviraju. Ako nisi vidio utakmicu i greške ne znam koji se klinac javljaš, samo sebe provaljuješ.

Mene naprosto zaboli međunožna izraslina je l' Vukas ono radio namjerno ili je samo retardiran. Rezultat je u krajnjoj liniji isti, a on treba biti prebačen na suđenje Premiershipa RS-a.
Ruka nije, crveni nije, jednostavno ste kita od ovce i nikad necete da priznate gresku onog ko vam je "sveti", u ovom slucaju Musemic koji je iskljucivi krivac sto ste ponizeni u drugom poluvremenu... Nikakav sudija vas nije ostetio, a da je na mjestu Musemica bio travnicki SIR Jovic tada bi ovom ebali sve jer nije ovo, jer nije ono, sto je Comora, sto je Torlaka u napad i sl. :wink: :wink:
Mene onako blago boli ćuna za našom ligom tako da se i ne javljam ovdje, ponekad dođem da pročitam vaše infantilne raspravke ali reći da ono nije za crveni (u istom kolu kad je Nurković na Grbavici dobio crveni kod penala) i reći da ono nije ruka može samo slijepa osoba...
Ovo da smo kita od ovce se slažem al takvi ste i vi i takva nam je generalno i liga, ne znam zašto je to onda čudno :-)
Kao što moj dobar drug reče (navija za želju), nije željo najbolji u ovoj ligi već je samo najmanje loš...
veljaca

#8802 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by veljaca »

shalla wrote: Mene onako blago boli ćuna za našom ligom tako da se i ne javljam ovdje, ponekad dođem da pročitam vaše infantilne raspravke ali reći da ono nije za crveni (u istom kolu kad je Nurković na Grbavici dobio crveni kod penala) i reći da ono nije ruka može samo slijepa osoba...
Ovo da smo kita od ovce se slažem al takvi ste i vi i takva nam je generalno i liga, ne znam zašto je to onda čudno :-)
Kao što moj dobar drug reče (navija za želju), nije željo najbolji u ovoj ligi već je samo najmanje loš...
Taj tvoj drug ( koji navija za Želju ) mozda je on dobar u dusi , ali mu je logika losa ....

Jer ako si najmanje los od ostalih - onda si najbolji od tih ostalih ..... To je jednostavno tako ...
KPNCTNJAH

#8803 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by KPNCTNJAH »

Na izvjestaju se nije vidjelo gdje je bio glavonja Vukasovic. Svi su primijetili osim njega. Da mi nije mrsko isjekao bi i startove igraca Listice... i bez onog faula na Suljicu su zasluzili crveni karton.
tcz

#8804 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

LSD wrote:Image

Ovaj vrsni sudija, moralna vertikala i divni covjek - zaslužuje mnogo više o obicne kuće
kad budu evropske tekme na Kosevu, postavicemo sergiju za idola...

ima ona parola ''radujte se tudjoj muci...'' :-D
vryzas

#8805 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

veljaca wrote:
shalla wrote: Mene onako blago boli ćuna za našom ligom tako da se i ne javljam ovdje, ponekad dođem da pročitam vaše infantilne raspravke ali reći da ono nije za crveni (u istom kolu kad je Nurković na Grbavici dobio crveni kod penala) i reći da ono nije ruka može samo slijepa osoba...
Taj tvoj drug ( koji navija za Želju ) mozda je on dobar u dusi , ali mu je logika losa ....

Jer ako si najmanje los od ostalih - onda si najbolji od tih ostalih ..... To je jednostavno tako ...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sto bi reko Grunf:"Ko gubi dobitak, dobije gubitak" :D
vinnie_jones

#8806 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vinnie_jones »

Ovaj vrsni sudija, moralna vertikala i divni covjek - zaslužuje mnogo više o obicne kuće
Vuki :mrgreen: majstor zanata :thumbup:

Amar mi zida kuću trospratnicu, nagrdio sam saraj'vo i zen'cu...
MOSALJOZE

#8807 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by MOSALJOZE »

Svi mečevi ovoga kola počet će u 17 sati, osim susreta GOŠK – Leotar koji počinje u 14:00 i Radnik – Zrinjski koji je na rasporedu od 16:00. Oba navedana meča moći ćete uživo pratiti putem BHT1.
Derbi susret ove runde domaćeg prvenstva biće svakako duel na stadionu Otoka gdje će domaći Olimpic ugostiti banjalučki Borac, a taj meč, koji počinje od 17:00, sudit će Goran paradžik iz Ljubuškog.
Pravdu u susretu Sarajeva i Travnika dijeliti će Ilija Živković iz Orašja, dok je glavni arbitar meča u Prijedoru između Rudara i Željezničara Darko Obradović iz Stoca.
Parovi 24. kola
14:00 GOŠK – Leotar / Elvis Mujić (Banovići)
17:00 Velež – Široki Brijeg / Ognjen Valjić (Banja Luka)
17:00 Sarajevo – Travnik / Ilija Živković (Orašje)
17:00 Olimpic – Borac / Goran Paradžik (Ljubuški)
17:00 Gradina - Zvijezda / Husejin Terzić (Travnik)
17:00 Rudar (P) – Željezničar / Darko Obradović (Stolac)
17:00 Čelik – Slavija / Tomislav Ćuić (Tomislavgrad)
16:00 Radnik – Zrinjski / Dragan Skakić (Gradiška)
Gošk-Leotar to će biti strašna tekma :oops: .
Charuga
Globalni moderator

#8808 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Kažu na jednom dobro obaviještenom forumu da je Amar Vukasoviću napravio kuću :lol: :lol: :mrgreen:
Jeli sa okucnicom i susnicom ... 8-)
megaman4

#8809 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by megaman4 »

tipični krkan, koji je silom prilika zalutao na zelene travnjake našeg najelitnijeg fudbalskog takmičenja, da liječi svoje malograđanske frustracije, uz Vladimira dominkovića doajen bh. suđenja, nema šta, prekucali ljudi PLBiH uzduž i poprijeko, niko im ništa ne može, autoriteti samo takvi, sve same pohvale i medalje od UEFA-e i druga Platinija, koji su im se srdačno zahvalili što u pozitivnom svjetlu promovišu bh. fudbal u evropi i svijetu...samo naprijed druže vukasović, čeka te tvoje trebinje...
BlueBlood

#8810 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

...dok nam je ovakva konkurencija ne moramo pobijediti ni jednu do kraja :mrgreen:
PriNc_ba

#8811 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PriNc_ba »

sta kaze kreten aco babic u reportazi iz BL-e :lol:

"Ekipa iz Srebrenika je pokazala da zasluzuje znatno veci broj bodova od ovog koji ima" :lol: valjda da docara nekako da je Borac dobio jakog protivnika 1:0 :-) a u prilogu likovi nesto jednom prisli 16ercu i traljavo opucao lik a vamo se ispucavali sve 1 na 1 ko na treningu... da je bilo 10:0 ne bi bilo nezasluzeno a i to bi im malo bilo ... kakav kretenko od novinara :D
mistek

#8812 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by mistek »

Kako se liga u posljednjih 6-7 kola otovirla za namještanje i zgrtanje para na kladionicama, to je nehumano :D Biće prebijanja bodova ko nikad do sada.

Jasno da je Željo prvak. Jasno da će Sarajevo u Evropu (ko drugo ili treće, nevažno), vjerovatno i Borac, a eto Olimpic ko može igrati za nešto (ako uopšte imaju ambicije).
Iz lige ispala Gradina i 90% GOŠK, uz sićušnu šansu za Travnik (daBogdo :D ).

Evo u ovom kolu, Velež-Široki, Rudar-Željo, Čelik-Slavija, Radnik-Zrinjski. Gradina-Zvijezda apsolutno ni za šta posebno ne igraju. Koji će prelaza da bude, imam osjećaj :D

Moja prognoza za ovo kolo:
GOŠK – Leotar 1 (ako im se ostaje u ligi)
Velež – Široki Brijeg x (Velež igra tvrdo, Široki solidan, taman)
Sarajevo – Travnik 1 (lakše od očekivanog nakon svega)
Olimpic – Borac x (daj Bože 1, ali Borac je preiskusan da bi ovo zijanio)
Gradina - Zvijezda 1x (komšijski)
Rudar (P) – Željezničar x (da Želji treba, dobio bi ovkao ili onako. Rudarima dosta x kontra prvaka)
Čelik – Slavija 1 (krunisanje boda na Grbavici, i produženje nade da uz ludu sreću mogu do Evrope)
Radnik – Zrinjski - gdje je najbolja kvota na prelaz
BHF_Manijak

#8813 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Da ne bih ljudima kvario temu prebacicu ovdje:
Cienfuegos wrote: Nije niko, nisam rekao da smo beton, vidi se da smo tanki-to nije tajna ali i takvi nismo gori od njih i mogli smo da nije namjestanja biti prvi. To je poenta. A da je liga puno gora nego ranijih godina to je jasno ko dan. Svi su gori ukljucujuci i nas.
Cekaj, je l' ti nas jebes u zdrav mozak ili?! :shock: Jarane, ljudi ti pobroje taksativno utakmice koje ste SVOJOM KRIVICOM zijanili i to od LEVATA da ne mogu na svijet biti veci, prospes bodove po nakvim vukojebinama, bodove s kojima bi bili DALEKO ISPRED nas i onda ni to nije dovoljno, ti se opet vadis na to "kupljeno, sredjeno, odradjeno, sudije, kurci, palci...", daj ba skontajte se vise jednom!
Opetja033 wrote: Dino Selimovic dolazi pred Sjever prosli put i prica kako Osim kupuje tekme. Ma boli me kurac sta Osim radi, hocu titule. Ako Osim kupuje, kupujte i vi! Nema para? Nije moj problem, vi ste u upravi i vi imate da ih stvorite!
Stani ba, pa ja sam majkemi mile sve mislio da je ovo zajebancija kad su mi ljudi pricali, nije valjda Allahavam frajer to pricao ispred sjevera?! :lol: :lol: :lol: Ja cirkusa kolorado! :lol: E moj Dino, sto ti pamet pomutise...
BHF_Manijak

#8814 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

A mi kao trebamo imati 24-0-0 skor da bi bilo regularno prvenstvo?!
duminjo

#8815 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by duminjo »

wannabe_ultra wrote:svako realan ce reci da sa onakvom igrom i ekipom nema sanse da bi dobili radnika koji je kuci nesto kao bayern u njemackoj.Jel' ti fakat mislis da ste toliko jak kolektiv da maznete npr bijeljinu 0:3, a onda povracas poslije zrinjskog ili celika :D
To sto ste vi dole u SSH zaludjeni misleci da ste real, jebiga
sarajevo dobije olimpik u gostima a ne moze leotara kuci. e sad se svi mi trebamo pitati kako se dobio olimpik i sad smo svi ubijedjeni da je ta utakmica kupljena.
jebemti logiku i pamet
frngla

#8816 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by frngla »

Obratiti pažnju na kretnje štopera Radnika i sve je jasno...
duminjo

#8817 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by duminjo »

jasno je da ste optereceni i da vas boli VAŠA NEMOC, pa u svemu ostalom trazite mane i rovite prljavi veš. okrenite se malo sebi, zabavite se sobom pa mozda nesto i uspijete.
duminjo

#8818 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by duminjo »

wannabe_ultra wrote:a frajera, isti taj olimpik nam napravi 2 3 100% prilike, gdje realno trebaju da uzmu bod i sa igracem manje a mi se provlacimo kroz iglene usi.Sa druge strane, radnik ne smije da predje centar i ako im se slucajno omakne vracaju posteno loptu.Odgledaj utakmicu olimpic-Sarajevo pa onda radnik-zeljeznicar.
Kad moze gosk zavrsiti utakmicu u zapadnom mostaru, zasto to ne bi mogao zeljeznicar u bijeljini

S druge strane, nasa uprava na celu sa dinom je nesposobna da na taj nacin zavrsi koji bod
hajd mi iskreno reci sta ti mislis ZASTO SARAJEVO NIJE PRVO NA TABELI ??
psy5000

#8819 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by psy5000 »

frngla wrote:

Obratiti pažnju na kretnje štopera Radnika i sve je jasno...
obratite paznju na kretanje stopera travnika, kako bjeze od napadaca sarajeva i sve ce vam se samo kazati :oops:

LSD

#8820 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Natjera ih Amar da obraćaju pažnju i na kretanje stopera :lol: :-)

crni Amare, gdje ce ti duša :P
JoeyTribbiani

#8821 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JoeyTribbiani »

.
Last edited by JoeyTribbiani on 22/04/2013 19:37, edited 1 time in total.
JoeyTribbiani

#8822 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JoeyTribbiani »

wannabe_ultra wrote:
Zato jer smo kurac od ekipe a ispred nas je barselona sa 60 vrhunski spremnih igraca :) :wink:
Biću objektivan i reći da si samo do pola u pravu :D

Jebo Barcu koja je Radnik sila. "Nisu kući 3 godine izgubili" ? Od te 3 godine, 2 i po' igrali entitesku ligu. Ako se poredite sa tim klubovima, onda je to vaš problem.
Last edited by JoeyTribbiani on 22/04/2013 19:38, edited 1 time in total.
duminjo

#8823 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by duminjo »

sa onim (pola prvi pola drugi, ne znam zasto insistirate da je bio treci tim, mozda time hocete da preuvelicate nesto, kao i uvijek sto preuvelicavate) timom kojim je igrao zeljo protiv radnika, trenutno mogu dobiti SVAKU ekipu u gostima, osim mozda borca
Šibicar

#8824 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Šibicar »

Najveći problem pitara je nedostatak trofeja,a kad imaš takvu situaciju gdje se 80% navijača sa sjeverne tribine i ne sjeća zadnjeg trofeja ili su bili djeca,onda počneš u drugima da tražiš krivce,da mrziš odredjene ljude,da smatraš da si samo ti poseban i pošten a da su se svi ostali urotili protiv tebe.Pričajte vi šta hoćete i mislite šta hoćete,ali to je u suštini jedini problem koji navijači Sarajeva imaju.Treba vam slijedeće sezone pustiti makar kup,da vam se malo slegnu strasti,jer će u vašim redovima zavladati unutrašnji kanibalizam ako se to uskoro ne desi.
salle_eh1986

#8825 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by salle_eh1986 »

wannabe_ultra wrote:Mi smo sami sebi krivi, gradinu ne mozemo dobiti, leotara ne mozemo dobiti, ali koji se kurac ti zavaravas da sa trecim timom mozes otresti radnika 3 0, gdje nisu 3 godine izgubili.Trzni se malo
pokazali smo da možemo, de i vi pokažite da možete nešta...išta
Locked