Zdravo dječak sa šibicama,dječak sa šibicama wrote:sta je sa mojtelemach portalom??????
Zamolićemo Vas za malo strpljenja, kolege su upoznate s problemom i intenzivno rade na otklanjanju poteškoća na portalu.
Moderator: Benq
Zdravo dječak sa šibicama,dječak sa šibicama wrote:sta je sa mojtelemach portalom??????
Ne vjerujem da bi to namjerno uradili, posto stranica nije radila kako treba ni prije ove akcije, obicno kad se logujem dugo ucitava pa izbaci onu serversku gresku.. ali sam nakon toga mogao surfati po stranici. Sad ne mogu nista, kao ni ostali ocito.odmor wrote:Ne radi danima.. kako dani odmicu sve vise vjerujem da se u dogledno vrijeme nece ni popravit i da se to takticki radi. Prije kad se davao HBO za novu godinu, isto se moralo aktivirat i mogo si zamolit na 1360 da ti oni aktiviraju. Sad odjednom MORAS SAM SEBI, vise ti oni ne mogu aktivirat. Dali link bagovite stranice sa serverskom greskom i kao tu trebas aktivirat. Prave nekog budalom, ocajan sam.dječak sa šibicama wrote:sta je sa mojtelemach portalom??????
Potvrđujem TTV nalog radifusion_ba wrote:Zanimljivo kad se logujem na mojtelemach preko Total TV naloga radi a preko Telemach naloga ne radi.
crni je kriv, nije nece niti ce ikad preboljet nepravdu sto mu ucinise, njemu i svim drugim obespravljenim premium korisnicima koji su bili i jesu krave muzarei sta?!
sta ocu kast? Paaa, kod mene mi u mene mojtelemach portal radio, radi, i radit'ce, za nadati se, i dalje![]()
![]()
Kolege sudeci po svemu ne rade vikendom nego se negdje kupaju i do ponedjeljka nema nista od popravkeTelemach wrote:Zdravo dječak sa šibicama,dječak sa šibicama wrote:sta je sa mojtelemach portalom??????
Zamolićemo Vas za malo strpljenja, kolege su upoznate s problemom i intenzivno rade na otklanjanju poteškoća na portalu.
Desavalo mi se sa Ciscom EPC3925, zamijenili mi za Ubee EVW32C, nikada vise problema.EdoSarajevo2019 wrote:Pozdrav
Da li se vama desava da vam kasne notifikacije za viber, messenger, whatsapp na telemach wifi mrezi. Ako ne udem u aplikaciju ne vidim da su dosle.
Dok kad sam na ostalim mrezama ne kasne dolaze istog momenta kad ih neko posalje tipa 3G/4G, Bh telecom, Logosoft.
Hvala...
NediM17 wrote:Desavalo mi se sa Ciscom EPC3925, zamijenili mi za Ubee EVW32C, nikada vise problema.EdoSarajevo2019 wrote:Pozdrav
Da li se vama desava da vam kasne notifikacije za viber, messenger, whatsapp na telemach wifi mrezi. Ako ne udem u aplikaciju ne vidim da su dosle.
Dok kad sam na ostalim mrezama ne kasne dolaze istog momenta kad ih neko posalje tipa 3G/4G, Bh telecom, Logosoft.
Hvala...
Isti slucaj cak i duze od mjesec dana. Imam oba modema tako da nije ni do njih.EdoSarajevo2019 wrote:NediM17 wrote:Desavalo mi se sa Ciscom EPC3925, zamijenili mi za Ubee EVW32C, nikada vise problema.EdoSarajevo2019 wrote:Pozdrav
Hvala...
Ma znam ali se to pocelo desavati prije mjesec dana nije nikad prije a cuo sam od vise korisnika da imaju taj problem
Meni se dogadja cesto, u zadnje vrijeme, ja sam mislio da je do mobitela, posto sam nedavno nabavio noviEdoSarajevo2019 wrote:NediM17 wrote:Desavalo mi se sa Ciscom EPC3925, zamijenili mi za Ubee EVW32C, nikada vise problema.EdoSarajevo2019 wrote:Pozdrav
Hvala...
Ma znam ali se to pocelo desavati prije mjesec dana nije nikad prije a cuo sam od vise korisnika da imaju taj problem
Kad će popraviti mojtelemach portal?dječak sa šibicama wrote:Ne vjerujem da bi to namjerno uradili, posto stranica nije radila kako treba ni prije ove akcije, obicno kad se logujem dugo ucitava pa izbaci onu serversku gresku.. ali sam nakon toga mogao surfati po stranici. Sad ne mogu nista, kao ni ostali ocito.odmor wrote:Ne radi danima.. kako dani odmicu sve vise vjerujem da se u dogledno vrijeme nece ni popravit i da se to takticki radi. Prije kad se davao HBO za novu godinu, isto se moralo aktivirat i mogo si zamolit na 1360 da ti oni aktiviraju. Sad odjednom MORAS SAM SEBI, vise ti oni ne mogu aktivirat. Dali link bagovite stranice sa serverskom greskom i kao tu trebas aktivirat. Prave nekog budalom, ocajan sam.dječak sa šibicama wrote:sta je sa mojtelemach portalom??????
Popravice, nadam se.
Zdravo Tony,Tony Soprano wrote:Koji je pin za roditeljsku kontrolu ? Jedino za seriju Chernobyl mi ne radi. Nije 1234 ni 0000, dok je na tvu 1234.
Zdravo krajina,krajina78 wrote:
Kad će popraviti mojtelemach portal?
Kasne svima ko je na Telemach mrezichannel10 wrote:Evo i meni kasne poruke sa vibera, a na wirlessu sam TM-a. Poruka poslana prije sat vremena, maloprije stigla.
Nema, stari je tv.Boban0726 wrote:A ti onda spoji antenu direktno sa tv ako ima ugrađeni dvb s2 tjuner i moći ćeš gledati FTA kanale.

Ni ja nemam problema s ulaskom na portal, sve funkcionira kako trebasemirsar wrote:ne kontam, ali bas nikako... je l' vi to neki drugi portal koristite, jer... ja kadgod vidim da pisete o problemu sa ulaskom na isti udjem bez problema, jes' da vrti par sekundivise ali udje bez problema
Očito je problem sa korisnicima na mreži, nema teorije da se bilo šta otvori, stalno serverska greška već 4 danaREDDEVILS wrote:Ni ja nemam problema s ulaskom na portal, sve funkcionira kako trebasemirsar wrote:ne kontam, ali bas nikako... je l' vi to neki drugi portal koristite, jer... ja kadgod vidim da pisete o problemu sa ulaskom na isti udjem bez problema, jes' da vrti par sekundivise ali udje bez problema