Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#8776 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote:Sto jest jest snimalica je za riknut od muke, al koliko znam dzabalesku je.

Nego ovaj mtv Igman neradi jedno 20 -30 dana jel ga misle popraviti il izbaciti il zamijeniti sa nekim boljim kanalom?
Ma da ga mjenjaju kakvim god gorim kanalom, makar to bio i CMC, sve je bolje od od ovog crnjaka, ha ja :mrgreen:
Nego, ima l' sto god novog na zapadu, u vidu novijeh kanala, makar kak'u web kamericu da priture ispred svojih poslovnica.
Mo's mislit' kad je ukljuce zadnji dan za uplatu zakasnjelih racuna. :evil:
HS danas ukinuo mtv igman.

Kako nema? Ima novijeh kanala za nove Logo pakete (Hayat HD, Filmbox plus, Elta HD, IDx HD, Discovery Sience HD, Filmbox HD). A nas stare korisnike ko je*e eto nama daju dzabe i neplacamo racune. Mogli su nam dat ove nove koji idju u osnovni paket. I na fb stranici Samsung smart Led TV za 1 KM.
semirsar

#8777 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

rimac wrote:WiFi je u potpunosti oslabio. speedtest od 2 do 12 MB.. a trebalo bi 16 . Zovem ali ništa bolje.

Stari sam pretplatnik. IMam router i modem u jednom, crni ZyXel.

Kaže momak kao taj je bio skup a sad imaju lošije... pa ako hoću da mi zamijene.

Svako malo moram gasiti i paliti...
Da ne bi ljuskice nam nase u baklafi, ja bi vec bio na T-machu kol'ko god mi to bilo mrsko. Ali ne dade me ona, vec naruzi one svoje anamotamo u tehnickoj i priprijeti Him okljagijom te mi oni brzebolje udarise upgrade firmwarea i sad mi sve da ne mre bolje bit, ne ureklo se, sad sam jopet eminentan clan torrent zajednice :mrgreen:
Naravoucenije: Ko trazi dobije,ko ne trazi dobije jopet, ako nista drugo ono sljom zivaca pa ne pomaze ni loza kad te strefi neuroza. :skoljka:
Last edited by semirsar on 20/03/2015 18:53, edited 1 time in total.
semirsar

#8778 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
MTV wrote:Sto jest jest snimalica je za riknut od muke, al koliko znam dzabalesku je.

Nego ovaj mtv Igman neradi jedno 20 -30 dana jel ga misle popraviti il izbaciti il zamijeniti sa nekim boljim kanalom?
Ma da ga mjenjaju kakvim god gorim kanalom, makar to bio i CMC, sve je bolje od od ovog crnjaka, ha ja :mrgreen:
Nego, ima l' sto god novog na zapadu, u vidu novijeh kanala, makar kak'u web kamericu da priture ispred svojih poslovnica.
Mo's mislit' kad je ukljuce zadnji dan za uplatu zakasnjelih racuna. :evil:
HS danas ukinuo mtv igman.

Kako nema? Ima novijeh kanala za nove Logo pakete (Hayat HD, Filmbox plus, Elta HD, IDx HD, Discovery Sience HD, Filmbox HD). A nas stare korisnike ko je*e eto nama daju dzabe i neplacamo racune. Mogli su nam dat ove nove koji idju u osnovni paket. I na fb stranici Samsung smart Led TV za 1 KM.
Znam za te "nove" pa pitam ima li jos koji da je promak'o :lol:
Jastaradi, Bogumi ovi novi LOL-Mtelovci fakat za istom sinijom papaju k'o i ljuti "konkurenti" im, nijedni ni drugi stare vjerne korisnike ne bendaju vise Image
Nokian808

#8779 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Nokian808 »

MTV wrote:...I na fb stranici Samsung smart Led TV za 1 KM.
Nije za 1 KM vec na 12 rata. Pri tom je cijena takva da se isti TV može naci za manje para.
Da je za 1 KM mozda bi i potpisao :izet:
MTV

#8780 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nokian808 wrote:
MTV wrote:...I na fb stranici Samsung smart Led TV za 1 KM.
Nije za 1 KM vec na 12 rata. Pri tom je cijena takva da se isti TV može naci za manje para.
Da je za 1 KM mozda bi i potpisao :izet:
Jbg nisam fino procitao :-) moja greska :D
Qler

#8781 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

32'' 899KM a u mobil media 47'' 999KM... I to smart tv sa skype i jos hiljadu zajebancija....
Sakazulu

#8782 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Qler wrote:32'' 899KM a u mobil media 47'' 999KM... I to smart tv sa skype i jos hiljadu zajebancija....
Aiii uz tih hiljadu zajebancija, kad se priključe lol zajebancije kod koga ne radi dobro usluga... ima da sve ode u pržun. :-D
MTV

#8783 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ima jedna dobra vijest sto se tice starog paketa. Imam Face TV HD u osnovnom paketu i mogu da gledam Lud Zbunjen Normalan u HD. To je meni dobra vijest.
MTV

#8784 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Jedno pitanjce radi li kod vas prevod na MTV Adria?
kreker

#8785 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Ukinuše MTV IGMAN, od juće kolko vidim
MTV

#8786 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

kreker wrote:Ukinuše MTV IGMAN, od juće kolko vidim
Bilo je i pitanje vremena. Sad ga ima samo na moja tv BH Telecoma. Mozes li vidjet radi li ti prevod na MTV Adria kad ide serijski program ako ti nime tesko? Sad je muzika al kad su serije meni neradi par dana.
PS. Zamjena za njega moze biti RTRS Plus.
kreker

#8787 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

MTV wrote:
Bilo je i pitanje vremena. Sad ga ima samo na moja tv BH Telecoma. Mozes li vidjet radi li ti prevod na MTV Adria kad ide serijski program ako ti nime tesko? Sad je muzika al kad su serije meni neradi par dana.
PS. Zamjena za njega moze biti RTRS Plus.
Kolkko sam i ja upratio nisam imao prevoda.
MTV

#8788 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Hvala :)
kreker

#8789 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Nadam se kakvoj zamjeni za IGMAN
The BEN10

#8790 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

Srbijanski vlasnik ukida Muslimansku TV iz šeme. Aferim!
A vidim da i mnogi drugi imaju razloga da se ukine ovakav jedan projekat.
http://saff.ba/kome-i-zasto-smeta-bosnj ... mtv-igman/
Visoko sedamnaesto mjesto ove TV kuće na listi gledanosti, po objedinjenim elektronskim rezultatitama gdje nije moguća prevara, svih onih koji žive od prodaje televizijskih programa, izgleda da je zabrinulo mnoge, a posebno bošnjačke političare.
karanana

#8791 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

majorizacija.
kreker

#8792 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Jaka televizija u pm slika ko preko riblje kosti
muha_sa

#8793 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by muha_sa »

nasekirah se--hajra mi od života neJma
The BEN10

#8794 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

Pa dobro, kroz čitavu istoriju ljudi nisu marili za Božiju riječ, koja se na Igmanu itekako može čuti.
MTV

#8795 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

I hocemo sad umrijet sto nema mtv igmana? Nema vise razloga za zivot.

Inace da podjestim Telemach ukinuo u 7 il 8 mjesecu kad smo je mi dobili. Prije 4 dana HS ugasio, vec 20 -30 dana nije bilo programa na lolu, crna slika.
Juce ugasen.
Stari kenjac

#8796 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Stari kenjac »

muha_sa wrote:nasekirah se--hajra mi od života neJma
Tobe jarabi - tobe estagfirullah! :mrgreen:
The BEN10

#8797 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

MTV wrote:I hocemo sad umrijet sto nema mtv igmana? Nema vise razloga za zivot.

Inace da podjestim Telemach ukinuo u 7 il 8 mjesecu kad smo je mi dobili. Prije 4 dana HS ugasio, vec 20 -30 dana nije bilo programa na lolu, crna slika.
Juce ugasen.
De ba, smanji doživljaj.
MTV Igman ima korisnog i interesantnog sadržaja, a to što se većini Bošnjaka vjerski program gadi to je njihov problem. Većina Prošnjaka (što bi rekao cijenjeni forumaš JoseMujica) ne ide u džamiju ni uz Bajram, osipaju se na termin vjera. No, hvala Bogu, mnogo nas je i sve više onih kojima je stalo do vjere i vjerskim sadržajima na TV-u...
MTV

#8798 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

The BEN10 wrote:De ba, smanji doživljaj.
MTV Igman ima korisnog i interesantnog sadržaja, a to što se većini Bošnjaka vjerski program gadi to je njihov problem. Većina Prošnjaka (što bi rekao cijenjeni forumaš JoseMujica) ne ide u džamiju ni uz Bajram, osipaju se na termin vjera. No, hvala Bogu, mnogo nas je i sve više onih kojima je stalo do vjere i vjerskim sadržajima na TV-u...
Vidim koliko si ga gledao jer prethodnih 20-30 dana nije radio.

Ako ce vec biti u ponudi mtv igman onda trazim jos jedan kanal koji ce biti o mojoj vjeri i plus jos jedan vjerski koji bi pokrio trecu vjeru i jos jedan koji bi pokrio OSTALE.
Onda je potrebno 4 vjerska kanala. Nije ravropravno imat samo jedan :izet:

Zajebavam se nije bitan jel vjerski il nije al kanal koji pocinje u 11-12 sati sa programom i ima sliku iz 1990 ja ne zovem kanalom. Pa Vogosca ima bolju sliku.

Ako ga vec zelis gledat nadji strim ili predji na moja tv BH Telecom.
Kuknjavom ga neces vratit, jer ni jedan do sada nisu vratili.
(b92, CMC, Balkanika, Da Vinchy Learning, VIVA, ntv, 3sat, ZDF, ZDF HD, ARD, ARD HD, arte, mtv igman + par kojih se nemogu sjetiti). Il su sami kanali trazili ukidanje il nisu pristali na vece cijene istih kanal.
LiP again

#8799 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

Jel' ovo neko postavio clanak sa saff-a? :lol: :lol:

Pomislih nedavno, ako me nesto moze otjerati sa LOL-a onda je to ukidanje MTV Igman iz programske seme. :oops:
kreker

#8800 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Novinar-istraživač, dežurni komentator i analitičar MTV-a Igman, Fatmir Alispahić, upustio se ovih dana u zanimljiv sociološko-religijsko-gastronomski eksperiment, a sve sa ciljem da razotkrije 'licemjerje' među svojom braćom Bošnjacima
Alispahić je uz pomoć skrivene kamere posjetio pijacu u jednom neimenovanom bosanskom selu (koje se, prema informacijama koje se mogu saznati od sagovornika na videu, vjerovatno nalazi negdje u okolini Tuzle), gdje kako na početku naglašava 'ne živi nijedan nemusliman, ali ima tezga sa krmetinom'.

Zatim se Alispahić neustrašivo upućuje prema 'zabranjenoj tezgi', opušteno se raspitujući kod prodavača koliko koštaju slanina, čvarci, kobasice....

„Eno ima i glava tamo“, upućuje ga prodavač, jer vidi da je zainteresovan.

„A jel' kupuju Bošnje?“, pita Alispahić.

„Kupuju muslimani“, kaže prodavač, a njegova kolegica dodaje: „Ma, samo oni i uzimaju!“

Konsterniran saznanjem do kojeg je upravo došao u svom malo, ali za Bošnjake epohalnom istraživanju, Alispahić razočaran zaključuje:

„U stopostotnom muslimanskom mjestu ima tezga s krmetinom. Ne bi tezge s krmetinom bilo, da nije mušterija, tobe jarabi!“

Baš onako fatmirovski.

Jel ovo pravi musliman
Last edited by kreker on 25/03/2015 13:58, edited 2 times in total.
Post Reply