Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lerdi

#8776 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

KPNCTNJAH wrote:

:roll:
Jadna majko svoja. Evo samo što ne zaplakah. Ma odma Mirza idi. Ne treba tebi (a ni nama Bogami) ovo. Na kraju krajeva ti si legenda :roll:
Obuca9

#8777 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

M_e_m_o wrote:
hz__semir wrote:“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.

Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.

P.S.
Arrivederci Prandelli :run:
Ovo je istina 100%. Igrači su htjeli organizovati presicu na stadionu da kažu da ih ne interesuje ko vodi klub već samo da im se ne isplaćuju plate. Ali im je rečeno dođite u prostorije kluba, tamo je lakše i novinarima i kad su došl zatekli su Baljka za stolom. Pustili su njega da se izlaje i onda su oni krenuli sa svojim repertoarom.
Nikad draži gubitak dva boda ako ovaj majmun ode. Navijači (osim par Prandelijevih jarana na istoku i u loži) su danas rekli svoje. Koliko god da je đubre sumnjam da i on može izdržati da mu ovako bude svaku tekmu. Samo se bojim da se idiot sad ne uvali negdje drugo u klub jebo li ga punac.
Pa baš to pojavljivanje Baljka je bila IDEALNA, ali IDEALNA situacija da se pokaže da su oni tu radi sebe. Dakle, da su tu pred svim novinarima ustali i rekli: "Ovom čovjeku nije mjesto ovdje i molimo ga da napusti salu", Hame kao kapiten bi postao IDOL, TITO, ALIJA, BOG, SVE. Ja ti garantujem.

Nije problem što traže pare i treba da traže, ne treba niko raditi za siću, pa ni oni, ali je problem što su to sve tražili u prisustvu Baljka, čovjeka koji je krivac za ovakvo stanje u klubu u zadnjih 15 godina. Čovjeka, koji moj dragi Mirza, istinski vedri i oblači već 15 godina našim klubom.

Podržavam Mirzino prozivanje Muće, podržavam i Repuhovu konstataciju da Blekiću nije bilo mjesto u Milanu, dok se utakmica igrala na Koševu, ali se i pitam, zašto niko od njih dvojice ili od igrača, nije prozvao i Baljka, Alihodžića ili Merdanovića. Samo me to interesuje. Pa taj isti majmun Merdanović je već 5 godina sportski direktor, promjenilo se šest trenera (Husref, Šener, Husnija, Čala, Zeka, Mirza), samo je on konstanta.

Zašto Mirza nije rekao javno i glasno da od Senada nema nikakve koristi. Da je to čovjek koji bi trebao biti njegova prva ruka, da je to čovjek kojem se on trbea obratiti za svaki svoj problem, zašto ga nije javno prozvao?

Na taj način igrači i stručni štab su jasno mogli pokazati da nisu ni na Blekićevoj, ni na Baljkovoj strani, nego na strani FK Sarajevo. I siguran sam da bi danas na Koševu bili dočekani kao heroji, aplauzom i pjesmom, a ne bi se desilo da budu ispraćeni psovkama i viršlama.

I još jedna stvar, u svoj toj jučerašnjoj priči, mogu shvatiti i Kojaševića i Šćepanovića i Arsenijevića i Suljića i Kenu i Nuhića i sve te momke kojima je ovo prva sezona u FK Sarajevo, koji nisu svjesni ko je sjedio pored njih na presici, ali ne mogu da shvatim Ledeta, Hameta, Avdića, Ihtijarevića, koji su godinama u klubu, koji su doživjeli da se promjeni desetine trenera, stotine saigrača, nekoliko Predsjednika i nešto više Uprava, a da Baljak i Alihodžić ne miču iz kluba.
Vjerujte mi!

#8778 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ne znate vi kako je dozhivjeti srchani. Sve za klub.
Obuca9

#8779 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ciki is back. Ole :D
Vjerujte mi!

#8780 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Nisam ciki! Ne kompromitiraj me. Mislim da se zna ko sam. Vjerujte mi. :mrgreen:
exc0d14c

#8781 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

hz__semir wrote:

Podržavam Mirzino prozivanje Muće, podržavam i Repuhovu konstataciju da Blekiću nije bilo mjesto u Milanu, dok se utakmica igrala na Koševu, ali se i pitam, zašto niko od njih dvojice ili od igrača, nije prozvao i Baljka, Alihodžića ili Merdanovića. Samo me to interesuje. Pa taj isti majmun Merdanović je već 5 godina sportski direktor, promjenilo se šest trenera (Husref, Šener, Husnija, Čala, Zeka, Mirza), samo je on konstanta.
Zato što ni oni nisu prozvali Mirzu ;-)
Obuca9

#8782 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Vjerujte mi! wrote:Nisam ciki! Ne kompromitiraj me. Mislim da se zna ko sam. Vjerujte mi. :mrgreen:
Pardon, trebalo je ići ovako:

Baki is here. Welcome :D
Max Bunker

#8783 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Vjerujte mi! wrote:Nisam ciki! Ne kompromitiraj me. Mislim da se zna ko sam. Vjerujte mi. :mrgreen:
Legenda naseg foruma ( sa-x ) a to je Majstorinjo ? :-D
Max Bunker

#8784 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

exc0d14c wrote:
adnan_hz wrote:
exc0d14c wrote:Vidim u posljednje vrijeme sve više raje dijeli moje mišljenje :thumbup:

Nisu svi glupi i naivni :thumbup:
Mirza jel ti pokisla glovaaaaa??? :skoljka:
Preksinoć sam bio Baljak, sinoć Jahović, danas Zalizani.

Šta nam donosi sutra?
Tvoj BAN i nedelju.
north

#8785 Re: FK Sarajevo

Post by north »

lerdi wrote:
KPNCTNJAH wrote:

Jadna majko svoja. Evo samo što ne zaplakah. Ma odma Mirza idi. Ne treba tebi (a ni nama Bogami) ovo. Na kraju krajeva ti si legenda :roll:
Kakav vokabular riječi jednog intelektualca i urbanog čovjeka: "Imali smo četiri teške utakmice po veoma teškim terenima (samo smo mi imali jel de), neću da napustim brod koji tone, neću, na žalost svih onih koji bi to željeli, vodiću klub i protiv Veleža, a onda ću najvjerovatnije dati ostavku, jedina svjetla tačka su igrači"...:
Prvo ide ovo: :shock: :shock: :shock: , pa onda ovo :lol: :lol: :lol: :lol: , pa onda ovo marš u tri lijepe :x :x :x :x Vodi i sve ostale ublehaše sa sobom glupsone jedan :x
Vjerujte mi!

#8786 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Jok. Imate josh nekoliko pokushaja. :mrgreen:

Iako sam ja dobar sa njim, iz razloga ne znam kojeg, Mirza je previshe patetichan, vjerujte mi, i previshe shushti. Mozhda zato shto nije imao stola u koji che shakom udarati.
adnan_hz

#8787 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Vjerujte mi! wrote:Jok. Imate josh nekoliko pokushaja. :mrgreen:

Iako sam ja dobar sa njim, iz razloga ne znam kojeg, Mirza je previshe patetichan, vjerujte mi, i previshe shushti. Mozhda zato shto nije imao stola u koji che shakom udarati.
Imas vokabular kao Amah Osim. Khaj phice...
Vjerujte mi!

#8788 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Oprostichu vam shto ne kontate jer je noch.

Vjerujte mi, Adi Dzhemidzhich je najveche zlo.
lerdi

#8789 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Vjerujte mi! wrote:Oprostichu vam shto ne kontate jer je noch.

Ma bitno je da mi tebi vjerujemo, sve ostalo više manje :D

Voćni jesi to ti? :D
cigara

#8790 Re: FK Sarajevo

Post by cigara »

Alo ba, pa ako nemaju sta da jedu i nemaju za struje jebemu mogli su sastanak normalan davno odrzati, govorili da je sve u redu do sad, alo ba?
Pa jebemu na sjeveru 2000-3000 navijaca redovno, ako nista mogli smo im po petaka dati onako bezveze zbog ljubavi prema klubu da nadoknadimo dugovanja
Sve se moglo rijesiti kako treba, al eto
Hocete Baljka? Sad plutajte s govnima

Mirza, dobar si trener isto kolko znas dobro pricat

Argumenti odbrane gori od Susicevih s reprezentacijom "Losi uvjeti, ja sam ovdje odrasto, mokar teren, ja sam dijete Sarajeva, teren bio los, Sunce udaralo s pogresne strane, teren katastrofalan, ezan se zacuo pa novim igracima neugodno bilo igrati i jako jako los teren"
The 51st State

#8791 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

...
Last edited by The 51st State on 14/11/2010 11:25, edited 1 time in total.
crazy north

#8792 Re: FK Sarajevo

Post by crazy north »

nemate hljeba nemate soli kurac vas boli baljak vas voli :D
Sarajevski

#8793 Re: FK Sarajevo

Post by Sarajevski »

sjever76 wrote:
missko wrote: vezano za muću i tu priču o igračima i 60:40. ja koliko sam skontao njih neće platiti fk sarajevo nego neki privrednici koje je mućo nafatao tako da bi i tih 60% bili čista dobit. o ovome ne znam puno ali se nadam da nam nick Sarajevski to može malo razjasniti ako je to nešto uopšte potrebno da se razjašnjava na ovom tipu otvorenog foruma.
znam za cetvioricu likova sa kojima je dogovorio jedan od njih je iz viteza, ostali iz sarajeva. fol je u ovome. lik bi dao 50 milja za igraca, svojih para, i sve troskove njegovog igranja u fcs bi on snosio, dakle, ugovor, plata, stan...
u slucaju transfera, lupam 100 hiljada eura, 60 hiljada ide sarajevu, 40 liku lkoji ga je finansirao. sto je najvaznije, sve bi to stajalo u ugovoru. meni je to ok
strong69

#8794 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

lerdi wrote:
Vjerujte mi! wrote:Oprostichu vam shto ne kontate jer je noch.

Ma bitno je da mi tebi vjerujemo, sve ostalo više manje :D

Voćni jesi to ti? :D
Haleluhwah (ili kako vec)? :razz: Vjerujte mi :thumbup:
Voovoozela

#8795 Re: FK Sarajevo

Post by Voovoozela »

Sarajevski wrote:
sjever76 wrote:
missko wrote: vezano za muću i tu priču o igračima i 60:40. ja koliko sam skontao njih neće platiti fk sarajevo nego neki privrednici koje je mućo nafatao tako da bi i tih 60% bili čista dobit. o ovome ne znam puno ali se nadam da nam nick Sarajevski to može malo razjasniti ako je to nešto uopšte potrebno da se razjašnjava na ovom tipu otvorenog foruma.
znam za cetvioricu likova sa kojima je dogovorio jedan od njih je iz viteza, ostali iz sarajeva. fol je u ovome. lik bi dao 50 milja za igraca, svojih para, i sve troskove njegovog igranja u fcs bi on snosio, dakle, ugovor, plata, stan...
u slucaju transfera, lupam 100 hiljada eura, 60 hiljada ide sarajevu, 40 liku lkoji ga je finansirao. sto je najvaznije, sve bi to stajalo u ugovoru. meni je to ok
A bi li ti likovi uticali na trenera da forsira "njihove" igrače? Drugim riječima, njima bi bilo u interesu da ti igrači igraju pa bi vjerovatno bilo pritiska s njihove strane, što me podsjeća na period Husrefa Musemića (i popaja) koji je kulminirao Baselom, tako da mi se takav način investiranja/finansiranja nimalo ne sviđa.
Last edited by Voovoozela on 14/11/2010 11:21, edited 1 time in total.
Impavidus

#8796 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

KPNCTNJAH wrote:

"...nase rezultate nam ne moze niko oduzeti ni uzeti..."
"...ja cu jos voditi ekipu u MostaLu..."
:D
koliko sam rahat ove sezone sto maksumic ne suta slobodne, jos duplo toliko cu biti ako/kad ti odes nakon veleza, i utakmice u MostaLu..
kokuz_sa

#8797 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

KPNCTNJAH wrote:

dobar dobar..leze mi ova jutarnja kafa uz ovakve vijesti gledajuci ovaj klip :D
ode Mirzoni 8-)

"onaj, onaj ja cu podnijeti ostavku poslije Veleza i to iz razloga sto necu da napustam igrace dok brod tone..ipak ja sam dijete Sarajeva tu sam odrastao " :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8798 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ma neeemaaa sve djeca Sarajeva a sa bjanko ispisnicama za 0 maraka svi transfere pravili.
Jest da su istoj ovoj uhljupskoj garnituri "na kahvu" po 20,30 hiljada kesirali za potpis tih ispisnica.

Mnogo mnooogoooo ste krcmili,rasipali i kabadahijski se ponasali kao da se radi o klubu pod nazivom F.K BaljakMerdanovicAlihodjicFazlagicBasic,a ne o fk Sarajevu.

To svojoj kuci pa se tako ponasajte,a mozete i svoj klub napraviti.

Ovdje vam je kapak,a jos cete i postupak na sudu dobiti,pa se onda cupajte.

A ovi kontrasi,ukljucujuci i "anonimnu " big mama haus zvijezdu,nema potrebe se ni raspravljati,vecina njih su na kosevu svake prestupne, ali godine.
Vjerujte mi!

#8799 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Vjerujte mi da se raspituju gdje mi sin radi...
Reglan

#8800 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Vjerujte mi! wrote:Vjerujte mi da se raspituju gdje mi sin radi...
:lol: :lol: :lol:
Locked