HvalaTelemach wrote:Zdravo odmor,odmor wrote:Nisam dugo bio na temi zbog obaveza..
Cujem neke pogodnosti gratis ovo-ono..
Hajd konkretno o cemu se radi.. Ja imam Trio EON najjeftiniji i provjerite mi za Hanifu.. ona ima paket duo tel senior.
Hvala unaprijed ovim dezurnim
Drago nam je da ste navratili na temu
Evo ukratko
https://telemach.ba/a53813/podrska/vije ... icima.html
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- odmor
#87601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- hemed
#87602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo hemed,Telemach wrote:evo čupno ga iz struje i opet zakljucanohemed wrote:Samo ga iz struje čupni.crnivrag wrote: jrl na tvornicke postavke ili da iskljucim iz struje
HBO paket je aktiviran 21.06.2019. u 19:44 h
Uređaji su osvježeni, molimo Vas provjerite ponovo.[/quote]
evo sad sam provjerio, opet isto zakljucano pise niste pretplaceni na ovaj kanal
- Tiger 033
#87603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja pak NE mogu (promo)aktivirati HBOGO 
-
Boban0726
#87604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na stranici mojtelemach u meniju Televizija imas opciju HBO GO,treba pisati aktivacioni kod koji treba ukucati pri registraciji na HBO GO.
-
kakaljin
#87605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni je taj kod pisao juce prije podne, dok kada sam dosao kuci vise tog koda nije bilo, a i dalje ne mogu aktivirati HBO premium preko straniceBoban0726 wrote:Na stranici mojtelemach u meniju Televizija imas opciju HBO GO,treba pisati aktivacioni kod koji treba ukucati pri registraciji na HBO GO.
-
Sarabon96
#87606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo čekamo..Telemach wrote:Zdravo Radar71,Radar71 wrote:Dakle @Telemach, hoće li biti poklon iznenađenja za Premium korisnike?
Naravno, molimo Vas za malo strpljenja.
- Radar71
#87607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dva mjeseca i deset dana traje pogodnost.Od 20.6. do 31.8.2019. godine ponovo otključavamo dodatne digitalne kanale i Video klub naslove našim korisnicima.
Premium korisnici su kao "poklon" dobili zaključan folder sa desetak filmova (prebačeni iz drugih foldera) i ti filmovi su dostupni do 16.07.2019 god
@Telemach zašto nas pravite debilima????
- Telemach
#87608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo kakaljin,kakaljin wrote:Sve sam provjerio crome, explorer, mozila, ni na jednom ne mogu naci aktivaciju za HBO premium paket.kakaljin wrote:Probao i sa cromom i sa mozzilom ali ga nema.
Pokusacu i kuci da vidim mogu li pokrenuti, pa cu vidjeti sta dalje.
Hvala svima
Da bi otključali benefite neophodno je da imate aktivan jedan od Telemach paketa.
-
kakaljin
#87609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prosle godine sam isto ovo imao kao i sada pa sam mogao aktivirati. Ja sam na HS paketu digitalne od 13,50 KM, i otkljucaliste mi arene HD i cinestar HD, ali HBO ne mogu nikako.Telemach wrote:Zdravo kakaljin,kakaljin wrote:Sve sam provjerio crome, explorer, mozila, ni na jednom ne mogu naci aktivaciju za HBO premium paket.kakaljin wrote:Probao i sa cromom i sa mozzilom ali ga nema.
Pokusacu i kuci da vidim mogu li pokrenuti, pa cu vidjeti sta dalje.
Hvala svima
Da bi otključali benefite neophodno je da imate aktivan jedan od Telemach paketa.
- Telemach
#87610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na portalu Moj Telemach u tabu Televizija / Hbo Go imate aktivacioni kod koji je potrebno da unesete na HBO go stranicu ili klikom na link redirektovaće Vas odmah na HBO GO stranicu.Tiger 033 wrote:Ja pak NE mogu (promo)aktivirati HBOGO
- Benq
#87611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HS paket digitalne 13,50KM, Telemach Prosireni paket 10KM, zasto placas 3,5KM vise?kakaljin wrote: Prosle godine sam isto ovo imao kao i sada pa sam mogao aktivirati. Ja sam na HS paketu digitalne od 13,50 KM, i otkljucaliste mi arene HD i cinestar HD, ali HBO ne mogu nikako.
- diablobih
#87612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Iako ne odgovara @telemach na poruke, mozda neko ovdje skonta kako ovo popraviti
Internet fercera normala, bio tehnicar, popravio dodatno signale, ali to nije popravilo moju situaciju.
Znaci, Origin aplikacija uopste ne prima pakete, vjerovatno jos ima neka aplikacija sto radi isto, ali mrsko mi sada provjeravati svaku aplikaciju ponaosob. Takodjer, preko mobitela svih, ne rade neke aplikacije, dok druge rade. Ako udjem na neki drugi internet ili mobilne podatke, sasvim regularno udje u iste.
Sta bi moglo biti problem da ne salje pakete na neke aplikacije ?
Internet fercera normala, bio tehnicar, popravio dodatno signale, ali to nije popravilo moju situaciju.
Znaci, Origin aplikacija uopste ne prima pakete, vjerovatno jos ima neka aplikacija sto radi isto, ali mrsko mi sada provjeravati svaku aplikaciju ponaosob. Takodjer, preko mobitela svih, ne rade neke aplikacije, dok druge rade. Ako udjem na neki drugi internet ili mobilne podatke, sasvim regularno udje u iste.
- Averus
#87613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel samo ja u posljednjih sat vremena imam prekide interneta? 
Last edited by Averus on 25/06/2019 12:34, edited 1 time in total.
- Telemach
#87614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
diablobih wrote:Iako ne odgovara @telemach na poruke, mozda neko ovdje skonta kako ovo popraviti![]()
Zdravo diablobih,
Pozvaće Vas kolege iz nadležnog sektora.
- Telemach
#87615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Averus,Averus wrote:Jel samo u posljednjih sat vremena imam prekide interneta?
Zamolićemo Vas da nam dostavite broj Ugovora u pp, kako bismo provjerili Vašu uslugu.
- diablobih
#87616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Okej, nastavak, da ne pomisli neko da je samo jedna aplikacija. Preko Steama ne nalazi online server uopste, battle.net aplikacija takodjer ne moze online. Uplay cini mi se moze. Stremio takodjer ne moze da nadje nijedan server. Preko utorrenta se nista ne seeduje niti downloaduje, tj. ne moze.
Preko browsera sve radi sasvim regularno, tj. otvara stranice sve regularno.
-
Ammarzinho
#87617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala puno bilo je od pomoći, prebacio sam na HDMI 1 i sad to puno brže ide, za nekih 10ak sekundi se digne boxBenq wrote:Jesi li probao ukljuciti box u drugi HDMI port i testirat?Ammarzinho wrote:Jel ima neko možda problem sa EON Boxom, kad se upali TV (u pitanju je Samsung MU 6172) ceka se jedno 30ak sekundi dok se kao prepozna box (na ekranu stoji poruka kao da na taj HDMI 2 nije ništa spojeno), zatim kad ga prepozna svi kanali budu crni, tek nakon šaltanja par kanala pojavi se slika ili ako se uradi restart boxa ?
Takodje probaj i sa promjenom rezolucije u boxu, ako ti je sad setovano na 2160p, postavi na 1080p i vidi kako ce ici.
-
DON_eARL
#87618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi li mijenjao šta od postavki na modemu? Zvuči mi kao da Firewall nije podešen na Low.diablobih wrote:Okej, nastavak, da ne pomisli neko da je samo jedna aplikacija. Preko Steama ne nalazi online server uopste, battle.net aplikacija takodjer ne moze online. Uplay cini mi se moze. Stremio takodjer ne moze da nadje nijedan server. Preko utorrenta se nista ne seeduje niti downloaduje, tj. ne moze.
- Radar71
#87619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U čemu je problem s unifon Aplikacijom
Koga god nazovem kaže mi broj nije ispravan
- Telemach
#87620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Radar71,Radar71 wrote:U čemu je problem s unifon Aplikacijom
Vaše podatke smo proslijedili kolegama na provjeru.
- soul_eclipse
#87621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav
Uzeo sam danas web hosting i domenu, pokusavam uci na svoj sajt ne mogu,udjem kod komsije na moja tv sve uredno radi ,takodjer radi i kod druga koji ima Telemach znaci samo kod mene blokirano.
Probao sam Clear Cache na svim browserima i ono flush dns izbacuje gresku Temporarily down or it may have moved permanently to a new web address
Zna li neko sta mi je ciniti ?
Uzeo sam danas web hosting i domenu, pokusavam uci na svoj sajt ne mogu,udjem kod komsije na moja tv sve uredno radi ,takodjer radi i kod druga koji ima Telemach znaci samo kod mene blokirano.
Probao sam Clear Cache na svim browserima i ono flush dns izbacuje gresku Temporarily down or it may have moved permanently to a new web address
-
DON_eARL
#87622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vjerovatno ti je IP adresa blokirana iz nekog razloga na hostingu, eventualno da se nije propagirala domena na DNS-u koji korisitiš, ako je tek aktiviran domen.soul_eclipse wrote:Pozdrav
Zovi svakako da provjere.
- soul_eclipse
#87623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maloprije kupljen hosting a na control panelu imam pristup,ubacim dizajn reko da vidim kako je ispalo nece dok kod ostalih uredno radi.DON_eARL wrote:Vjerovatno ti je IP adresa blokirana iz nekog razloga na hostingu, eventualno da se nije propagirala domena na DNS-u koji korisitiš, ako je tek aktiviran domen.soul_eclipse wrote:Pozdrav
- Skeleton-8
#87624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
soul_eclipse wrote:Pozdrav
Kao što reče kolega sigurno ti je blokirana IP adresa. Lako se riješava, provjeri koja ti je IP adresa i uđi na panel hostinga i upiši svoj IP i deblokiraj.
- soul_eclipse
#87625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo reset rjesava sve
Hvala Telemach
Hvala Telemach