Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#8776 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Pitar sa Kariba wrote:Image

Kadušić za hejtere! 8-)
Ali Kadušić je karina, ne zna igrati, antitalenat... Frajer većinu utakmica odigrao jako dobro za svoje godine.
Stroj-2

#8777 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Bolji je MUmija od njega. 8-)
Charuga
Globalni moderator

#8778 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

tataćusak wrote:Mislim da se za ovo njanjajevo nekad banovalo ali nejse, ustani pa pomeni.
Do prošle subote su važila mnoga pravila, ali od prošle subote i posta jednog forumaša kako nemate nikakva prava i ne možete ništa pisati sve je drugačije. Mislim da si ti propustio taj moj post inače ne bi pisao ovo gore.

Da ponovim:
Charuga wrote:E ovako, da ne objašnjavam šta se desilo, svakako je to privatna stvar, od danas je ova tema bez godine i sezone. Znači Premijer liga BiH i pišite šta hoćete, o čemu god hoćete samo da se ne krši sa ovim pravilima:

http://forum.klix.ba/uslovi-koristenja- ... 15737.html
Samo je bitno da se pridržavate pisanih pravila, za ostalo me ne interesuje. Rekao sam da ćete brzo temu pretvoriti u ss.ba forum i ona već ide prema tome.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#8779 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

tataćusak wrote:
hrasno38 wrote:
tataćusak wrote:Molim forumase kad pišu o šampionu lige iz naslova teme da ustanu i tipkaju

Mislim da se za ovo njanjajevo nekad banovalo ali nejse, ustani pa pomeni.
Tu sliku nisam nacrtao ja nego je prenesena sa drugog mjesta....

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3040

ali savrseno pristaje tvojoj teoriji o ustajanju!!!!
Last edited by hrasno38 on 07/03/2016 14:02, edited 1 time in total.
bjelave

#8780 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Tomahawk11 wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Image

Kadušić za hejtere! 8-)
Kadusic je materijal za pravog igraca.
Neiskustvo je jedina njegova ''mana''.
Nadoci ce 8-)
Kadusic je odlican, decko koji obecava. Malo je zavaljen sto je stavljen na beka ali izborit ce se s tim.

Zasigurno najbolji igrac ovog godista koji igra u PL, bez ikakave konkurencije.

Bice nesto od njega.
Raigor Stonehoof

#8781 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Jel ovo sad legalno Seljo, Meljo, Zeljeznicmar itd? :D
bjelave

#8782 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Raigor Stonehoof wrote:Jel ovo sad legalno Seljo, Meljo, Zeljeznicmar itd? :D
Na knjizevnom bosanskom se kaze FK/NK zeljA
Mea_parvitas

#8783 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Za tog malog Memija je Dani Alves, a o S.Stevanovicu da ne pricam.
Raigor Stonehoof

#8784 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Mea_parvitas wrote:Za tog malog Memija je Dani Alves, a o S.Stevanovicu da ne pricam.
Za Alvesa Mumiju Kadusic je Cafu iz najboljih dana :thumbup:
hrasno38

#8785 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Raigor Stonehoof wrote:
Mea_parvitas wrote:Za tog malog Memija je Dani Alves, a o S.Stevanovicu da ne pricam.
Za Alvesa Mumiju Kadusic je Cafu iz najboljih dana :thumbup:
Pa Krajina je to stvorila mora biti dobar...ne daj boze da je ucio igrati fudbal u omladinskim kategorijama Sarajeva :D
Mea_parvitas

#8786 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Jest, jest, zato hronicno (ne) primate golove :D
BHF_Manijak

#8787 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Post sad nevezno skroz za aktuelnu remu rasprave, ako se uopste ovo na zadnjim temama moze nazvati temom. :mrgreen:

Ne znam sto raja konstantno proziva jadnog Priganicu za onaj "apsolutni ofsajd" na utakmici Genk-Sarajevo. Sad se bas pogledah pregled ponovo i onu utakmicu je radio Delic, sto je sad na AJB, 10000% njegov glas! :mrgreen:
hrasno38

#8788 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Kako zaboravljas da pricas sa navijacima kluba koji su sami sebi dali ime DIVOVI!!!!Zar ti to ne govori dovoljno....to ti je isto ko kad kazes sam sebi da si najljepsi na svijetu a ti se prepadnes sam sebe kad se pogledas u ogledalo :D Ali eto i to bi im bilo oprosteno da imaju na osnovu cega da se nazovu DIVOVI. Zamisli DIVOVI koje odere Travnik, Slavija, Mladost.....Koje Sloboda pusti zadnje kolo da bi osvojili titulu, da im ne bi pokvarili tal sa Tanom...itd itd
Ali neka ih da ih nema trebalo bi ih izmisliti!
1946--1987

#8789 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Tolke godine sprco u guzove a sretao sam djecu iz predskolske pametniji od tebe :mrgreen:
sumirprimus

#8790 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

sto bi reko vaha..zeljo il sarajvo?
sloboda tuzla... :D
mousstapha

#8791 Re: Premijer liga BiH

Post by mousstapha »

BHF_Manijak wrote:Post sad nevezno skroz za aktuelnu remu rasprave, ako se uopste ovo na zadnjim temama moze nazvati temom. :mrgreen:

Ne znam sto raja konstantno proziva jadnog Priganicu za onaj "apsolutni ofsajd" na utakmici Genk-Sarajevo. Sad se bas pogledah pregled ponovo i onu utakmicu je radio Delic, sto je sad na AJB, 10000% njegov glas! :mrgreen:
Ma nije Delic. Kod njega je pickast glas. :D
hrasno38

#8792 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

1946--1987 wrote:Tolke godine sprco u guzove a sretao sam djecu iz predskolske pametniji od tebe :mrgreen:
Jel to sve sto su uspio da smislis od replike!!!! Upravo sto sam sprco tolike godine mogu vam ovdje drzati predavanja iz cega god hocete (kao jos par forumasa medju kojima je i @Lesko bez obzira koliko se koljemo). Nisam ja kontrirao samo Pitarima kontrirao sam i navijacima kluba za koji navijam ako mi se ne svidja sta procitam.
gold'n'brown

#8793 Re: Premijer liga BiH

Post by gold'n'brown »

Mi prodali 2 igraca za vise para nego sto je Zeljo dobio za 5 svojih talenata i oni nam pricaju o mladim igracima :-)
I vidim vec spocitavaju da Kadusic nije nas jer se nije rodio u Sarajevu :lol:

Ne mora se ni jedan roditi u Sarajevu ako cemo mi za jednog dobiti vise nego vi za pet igraca.
hrasno38

#8794 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

gold'n'brown wrote:Mi prodali 2 igraca za vise para nego sto je Zeljo dobio za 5 svojih talenata i oni nam pricaju o mladim igracima :-)

Ne mora se ni jedan roditi u Sarajevu ako cemo mi za jednog dobiti vise nego vi za pet igraca.
Ne sto se nije rodio u Sarajevu nego sto je sa 16 godina presao iz FK Krajina u FK Sarajevo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8795 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Kako zaboravljas da pricas sa navijacima kluba koji su sami sebi dali ime DIVOVI!!!!Zar ti to ne govori dovoljno....to ti je isto ko kad kazes sam sebi da si najljepsi na svijetu a ti se prepadnes sam sebe kad se pogledas u ogledalo :D Ali eto i to bi im bilo oprosteno da imaju na osnovu cega da se nazovu DIVOVI. Zamisli DIVOVI koje odere Travnik, Slavija, Mladost.....Koje Sloboda pusti zadnje kolo da bi osvojili titulu, da im ne bi pokvarili tal sa Tanom...itd itd
Objasnjenje ti je nigdje veze, a mogu ga objasniti jedino time da si se upalio, pa ovako pises. No, to bi bilo logicno da imas 15 godina. Posto si ipak nesto stariji, evo dacu ti jednu usporedbu: zamisli da ja za Manijake kazem, pa gdje ces s njima pricati, vidi ljudi sebi dali ime Manijaci!!! Znas li ti ko su manijaci?
I sad bi to meni kao trebao biti argument za Zeljinu navijacku skupinu, to sto znam znacenje rijeci manijaci, pa da to reflektiram na navijacku skupinu??! Ili da idemo dalje, da tako kazem i za Fukare, Robijase.....

Ne ocekujem da te u bilo sta ubijedim, ali posto ovo ponavljas neko vrijeme, morao sam da odreagujem.
Neki kvalitetan shuk :thumbup: al ovo djecije....ne ide ;-)
Stroj-2

#8796 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
gold'n'brown wrote:Mi prodali 2 igraca za vise para nego sto je Zeljo dobio za 5 svojih talenata i oni nam pricaju o mladim igracima :-)

Ne sto se nije rodio u Sarajevu nego sto je sa 16 godina presao iz FK Krajina u FK Sarajevo.
Dečko.Akademija dečko. :izet:
Samprotivsviju

#8797 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Gledam ove slike Zeljinog treninga pred mec sa Borcem..onda mi pade napamet kako im je navodni razlog lose igre protiv Veleza onaj teren u Vrapcicima :lol: :lol:

Onaj teren u Vrapcicima je Wembli za ovaj na kakvom vi trenirate :lol: :lol:
gold'n'brown

#8798 Re: Premijer liga BiH

Post by gold'n'brown »

hrasno38 wrote:

Dobro i sada Sarajevo kao nema zaslugu ako sutra on postane vrhunski igrac jer je igrao u pionirima Krajine?
Sarajevski-Seljak

#8799 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarajevski-Seljak »

Mene bi bilo stid sa 40+ godina pisati ovakve nebuloze, postavljati slike nekakvih slina, i po citav dan pisati o Zelji i Sarajevu.

Da se razumjemo, ne odnosi se samo na ovog iz Hrasnog, nego i onog sa Bjelava... i jos par smaraca.
hrasno38

#8800 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Objasnjenje ti je nigdje veze, a mogu ga objasniti jedino time da si se upalio, pa ovako pises. No, to bi bilo logicno da imas 15 godina. Posto si ipak nesto stariji, evo dacu ti jednu usporedbu: zamisli da ja za Manijake kazem, pa gdje ces s njima pricati, vidi ljudi sebi dali ime Manijaci!!! Znas li ti ko su manijaci?
I sad bi to meni kao trebao biti argument za Zeljinu navijacku skupinu, to sto znam znacenje rijeci manijaci, pa da to reflektiram na navijacku skupinu??! Ili da idemo dalje, da tako kazem i za Fukare, Robijase.....

Ne ocekujem da te u bilo sta ubijedim, ali posto ovo ponavljas neko vrijeme, morao sam da odreagujem.
Neki kvalitetan shuk :thumbup: al ovo djecije....ne ide ;-)
Heheheheh pa ja sam davno rekao ovdje na forumu da mi ne pada na pamet da me neko zove Manijakom....a da ne govorim sta bi rekao da mi neko kaze da pripadam necemu sto se zove Horde Zla!!! Ali to je opet drukcije nego kad sam sebi das nesto nezasluzeno pa makar to bio i naziv koji nema ama bas nikakve podloge. Da ste Barcelna, Real, Bajern nase lige onda svaka cast ali vi ste jos uvijek treci klub u zajednickoj ligi BiH po broju osvojenih titula a o ukupnom broju da ne govorim. To se zove prijatelju moj cista narcisoidnost sto navijacima tvoga kluba inace nije strano....naravno niko vam ne moze zabraniti da sami sebe hvalite kad nece niko drugi :D
Locked