Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Son1

#8776 Re: Juventus

Post by Son1 »

Jebo im on mater.
Da je Vidal uzeo, ne bih nista rekao.
Fuj
Tigar1

#8777 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

Sam Alex je izjavljivao kako bi bilo nepravedno penzionisati desetku jer je on istu sanjao i dočekao da ponese poslije Baggia.

Da li Tevez zaslužuje istu to je druga tema ali dali su mu je jbg... ''rodilo se sad ga je ljuljati''

Trebalo bi da mu služi kao uputa i znak ''Nosi i budi dostojan iste, ona nosi svoju težinu i ne podrazumijeva ništa manje od najboljeg'', čast, požrtvovanje, timski rad...

mislim da će mu Conte tu dobro očitati bukvicu
Son1

#8778 Re: Juventus

Post by Son1 »

Ma jebo tu pricu.
Del Piero je rekao da desetku ne zeli ugasiti zbog toga sto sluzi kao motivacija mladim igracima koji sanjaju tu desetku na ledjima.
Ne vjerujem da je mrtvi Tevez uzeo.

Meni kao nekom koji je fudbal zavolio zbog Del Piera se ovo iskreno gadi.
Ali hajde nekako bi to i prezalio.
Ono sto je meni najvise krivo jesto sto se Juventus spusta zbog idiota.
Pogazili su obecanje po ko zna koji put, od zvjezdica na dresu pa do desetke.
Tigar1

#8779 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

A druže to su 'talijani znaš da kod njih osim crnog i bijelog ima i sive ''mase'' u cijeloj priči... obrni okreni nije bilo lijepo što su tako ''skliznuli'' Alexa i poslije nekog vremena dovode problematičnog tipa kojem daju simbol časti, borbe, obraza i ponosa...

ali šta se može znaš kako ono kažu digići : ''Johny, you know how much I love you but where is my money? I must kill you now''

Dok si dobar valjaš, kada te ne treba hiš i to ti je to makar bila legenda kao Alex u pitanju.
Herr Flick

#8780 Re: Juventus

Post by Herr Flick »

Juve je dobio vrhunskog igraca.Jeste da je prgav igrac ali je klasa nema sta..
samoyu

#8781 Re: Juventus

Post by samoyu »

Son1 wrote:Jebo im on mater.
Da je Vidal uzeo, ne bih nista rekao.
Fuj

Fuj druze koja gamad dati mu 10 pu mater im ..... :twisted: :twisted: :twisted:

Koje su sve velicine nosile 10 u Juveu i sad njemu dati nide veze poslije ovog 10 u Juveu nece imati nikakvo znacenje nazalost :twisted: :twisted:

Marotta i Agneli idite ubite se :twisted:
ortodont

#8782 Re: Juventus

Post by ortodont »

Svakako da sam apsolutno protiv 10 na leđima Teveza, za igrača sam 100%, ali za broj nikako.

Pa oko Giovinca, djeteta Juventusa se lavina pokretala i onda je hladno dobija Tevez.

Stvarno sam očekivao da se dovede jedan mladi igrač kojem bi se dala ta čast, koji bi dugoročno nosio taj broj, ali realno takvih nema.
Čak sam mislio i da se Pogbi da taj broj jer bi ga časno branio.

Sve u svemu, moglo se sačekati sa brojem 10. :-?
Son1

#8783 Re: Juventus

Post by Son1 »

Degutantne su postale price koje oni sami, bez da ih iko i pita i potencira pricaju.
Naravno mislim na upravu i evo u ovom slucaju pricu desetka se ne dobija, nego se zasluzuje.
Tevez kao igrac je korak naprijed za napad Juventusa, dok je 10 na njegovim ledjima pljuvacka uprave navijacima u lice.
wickerman

#8784 Re: Juventus

Post by wickerman »

Hebo 10-ku,21 su noisili vizionari i to je broj koji se treba cuvati :P
Zidane-Thuram-onda Grygera **** ali sad je Pirlo vratio cast. :D
samoyu

#8785 Re: Juventus

Post by samoyu »

Son1 wrote:Degutantne su postale price koje oni sami, bez da ih iko i pita i potencira pricaju.
Naravno mislim na upravu i evo u ovom slucaju pricu desetka se ne dobija, nego se zasluzuje.
Tevez kao igrac je korak naprijed za napad Juventusa, dok je 10 na njegovim ledjima pljuvacka uprave navijacima u lice.

Potpis druze sve sto su obecali su sjebali niti imamo 3 zvijezdice 10 dali idiotu Tevez ce kao igrac biti pojacanje sigurno od onog sto smo imali ali dati mu 10 je preslo svaku mjeru :twisted: :twisted: :run:
frngla

#8786 Re: Juventus

Post by frngla »

10 je poseban broj, baš kao i što je veliki Alessandro bio... Alex je rekao da taj broj treba biti motivacija igraču, a ja lično mislim da će Tevez znati braniti čast tog broja. Kreten je bio prema Manciniju jer je taj isti Mancini bio kreten prema njemu! Trenutno u Juveu niko ne zaslužuje broj 10 osim Vidala, ali ako su odlučili da daju Tevezu (vjerovatno da bi ga privolili) ja tu odluku poštujem. Tevez je paklen napadač, tj. igrao je strašno u Engleskoj, a u Italiji će da hara! Živi bili, pa vidjeli...

Još nešto da dodam, Del Piero je bio strašan igrač zbog kojeg sam počeo da pratim Juventusove igre, ali isto tako smatram da nijedan igrač nije veći od kluba u ovom slučaju Juventusa. Ja ću ga pratiti i sutra kada ode i Buffon, Chiellini, Pirlo, Vidal itd. jer klub je tu trajno, a igrači su (nažalost) prolazna stvar...
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8787 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Alex je svoj zivot ostavio u Juventusu, ovaj sa 29. godina dolazi i uzima destku :shock:
Mr. Brightside

#8788 Re: Juventus

Post by Mr. Brightside »

psy5000 wrote:
Mr. Brightside wrote:pomalo ironično, da se Ale' skoro pa otjera iz kluba, a s druge strane se glorifikuje i štiti baš njegova desetka...
sta je tu ironicno
ne razumijem pitanje :zoka:
Atticus Finch

#8789 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Pretpostavio sam da bi mogao dobiti 10ku, vjerovatno je to bilo i dio deala za njegov dolazak. kako god, ne mogu reći da sam najsretniji ali šta je tu je.

Bez obzira, sad više nego ikad očekujem od njega punu odgovornost i da razvali sljedeće sezone. :)
psy5000

#8790 Re: Juventus

Post by psy5000 »

Mr. Brightside wrote:
psy5000 wrote:
Mr. Brightside wrote:pomalo ironično, da se Ale' skoro pa otjera iz kluba, a s druge strane se glorifikuje i štiti baš njegova desetka...
sta je tu ironicno
ne razumijem pitanje :zoka:
kazes pomalo ironicno. a sta je ironicno. ko je otjerao aleksa i ko glorifikuje njegovu desetku
Mr. Brightside

#8791 Re: Juventus

Post by Mr. Brightside »

ne znam biti prostiji, izvini što ne razumiješ.

"otjeran" od kluba, "glorifikovana" i od kluba i od simpatizera istog.

inače? dobar? xD
psy5000

#8792 Re: Juventus

Post by psy5000 »

Mr. Brightside wrote:ne znam biti prostiji, izvini što ne razumiješ.

inače? dobar? xD
haha cuj glorifikovana od kluba. jesi ti dobar. pa da je glorifikovana ne bi je dali kepecu tevezu :oops:
Mr. Brightside

#8793 Re: Juventus

Post by Mr. Brightside »

jah, nije bilo dostojnih... i prije Teveza :zzzz:
Verocious

#8794 Re: Juventus

Post by Verocious »

Eki doso Tevez i jos cenerom na djale :mrgreen:

Napokon konkretno pojacanje u napadu, zadnje kako treba pojacanje u napad je bio Ibrahimovic :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#8795 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Mr. Brightside wrote:ne znam biti prostiji, izvini što ne razumiješ.

inače? dobar? xD
Ponovi mu :lol:
relativno84

#8796 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Odavno je svima jasno da nova uprava radi stvari puno drugacije nego sve prije nje i koliko god mi se to ne svidja imaju rezultate i to je to kapa dole :kakoste: Dolazak Teveza nije nesto toliko obecavajuce ali je svakako napredak u odnosu na dolazak nekih igraca prije njega. Volim Dzeku nas je al mi je drazi Tevez u Juventusu mislim ustvari nadam se da ce puno vise dati nego sto i mi sami ocekujemo.

Sto se tice 10 Baggio je bio veliki igrac ali je od njega broj uzeo jos veci umjetnik i to niko ne spori. Ocekivati da se tako brzo pojavi neko ko moze baciti u sjenu Alexa je iluzorno taj se jos nije rodio. Nisam nesto sretan s ovim potezom ali to se moralo dogoditi prije ili kasnije s obzirom na to koje igrace mozemo dovesti s parama kojima raspolazemo ok postujem bolje i Tevezu nego Joveticima itd. Neka to bude podsticaj i samom Tevezu da uradi vise na terenu samo da mu ne bude preveliki teret i opterecenje koje ce ga blokirati.
psy5000

#8797 Re: Juventus

Post by psy5000 »

Mr. Brightside wrote:jah, nije bilo dostojnih... i prije Teveza :zzzz:
pa naravno da je bilo. i sad ih ima i bice ih i posle teveza
Atticus Finch

#8798 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image
Image

Jes dobar žuti dres, a i ovaj standardni je boji nego prošle godine. 8-)
OxyDo

#8799 Re: Juventus

Post by OxyDo »

Nece Del Piero otici u zaborav ako Tevez uzme 10-ku. Ta 10-ka je tu bila i prije Del Piera, a evo bit ce i poslije.

Tako i treba da bude, kad se zbog Gaetana nije umirovila 6-ica ne mora ni zbog Del Piera 10-ka. To je poseban broj u svijetu fudbala i bilo bi neobicno za tako veliki klub kao sto je Juve da nema veliku 10-ku. Ne mislim tu samo na Teveza, on jeste veliki igrac, ali bit ce ih i poslije njega koji ce zeljeti taj broj. Mozda to bude i Tobias. 8-)
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#8800 Re: Juventus

Post by Picajzla »

Sad kad vam Tevez ocarini loptu :D
Post Reply