Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#87751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dječak sa šibicama wrote:sta je sa mojtelemach portalom??????
Zdravo dječak sa šibicama,
Zamolićemo Vas za malo strpljenja, kolege su upoznate s problemom i intenzivno rade na otklanjanju poteškoća na portalu.
dječak sa šibicama

#87752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

odmor wrote:
Ne radi danima.. kako dani odmicu sve vise vjerujem da se u dogledno vrijeme nece ni popravit i da se to takticki radi. Prije kad se davao HBO za novu godinu, isto se moralo aktivirat i mogo si zamolit na 1360 da ti oni aktiviraju. Sad odjednom MORAS SAM SEBI, vise ti oni ne mogu aktivirat. Dali link bagovite stranice sa serverskom greskom i kao tu trebas aktivirat. Prave nekog budalom, ocajan sam.
Ne vjerujem da bi to namjerno uradili, posto stranica nije radila kako treba ni prije ove akcije, obicno kad se logujem dugo ucitava pa izbaci onu serversku gresku.. ali sam nakon toga mogao surfati po stranici. Sad ne mogu nista, kao ni ostali ocito.

Popravice, nadam se.
fusion_ba

#87753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Zanimljivo kad se logujem na mojtelemach preko Total TV naloga radi a preko Telemach naloga ne radi.
Terarij+

#87754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Terarij+ »

fusion_ba wrote:Zanimljivo kad se logujem na mojtelemach preko Total TV naloga radi a preko Telemach naloga ne radi.
Potvrđujem TTV nalog radi
semirsar

#87755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Uvijek sam bio pametno dijete, tako kažu
Prao zubiće, prije ručka rukice
Za mamine goste učio pjesmice
I šta

Uvijek sam bio pametan momak, i još sam uvijek
Pametno početi, fakultet odabrati
Pametno se ženiti, pametno stariti
I šta

Pusti pusti o pusti me
Pusti pusti o pusti me
Hoću bar jednom, eto baš hoću
Da budem blesav, i vala neka ću

i sta?!
sta ocu kast? Paaa, kod mene mi u mene mojtelemach portal radio, radi, i radit'ce, za nadati se, i dalje :thumbup: :mrgreen:
crni je kriv, nije nece niti ce ikad preboljet nepravdu sto mu ucinise, njemu i svim drugim obespravljenim premium korisnicima koji su bili i jesu krave muzare :roll:
Dobro je ba, znam i ja sam medju njima ali... imam ja i prag tolerancije a to su nekad davno i saznali. Sad, danaske... jbg, ostarilo se, neke stvari se gledaju drugacijim ocima... ma koji mi je... :shock: :skoljka: :run:

P.S. @Telemach, u vezi ovijeh akcija sadasnjih i buducih... ako Boga znate, nemojte vise ni u ludilu da se trudite i da naske premium korisnike ubuduce pazite niti ninakoji nacin pripazite, hvala na uvidjavnosti, dosti nam je paznje. :thumbup:
EdoSarajevo2019

#87756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by EdoSarajevo2019 »

Pozdrav

Da li se vama desava da vam kasne notifikacije za viber, messenger, whatsapp na telemach wifi mrezi. Ako ne udem u aplikaciju ne vidim da su dosle.

Dok kad sam na ostalim mrezama ne kasne dolaze istog momenta kad ih neko posalje tipa 3G/4G, Bh telecom, Logosoft.

Hvala...
Posmatrac_007

#87757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Posmatrac_007 »

Telemach wrote:
Zdravo dječak sa šibicama,
Zamolićemo Vas za malo strpljenja, kolege su upoznate s problemom i intenzivno rade na otklanjanju poteškoća na portalu.
Kolege sudeci po svemu ne rade vikendom nego se negdje kupaju i do ponedjeljka nema nista od popravke ;)
NediM17

#87758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

EdoSarajevo2019 wrote:Pozdrav

Da li se vama desava da vam kasne notifikacije za viber, messenger, whatsapp na telemach wifi mrezi. Ako ne udem u aplikaciju ne vidim da su dosle.

Dok kad sam na ostalim mrezama ne kasne dolaze istog momenta kad ih neko posalje tipa 3G/4G, Bh telecom, Logosoft.

Hvala...
Desavalo mi se sa Ciscom EPC3925, zamijenili mi za Ubee EVW32C, nikada vise problema.
EdoSarajevo2019

#87759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

NediM17 wrote:

Hvala...
Desavalo mi se sa Ciscom EPC3925, zamijenili mi za Ubee EVW32C, nikada vise problema.

Ma znam ali se to pocelo desavati prije mjesec dana nije nikad prije a cuo sam od vise korisnika da imaju taj problem
TheWatcher

#87760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TheWatcher »

SERVERSKA GREŠKA
Izvinjavamo se, došlo je do greške na serveru. Problem će uskoro biti riješen.

koji giganti :oops:
dowydyenya

#87761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

EdoSarajevo2019 wrote:
NediM17 wrote:

Hvala...

Ma znam ali se to pocelo desavati prije mjesec dana nije nikad prije a cuo sam od vise korisnika da imaju taj problem
Isti slucaj cak i duze od mjesec dana. Imam oba modema tako da nije ni do njih.
dječak sa šibicama

#87762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

EdoSarajevo2019 wrote:
NediM17 wrote:

Hvala...

Meni se dogadja cesto, u zadnje vrijeme, ja sam mislio da je do mobitela, posto sam nedavno nabavio novi :roll: :shock:

Znaci, to moze biti i do Tmacha. Imam Cisco EPC3928

Kako se moze dobiti taj Ubee, meni ga niko nikada nije nudio. Ne razumijem, ko dobije.
EdoSarajevo2019

#87763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Ja sam imao taj Ubee nije to do rutera nego to njih do internet mreze, jer radi mi na svakoj mrezi dolaze mi notifikacije odmah a na telemach mrezi kasne

Znam da nije do rutera jer komsija mi ima taj Ubee zakacim se na njegov wifi i opet ista stvar
krajina78

#87764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by krajina78 »

dječak sa šibicama wrote:
odmor wrote:
Ne radi danima.. kako dani odmicu sve vise vjerujem da se u dogledno vrijeme nece ni popravit i da se to takticki radi. Prije kad se davao HBO za novu godinu, isto se moralo aktivirat i mogo si zamolit na 1360 da ti oni aktiviraju. Sad odjednom MORAS SAM SEBI, vise ti oni ne mogu aktivirat. Dali link bagovite stranice sa serverskom greskom i kao tu trebas aktivirat. Prave nekog budalom, ocajan sam.
Ne vjerujem da bi to namjerno uradili, posto stranica nije radila kako treba ni prije ove akcije, obicno kad se logujem dugo ucitava pa izbaci onu serversku gresku.. ali sam nakon toga mogao surfati po stranici. Sad ne mogu nista, kao ni ostali ocito.

Popravice, nadam se.
Kad će popraviti mojtelemach portal?
Telemach

#87765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tony Soprano wrote:Koji je pin za roditeljsku kontrolu ? Jedino za seriju Chernobyl mi ne radi. Nije 1234 ni 0000, dok je na tvu 1234. :-x
Zdravo Tony,
Pin je 1234 ukoliko niste moijenjali.
Možete nas pozvati kako bismo uradili reset pina.
Telemach

#87766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

krajina78 wrote:
Kad će popraviti mojtelemach portal?
Zdravo krajina,
Kolege su upoznati i intenzivno rade na otklanjanju problema.
Molimo Vas za malo strpljenja.
channel10

#87767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Evo i meni kasne poruke sa vibera, a na wirlessu sam TM-a. Poruka poslana prije sat vremena, maloprije stigla.
EdoSarajevo2019

#87768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

channel10 wrote:Evo i meni kasne poruke sa vibera, a na wirlessu sam TM-a. Poruka poslana prije sat vremena, maloprije stigla.
Kasne svima ko je na Telemach mrezi

Probaj neku drugu mrezu Bh telecom, Logosft ili 3/4G tu nikad ne kasne

Nije problem do rutera nego neki problem sa Telemachom
erotica

#87769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by erotica »

@telemah
Imam total tv na prepaid i trenutno mi miruje, e sad pitanje zašto ne mogu da gledam fta kanale na koje pronađem ručno na satelitima astra, hotbird i eutelsat, na tv-u mi bude poruka da nije moguće gledati te kanale. Da li to blokirate besplatne kanale jer bi vam to bilo baš ****** da se drugačije ne izrazim.
Boban0726

#87770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Boban0726 »

A ti onda spoji antenu direktno sa tv ako ima ugrađeni dvb s2 tjuner i moći ćeš gledati FTA kanale.
erotica

#87771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by erotica »

Boban0726 wrote:A ti onda spoji antenu direktno sa tv ako ima ugrađeni dvb s2 tjuner i moći ćeš gledati FTA kanale.
Nema, stari je tv.
crnivrag

#87772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Od sutra ponovo u Telemach digitalnoj ponudi:

Image
semirsar

#87773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

ne kontam, ali bas nikako... je l' vi to neki drugi portal koristite, jer... ja kadgod vidim da pisete o problemu sa ulaskom na isti udjem bez problema, jes' da vrti par sekundi :-) vise ali udje bez problema :mrgreen:
REDDEVILS

#87774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

semirsar wrote:ne kontam, ali bas nikako... je l' vi to neki drugi portal koristite, jer... ja kadgod vidim da pisete o problemu sa ulaskom na isti udjem bez problema, jes' da vrti par sekundi :-) vise ali udje bez problema :mrgreen:
Ni ja nemam problema s ulaskom na portal, sve funkcionira kako treba :)
crnivrag

#87775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote:
semirsar wrote:ne kontam, ali bas nikako... je l' vi to neki drugi portal koristite, jer... ja kadgod vidim da pisete o problemu sa ulaskom na isti udjem bez problema, jes' da vrti par sekundi :-) vise ali udje bez problema :mrgreen:
Ni ja nemam problema s ulaskom na portal, sve funkcionira kako treba :)
Očito je problem sa korisnicima na mreži, nema teorije da se bilo šta otvori, stalno serverska greška već 4 dana :-)

Image
Locked