ultima_palabra wrote:To bi bilo to...Pitarrr82 wrote:Ne mora biti pustena tekma, dosta je da im se nije igralo jer nisu morali, da su htjeli Leotar bi ispao...
I ok je ali ne kontam sta se pravdate toliko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ultima_palabra wrote:To bi bilo to...Pitarrr82 wrote:Ne mora biti pustena tekma, dosta je da im se nije igralo jer nisu morali, da su htjeli Leotar bi ispao...
haj mi samo bgt reci koliko smo to još i uzeli para???Nogatrans wrote:A druga je stvar kad uzmes pare i onda ascare na terenu pustis da te neko pobjedi. Al polako ne zaboravite moju recenicu. Sve ce vam se ovo vratiti prodali ste jedne godine Borac za pare,sad ste Slobodu,kad tada ovo se vraca vjeruj..
Ja namjerno otvorio tu temu poslije famoznog Nijaza Brkovića, da se lijepo procitati sta koji trener kaze poslije utakmice. SVI izvjestaji su iz Avaza a mogu se pogledati i svi snimci sa BHT.ultima_palabra wrote:Koja je konkretno utakmica namještena? Hajde da vidimo... imaš i temu na podforumu FKŽ sa izjavama trenera poslije utakmica, pa opleti. Ili si jedan od onih koji ne prate našu ligu zadnjih godinahaubica_i_to_teshka wrote:Da je zeljo najvishe profitirao u tome, vjerovatno jeste (hvala “babuki" necemo se folirati).![]()
A ako misliš da je "babuki" stalo do kojekakvih namještanja i kokošarenja, onda je to zaista žalosno...
Imao si priliku da gledash i sam se uvjerish, ako nisi, do tebe je.ultima_palabra wrote:Koja je konkretno utakmica namještena? Hajde da vidimo... imaš i temu na podforumu FKŽ sa izjavama trenera poslije utakmica, pa opleti. Ili si jedan od onih koji ne prate našu ligu zadnjih godinahaubica_i_to_teshka wrote:Da je zeljo najvishe profitirao u tome, vjerovatno jeste (hvala “babuki" necemo se folirati).![]()
A ako misliš da je "babuki" stalo do kojekakvih namještanja i kokošarenja, onda je to zaista žalosno...
Usvojene dopune Zakona o zateznim kamatama: Vlada oprašta milione poreznim dužnicima!
Ministar finansija Ante Krajina pojasnio je da se onima koji otplate glavnicu svog duga do kraja ove godine u potpunosti otpisuju kamate, dok bi se onima koji uplate glavnicu duga do polovine naredne godine opraštalo 50 posto nastalih kamata.
Ode dug...Plavih_11 wrote:Usvojene dopune Zakona o zateznim kamatama: Vlada oprašta milione poreznim dužnicima!
Ministar finansija Ante Krajina pojasnio je da se onima koji otplate glavnicu svog duga do kraja ove godine u potpunosti otpisuju kamate, dok bi se onima koji uplate glavnicu duga do polovine naredne godine opraštalo 50 posto nastalih kamata.
i barca zna izgubiti nekadcittaeterna wrote:29 kola se kofrcite,najbolji,giganti,dominacija,nepobjedivost,niz,Real,Braga...........Plavih_11 wrote:Pojedinci imaju dobar recept kako sto lakse zaboraviti Željinu duplu krunu. Jednostavno, presaltati se samo na posljednje kolo i tvrditi kako je Željo prodao i kako je to sramota. Ostalih 29 kola, izgleda, nisu bitni, ko da se nije igralo ...
a onda zadnje kolo dokazete ko ste i sta ste!
Nije, nego je do tebe jer, kao što sam i pretpostavio, pišeš o nečemu o čemu apsolutno nemaš pojma.haubica_i_to_teshka wrote:Imao si priliku da gledash i sam se uvjerish, ako nisi, do tebe je.ultima_palabra wrote:Koja je konkretno utakmica namještena? Hajde da vidimo... imaš i temu na podforumu FKŽ sa izjavama trenera poslije utakmica, pa opleti. Ili si jedan od onih koji ne prate našu ligu zadnjih godinahaubica_i_to_teshka wrote:Da je zeljo najvishe profitirao u tome, vjerovatno jeste (hvala “babuki" necemo se folirati).![]()
Da ne bude zabune, napisao sam SVI KLUBOVI su namjeshtali !
Gospodina Ivicu poshtujem ali ako mislish da je izvan “dogadzanja", onda se varash ili hocesh da vidish samo ono shto ti odgovora.
To je zalosno .
pozz
Postujes ga toliko da ga u istoj recenici nazivas lopovom, muljatorom koji je spao na to da namjesta utakmice u pl...haubica_i_to_teshka wrote: Gospodina Ivicu poshtujem ali ako mislish da je izvan “dogadzanja", onda se varash ili hocesh da vidish samo ono shto ti odgovora.
To je zalosno .
pozz
Pa da bi vama bilo zanimljivo!Pitarrr82 wrote:ultima_palabra wrote:To bi bilo to...Pitarrr82 wrote:Ne mora biti pustena tekma, dosta je da im se nije igralo jer nisu morali, da su htjeli Leotar bi ispao...
I ok je ali ne kontam sta se pravdate toliko, mene licno ne dira mnogo sto je Sloboda ispala, dobro volio bih vise Leotar pa onda Sloboda i Celik ali ima sljedeca godina i za to
Prije svega treba onim nesretnicima naguzit licencu...wannabe_ultra wrote:kakva demagogija od strane strumfova na forumu to je nevjerovatno,![]()
i na kraju, cestitam zeljeznicaru na titulama, nadam se da ce vam komitet srediti barem grupe lige prvaka
ellaxaz wrote:![]()
Nije, nego je do tebe jer, kao što sam i pretpostavio, pišeš o nečemu o čemu apsolutno nemaš pojma.
Ja vjerujem samo pitarima... Oni jedini igraju posteno, srcem, do kraja...haubica_i_to_teshka wrote:.
Nije, nego je do tebe jer, kao što sam i pretpostavio, pišeš o nečemu o čemu apsolutno nemaš pojma.
To su SAMO TVOJE PRETPOSTAVKE NE ZABORAVI , a neko mozda ima pojma/info o cemu ti nemash![]()
i vjeruj i dalje u izjave trenerai zvanicnika jer ce oni SIGURNO reci da nemaju pojma (isto kao i ti)
veljaca wrote:ellaxaz wrote:![]()
Da ih imaš, ne sumnjam da bi ih već izniohaubica_i_to_teshka wrote:.
To su SAMO TVOJE PRETPOSTAVKE NE ZABORAVI , a neko mozda ima pojma/info o cemu ti nemash![]()
i vjeruj i dalje u izjave trenerai zvanicnika jer ce oni SIGURNO reci da nemaju pojma (isto kao i ti)
Jel' to pouzdano legla...?wannabe_ultra wrote:jedva cekam evropske utakmice stvarno
nosara wrote:Ja vjerujem samo pitarima... Oni jedini igraju posteno, srcem, do kraja...
Pitarrr82 wrote:@M10A4EVER
Neka, odavno nisam ni procitao smjesniji post, da tebe nema ne bih se mozda ni nasmijao danas![]()
![]()
![]()
Pronadji gdje ja i kako komentarisem to Trebinje pa ce biti jasnije
M10A4EVER wrote:Pitarrr82 wrote:@M10A4EVER
Neka, odavno nisam ni procitao smjesniji post, da tebe nema ne bih se mozda ni nasmijao danas![]()
![]()
![]()
Pronadji gdje ja i kako komentarisem to Trebinje pa ce biti jasnije
Ko je rekao da sam se tebi obratio u vezi Trebinja?![]()
Tvoja recenica me navukla na komentar, zato si i "quotan", a sve i sto ne komentarises, jasno je sta mislis (kao i tvoja ekipa)![]()
I dargo mi je sto si se nasmijao (pa makar i nazor), samo ne znam sta ti smjesno bi druze!![]()
Ali samo ti utapaj tugu, znamo da je golema...