Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Hafis

#8776 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:

krv nije voda, kako tecno, britko, jasno allal mu vera :thumbup: :bih:
To jest, samo ja ne vjerujem političarima. To bi za paru majkin grob prodalo, a ne obraz.

Ja vjerujem u običnog malog čovjeka i njegovu ljubav i osjećaje. To je jedino može biti iskrena ljubav...od srca.

A i jebo Kotromaniće, ionako su ih ovi naši delegati prisvojili.

Image
Sanjarko

#8777 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

:lol:

Ima toga i po Srbiji [sa Rusima] i sa Svabama po Bosni, itd. Jbg Turska ulaze pare u to. U kulturne dogadzaje jer je sta, Turisticka Destinacija. Nije niko kriv Hrvatskoj i Hrvatima sto toliko to ne rade ko Turci.

Mozete i vi sa Austrijancima, Italijanima itd. Sa svima, ko vam brani da isto ovo radite ili nesto slicno ovome. I navedenima isto ko brani da ovo rade ili slicno ovome.
Sanjarko

#8778 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

A jednima i drugima zajednicko sta. Da su muslimani ili muslimanskog porijekla. I normala da ovo rade. I vi sa Vatikanom ovo radite slicno. Sto. Zar nije sto ste krscani ili krcanskog porijekla. :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8779 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:

krv nije voda, kako tecno, britko, jasno allal mu vera :thumbup: :bih:
To jest, samo ja ne vjerujem političarima. To bi za paru majkin grob prodalo, a ne obraz.

Ja vjerujem u običnog malog čovjeka i njegovu ljubav i osjećaje. To je jedino može biti iskrena ljubav...od srca.

A i jebo Kotromaniće, ionako su ih ovi naši delegati prisvojili.

Image

sve u sladu s tradicijom i prijateljstvom...

Image
Sanjarko

#8780 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Sta da rade narodi muslimanskog porijekla ili koji su muslimani. Nista, najbolje po vama. Nista kultura, saradnja itd. :lol:
BHCluster

#8781 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

spreca wrote:
BHCluster wrote:Smeta im to sto su juzni srbi a ne sto umjesto koncerta podrske hrvatima i biskupu Komarici u rs oni prave koncert podrske osudenim ratnim zlocincima! Kako nisi juzni srbin onda?
Mozda im ne treba zamiriti....oni su izgleda izgubili svaku vezu sa realnoscu ili su postali gori od prekodrinskih predaka i idola
Znam ja da bi ovi juzni turci voljeli da im ide bolje kod Putina ali... :lol:
Connaisseur Karlin

#8782 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Connaisseur Karlin »

spreca wrote:
sumirprimus wrote:
Hafis wrote:Samo sjeverni ogranak. Matica nije subjekt priče.
Hoces da kazes da su bosnjaci turci? Ili sto bi mladic rekao poturice?
Slobodno gukni golube.kazne nema svakako. :thumbup:
ma vidis da bi se on najradije nekako kutariso svojih predaka :mrgreen:
biti turcin, biti poturica : su dva pojma potpuno razlicitgo znacenja :)
Sanjarko

#8783 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:Sta da rade narodi muslimanskog porijekla ili koji su muslimani. Nista, najbolje po vama. Nista kultura, saradnja itd. :lol:

Code: Select all

by Vizionar 1985 » 11/06/2017 19:07
_________________________________________________________________________________________________________
    Vizionar 1985 wrote:
_________________________________________________________________________________________________________
        Hafis wrote:
        Tko je rekao da su njihove pare mrske. Pa ima ovakvih fotosa koliko ti duša hoće. O tome i govorim.
        http://www.oldschool-samp.com/slike/ima ... kezast.jpg 

Pa ovo kulturna manifestacija. Ko ona djeca sto pjevaju po Turskoj tradicionalne pjesme. Bila djeca i iz Hrvatske na toj manifestaciji u Turskoj.
Ne mogu se sjetit sta su radila djeca. Sta tacno. Davno bilo. Dal kolo dal pjevanje ili i jedno i drugo. Moguce oboje.

Code: Select all

by Vizionar 1985 » 11/06/2017 19:42

Ima toga i po Srbiji [sa Rusima] i sa Svabama po Bosni, itd. Jbg Turska ulaze pare u to. U kulturne dogadzaje jer je sta, Turisticka Destinacija. Nije niko kriv Hrvatskoj i Hrvatima sto toliko to ne rade ko Turci.

Mozete i vi sa Austrijancima, Italijanima itd. Sa svima, ko vam brani da isto ovo radite ili nesto slicno ovome. I navedenima isto ko brani da ovo rade ili slicno ovome.
_____________________________________________________________________________________________________________
by Vizionar 1985 » 11/06/2017 19:44
A jednima i drugima zajednicko sta. Da su muslimani ili muslimanskog porijekla. I normala da ovo rade. I vi sa Vatikanom ovo radite slicno. Sto. Zar nije sto ste krscani ili krcanskog porijekla. :lol:
Sanjarko

#8784 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Za Hafisagu ako nije procitao. Trebamo ga mozda za kakvu Bosanku, Bosnjakinju ozenit ili Turkinju. Jer ovo meni lici na potajnu privlacnost itd.
Connaisseur Karlin

#8785 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Vizionar 1985 wrote:Za Hafisagu ako nije procitao. Trebamo ga mozda za kakvu Bosanku, Bosnjakinju ozenit ili Turkinju. Jer ovo meni lici na potajnu privlacnost itd.
ali sam primjetila , svima vam smeta turska krv :D :lol: nije vazno bosnjak hrvat ili srbin :D :lol:

da li neko ima austro-ugarske krvi na Balkanu :D
Sanjarko

#8786 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Connaisseur Karlin wrote:
Nek si se ti javila. :lol: :kiss:

Nisam odavno vidio zensko da je ovolko za politiku zainteresirano.
Hafis

#8787 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Vizionar 1985 wrote:A jednima i drugima zajednicko sta. Da su muslimani ili muslimanskog porijekla. I normala da ovo rade. I vi sa Vatikanom ovo radite slicno. Sto. Zar nije sto ste krscani ili krcanskog porijekla. :lol:
Drugo je to. Vatikan ne predstavlja Hrvatima u BiH, ono što turska predstavlja Bošnjacima. to se ne može porediti.

Kršćanstvo je veoma složena partikularna religijska zajednica, za razliku od recimo islama, koji je ipak univerzalan, i u prvi plan stavlja vjersko ispred nacionalnog.
Pa jebo ga ti, ne barate se danas s terminima kao što su pankršćanstvio, već panislamizam. Kršćanstvo je svoje odigralo svršetkom križarskih ratova i ukidanjem inkvizicije, i razvijanjem građanskog društva vraćeno je na mjesto gdje i pripada.
Nego da mi to ne tupimo dalje, to ti ga je tako kako sam gore naveo.
Ovdje delegati koriste izraz ''južni Srbin''. Ja ne vidjeh niti jednog Hrvata u Bih da se zapasao srpskom zastavom poslije neke pobjede srpske reprezentacije, ne vidjeh obvdje niti jedan KUD koji koji je dao izvedbu Car Dušanov san, ne vidjeh niti kakvih škola i nekih kulturoloških ustanova u čast srpskih kraljeva i vojvoda. A koliko mi javljaju iz režije, nema niti jednog jedinog udruženja srpsko-hrvatskog prijateljstva...
A kada ja okrenem ovim prašinarima o teoriji sjevernog ogranka odvojenog od matice, onda nije u dure.
Samo da uđe u zapisnik: Trebaju se te stvari zabraniti na forumu..i južni Srbi i sjeverni Turci.
Sanjarko

#8788 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:Za Hafisagu ako nije procitao. Trebamo ga mozda za kakvu Bosanku, Bosnjakinju ozenit ili Turkinju. Jer ovo meni lici na potajnu privlacnost itd.
ali sam primjetila , svima vam smeta turska krv :D :lol: nije vazno bosnjak hrvat ili srbin :D :lol:

Bas mi smeta. Nemam vecih i vaznijih problema nego koja me je c_ndara i p_zda izrodila od predaka. Tolko me zanima da bi pljuno na onaj test kolko ono, par stoja ili hiljadu dolara. Ko da nemam pametnijih i vaznijih stvari na sta bi te pare da imam potrosio.

Prije bi gladnog nahranio itd. nego pare na to dao.
Connaisseur Karlin

#8789 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Vizionar 1985 wrote:
Nek si se ti javila. :lol: :kiss:

Nisam odavno vidio zensko da je ovolko za politiku zainteresirano.
meni su vase debate na pdf politka zabavne, jer se svi sukobljavate u vez politicara, koji su najveeci skart drustva i kojim uopste nije vazano kako zivite, bitno je da im dadente glas, nekao mi nije jasno, zasto se narod svadja u vezi politickih lopovskih organizacija :kiss:
Connaisseur Karlin

#8790 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Vizionar 1985 wrote:

Bas mi smeta. Nemam vecih i vaznijih problema nego koja me je c_ndara i p_zda izrodila od predaka. Tolko me zanima da bi pljuno na onaj test kolko ono, par stoja ili hiljadu dolara. Ko da nemam pametnijih i vaznijih stvari na sta bi te pare da imam potrosio.

Prije bi gladnog nahranio itd. nego pare na to dao.
uf, mnogim smeta, citam sto piseste :D :lol:
Hafis

#8791 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:

Image
Ako je ovo ''naš'', onda sam ja Hutu crnac iz Ruande s prangijom od 40 cm.
Neka lopina, ukr'o negdje hrvatski dres sa štrika :D
Connaisseur Karlin

#8792 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote:
pici wrote:

Image
Ako je ovo ''naš'', onda sam ja Hutu crnac iz Ruande s prangijom od 40 cm.
Neka lopina, ukr'o negdje hrvatski dres sa štrika :D
Slaven Bilic zivi i radi u Turskoj :D
Hafis

#8793 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Jel ova delegatkinja dupljak od one internet udavače Sarafine?
Connaisseur Karlin

#8794 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote:Jel ova delegatkinja dupljak od one internet udavače Sarafine?
a to sma te malkice naljutila :D
Sanjarko

#8795 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Hafis wrote: Drugo je to. Vatikan ne predstavlja Hrvatima u BiH, ono što turska predstavlja Bošnjacima. to se ne može porediti.

Kršćanstvo je veoma složena partikularna religijska zajednica, za razliku od recimo islama, koji je ipak univerzalan, i u prvi plan stavlja vjersko ispred nacionalnog.
Pa jebo ga ti, ne barate se danas s terminima kao što su pankršćanstvio, već panislamizam. Kršćanstvo je svoje odigralo svršetkom križarskih ratova i ukidanjem inkvizicije, i razvijanjem građanskog društva vraćeno je na mjesto gdje i pripada.
Nego da mi to ne tupimo dalje, to ti ga je tako kako sam gore naveo.
Ovdje delegati koriste izraz ''južni Srbin''. Ja ne vidjeh niti jednog Hrvata u Bih da se zapasao srpskom zastavom poslije neke pobjede srpske reprezentacije, ne vidjeh obvdje niti jedan KUD koji koji je dao izvedbu Car Dušanov san, ne vidjeh niti kakvih škola i nekih kulturoloških ustanova u čast srpskih kraljeva i vojvoda. A koliko mi javljaju iz režije, nema niti jednog jedinog udruženja srpsko-hrvatskog prijateljstva...
A kada ja okrenem ovim prašinarima o teoriji sjevernog ogranka odvojenog od matice, onda nije u dure.
Samo da uđe u zapisnik: Trebaju se te stvari zabraniti na forumu..i južni Srbi i sjeverni Turci.

Joj sto mozes suplje. Neki si demagog. Ubio si se za politicara. Eto ti savjet da se aktiviras u politici pa cirilicara da smijenis i pomognes tako Hrvatima.

Znas dobro sto te i sto vas ovdje podj_bavaju sa tim Juzni Srbi. Samo se pravis da ne znas, ne ludim itd. nego da ne znas. A znas dobro zasto, zbog supacluka.

Evo i novotvorenicu sam novu izmislio. Supacluk=Uvlacenje u Supak.
spreca

#8796 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

i sta si izabrala ?
Hafis

#8797 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Hafis wrote:Jel ova delegatkinja dupljak od one internet udavače Sarafine?
a to sma te malkice naljutila :D
ma jok.
Ne znam kakve veze ima Slaven Bilić koji bere lovu po Turskoj s domaćim patriotskim trendom pretjeranog pokazivanja ljubavi prema istoj.
Otišao bih i ja dole...godinu, dvije najviše, ali za dobru gengu. Ta nije mumin. Mada sad i nije najbolja klima....malo malo pa pukne negdje.
Sanjarko

#8798 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Connaisseur Karlin wrote: meni su vase debate na pdf politka zabavne, jer se svi sukobljavate u vez politicara, koji su najveeci skart drustva i kojim uopste nije vazano kako zivite, bitno je da im dadente glas, nekao mi nije jasno, zasto se narod svadja u vezi politickih lopovskih organizacija :kiss:
Joj karlinko pojma nemas. Ko im glas daje. Uhljebi i porodice njihove i prijatelji, poznanici, u talu i sl. 160.000 Uhljeba imamo * [x] 5 ili 10 i dobijes ko glasa na izborima. Narod odavno ne glasa ni za kog, jedino samo kad ima neki interes.
Hafis

#8799 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Vizionar 1985 wrote: :lol:

Joj sto mozes suplje. Neki si demagog. Ubio si se za politicara. Eto ti savjet da se aktiviras u politici pa cirilicara da smijenis i pomognes tako Hrvatima.

Znas dobro sto te i sto vas ovdje podj_bavaju sa tim Juzni Srbi. Samo se pravis da ne znas, ne ludim itd. nego da ne znas. A znas dobro zasto, zbog supacluka.
Nijew to u dure, nismo u istom položaju.
Reci ti meni koliko bi me trpilo ovdje na forumu kada bih ja konstantno podjebavao s izrazom sjeverni Turci ili poturice. Ovako iskreno? Bi li izdržao do večeras?
Sanjarko

#8800 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

uf, mnogim smeta, citam sto piseste :D :lol:
Kojem Bosancu, Bosnjaku. Rijetki su ti kod nas. Na boli k_rac za tim. Drugi imaju malo vise kompleksa u vezi toga. Drugi narodi, moj bas ne, kako znam.
Post Reply