Kasnis proko, kasnis.Dr_Proka wrote:Kako misliš dva kanala sa različitim programom? Oskar c se ugasio kao i naša tv.crnivrag wrote:Krenuo testni program RTV HB-a na poziciji 33 i frekvenciji 642 Mhz.
Sad postoje dva kanala RTV HB, sa različitim programom:
https://i.imgur.com/sovYEdG.jpg
https://i.imgur.com/JkGm5dh.png
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- MTV
#87876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Dr_Proka
#87877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne kasnim. Znam da se kiss odavno ugasio.MTV wrote:Kasnis proko, kasnis.Dr_Proka wrote:Kako misliš dva kanala sa različitim programom? Oskar c se ugasio kao i naša tv.crnivrag wrote:Krenuo testni program RTV HB-a na poziciji 33 i frekvenciji 642 Mhz.
Sad postoje dva kanala RTV HB, sa različitim programom:
https://i.imgur.com/sovYEdG.jpg
https://i.imgur.com/JkGm5dh.png
- MTV
#87878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prva slika od crnog vraga je stari KISS.Dr_Proka wrote: Ne kasnim. Znam da se kiss odavno ugasio.
Druga slika je stara Nasa TV.
Vidis da su dva potpuno razlicita streama RTV HB, dva razlicita logotipa. I na kraju onaj stream na starom KISS-u zamijenjen za stream sa stare Nase TV.
Kontas?!
- Dr_Proka
#87879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali isto emituju. Kanal 15 je bio stream od kissa, sad ide hb i sad se trenutno isto daje na 32 na kojoj je bio oskar c, ali lošiji kvalitet slike. Poziciju naše ne mogu naći. Kontaš ti?MTV wrote:Prva slika od crnog vraga je stari KISS.Dr_Proka wrote: Ne kasnim. Znam da se kiss odavno ugasio.
Druga slika je stara Nasa TV.
Vidis da su dva potpuno razlicita streama RTV HB, dva razlicita logotipa. I na kraju onaj stream na starom KISS-u zamijenjen za stream sa stare Nase TV.
Kontas?!
- crnivrag
#87880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Našu TV su izbacili jutros iz ponude, bila je poziciji 33, a od jučer od oko 14 sati se aktivirala ta ugašena Naša TV i na njoj je išla ova nova RTV HB koja je sad zvanično i počela sa emitiranjem, dok je na poziciji Kiss-a išla ona stara sa starim logom, a sva tri kanala su se uskladila nešto iza 16 sati jučer, i na svima je krenuo isti stream.Dr_Proka wrote:
Ali isto emituju. Kanal 15 je bio stream od kissa, sad ide hb i sad se trenutno isto daje na 32 na kojoj je bio oskar c, ali lošiji kvalitet slike. Poziciju naše ne mogu naći. Kontaš ti?
- cincilator2012
#87881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nista, ovakav kanal treba "zaliti" i podici pretplatu bar za 2KM.
crnivrag wrote:Našu TV su izbacili jutros iz ponude, bila je poziciji 33, a od jučer od oko 14 sati se aktivirala ta ugašena Naša TV i na njoj je išla ova nova RTV HB koja je sad zvanično i počela sa emitiranjem, dok je na poziciji Kiss-a išla ona stara sa starim logom, a sva tri kanala su se uskladila nešto iza 16 sati jučer, i na svima je krenuo isti stream.Dr_Proka wrote:
Ali isto emituju. Kanal 15 je bio stream od kissa, sad ide hb i sad se trenutno isto daje na 32 na kojoj je bio oskar c, ali lošiji kvalitet slike. Poziciju naše ne mogu naći. Kontaš ti?
- chakany
#87882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Viasat kanali (Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore) stižu izgleda na Total TV u HD formatu, pa možda dođu i kod nas.
Šteta je što TV 1000 ne prebace u HD, a i on je iz Viasat grupe.
- MTV
#87883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema TV 1000 HD za nase podrucje. Mozda nekad bude.chakany wrote:Viasat kanali (Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore) stižu izgleda na Total TV u HD formatu, pa možda dođu i kod nas.
- crnivrag
#87884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prekidam svaku aktivnu diskusiju na forumu, dosta je bilo.
@MTV za tebe sam uvijek tu, slobodno me kontaktiraj na P.P. kad budeš htio.
-
Sarabon96
#87885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Po xxx putcrnivrag wrote:Prekidam svaku aktivnu diskusiju na forumu, dosta je bilo.
- agent_zero
#87886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve SDA aminovala!Boban0726 wrote:Radio Herceg Bosna emituje skoro 20 godina.MTV wrote:Sto im je onda drzavna regulatorna agencija za komunikacije Bosne i Hercegovine (RAK) izdala dozvolu?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#87887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemas ti samopostovanja, nazalostcrnivrag wrote:Prekidam svaku aktivnu diskusiju na forumu, dosta je bilo.
- fusion_ba
#87888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko će izdržati dok ponovo nešto napiše 
- Kockasti
#87889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Prekidam svaku aktivnu diskusiju na forumu, dosta je bilo.
-
hipija
#87890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je ovaj put naljutilo druga @crnog? Nije valjda frka zbog RTV HB 
- crnivrag
#87891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a53817/podrska/vije ... klubu.htmlOsvježenje u julu stiže kroz novi sadržaj u Video klubu
Katalog HBO ovog jula donosi, treću sezonu serije “Rastava” koja prati Frances, glavnu glumicu i izvršnu producentkinju Sarah Jessica Parker njenog bivšeg muža, Roberta koga tumači, Thomas Haden Church, kao i njihove živote poslije rastave koji se razvijaju u neočekivanim pravcima. Serija prikazuje koliko rastava može biti komplikovan i koliko iz ljudi može izvući onaj najgori, djetinjasti inat čak i kada su ljudi dovoljno odrasli da shvate šta je ono što žele od života. Iako se bavi prilično ozbiljnom temom, ova serija nastavlja da nas nasmijava do suza. Natjerat će vas da se zapitate koliko ste zadovoljni svojim životom i da li ste spremni za promjene.
Cinestar katalog je proširen sigurno najluđim filmom godine, Nemilosrdni plišani! Sin reditelja koji je stvorio Muppet donosi akcionu komediju s Melissom Mccarthy i Elizabeth Banks u glavnim ulogama. Brian Henson je spojio najluđe od “Ulice Sezam ” i “Muppet Show ” ne bi li dobio dobitnu crnohumornu komediju za zabavu ljubiteljima ne tako sređenog porodičnog humora. Radnja je smještena u kriminalno podzemlje Los Angelesa u kojem lutke i ljudi žive zajedno, ali lutke se smatraju građanima drugog reda. Posrnuli bivši policajac i privatni detektiv, Phil Phillips (lutka), odlučan je u otkrivanju serijskog ubice koji je ubio njegovog brata a sada ubija članove popularne serije iz ‘80-ih godina. Kako bi riješio slučaj, udružuje se s detektivom Edwards, svojom bivšom partnerkom koju ne podnosi.
Nova finska krimi serija Meci inteligentan je spoj krimi serije, špijunskog trilera i političke drame, a kompletna prva sezona dostupna je na katalogu Pickbox.
Serija Meci osim što ima snažne pohvale kritičara i publike, posebno se ističu dva snažna ženska lika koja su u fokusu ovog špijunskog trilera. Radnja se vrti oko bivše teroristkinje Madine Taburove, „Crne udovice“, koju glumi njemačka glumica Sibel Kekili (Game of Thrones, Head-On). Ona dolazi u Helsinki i traži politički azil. Do tada se za Crnu udovicu mislilo da je mrtva, što pobudi sumnje tajnih agencija. Koristeći lažni identitet, talentovana tajna agentkinja Mari Sari (Krista Kosonen) mora da se sprijatelji sa bivšom teroristkinjom da bi otkrila njene motive za dolazak u Finsku. Pokušavajući da riješi ovu misteriju, Mari Sari se infiltrira u unutrašnji krug Crne udovice koja regrutuje bombaše-samoubice. Ali Mari razvije simpatije prema Madini i vrlo brzo shvati da su njene policijske dužnosti i njen poriv da zaštiti Madinu u konfliktu.
Ovo su samo najnoviji naslovi od preko 16.000 drugih koji su vam na raspolaganju u TELEMACH-ovom Video klubu. Na vama je da izaberete po svom ukusu i uz društvo, uživajte u omiljenim serijama i filmovima.
-
tnt-tunja
#87892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav!
Kako mogu promijeniti da mi speedtest ocitava HS kablovski internete kao providera, a ne Telemach?
Trenutno mi nije dostupna opcija da ugasim router i da cekam da on pokupi novu ip adresu...
Kako mogu promijeniti da mi speedtest ocitava HS kablovski internete kao providera, a ne Telemach?
Trenutno mi nije dostupna opcija da ugasim router i da cekam da on pokupi novu ip adresu...
- Benq
#87893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne moze tako. Ako ti je neophodna nova ip adresa, nazovi call centar i vidi s njima da li je moguce da oni to rijese, u najgorem slucaju ugasi modem preko noci i ujutro ces imati novu IP.tnt-tunja wrote:Pozdrav!
-
Kralj Tvrtko I.
#87894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene je tako...iako HSa nema u Zenici.tnt-tunja wrote:Pozdrav!
- odmor
#87895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja mislim da je to sve do Mersihe.hipija wrote:Šta je ovaj put naljutilo druga @crnog? Nije valjda frka zbog RTV HB
-
Kralj Tvrtko I.
#87896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da pohvalim Telemach, popravili su portal.
Svaka čast.
Svaka čast.
- thekupus
#87897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo vraćanje unazad je vrh stvar. Nisam ni znao da mi treba haha
Evo dvije sedmice od potpisa novog ugovora, sve što gledamo praktično premotamo prvo.
Evo dvije sedmice od potpisa novog ugovora, sve što gledamo praktično premotamo prvo.
- MTV
#87898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U ponudi Total TV-a ce se naci i Nova BH HD.
- diablobih
#87899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ja ba, i onda dodje do reklama, a ti laganini ih presaltas.thekupus wrote:Ovo vraćanje unazad je vrh stvar. Nisam ni znao da mi treba haha
-
tap3ah75
#87900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ja?crnivrag wrote:Prekidam svaku aktivnu diskusiju na forumu, dosta je bilo.
Kad mi šta zapne?
Može u inbox porukica?