SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Sociolog
#87676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ko je poslao Meterologa u SMRT???
-
noviclan
- black
- vjeshalica
- holowey
#87680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
na mladima svijet ostaje...blago nama...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#87681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mene su poslali u onu poplavu u jablanici 7 dana poslije
ja sam reko ako ijedna krizna situacija bude ja se vraćam nazad
bilo ih je od razvaljenog mosta do srušene ceste
ali sva sreća...dobro je
i to ja sam išao mimo spiska i reda
iako nije mene bio red da idem
tako odlučile glavešine
2014. su drugog lika poslali isto tako tad sam ja mašio
očito je to bio rizik posla trebaloje znati povući ručnu
mi smo razmisljali hocemo li preko mosta koji nema vise statike nego ne znam ni sam kako stoji
ajde reko da probamo ako moze kamion...
ja sam reko ako ijedna krizna situacija bude ja se vraćam nazad
bilo ih je od razvaljenog mosta do srušene ceste
ali sva sreća...dobro je
i to ja sam išao mimo spiska i reda
iako nije mene bio red da idem
tako odlučile glavešine
2014. su drugog lika poslali isto tako tad sam ja mašio
očito je to bio rizik posla trebaloje znati povući ručnu
mi smo razmisljali hocemo li preko mosta koji nema vise statike nego ne znam ni sam kako stoji
ajde reko da probamo ako moze kamion...
- GandalfSivi
#87682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ali divi mu face, skolski primjer psihopate…
https://www.facebook.com/share/p/1B6XBp ... tid=wwXIfrEnver Bezdrob ..svakodnevno izvodi svoga psa ,rase Turski kangal,na Betaniju ..Šip ..omiljeno setaliste Sarajlija,gdje se kako vlasnički tako i ulicni psi igraju i uživaju
Njegov pas je mnogo veći i opasniji od ostalih pasa i njegova omiljena,svakodnevna krvava igra i trening je da kolje i ubija ulične pse pod budnim i zadovoljnim okom vlasnika.
Jučer je ubio vasnickog psa bebu..djevojka je jaukala od boli i nemoći jer se pred njenim očima odigravao krvavi cin u kojem je zaklan njen ljubimac .
Vlasnik kangala je potom pustio svog ogromnog psa na čopor nezaštićenih uličnih pasa da se još malo zabavi u ubijanja izmucenih i gladnih pasa o kojima niko ne vodi računa.
Ovome iživljavanju treba stati u kraj
Ovaj čovjek po zakonu nikada ne bi smio hodati bez povodca i pustiti svog opasnog psa bez brnjice .Ne mogu ni da zamislim koliko je ova životinja ubila nemocnih pasa a da ga niko nije prijavio
Nije kriv pas..krivnju snosi vlasnik koji obucava psa da ubija .Najlakse bi bilo uspavali psa ..ali to nikako ..psa treba socijalizirati a vlasnik treba da snosi odgovornost i da mu se izreke kazna zbog ugrožavanja zivotne sigurnosti ljudi i životinja..jer covjek ili dijete poput ovih nemocnih uličnih pasa nema nikakve šanse ako ih ovaj pas bez nadzora napadne ..a to se može vrlo lako desiti
Na žalost ovaj čovjek nije jedini koji vježba svoje zvijeri na drugim manjim psima
Treba uvesti zakon da svi veći psi obavezno u šetnji nose brnjice a vlasnike koji to ne poštuju strogo kaznjavati
- Halcyon
#87683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dok nekom ne vrisne film pa izrešeta i vlasnika i kera.
Onda će mu 'ripovat' na Facebooku, pisat El Fatiha i brabonjat kako je bio dobar insan i kako nikom nije jasno zašto se takvo šta njemu desilo.
Onda će mu 'ripovat' na Facebooku, pisat El Fatiha i brabonjat kako je bio dobar insan i kako nikom nije jasno zašto se takvo šta njemu desilo.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#87684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ima zakon o brnjicama ali niko ne postuje
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#87685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imal đe Pantera?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- semirsar
- kabal1337
- video
#87689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne daj mi Boze naci se u ovakvoj situaciji.
Kunem se ne bi on monstrum a ni ovaj koljac od psa makli odatle pa makar mi zadnje bilo!
Kunem se ne bi on monstrum a ni ovaj koljac od psa makli odatle pa makar mi zadnje bilo!
- Rothmans
#87690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kangalu je mjesto u planini sa ovcama i vukovima, vucjacima u specijalnim policijskim, vatrogasnim i gosrkim sluzbama, pitbulovima u cekaonici za eutanaziju, pekinezirima na psihoterapiji itd.
Cudi me zaista ,da i karina od drzave poput nase nema apsolutno nikakve restrikcije na to ko moze i kakvo pasce moze nabaviti i drzati,pogotovo u gradu.
Cudi me zaista ,da i karina od drzave poput nase nema apsolutno nikakve restrikcije na to ko moze i kakvo pasce moze nabaviti i drzati,pogotovo u gradu.
- vjeshalica
#87691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prototip celave spodobe napuhane glavuse. Svaki lik koji voda pascurinu i lici na kojekakve envere ili oni sto hodaju u najlonskim trenerkama sa brzim naocalama i pitovima isti urnek ponasanja imaju. Pascurina zateze konopac i unosi se svima po ulici. Tacno medvjeda covjek da nabavi sigurnije je da izadje napolje.GandalfSivi wrote: ↑03/01/2025 15:24 Ali divi mu face, skolski primjer psihopate…
https://www.facebook.com/share/p/1B6XBp ... tid=wwXIfrEnver Bezdrob ..svakodnevno izvodi svoga psa ,rase Turski kangal,na Betaniju ..Šip ..omiljeno setaliste Sarajlija,gdje se kako vlasnički tako i ulicni psi igraju i uživaju
Njegov pas je mnogo veći i opasniji od ostalih pasa i njegova omiljena,svakodnevna krvava igra i trening je da kolje i ubija ulične pse pod budnim i zadovoljnim okom vlasnika.
Jučer je ubio vasnickog psa bebu..djevojka je jaukala od boli i nemoći jer se pred njenim očima odigravao krvavi cin u kojem je zaklan njen ljubimac .
Vlasnik kangala je potom pustio svog ogromnog psa na čopor nezaštićenih uličnih pasa da se još malo zabavi u ubijanja izmucenih i gladnih pasa o kojima niko ne vodi računa.
Ovome iživljavanju treba stati u kraj
Ovaj čovjek po zakonu nikada ne bi smio hodati bez povodca i pustiti svog opasnog psa bez brnjice .Ne mogu ni da zamislim koliko je ova životinja ubila nemocnih pasa a da ga niko nije prijavio
Nije kriv pas..krivnju snosi vlasnik koji obucava psa da ubija .Najlakse bi bilo uspavali psa ..ali to nikako ..psa treba socijalizirati a vlasnik treba da snosi odgovornost i da mu se izreke kazna zbog ugrožavanja zivotne sigurnosti ljudi i životinja..jer covjek ili dijete poput ovih nemocnih uličnih pasa nema nikakve šanse ako ih ovaj pas bez nadzora napadne ..a to se može vrlo lako desiti
Na žalost ovaj čovjek nije jedini koji vježba svoje zvijeri na drugim manjim psima
Treba uvesti zakon da svi veći psi obavezno u šetnji nose brnjice a vlasnike koji to ne poštuju strogo kaznjavati
- basicm
-
PM72
#87693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne isplati se robijat radi džukca i paščeta.Treba biti pametan i smiren u takvim situacijama,sekunda treba da ode glava,tvoja ili njegova.Pismeno ga otruješ ili rokneš malokaliberkom.I poslije se ibretiš,šatro ti ga žao.
- video
#87694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sad ce od jadu kockaste glave i njegovom neljudskom ponasanju biti prilog na dnevniku TVSA
-
Dead Man Walking
- dječak sa šibicama
#87696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tu je samo sreca u nesreci, da je kangal poklao samo pse. Takav pas zakolje covjeka za par sekundi.
- Qler
#87697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zapamti i ponavlja, ne postoji loš pas, samo loš gazda. U životu sam 100 puta više maza pit ulova, dobermana, vučijaka i sličnih sreo, i to baš maze, nego pekinezera, maltezera, čivava, i tih sličnih kepeca....Rothmans wrote: ↑04/01/2025 16:42 Kangalu je mjesto u planini sa ovcama i vukovima, vucjacima u specijalnim policijskim, vatrogasnim i gosrkim sluzbama, pitbulovima u cekaonici za eutanaziju, pekinezirima na psihoterapiji itd.
- dječak sa šibicama
#87698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad vidis kangala ili pit bula na ulici nekog grada, znas da je opasan jer u 99,99% slucajeva vlasnik je neki retard koji je htio opasnog psa, pa ga je i ucio da grize, bude agresivan, jer retard misli da je tako jos opasniji na ulici.
Onaj ko hoce psa za kucnog ljubimca, ne uzima toliko velikog ovcarskog psa ili krizanca napravljenog za ulicne borbe pasa.
Onaj ko hoce psa za kucnog ljubimca, ne uzima toliko velikog ovcarskog psa ili krizanca napravljenog za ulicne borbe pasa.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#87699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dovoljno je ljeti proci vilsom navecer
I kad vidis dijete od 14g kojeg dzukela tegli gdje hoce, nbez brnjice naravno
Neće
Za to policiji ne treba ni radar ni helikopter
I kad vidis dijete od 14g kojeg dzukela tegli gdje hoce, nbez brnjice naravno
Neće
Za to policiji ne treba ni radar ni helikopter
Last edited by mk ultra on 04/01/2025 23:02, edited 1 time in total.
- Rothmans