Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jazzer wrote:Malo sam izvan fazona, pa da upitam..
Gdje u SA kupiti dobre farmerke? Da li kupiti neke leviske ili..?
Pa eto, ko je u toku nek javi. A i ne mora biti u toku
Probaj i u ESBI Jeans, nalazi se izmedju Pofalica i Socijalnog, u onom nizu prodavnica gdje je i Azel, ima neka banka isto. Jeftini su, a meni su njihove stvari trajale i po 2 godine, uz svakodnevno nosenje. Ponekad bude kvalitetnih muskih farmerki i u Haris Exportu, onom preko puta Petice.
jazzer wrote:Malo sam izvan fazona, pa da upitam..
Gdje u SA kupiti dobre farmerke? Da li kupiti neke leviske ili..?
Pa eto, ko je u toku nek javi. A i ne mora biti u toku
Probaj i u ESBI Jeans, nalazi se izmedju Pofalica i Socijalnog, u onom nizu prodavnica gdje je i Azel, ima neka banka isto. Jeftini su, a meni su njihove stvari trajale i po 2 godine, uz svakodnevno nosenje. Ponekad bude kvalitetnih muskih farmerki i u Haris Exportu, onom preko puta Petice.
vidi da nema ispred BBI...trenutno su neki štandovi postavljeni, pretpostavljam sa sličnim proizvodima...
ja sam kupovao u poljo apoteci kad se od katedrale (tramvajske) krene prema carsiji, nakon nekih 50m sa lijeve strane... table pcelinjeg voska, ali se placa po kg
vidi da nema ispred BBI...trenutno su neki štandovi postavljeni, pretpostavljam sa sličnim proizvodima...
ja sam kupovao u poljo apoteci kad se od katedrale (tramvajske) krene prema carsiji, nakon nekih 50m sa lijeve strane... table pcelinjeg voska, ali se placa po kg
Bas sam skontala one s medom jucer ispred BBI, dok sam ja dosla do njih oni otisli. Odem danas, nema ih Nesto mi se nece, odem utorak do te apoteke, znam gdje je
Hvala!